176877
banner
  • DarkSector

Halo 5?

X1-en hoogy kell képeket lopni, hasonlit a PS4 megoldásához?
    Mármint egy ingame elérhető opció, vagy valami más adapterre kötötted a HDMI-t?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 20:19:47
  • Totti5
  • DarkSector
    ja füvet nem tudok mutatni, de a képeimet gondolom láttad már. :D

Valszeg X1 sem kevésbé képes ilyen részletességre.
    Ekkora eltérés nem lesz a ps4 javára mint a Maffia2-ben azért.

Szerintem az inkább a fejlesztők hanyagsága.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 20:06:07
  • davidka003
    Mafia 2 :D

Eszembe jutnak azok az idők mikor a PS3 fanboyok mondták, hogy az Xbox 360 már sehol sem lesz amikor brutál grafikával jönnek majd a játékok PS3-ra. :D
    Mondjuk a Sony szépített a PS4-el az tény.
  • DarkSector
    De akkoris. Ne derüljön ki hogy tévedek , oda a jóhírem. :D
  • arty
    "Microsoft székházát az Xbox tulajok porba döntik ha ez megvalósul majd. "

"drága" lesz és a minőség is borítékolhatóan "fos" ... én inkább veszek gépet, h lokálba nyomjam, max minőséggel, akár cserélgetve a címeket ismerősökkel (+elad+vesz)
  • arty
    zseniális :D
  • Moby
    Látod, hogy partner vagyok mindenben :D
  • DarkSector
    Csak akkor nem tudlak szivatni.
  • Moby
    Olvass. Értelmezz. Gondolkodj.
  • DarkSector
    Azt írtad hogy az árából vehetnék 3 gépet...:D
  • Moby
    Nem mondtam, hogy 3x annyiba kerül
    "A psnow is olyan drága, hogy inkább megéri...". Olvass. Értelmezz. Gondolkodj.
  • DarkSector
    Más:

Hol vásárolhatok olcsón goldot.
    és lehet-e mondjuk játékokat aktiváló kódokat venni valahol?
  • DarkSector
    Te mondtad hogy 3x annyiba kerül a now.... mintha rendesen az eredetileg megjelent konzolt fizetnéd meg.
    Miért nem akkor azt irod amit mondani akartál? nem tudom kitalálni a gondolataidat. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 17:20:42
  • Moby
    Nem 150e. Az egy szolgáltatás, nem eszköz :D
    Kb a google translate-el beszélgetek :D
    Inkább kínos, mint szórakoztat, szal hagyjuk. Kamu hír.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.14. 17:19:30
  • DarkSector
    Lehet megszűnik a Box, és a Microsoft csak sima SZOFTVERgyártó cég lesz? és a Platformjuk a személyi számítógép lesz? ez elég viccesen hangzik. :D
  • DarkSector
    jah 150 ezer ft a ps-now?

ha lesz böngészőbe Xbox One-ról mondjuk Forza 5, akkor 400.000 ft lesz? mert ez 3 gép ára? ne viccelj. :D

// mellesleg nem az érték a lényeg, hanem hogy LEHETSÉGES.....elveszti azt vonzatát a konzol amiért veszik.
    Szerintem ez a hír egy kamu....
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 16:36:26
  • Moby
    Ez a veszély nem fenyeget. A psnow is olyan drága, hogy inkább megéri 3 darabot venni ka onzolból
  • DarkSector
    Oks nem most, akkor HA lesz és rendesen exclusive-okkal együtt, ajánlom rejtőzzenek el a Microsoft-ék az X-men csapathoz hasonlóan a föld alá.

Mikor a win8-as stream halandzsa volt én is gerjedtem, megveszem az xboxot és win8-ra behirdették a boxos játékokat, hálisten kiderült hogy egy nagy szarság volt az egész....
    Ha ez lesz fizessék vissza a feleslegesen vett konzol árát!
  • Moby
    Ez nem a mostról szól. Ez egy lehetséges jövőkép, amit az iparág vízionál. Ez ebben a generációban fog elindulni, de talán majd a kövekezőben lehet sikeres. Ha... Ez a közeljövőben még drága, nem kielégítő minőségű, korlátozott játékszer lesz. Bétateszt.
  • DarkSector
    :DDDDD
    oks megesik a szívem rajtad, legyen 40001ft.
  • orichalcos
    Szép is lenne. :D (DeLorean cuccot nem erre találták ki)
  • DarkSector
    40 ezerért megvezsem tőled...:D többet nem ér, mert hallom jönnek a játékok Google Chrome-ba. :D
  • DarkSector
    Nincs ezzel gond, mert akkor nem kell vennem se erős pc-t, sem Bone-t....akkor ezekszerint összetehetem a 2 mancsom hogy egy véletlen apropó miatt ps4-et vettem elsőnek, mert amugy x1-et akartam volna....

mindegy.

