176877
banner
  • DarkSector
    "Xbox 360 és Xbox One játékok böngészőben? A Microsoft már próbálgatja

A Microsoft állítólag jelenleg is azzal kísérletezik, hogy böngészőből tegye játszhatóvá az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat. És még csak az Internet Explorer sem lesz kötelező.
    Szeptember első fele két okból is fontos az Xbox One számára: egyrészt számos országban, köztük Magyarországon is most jelent meg, másrészt a nyitócímként, ezzel együtt pedig exkluzívként debütált Dead Rising 3 már PC-re is megvásárolható (és nem sikerült valami jól a port, erről Dead Rising 3: Apocalypse Edition tesztünkben olvashattok).

Lehet, hogy hamarosan már nem lesz szükség arra, hogy a PC-sek Xbox konzolt vegyenek, a Neowin forrásai szerint ugyanis a Microsoft azon dolgozik, hogy játszhatóvá tegye az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat PC-n. Jelenleg is folynak a tesztek egy nagyon szűk csoport bevonásával, a cél pedig az, hogy a streamelt játékok stabil 60 FPS-sel futhassanak bármilyen böngészőből, akár Chrome-ból vagy Firefoxból is. Azt fontos megjegyezni, hogy még ha létezik is a projekt, nem biztos, hogy mi valaha is kipróbálhatjuk. Figyeljük a híreket, ha jön a cáfolat vagy a megerősítés, egyből szólni fogunk."

Úristen, van aki ezt egy pillanatig is komolyra veszi?

Ha ez igaz, azzal eladhatatlanná válna a konzol WTF.
    Ekkora idióta lenne a Microsoft??????
  • arty
    lowpoly : kevés poligonból áll, szögletes
    textura: amiről te beszélsz ...

és igen, a ma használt szűrési eljárásokkal végtelen felbontásu textura is szarul fog kinézni, ha kellően közeli, éles szögből nézed.
  • Firerock
    Minden ilyen engedélyezve van :/
  • Moby
    Low poly, mi? A szavak jelentésével nem vagy tisztában, de a s akértés már nagyon megy.
  • DarkSector
    Az xbox menüben van egy ilyen opció valszeg valami ki van kapcsolva vagy tiltva, mondjuk adatok feltöltése.
  • Firerock
    valaki?
  • DarkSector
    Igen ezt irtam én is, nem ebből kell ítélkezni.
  • Totti5
    Pálya legszéle. Szerintem nagyon látványos és nem a talajt kell nézni.... Azt senki ne várja hogy a pálya minden szegletén shéderezett, űbertextúra figyel, mert nincs olyan játék amiben így lenne és semmi értelme sincsen.
  • DarkSector
    az amikor a faszi ül éppen egy kellemetlen helyen és modon lett fényképezve
    ennyi, szép játék a destiny nagyon
  • Totti5
    Ennek nagyon jól áll a közelség is, textúrák, objectek és a feületek szépek, kidolgozottak.
  • DarkSector
    Tegyük hozzá hogya táj meszsi, közelről minden szikla, épület ember részletesen ki van dolgozva!
    A képen nem tudom mire vélni én sem amit látok de én nyomattam már és szép játék.
  • grebber
    Persze tudom senkiházi szar vagyok, de ahogy elnézem ez is olyan mint a HL 2 jól áll neki a távolság.
    De a faszi amin ül kb 3 pixelből áll.Ez mindvégig ilyen low poly szarokból áll vagy van benne értelmes szép textúra is?
  • Totti5
    Zene, graf, pályadesing, gunplay nagyon jó. Kár hogy nem single és story központú. Előbb volt egy random BOSS eventem többed magammal ment a csata az enemy ellen. Elég jó volt, tiszta Halo hangulat. Aztán megynertük és jöttek megint a respawn ellenfelek:) én meg fél órán át nem tudtam a küldetésemet folytatni, mert egy cuccért fel kellett volna mennie gy épület tetjére, de nem tudtam. Már 35ször jártam körbe, de egyszerűen nem találtam meg hol lehetne. Szánalmas volt :DDDDD aztán mérgemben inkább kikapcsoltam.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.13. 19:11:23
  • Seth
    Ennél is csak az art ami szóra érdemes
  • DarkSector
    Videó+Kép+Stream van Xbox-on is? Mármint mind2 platformon lehet ezeket csinálni?
  • Totti5
  • DarkSector
    Ja innentől már az.....csak néha itt is elhangzanak olyan kommentek...:)
  • arty
    grat!!
    ... de ez nem inkább a ps4 topik témája? :D
  • DarkSector
    haver segítségével, majd holnap reggel kapom meg, kb 6-kor jött meg. :)
    ráér végülis mert még nincs hozzá játékom. :D
  • davidka003
    Most jött vagy wtf?
  • DarkSector
    Na kilőve a listámról ez is....:D

