176876
banner
  • Kongy
    Nem vagyok ideges, és nem játszok FF-el, mondom :D Van egy hülye ismerősöm, aki amúgy jófej, meg haverom meg minden, és ezeket a szarokat nyomja, és rendre leültetett az új FF elé, hogy nézzem meg mekkora királyság.

Az igazság az, hogy RTS-eket is utálom, a körökre osztott szar meg azokra emlékeztet, plusz még ez nyakon van öntve egy japán sziruppal, így egyenesen hánynom kell a végeredménytől. És oké, játsszátok, engem nem érdekel, de hogy ennek milliós rajongó tábora van, az nekem durva. Na csak ennyi.

Ubisoft AC-s vergődését sem bírom, de meg tudom érteni a sok ember rajongását, még ha én nem is esek bele ebbe a sok emberbe.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:43:12
  • DarkSector
    Ennyi. :D
    Miért vagy ideges? :D
  • DarkSector
    De te úgy csinálsz mintha kényszer lenne hogy játsz vele. :D
    Én azoknak szántam akit érdekel, ha nem érdekel a stílus titeket nem kötelező megvenni, csak ne szapuljátok, hogy ja mert ezt ok nélkül dicsérik, igenis a FF13 ami úgymond szerintem a 12-őt kivéve a leggyengébb láncszem még mindig a mai játékok 70%-től többet ér, tartalomban, és bonyolultságban.
  • Kongy
    Igen, ez egy kolera. Egy fertőző kór, ami csak pusztít világszerte milliókat megfékezhetetlenül. Én be vagyok oltva ellene.

Utálom amúgy a franciákat, de Arno még így is szimpatikusabb, mint bármelyik FF-karakter :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:38:50
  • Moby
    Jah, az izlés nem vita téma, meg az ac nem fejlődik, szar és szaggat, de én má pozitívumnak élem meg hogy a főhős nem az orrára akasztott petróleumlámpával szambázik, és közben nem lakik pinyt a hajában, akinek neve is van
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.16. 16:36:38
  • DarkSector
    "Meg amúgy lehet órákon át magyarázni mitől jó a FF, de nem fogod meggyőzni azt, aki elvből utálja az ilyen típusú játékokat. Kívülállónak szar marad. Én sem veszekszek senkivel aki szerint a Prince of Persia szar. Szerintem isteni játék mind, ami ezen a néven jelent meg. Hogy másnak nem tetszik pl az ottani harcrendszer, az egyéni probléma. Nekem a FF harcrendszere elfogadhatatlan. "

Bazze ki a gyíkom akarta hogy tetszen nektek?
    Ti csak elítéltek azért mert nekem tetszik, és úgy beszéáltek róla mintha valami kolera lenne és az idióta akinek tetszik.

El vagytok tévedve ha azt hiszed hogy rá akartalak beszélni titeket, soha nem tenném semmivel és senkivel, csak arra válaszoltam, hogy ne legyetek szűklűtókörűek, és ez a lényg nem a ti stilusotok, és ennek ellenére törtök pálcát a feje felett.
    Ha ez korrekt szerinted akkor ne csodálkozz semmin. :D
  • Kongy
    Na ez az! Nem akarok taktikázni. Odamegyek, szétcsapom, akkor, és ahogy akarom. Mint a God of War-ban.

Hidd el, próbáltam nem is egy FF-játékot, de mind elől visítva álltam fel az undortól a harcrendszer miatt. Child of Light-ot is azért hagytam abba, pedig az még nem borít ki a japán stílusával sem. De egy ellenpélda: Bayonettától is forog a gyomrom a "japánsága" miatt, pedig az még csak nem is körökre osztott.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:35:34
  • DarkSector
    ŐŐŐ FF15-re írtuk, ott nem körökre osztott a meccs.
    A többiben igen, kivéve a FF12-őt, de ha hiszed, ha nem, a FF13 harcrendszerét kivéve, iszonyat durva tud lenni, hiszen rákényszerít hogy taktikázz, nem mindegy mit hogy kivel mikor.

Csak felületes videónézegetés alapján elhiszem hogy szar.

