176877

-
Elemet adnak hozzá.
Ha lemerül kidobod aztán raksz bele mondjuk tölthető elemet.
Obscure 1-2 kimaradt. Nem tudom mennyire venné be a gyomrom a grafikát most így 2014-ben. -
TomStorm #151157 A Slim X360 fekete kontroller elemes gyárilag vagy akku? -
Obscure 1? Esetleg a 2. rész?
Megmondom őszintén Silent Hill effekt nálam... annyira parázok alattuk, hogy nem tudok velük játszani. Még 10 éve abban bíztam, hogy majd megerősödök, de úgy beleélem magam, hogy nem megy. A trash horror szokható, de a Silent Hill-féle pszichó horrortól kész vagyok. -
Veszem majd én is, sajna én már vagy 3-4x letoltam, de azért jó lesz az... úgyis eltelt már vagy 8 év a legutolsó óta :-) -
Cold Fear
Akkor még 15 éves voltam mikor megjelent.
Végig kb gyomorideggel játszottam, mert annyira fostam.
Mostanra már viszont jól tudom kezelni a horror játékokat, higgadtan állok neki, nem tudnak annyira megijeszteni. -
Resi 1 GC verzió ütős anyag lesz. Még szerencse h anno csak részleteiben láttam ismerősnél és nem játszottam végig, így naggyából új élmény lesz.
Cold Fear jó volt, bukott is rendesen, nem csoda hogy nem erőltette az Ubi.
Nagyok az elvárások az The Evil Within irányába!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 21:34:35 -
Deadlight nekem is tetszett, jobban, mint a Dead Island. Annak idején amit nagyon csíptem az igazi klasszikus Resident Evil 1. Mocsok jó hangulata volt, de a Cold Fear se volt ám piskóta. -
Nekem az se tetszett bár 200/200G lett.
Én is akkora marha vagyok, mert végigvittem a deadlight-ot is meg a dead island-et is de egyik se tetszett igazán. -
Eddig a Deadlight volt a legjobb zombi élményem. -
Igénytelenek. Nem értem a balfasz fejlesztők nem foglalkoztatnak tesztereket? Azok az idióták nem mondják, hogy min kéne változtatni?
Gondolok itt a Dead Rising 1-re. Simán lehetett volna javítani rajta apró dolgokkal de szartak bele.
-
Én nem értem miért tosszák el sorba ezeket a zombis játékokat, pedig van benne lehetőség, de valamin mindig elcsúszik. Legjobb a témában a Walking Dead szezonok a Telltale-től, de azokkal meg az a baj, hogy nem is igazi játékok, inkább interaktív rajzfilmek. Pedig olyan mocsok egyszerű lenne egy jó zombis címet összehozni. -
TomStorm #151147 Igen,One vagy PS4 miatt nem tudok dönteni.
De most amire megveszem(x360 vagy ps3) az nagyon fogja befolyásolni az újgenerációs konzol megvételét majd:) -
Mindenkép nextgen verziót érdemes, mert a játékmenet is más. Sokkal több ellenfelet tud megmozgatni és sokkal több is van benne mint a 360asba. -
TomStorm #151145 Ez jó áron van köszi -
Azt vedd figyelembe hogy az új generációra lesz új patch (2.1) ami szerintem fain lesz így szerintem jobban megéri főleg ha nem ez lesz az utolsó patch.
Ha van mind a 2 konzolod akkor az újra vedd meg szerintem. Vagy ha nincs akkor meg gondolom azért vacilálsz hogy lehet megveszed a One-t vagy PS4-et és arra vennéd meg.
Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2014.09.04. 20:44:10 -
Én eddig 3x vettem az Electronik First oldalról. Nem kell megijedni ha nem jön instant a kód mint ahogy ígérik. Nekem még mindig megjött. Egyszer volt valami hogy beírtam de lefagyott az Xbox és a kód elhasználódott de nem kaptam
Goldot de ezt a MS ügyfélszolgálat lerendezte nekem 10 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2014.09.04. 20:34:04 -
-
TomStorm #151141 Tudtok ajánlani olyan oldalt mint livekodok ahol mail-be küldik a Live kódot?Ez a livekódok bezárt pár hétre,vagy végleg.. -
TomStorm #151140 Köszi:)
Bocs,hogy mindenhol megkérdezem de jól kell döntenem melyik konzolra veszem.Ha beválik holnap a Slim Xbox360 akkor erre fogom megvenni.Még meglátom -
Van mentés import igen -
TomStorm #151138 Ha úgy döntök,hogy Xbox360-ra veszem D3 Ultimate-t akkor a régi D3account-al tudom folytatni?Megmarad minden és mehetek tovább karakterekkel? -
EA idén már felveszi a ritmust a 2K "ellen".
-
Ugyan nem 576, hanem KSZ, de nekem holnap jön a gép. :) -
Köszi, a Dead Island valamelyikkel játszottam pár órát ( hotel volt benne elején?! ) jó volt, de pár órán át tovább nem köt le a zombihent, meg nyomasztó is hogy folyamatosan mozogni kell, mert folyamatosan ott vannak ( igen a respawn is pl ). Co op-ban ezek biztos nagyon jók ( mint a Destiny, Bordlerlands is főleg arra készül ). Ezek erre lettek teremtre, valamilyen szinten alapkő bennük a szósöl téma, mert egyedül ezek hosszú távon nem annyira nyerőek, pláne 2-3-4-részt követően.
Dead Rising 3 már nem megy időre ( mehet, ha akarod mert van olyan mód is ). Mentést is rendebetették, normálisan van csekpoint. 2 fős online co-op lehetséges. Mondom ezt sem bírtam tovább mint az előző két részt, de szerencsére sokat fejlődött a játék nem csak techben és grafban, igaz ehhez kellett 8 év :D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 19:15:59 -
Segítek...
