176877

-
Így is van! Húzd még a munkában senyvedők agyát! Perszejóhogy! 
-
Előbb toltam le egy durva coop meccset, robbanás, ellenség mindenfele, 8-an irtottuk a népet, meg sem reccent a játék. -
DF a Sunsetről:
Overall, we rather like this first next-gen effort from Insomniac. The game is a lot of fun and Microsoft deserves kudos for investing in a title that feels fresh and different. Insomniac has been given free rein to create an entertaining new IP that also serves as a solid technical demonstration of what the Xbox One is capable of, while playing to the studio's strengths in gameplay and weapon design. It's not an Xbox One killer app, but it's a highly worthwhile title.
Nem végig rocksolid a framepacing, de nagyrészt azért az, és ahhoz mérten ami a képernyőn zajlik nem kispálya ez sem, és eléggé kínozni kell, hogy megbillenjen. Nem rossz ezen a túró hardveren :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.28. 13:16:25 -
Csak külön fun küldetéseket, de megnyert cuccok mennek a single-be. Kb mint Horizon 2-ben, nagyon hasonló a multi ahhoz. -
lehet vinni a játékot?vagy csak küldiket? -
Gyerekek, ezt a Sunsetet muszáj coopban tolnunk, eszméletlen jó!!! :D -
Na szard már le ki hogyan teljesít!Te meg Én eból semmit nem érzel,de igen azt hogy ez nekünk jó x1 tulajoknak...
Na készülj estére,mert reggel bekapcsoltam boxot mondom nézzük indul-e sunset...éS IGEN elindult nyomtam vele fél órát hát ez valami eszement nagy móka.Felejtsed el az unalmat készülj az ínhüvely gyulladásra...poén poén hátán EZ A JÁTÉK TÉNYLEG maximálisan a szórakozásra hivatott.Rendesen belecsöppentet hála istennek a sűrűbe és mire kikapcsoltam kezdődött a szokásos na akkor hogy is van ez rész...Nagyon ott tartottam,hogy mára beteget jelentek!!!!De sajna lehet,hogy túlóra is lesz....
-
R0ckatansky #153205 Sziasztok,fifa15 és forza játékosok,valamint ha jön,akkor halo játékosok,ha gondoljátok vegyetek fel One-on!
(nullával írva a nevem)
Szinte minden nap tolom ezeket a game-kat!:) -
A hardvernek ehhez semki köze. A legnagyobb elbaszás a regional launch volt. A második a rossz kommunikáció. A harmadik a kevés kommunikáció. -
Persze. De mindig pontos lenyomata a közösség hangulatáról. Ezért is lett ilyen sikeres :) -
Az meg sem törént, lassan 2 éve volt.. Aki még MA is emiatt nem vesz X1et azt komolyan mondom nem értem. Ahogy látom mindenki hama berántotta ( és folyamatosan teszik ) a PS4et, csak mer erősebb valamivel. Emellé nem fognak most venni X1et, akkor sem ha 2szer ennyi minőségi ex jön ki, meg hogy működnek a játékok, meg hogy fejlesztik a rendszert mert minek venne még egy 100 ezres konzolt. Ez viszont teljesen érthető. -
Azért remélem tudjátok, hogy az egy parody account... -
Nagyon vicces, a PS4-et meg lehet a ForzaKiller DriveClubbal (
) együtt a kukába dobni a remek szervereikkel együtt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.27. 23:02:41 -
Bejelentést annyira elkúrták (meg valamilyen szinten hw-t is), hogy ezt nem 1 év lesz helyrerakni. Erre lehet rámegy az egész gen már.
Phil Spencer lett volna ott elejétől fogva lehet nem itt tartanának. -
Egy platformnak sajnos nem az a jósági tényezőmutatója, hogy mennyit adnak el belőle. Lásd wii.
Értem, hogy kaz vicces mer dől a lé, de az egyetlen dolog amit jól csinálnak az az ELADÁS. Azt értem, hogy ő ennek örül. Azt kevéssé, hogy a adopterek miért. -
Mit tud tenni? tolja a tartalmas, minőségi exeket, olcsóbban adja a gépet, ezerrel fejlesztei a rendszert az emberek szájíze szerint. Ha ez sem elég, akkor nem tudom mi. -
CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO 31 p31 perccel ezelőtt
Microsoft announces that the Xbox One will be given away as a free toy with every McDonald’s Happy Meal.
