176877

-

Halo 5?
X1-en hoogy kell képeket lopni, hasonlit a PS4 megoldásához?
Mármint egy ingame elérhető opció, vagy valami más adapterre kötötted a HDMI-t?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 20:19:47 -
-
ja füvet nem tudok mutatni, de a képeimet gondolom láttad már. :D
Valszeg X1 sem kevésbé képes ilyen részletességre.
Ekkora eltérés nem lesz a ps4 javára mint a Maffia2-ben azért.
Szerintem az inkább a fejlesztők hanyagsága.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 20:06:07 -
Mafia 2 :D
Eszembe jutnak azok az idők mikor a PS3 fanboyok mondták, hogy az Xbox 360 már sehol sem lesz amikor brutál grafikával jönnek majd a játékok PS3-ra. :D
Mondjuk a Sony szépített a PS4-el az tény. -
De akkoris. Ne derüljön ki hogy tévedek , oda a jóhírem. :D -
"Microsoft székházát az Xbox tulajok porba döntik ha ez megvalósul majd. "
"drága" lesz és a minőség is borítékolhatóan "fos" ... én inkább veszek gépet, h lokálba nyomjam, max minőséggel, akár cserélgetve a címeket ismerősökkel (+elad+vesz) -
zseniális :D -
Látod, hogy partner vagyok mindenben :D -
Csak akkor nem tudlak szivatni. -
Olvass. Értelmezz. Gondolkodj. -
Azt írtad hogy az árából vehetnék 3 gépet...:D -
Nem mondtam, hogy 3x annyiba kerül
"A psnow is olyan drága, hogy inkább megéri...". Olvass. Értelmezz. Gondolkodj. -
Más:
Hol vásárolhatok olcsón goldot.
és lehet-e mondjuk játékokat aktiváló kódokat venni valahol? -
Te mondtad hogy 3x annyiba kerül a now.... mintha rendesen az eredetileg megjelent konzolt fizetnéd meg.
Miért nem akkor azt irod amit mondani akartál? nem tudom kitalálni a gondolataidat. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 17:20:42 -
Nem 150e. Az egy szolgáltatás, nem eszköz :D
Kb a google translate-el beszélgetek :D
Inkább kínos, mint szórakoztat, szal hagyjuk. Kamu hír.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.14. 17:19:30 -
Lehet megszűnik a Box, és a Microsoft csak sima SZOFTVERgyártó cég lesz? és a Platformjuk a személyi számítógép lesz? ez elég viccesen hangzik. :D -
jah 150 ezer ft a ps-now?
ha lesz böngészőbe Xbox One-ról mondjuk Forza 5, akkor 400.000 ft lesz? mert ez 3 gép ára? ne viccelj. :D
// mellesleg nem az érték a lényeg, hanem hogy LEHETSÉGES.....elveszti azt vonzatát a konzol amiért veszik.
Szerintem ez a hír egy kamu....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 16:36:26 -
Ez a veszély nem fenyeget. A psnow is olyan drága, hogy inkább megéri 3 darabot venni ka onzolból -
Oks nem most, akkor HA lesz és rendesen exclusive-okkal együtt, ajánlom rejtőzzenek el a Microsoft-ék az X-men csapathoz hasonlóan a föld alá.
Mikor a win8-as stream halandzsa volt én is gerjedtem, megveszem az xboxot és win8-ra behirdették a boxos játékokat, hálisten kiderült hogy egy nagy szarság volt az egész....
Ha ez lesz fizessék vissza a feleslegesen vett konzol árát! -
Ez nem a mostról szól. Ez egy lehetséges jövőkép, amit az iparág vízionál. Ez ebben a generációban fog elindulni, de talán majd a kövekezőben lehet sikeres. Ha... Ez a közeljövőben még drága, nem kielégítő minőségű, korlátozott játékszer lesz. Bétateszt. -
:DDDDD
oks megesik a szívem rajtad, legyen 40001ft. -
Szép is lenne. :D (DeLorean cuccot nem erre találták ki) -
40 ezerért megvezsem tőled...:D többet nem ér, mert hallom jönnek a játékok Google Chrome-ba. :D -
Nincs ezzel gond, mert akkor nem kell vennem se erős pc-t, sem Bone-t....akkor ezekszerint összetehetem a 2 mancsom hogy egy véletlen apropó miatt ps4-et vettem elsőnek, mert amugy x1-et akartam volna....
mindegy.