• Firerock
    Amikor forzával szeretnék megosztani egy képet akkor ezt irja ki: "This feature is blocked per your xbox live parental control settings." Mi lehet ez?
  • DarkSector
    Igen elég durva, ahogy bejelentik az újabb exeket úgy nő az érdeklődés.

Nem beszélve arról hogy a nagy része ezeknek lefogadom hogy Destiny Bundle!!! Ide a rozsdást!
  • DarkSector
    Figy én tudnék szerezni, ha tudnál mondjuk ps-hez egy kis előfizut cserébe
  • arty
    ... és még mindig sokan értetlenkednek, h miért ilyen a gép (mármint h nem 300 ezres pécé van belül, annak teljesítményével - és persze árával)

így mondjuk a prevgenesek már nem sokáig "örülhetnek", pláne látva a prevgen játék-eladásokat...
  • Totti5
    US: PlayStation 4 and Xbox One sales are currently 70 per cent higher than combined PS3 and Xbox 360 sales after the same amount of time (10 months) on the market.

PS4: 190,000
    X1: 159,000
    WiiU: 59,500
    360: 49,500
    PS3: 27,200
    WII: 13,600
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.12. 18:46:09
  • Totti5
  • Myselor
    srácok a destinyhez kell gold ?mert öcsém most kapta meg és nincs már goldja,de mégis tud játszani,és partyt is tud csinálni.valami gold hétvége van?vagy hogy működik?
  • Waczkor
  • Myselor
    sziasztok nincs valakinek 1 hetes live-ja ?nagyon szépen megköszönném:)
  • Waczkor
    Még több infó,ps4 screenshotok, illetve ma jön a trailer.
    Katt
  • Waczkor
    Az kimaradt hogy Ps4-re is ugyanekkor,pécére meg január 27
  • davidka003
    Korrekt.
    Aki nem tolta még az jól fog járni.
  • Waczkor
    GTA 5 Xbox One release date and new details revealed.
    Rockstar has finally confirmed the release date for Grand Theft Auto 5 on Xbox One - 18th November 2014.

The studio has also shared a little more about the new content and assorted tune-ups you can expect from the next generation version of its latest open world hit.

New activities (such as nature photography and range shooting), weapons, vehicles (such as the Dodo Seaplane and a Blimp) and wildlife are on the cards, plus denser traffic, a brand new foliage system, 100 new songs, new DJ mixes for the 17 in-game radio stations and "enhanced" damage and weather effects. Pre-order and you'll earn receive 1,000,000 in-game dollars to spend in the main game and GTA Online.
  • arty
    lényeg a lényeg, csinált meg a transzfert és akkor megy minden accal minden játék :)
  • Totti5
    Nagyon szép ez a Destiny!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.11. 21:31:49
  • Myselor
    valakinek van 360-ra destiny ?aki megvette és nem jött be neki?:D
  • Bercy #151401
    Lehet, hogy valami ilyesmi lesz.
    Igazabol amikor megvettem az X360-at az volt az elso xbox-om.
    Regisztraltam rajta egy UK accountot (ugyanis angliaban elek) aztan kesobb vettem par jatekot.
    Egyszer volt szervizben a gep (nem tudom, hogy csereltek-e vagy javitottak), lehet utana kellett volna valami license tranfert csinalni, hogy most mar az az en gepem.
  • DarkSector
    Mintha a DX11 nem AMD-n inditott volna, ez annyira nem meglepő nekem. :D
  • davidka003
    Biztos hogy nem.
    Szerintem a license trasferrel lesz valami.
    Nem a te gépeden van és azért csak a saját account-oddal megy.