Lassan már tényleg itt tartanak. -
Csak miattad bekapcsoltam a boxot. :)
-
-
Elő is rendeltem. Nem bíztam benne, de akkor ezek szerint nem fogom megbánni a premiervételt. :) -
Az ign és a juró is külön kitér rá, hogy a játêk NEHÉZ! Az irányítás összetett, a cuccok és képességek száma embertelen, a játék közben meg folyamatosan darál. -
Azt olvastam én is, de meggyőződésem , hogy troll mert régen is volt akcióban akkor megvettem volna, de remélem holnap reggelig kiderítem van-e benne magyar felirat mert akkor ráharapok :) -
ennyi ezt vártam ezt kapom!
-
Kik, mik és milyen fajta internet Trollok vannak témában az első 5 percet nagyon ajánlom, haláli és igaz....
-
Gamer 365 Teszt Sunset Overdrive
-
csicskakapitany #153187 Sziasztok!
Hogy fog ez a Call of duty - Day Zero müködni?
Előrendelem és kapok az oldaltól (zavvi, amazon) valami kódot amivel letölthetem a játékot? -
Na eddig megálltam hogy videókat nézzek,de most sajna megtörtént...Ma szerintem korán fexem,hogy holnap legyen!!!Akkorát fogunk ebben baromkodni,hogy még! 

Ami elsőre nekem eszembe jutott a serious sam és ugye azt mondani se kell mennyit nyomtam(tuk)!Csak ez még baszott jól is néz ki.
Viszont nem olyan könnyű mint ahogy gondoltam úgy elhasaltak néha benne mint a pinty!!!
Más
Tegnap Gardenbe creeeeezzzyyyy nehézségen a 10 es wawebe hasaltunk el a legvégén,mert ez a nyomorult 2x is kipőrgetet 3 nagyfejű super bossos wavet Csak 1 nagyon pici kellett,de szétbaszták a kertet.De ma azért neki ugrunk ismét!!!!
Ja kínaiakkal egyezkedek ebayen,mert próbálok szerezni valami hasonmást aki helyettesít,mind a melóhelyen mind itthon...Mondtam is asszonynak maximum a szexet vállalom aztán ennyi,de nem díjazta az ötletet...
1 hét múlva itt a cod is a múltból itélve az is 100+ óra 3 hét itt a HALO arra nem is kalkulálok időt meg jön FC,AC stb...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el van ez baszva....
Kéne valami jó kis balhét csinálni,és kapni 1 év házi őrizetet!!!
-
ARRA MINDIG VAN!!! :D -
TomStorm #153184 Na nyomattam egy folyamatos ölést(Massacre) Diabloban,1004Kill volt 50 perc Experten és 9 szintet léptem egyszerre:DD -
Akkor már meg sem kérdem hogy van-e kedved kipróbálni Halo-t. :) -
Na már töltődik lefele a Sunset, kíváncsi leszek milyen :) -
Ez nem infamous. Ez vegytiszta multimóka. -
TomStorm #153180 Zipline és GrindRail(kötélen csúszás és valami gördeszka stílus) biztos nagy fun lehet de,hogy huzamosabb ideig lekössön azt még egyelőre nem tudom elképzelni.Ezért nem vállaltam be eddig Infamous-t sem.
Pedig állítólag nagyon szórakoztató játékok az ilyenek.
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.27. 15:43:28 -
Prohardveren azt írta egy srác, hogy magyar nyelvű. -
repü -
Crackdown+jsrf -
Akkor jól láttam a screenshotokból, hogy nem az én világom ez, köszi! :) -
TomStorm #153175 Open World,külső nézet,shooter.Személyre szabható karakterek.Ilyen "human" superhero játékot képzelj el inkább ami a jövőben játszódik.
Lesz Shop ahol tudsz vásárolni pl,hogy jobban értsd miképpen lesz a nyitott világ megvalósítva. -
Kűdtem privit :) -
Veled van baj, nem a játékkal. :)