VICC, VICC ahogy a Microsoft székházát az Xbox tulajok porba döntik ha ez megvalósul majd.
Na akkor vicces lesz.
Leszarom a konzolgyártókat, hogy nekik mi a megérős üzlet, én a vásárlókról beszélek végig, pl Totti ha vett x1-et és kiderül hogy a low pc-jével minden játék egy szaros böngészőből fut majd, akkor JOGGAL mehet tüntetni vasvillával a Microsoft irodája elé.
Ez kibaszás lenne a már meglévő tulajokkal szemben...Nagy pofátlan kibaszás. -
Ennyire nem világos? A konzolgyártás nem üzlet. Maximum a beszállítóknak. Egy szükséges profitminimalizált nyűg a gyártó szempontjàból, amin keresztül értékesítheti a platformját, és mindent, ami ahhoz kapcsolódik. Most erre a nyűgre érkezik valami megoldásféle. Te azt gondolod az ms az xbox one-t akarja eladni. Szerintem nem azt akarja eladni. A tartalmat akarja eladni. Egy sztreamelt rendszeren keresztül a jelenlegi potenciális userbaset tízszerezi meg. -
Mivel jön vissza ONE eladó lett:
Microsoft Xbox 360 320GB Halo 4 Limited Edition
Ha házhoz jössz olcsóbb. :)
-
Ugye ez most vicc. :D
Olyan régóta készült a Destiny ????? -
Halo 3 ODST
-
Baj van srácok!!!!!!!!!!!!
Mi a hóhér faszánnak van hogy bekapcsolom az Xbox 360-at.
Átkapcsolok a HDMI kimenetek közt és nem marad meg a gép.
Visszaváltva a box HDMI csatlakozójára ÚJRAINDUL a konzol...eddig soha nem csinált ilyet.
Mi a fasz baja lehet?
-
Destiny Review gamespot
6/10
The Bad
Repetitive missions containing repetitive encounters
Abysmal storytelling that makes you unlock and seek out basic plot elements
Endgame has you grinding the same bullet-sponge bosses over and over again
Eléggé lehúzták. -
Igen Usa meg PS3 de csak a saját eszközén, a konzolon és nem egy azzal rivalizáló platformra....
Nemtudom érted-e, most a PS3-on nem fogsz PS4-es játékkal játszani, vagyis a gép eladható marad. -
Igen tudom, de gondolkodj már haver, a konzolt kibaszhatnák a picsába a kukába nem érted mit mondok? :D
Pont ez végett a stream-hez kis erősségű pc elég.
Kösd össze a dolgokat
Mi tartja életben a konzolt? az exclusive, ha ezt eléred pc-n akkor nem fog senki venni Xbox One-t. -
Usában megy csak egyelőre, és csak ps3-on. Azért mondtam, hogy félig. Később valszeg minden, várhatóan az xperia eszközök is bekapcsolódnak. -
Kutyaközönséges stream, mehetne bármin. Hűtőgépen is. Azon fgo menni, amiben a platformholder érdekelt. Ms esetében ez nyilván minden, ami windowst futtat. Azaz minden.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.14. 14:41:24 -
Az hogy pc-n lesz elérhető...kb az...
Hol megy ps now?
nekem nincs a menüben ilyen. -
A sonyé már félig megy (playstation now). Mi ebben olyan meglepő, vagy hihetetlen? -
Ezt sem ide akartam...:D -
Jah ezt mondom akkora durva balhere hir, mint mikor a win8-nak volt az a majd lesznek rajta xbox360 játékok, ja flipper. -
Elég érdekesen ment nekem is a Dead Rising 3 és megnéztem hátha valamivel tudnám javítani a játékot, de nagy értelme nem volt.
A gépem még szerencsére nem fejlesztem, többek közt ez sem segített abban hogy az elkövetkező mondjuk 3 évben nextgen játék miatt én pénzt költsek a gépemre, ha tönkremegy akkor is max egy minimális gépet teszek a mostani helyére.
Ezek alapján nem csak az én gépemmel van egyedül probléma, hogy gyenge.
Ez egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 14:25:02 -
Kamu.Nem mernék meglépni az ilyet.
Ennyi erővel 0 day jöhetne minden xbox one game pc-re .