176877
banner
  • Skyline

Mobynak:
    Az van hogy lehet megfejtettük a goldod eltünését mert ma ìgy jàrt a haverom is...Egyszercsak volt gold,nincs gold...3 òràs supportchatelés utàn kiderült,hogy ha a bankkàrtyàddal több régiòban vàsàrolsz,összezavarja a rendszert...A gyerek is 3 régiòbol vàsàrolgat,a live meh indiai...Ki akarta venni a kreditkàrtyàt hogy ne legyen az accounton mindig...Csakhogy ehhez ki kell kapcsolni az automatikus meghosszabbìtàsokat is...Kikapcsolta az ea accessnél majd a goldnàl és hopsz...a gold eltünt az elöfizetések közül de még a tranzakciòk közül is...:)
    A support meg vàltig àllìtotta hogy pedig ott van és ö làtja.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.01. 07:27:58
  • Soldiers
    lenne kérdésem mégpedig olvastam itt asszem hogy tényleg lesz X1 leárazás ha igen mikor?
    Xbox One-nál mik a gyakori meghibásodások??

köszi all
  • Macccy
    Oszt miez? Egy olyan fülvédő a fűrésztelepre? :D ... Vagy egy sztereo headset? Ebben a játékot is hallod vagy csak a Rena szól benne jobbról-balról?! :)

arty: Miii?! Micsodaaaa ?!? Árcsökkentés lesz november végén? Ki mondta!?? Hol? Wha?
  • DarkSector
    Idézőjelben. Ryse-hoz képest nem is kellene idézőjel közé tennem. :D
  • Kongy
    SANDBOX?! Ezt gondold át újra, legyél szíves.
  • DarkSector
    Szegény faszinak már nem férne el több ránc az arcán. :D

(amúgy egyik kedvenc színészem, ebben a filmben profin alakított)
  • DarkSector
    Ryse hogy jön egy ilyen "sandbox" játékhoz? :D
    Még Crysis-ban sincsenek ekkora területek, ráadásul ez multira van, gondolom a látvány nem elsődleges cél volt....bár itt asszem kijelenthető hogy semmi nem számított. :D
  • Moby
    Hát mára ez a kamuretró völgarr, meg ez...

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.31. 22:38:34
  • Kongy
    Grafika is... ez CryEngine?! Nézzék már meg a Ryse-ot... Crysis-t, akármit :D Röhej. Jó, a pályadizján szar, ez tény. Eddig igaz 2féle pályán voltam, de egyforma volt mindkettő.
  • Moby
    Nekem a barnamaci, amit ébredés után után kitoltam.
    Csak az szebb volt kicsit.
    :)
  • Kongy
    Egyetértek. :D Szörnynek lenni egyenlő a halállal. Olyan, mintha a L4D-ből kiragadták volna a tank módot, rögtön az ugrott be róla.
  • TomStorm
    Hétfőig Diablo 3 Halloween Event(+100%XP/Gold find)!!
  • Moby
    us locon simán berakott (magyaron voltam).
    Atya. Úr. Isten. Mekkora. Generic. Foslék. Ez ???????

Bárkik is csinálták ezt, most rombolják porig a székhelyüket valami nukleáris cuccal, sosekésőbb!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.31. 22:25:57
  • Kongy
    PS4-en el se jut addig, hogy csak pörögjön :D
  • Moby
    Jaj, ez a völgarr mekkora fosfaszlé... Az evolve-ot meg ki sem tudtam próbálni mer csak pörög azt sanyi. Nem mintha baj lenne :D
  • DarkSector
    Rohanok a főtanácsoshoz PS4 földjére.
  • Harlekin
    Persze!!!!Sőt mond,hogy Én beszéltelek rá még régen,hogy az kell neked !!!
    Na siess vidd a hírt vissza se nézz!!!Ne nehezítsd a fájdalmunkat,hogy el kell,hogy ereszünk!

• DarkSector
    Nincs, ami felkerült az kamu?
  • Kongy
    Nincs működő PC-s warez verzió, de ha lenne se futna a gépemen maga a játék.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.31. 21:37:13
  • DarkSector
    PC-Warez->Ingyen->Dögöljön meg a Sony meg Microsoft, meg a fizetős szar net. :P
    Ez elég olcsó? vagy fizetnél érte? :D
  • Kongy
    Dögöljek meg, nekem tetszik ez a Lords of the Fallen! Elég sok videót néztem belőle... :D Ha valakinek megvan, és megunta szívesen megveszem tőle :)
  • DarkSector
    Vagyis PS4 topikban írhatom a többieknek hogy te vagy a felelős azért hogy nem jöhettem el PS4 platformról?
    Be mered vállalni ezt a nagy terhet?
    Az életedbe kerülhet akár. :DDDDD
  • DarkSector
    árulják trade oldalakon, azzal elvileg tudnak alfáni.
    Milyen jó, 3-4 ezerért eladják a pc-s alfa cd-kulcsokat, mintha full játék lenne. :D
  • Kongy
    XDDDDDDDDDDDDD

PC-s Evolve alpháról nem tudok semmit, nem játszok PC-n az az igazság.
  • Harlekin
  • DarkSector
    Nemrég fejtegettem én is hogy kibaszott gyenge-szarfos most a letöltés a 2 prevgen gépen.