FF13-ban kicsit lightosabb volt, de nekem az sem gáz, miután kitapasztaltam.
    Csak mondjuk úgy egyszerűsitették, causal-abb lett.
  • DarkSector
    Még annyit hogy emlitetted hogy kifestett szemű japán karakterek.
    Azért itt a FF 15-ben igenis korrekt karakterek vannak , egyik sem buzgár kinézetű, volt itt-ott fura szerzet, de ezekben semmi kivetnivaló nincs.

Nekem kicsit a The Bouncer jutott eszembe, a videót nézve.
  • Kongy
    AC-ben real-time mennek a harcok. Nem a nagy fejlődésről van szó, de AC-t se játszanék, ha körökre osztott szemét lenne :) Szóval inkább dugdosok polipot a seggembe, minthogy FF-el játsszak.

Meg amúgy lehet órákon át magyarázni mitől jó a FF, de nem fogod meggyőzni azt, aki elvből utálja az ilyen típusú játékokat. Kívülállónak szar marad. Én sem veszekszek senkivel aki szerint a Prince of Persia szar. Szerintem isteni játék mind, ami ezen a néven jelent meg. Hogy másnak nem tetszik pl az ottani harcrendszer, az egyéni probléma. Nekem a FF harcrendszere elfogadhatatlan. Ha csak fele annyi PoP jött volna ki, mint FF, én boldog lennék.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:33:31
  • DarkSector
    Bocs FF-nál tudnak éppenséggel programozni, kinem szarja le hogy PC-re a port hogy került ki?
    Szerintem a fejlesztők is beleszarnak, érdekes nekem mindegyik FF ment konzolon tökéletesen, egy szaros lassulás vagy bug nélkül.
  • DarkSector
    "De most komolyan, ki akar ilyen körökre osztott szutyokkal játszani, érted, tiszta röhej. Elteleportálódsz egy MÁSIK HELYRE, ha érintkezel az ellenféllel.... XD Hát nekem ezt nem tudja bevenni a gyomrom."

látod ezt mondom izlésekről beszélünk.
    AC mennyivel jobb? ugynazat a szart adják el csak szebben évek óta, ahogy az összes sorozatban.

Csak míg te az AC--ben tartalomnak veszed hogy mássz fel egy házra és nézz körbe mert hiányzik a 100!-hoz, itt a FF-ban sokkal többről szólnak a mellékküldetések.

Csak utáljátok a japán rpg-ket ennyi, ahogy nekem nem veszi be a gyomrom a Witcher-t, akkor ezekszerint az is egy nyomorék aki azt megveszi előre. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 16:26:24
  • Myselor
    a legtöbb japán játék még mindig többet ér mint a legtöbb játék az már más kérdés hogy programozni nem tudnak xd de az ubi meg optimiználni nem xd
  • DarkSector
    :P

Naná mert amiket játéokat ti vesztek sokkal jobbak, nagy rakás faszt, csak más szar izlésetek van mint nekem, ti is majmoljátok a sok lehúzós szar játékokat, és ugyanezen nevettek ha máás megteszi. Érdekes.
  • Totti5
    Ne essünk túlzásokba. A körökre osztott mechanika egy élvezetes, látványos, taktikás és nehéz játék ha jól van megcsinálva.
  • Kongy
    :DDD hát ez kész, írj még ilyeneket, szakadok.. :DDD

Mellesleg még az AC is többet fejlődött, mint a FF. Legalább grafikában basszus. De most komolyan, ki akar ilyen körökre osztott szutyokkal játszani, érted, tiszta röhej. Elteleportálódsz egy MÁSIK HELYRE, ha érintkezel az ellenféllel.... XD Hát nekem ezt nem tudja bevenni a gyomrom.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:04:13
  • Moby
    Te és a japánok.
    Megérdemlitek egymást! :DD

Lehetne, hogy bezárkóztok a szigetországba, és sohatöbbet nem hallunk felőletek? Így aztán ti is pironkodás nélkül nyomhatjátok a nekifutásból egymás arconfingását, az egymás seggébe poliptuszkolást, és minden egyebet, ami olyan más, tartalmas és művészi, és amit mi úgysem értenénk! :P
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.16. 16:03:07
  • DarkSector
    Hogy minek hívjuk a stílust mindegy, legyen hosszú a story része, sok secret, sok fejleszteni való, a tápolás, a rejtett fegyverek vagy bármi, nagy látványos bossharcok...ez kell egy FF-be.
  • DarkSector
    Nem, az rendesen pozitív, amikor mondjuk tesztelők s azt mondják, hogy hú igen ez jó, értékelésre is.
    Nem lerágott csont, ami csak azért jó, mert nem rosszabb a régiektől.