Dead Island alapot letoltam + DLC-t is, olyan 35-40 órám volt benne. Egyrészt ott a co-op mód, amire még azok is bólogattak, akiknek amúgy nem jött be a játék. Másrészt a választható karakterek története, habitusa, szakértelme más és más. Olyannyira figyeltek erre a készítők, hogy a Riptide-ban tovább viheted a korábbi karidat és term. akkor az ő szemszögéből követheted végig az eseményeket. A DI tele van RPG elemekkel, rengeteg quest, rengeteg NPC, és iszonyat mennyiségű item és fegyó, a szemétből összerakható fegyverekről nem is beszélve.
Maga a játék is egy igazán hangulatos helyen játszódik, ezen a téren a Riptide-al sincs gond, ott pl. a Cold Fear -remek horror játék- hajós élményei is megelevenednek az elején.
A DI-al játszani egyedül is lehet, végigtolható, a kihívás végig jelen van, főleg, hogy a zombik követik a szinted, ha bekapcsolod azt az opciót, így soha nem lesz az, hogy pusztulgurul minden.
A DI mégis csak egy középszar játék, a Riptide meg még szarabb. A fő gond az velük, hogy olyan szinten van respawn, hogy elég 50métert odébb menned, ha visszamész újra ugyan ott van ugyan az a zombi. Ez borzalmas. Ez annyira atomgáz, hogy leírhatatlan. A Souls játékokban is van respawn, de ugye kicsit büntetésként, mert halálod esetén jönnek vissza a dögök... itt nem. Itt elég egy utcával arrébb járna. A legundorítóbb húzás az amikor kemény arc zombikat nyomsz le kínkeservvel, majd azok dettó újra ugyan ott vannak akár 1 perccel később, de olyan szinten, hogy a jobb oldali ház, alsó szintjén levő asztal melletti halottat játszó zombi fejét ha szétvered, 1 perc múlva sértetlenül újra ott van és halottat játszik. Okádék és ez a Riptide-ban hatványozottan jellemző. További gond maga a harc, 1-2 zombival melee-ben még csak elvagy, de amikor 4-5-en rontanak rád kis helyen ott sok sanszod nincs. Eleve sokszor totál valószerűtlen helyzetekbe keveredsz, de mindegy is... mindent elront a VÉGTELEN respawn.
Dead Rising?
Itt sem a hangulattal van gond, hanem főleg az idővel, meg az elbaszott mentési rendszerrel. Megfejelve ez azzal, hogy kissé unalmas a játék éppen elég ahhoz a tényhez, hogy vagy 3x próbáltam magam beleásni, de 5-6 óránál tovább nem bírtam.
Mind a kettő (+Riptide) játék lehetett volna baromi jó, ha az említett faszságokat eltüntetik... -
6 órás NHL 15 trial már tölthető EA Access-al!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 19:03:55 -
Jó kérdés. Webshop. Az SMS-ben is azt irták hogy 4ig hívjam őket. Nem Pesti vagyok úgyhogy futárral kértem a szállitást. Az emlitett shopokhoz tudsz adni telefonszámot? -
Honnan rendelted? Alle, Ákrád, Westend 21:00-ig nyitva vannak. -
Hivott az 576 a ONE-al kapcsolatban, de csak 4 után vettem észre és akkor már nem voltak elérhetők. Mást is hivták? Mit mondtak? Mikor fogják kihozni? -
Már rég eladtam. Nem az én játékom ahogy az előző részek sem. Nextgen tecsdemónak jó volt, 7-8 órát el ökörködtem benne. -
Direkt csinálod? mi nem tetszik benne összehasonlítva a Dead Islandal. Írd már le... vagy nem megy?!!
Eddig nem magyaráztál semmit, leírtad 3szor hogy nem jó. Miért nem jó? még nem hangzott el egyetlen érv sem.
Dead Rising 1-2-őt nem warezoltad le? miért nem? akkor mit vártál a Dead 3-tól?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 17:48:06 -
Különböző ízlések, nincs ezzel gond.
Totti megvette te nem veszed meg.
Sokan utálják a Remember Me-t is nekem mégis 1000G lett. -
Neked tetszik bejön jónak tartod, én nem. Nem foglak győzködni és magyarázkodni nekem miért tetszik ez amaz meg nem.
Már a pc-s videójában az első 2 percben volt két olyan dolog ami irritált mint az állat. (Lehet te megnézed a videót 10000000000 forintom rá fingod nincs miről beszélek mert neked nem zavaró én meg kb már most hányok tőle)
-
TomStorm #151125 Köszi az jó nekem.Holnap jön az új Slim a FAT-al meg eladtam a live-ot is pénz meg nem maradt 3 hónaposra:))
De ha valaki tud adni trial kódot az jó lenne -
Mi másra lenne jó ha nem online játékra?
Csak arra van, semmi másra.
Ingyen játékokat viszont nem kapod meg hozzá. Illetve a gold kedvezményes játékokat sem veheted meg olcsóbban. Csak multi. -
TomStorm #151123 A 7 napos trial kóddal is lehet online játszani?Teljes értékü live lesz 7 napig? -
De miért nincs sehol? -
Igazad van warezolom több orán kerszetül a 32GB-ot azért a 3percért hogy kiderüljön hogy fut és törlöm ,mert egy Dead Islandhoz képest sehol nincs.Majd ha 1200ft-ért szórják megveszem pc-re addigra gépem is lesz hozzá. -
Capcom ráadásul pozitív negyedéven van túl mert minden címük millió felett megy. -
Azért jön pcre mert a capcom úgy gondolja a jogok nem az ms-nel a vannak. Mondjuk te eleve warezolod....