Igaz csak 80%-ig kell eljutni, de akkor is!
  • balee4
    Egy kis halloween-i játék. Costume Quest 2: http://www.twitch.tv/dr4amlord
  • arty
    te időben ugrottál 360ról!

sanandreas 2gb és egész este töltődött... prevgeneseknek már csak morzsa jut :(
    régen ilyen nem volt, hasított rendesen - most kb pont olyan "gyors", mint a világszara ps3psn ... szal el tudod képzelni :(

mivel nem volt goldom éveken át, így átfogó képet nem tudok alkotni, a szemelvények is csak prevgenről jutnak el hozzám: ott most kb egál van szerintem (szar mindkettő, ps3on is a vanquish tizengiga, egy teljes nap alatt nem ért le... :((( miközben ps4eseknek azért jön a cucc ... szal ... :((( )
  • DarkSector
    Van egy feles Xone-od PS4-ért cserébe?
  • Totti5
    Magyar live mindig is gyenge volt, kezdve anno az átállás, eltünt játékkollekciók, béna support... egyet megtanított a prevgen. Magyar lájv életképtelen. Egyetlen esetben érdemes beugrani, ha valami jobb áron van mint angol vagy usa. Aztán menekülni onnan!

A multkori live problémát maguktól is megoldhatták volna ez teljesen tiszta, de ebben részben a userek is hibásak voltak. Nem szóltak be, csak kevesen, sokan simán csak siránkoztak valahol a fórumon hogy nem megy, de a supportot nem baszogatták. Amint a g365 összeszedte őket, pár óra alatt jó lett...

Nekem és ismerősöknek akikkel kb ezer órát biztos Fifáztunk már, ténylegesen live hiba/karabantartás miatt pár alkalmon túl nem volt gond. Persze ledobott a lájv, EA server, laggol, nagyon sok volt az évek alatt, de nincs olyan online rendszer ahol ilyen ne lenne és ezek 90%a a a user oldal felőli internet hibája legalább is saját tapasztalatból kiindulva.
  • Harlekin
    Most olvasom amit írtál és értettem meg az ex dolgot.Na ez már tényleg nem a vicc kategória amit a sony művel...

Jah amikor bent voltam KSZ be a headsetér akkor vett épen 1 srác ps 4 et és beszélgettek a haverjával hogy pont jókor,mert most lesz az evo alpha és van kód!!!
    Szegénykék...
  • Harlekin
    AZ!
    Na végre,hogy jössz!!!!
    Amúgy ma beszereztemezt...
    Nem tudtam várni,hogy asszony megvegye karácsonyra ez most kellett...
    Így kapok viszont tőle karácsonyra 1 codos vagy titanos kontrollert!
  • Harlekin
    Ha tudod akkor minek volt!?Minek szenvedtél vele!?Ha zavar,hogy fizetni kell érte akkor minek fizetsz!?Ha meg nem fizetsz akkor minek használod hiszen pont azt bukod amiért értelme van használni.És így nem tapasztalod a hibáit vagy hogy mekkora fos!
  • DarkSector
    PC-n is megy az alfa? :D
  • Harlekin
    Oksa csak az elmúlt héten hulla vagyok minden este....Remélhetőleg szombat vasárnap jut rá idő.Mobyval is beszéltem ma,hogy jó lenne valamit multizni,de ő is szintén zenész...
  • arty
    köszi, volt boxom a teljes generációban, tudom h mekkora fos a lájv is ... (és az h a psn mégnagyobb fos, max téged boldogít, nekem nem vigasz)

hogy mit tudtak megoldani egy hét alatt és mit nem, azt ide anno leírtam (magyar lájv sirámok vol 12242356524), de ugy rémlik moby is vetett ide az elmult napokban pár jó szót ... ;)

hogy ezért a redváért még fizetsz is, azt meg masszivan ennek a féreg ms-nek köszönheted, ők találták ki, sok sok éve :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.31. 20:23:03
  • Kongy
    Majd valamikor menni kéne EVOLVE-ozni is, ha már XOne exkluzív lett egy időre... :D (na, jó van PC-re is, csak PS4-re nincs XD)
  • Harlekin
    Te mindent túlzásnak érzel ezzel a témával és úgy minden 2 konzol közötti dologban főleg x javára.Így teljesen mind 1 milyen jelzővel illetem a 2 közötti különbséget!A lényeg akkor is az hogy JOBB a live minden téren.Megbízhatóság,tartalom,kezelhetőség stb stb...De ha netán valami hiba becsúszik akkor orvosolják 1 hét alatt vagy hamarabb.
    Ha gondolod leírom mi a 2 rendszer közötti különbség ha nem is fény év de garantáltan bőséges lesz a különbség és nem a PS-n javára.

Ja bocs csak pont végzett az upal a box így megyek megnézem mit raktak vagy javítottak ez a szerencse,hogy psene legalább ezzel nem kell bajlódni hiszen 9 hónap alatt csak sikerült nekik összehozni a 2.0 ásupot!!!!!Ja félig mert ugye tiszta hiba!!!!
    Na ennyit a fényévekről!!!!
  • DarkSector
    THX!
    Asszem megvesszük!

Majd rendesen angolul PS4, és utána PC-PS3-X1
  • DarkSector
    Jah azt leszarom, végigviszem én kamcsatkámul is ha kell, csak remélem budget áron jön majd.
    és van pontos dátum is? :)