Ami csak ismétlés, mint pl a Batman széria, Assassins Creed, vagy stb, stb, azok csak látványban változnak.
  • DarkSector
    10. rész még azért nagyon szuper volt, nekem ugyanúgy adta az érzést, rengeteg extra dolog, titkos felfedezős témák.
    Inkább a 12-től éreztem változást, az online szarokról most nem beszélnék.
    11-14.
  • Seth
    Pozitív irányba? Az neked a negatív ugye, csak, hogy tisztán lássak... :D
  • Seth
    A 9. résszel bezáróan ezek a játékok számomra nagyon is meghatározóak voltak. 10. résztől kezdve viszont lejtmenet és már a föld alatt kaparnak. Ez meg már nem is jrpg, hanem valami hack&slash akciójáték, szépséges arcú fiúkkal és lányokkal, akik shoppingolni mennek a szomszédos városba
  • DarkSector
    Miért a többi játéknak hogy?
    Mondj egy játékot, ami többet változott pozitiv irányba, mint a FF.
  • Kongy
    :DDDDDD

Én nem is értem egyáltalán, hogy hogyan lehet egy ilyen nulla "játék"sorozatnak ekkora rajongótábora :D Sok a ferde haljamú animeőrült.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 14:50:54
  • Totti5
    Mémondtadel? -.-

• DarkSector
    Nekem a FF mindigis a tartalom végett volt fontos, nem a dizájn.
  • Harlekin
    Szereti büntetni magát!
  • DarkSector
    Akkor azért nem láttam még, igen mondjuk emlékeztetett valamire, hát azért abban egyetértek hogy jó lenne ha látnánk többet, mikor story megy, vagy éppen milyen extra lehetőségek, extrák vannak.

Meg szerintem annyi baj van vele, mintha a japó stílus elveszne valahogy, és egy nyugati stílusba ültetett japó karakterek lennének, mert nekem furcsa pl a kocsi, bár autók voltak régi részekben is, dehát űrhajóval jobb menni azért. :D
  • Moby
    Japánretek videojáték. Mi más lenbe benne? Ezek a látens meleg mikropéniszűek a kamuművészkedésen, az infantilis faszságokon és az asztalalatt alváson kívül lószarhoz sem értenek.
  • Seth
    Versus = FF15
  • Totti5
    Jah, csak arra :(
  • DarkSector
    nem játszottam a Versus-al, az csak kézikonzolra jött nem?
  • DarkSector
    Pontosan. Honnan tudtad? :D
  • Totti5
    Lehangoló, hogy ha a ennyit hoztak össze eleddig a Versusból. Semmit nem csináltak évekig.
  • Moby
    Festettszemű kislányimitátor fiúcskák. Helyben vagyunk, tudtam, hogy bejövős lesz neked
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.16. 14:34:07
  • DarkSector
    Nem is vártam mást. :D
  • DarkSector
    Hát a régi részekben sem volt a térkép berendezve...ennek más lényege van, nem úgy mint a GTA-ban hogy forgalmas utcák, stb...majd meglátjuk, de a harc jobban tetszik, mint a FF13-ban, végre kicsit átalakítoták, ha jól veszem ki akkor realtime bunyó lesz, nem körökre osztott.
    Azzal sem volt baj, csak a 13-nál volt a legszarabb megoldás.
  • Moby
    Szavak nincsebek rá mennyire hidegen hagy.
  • Seth
    Futásszimulátor. Szépséges az art, de mégis baromi üres az egész.
  • Moby
    Az. Világszerte.
    Tetvek.