VICC, VICC ahogy a Microsoft székházát az Xbox tulajok porba döntik ha ez megvalósul majd.
    Na akkor vicces lesz.
    Leszarom a konzolgyártókat, hogy nekik mi a megérős üzlet, én a vásárlókról beszélek végig, pl Totti ha vett x1-et és kiderül hogy a low pc-jével minden játék egy szaros böngészőből fut majd, akkor JOGGAL mehet tüntetni vasvillával a Microsoft irodája elé.

Ez kibaszás lenne a már meglévő tulajokkal szemben...Nagy pofátlan kibaszás.
  • Moby
    Ennyire nem világos? A konzolgyártás nem üzlet. Maximum a beszállítóknak. Egy szükséges profitminimalizált nyűg a gyártó szempontjàból, amin keresztül értékesítheti a platformját, és mindent, ami ahhoz kapcsolódik. Most erre a nyűgre érkezik valami megoldásféle. Te azt gondolod az ms az xbox one-t akarja eladni. Szerintem nem azt akarja eladni. A tartalmat akarja eladni. Egy sztreamelt rendszeren keresztül a jelenlegi potenciális userbaset tízszerezi meg.
  • orichalcos
    Mivel jön vissza ONE eladó lett:

Microsoft Xbox 360 320GB Halo 4 Limited Edition

Ha házhoz jössz olcsóbb. :)
  • DarkSector
    Ugye ez most vicc. :D

Olyan régóta készült a Destiny ?????
  • Totti5
    Halo 3 ODST

• DarkSector
    Baj van srácok!!!!!!!!!!!!

Mi a hóhér faszánnak van hogy bekapcsolom az Xbox 360-at.

Átkapcsolok a HDMI kimenetek közt és nem marad meg a gép.
    Visszaváltva a box HDMI csatlakozójára ÚJRAINDUL a konzol...eddig soha nem csinált ilyet.

Mi a fasz baja lehet?
  • davidka003
    Destiny Review gamespot
    6/10

The Bad
    Repetitive missions containing repetitive encounters
    Abysmal storytelling that makes you unlock and seek out basic plot elements
    Endgame has you grinding the same bullet-sponge bosses over and over again

Eléggé lehúzták.
  • DarkSector
    Igen Usa meg PS3 de csak a saját eszközén, a konzolon és nem egy azzal rivalizáló platformra....
    Nemtudom érted-e, most a PS3-on nem fogsz PS4-es játékkal játszani, vagyis a gép eladható marad.
  • DarkSector
    Igen tudom, de gondolkodj már haver, a konzolt kibaszhatnák a picsába a kukába nem érted mit mondok? :D

Pont ez végett a stream-hez kis erősségű pc elég.

Kösd össze a dolgokat
    Mi tartja életben a konzolt? az exclusive, ha ezt eléred pc-n akkor nem fog senki venni Xbox One-t.
  • Moby
    Usában megy csak egyelőre, és csak ps3-on. Azért mondtam, hogy félig. Később valszeg minden, várhatóan az xperia eszközök is bekapcsolódnak.
  • Moby
    Kutyaközönséges stream, mehetne bármin. Hűtőgépen is. Azon fgo menni, amiben a platformholder érdekelt. Ms esetében ez nyilván minden, ami windowst futtat. Azaz minden.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.14. 14:41:24
  • DarkSector
    Az hogy pc-n lesz elérhető...kb az...

Hol megy ps now?
    nekem nincs a menüben ilyen.
  • Moby
    A sonyé már félig megy (playstation now). Mi ebben olyan meglepő, vagy hihetetlen?
  • DarkSector
    Ezt sem ide akartam...:D
  • DarkSector
    Jah ezt mondom akkora durva balhere hir, mint mikor a win8-nak volt az a majd lesznek rajta xbox360 játékok, ja flipper.
  • DarkSector
    Elég érdekesen ment nekem is a Dead Rising 3 és megnéztem hátha valamivel tudnám javítani a játékot, de nagy értelme nem volt.
    A gépem még szerencsére nem fejlesztem, többek közt ez sem segített abban hogy az elkövetkező mondjuk 3 évben nextgen játék miatt én pénzt költsek a gépemre, ha tönkremegy akkor is max egy minimális gépet teszek a mostani helyére.
    Ezek alapján nem csak az én gépemmel van egyedül probléma, hogy gyenge.

Ez egy vicc.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 14:25:02
  • grebber
    Kamu.Nem mernék meglépni az ilyet.
    Ennyi erővel 0 day jöhetne minden xbox one game pc-re .