176876
banner
  • Moby
    Okoska, ő ezzel kereskedik. Érted. Ebből(is) él :)
    Nem magának hozza el.
  • Zavarodott
    Sok minden zavar engem is, de a "taknyozás" szerintem nem fejezné ki a véleményem egy másik emberről és mint írtam tudom, hogy nem atomfizikáról értekezünk... De ezentúl átlépek rajta, ha itt senkit nem érdekel.
  • Skyline
    A hírdetés feladási dátuma:
    2013-09-09 10:10

Nem szokta törölni meg pontoztatni,hanem átírja a hírdetés szövegét az adott kategóriában. Csak átírja a hírdetést a friss termékre és upolja.
  • DarkSector
    Nem gond, amugy a 6 nap ugy kijön hogy a hirdetés feladását nézzük, de érdekes 14.-én vette, de 9.-én ő már meghirdette hogy neki már nem kell....most vagy egy béna probálkozás, vagy valahogy már a megvétel előtt rájött hogy neki ez nem kell, vagy még a boltból való vásárlás előtt elhozhatta tesztelésre. :D És a 14.-e csak a garanciára vonatkozik.
    Ilyet se láttam még. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 23:37:49
  • Skyline
    Elírtam ránéztem és nov 11-re emlékeztem.:)
    De köszi hogy észrevetted és nem bírtad megállni szó nélkül szemfüles kapitány.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:36:03
  • DarkSector
    Ennek fényében parádés a hozzá mellékelt info, hogy vásárlás napja 14.-e.
  • Skyline
    6 napos One

Írsz neki felhívod egyeztettek csak el kell érten menni (kb Ferihegyi reptér mellé), maximálisan megbízható. De hívni kell! Irogatást nem vesz komolyan.:)

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:31:06
  • TomStorm
    Holnap felhívom,thx
  • TomStorm
    Megnézem vaterát is kösz a tippet
  • Skyline
    Tőle vette haver a One-t én meg annó a ps3-at, tényleg megbízható és korrekt.:)
  • Moby
    Hardveraprón folyamatosan hirdet xfive. Őt ismerem személyesen, ő pl. egy megbízható nepper :)
  • TomStorm
    Csak az a gond,hogy több ilyen is van.Most kapásból 3 hirdetést fogok jelenteni akik a héten személyesen nem adták át és még mindig hirdetik mert látom ugyanúgy ott van minden.
    Ezt a mai gyereket megpróbálom telefonszám és név alapján megkeresni HA tényleg a városomba lakik.Majd megmutatom én nekik kivel szórakozzanak,nehogy meglepődjön ha ajtót nyit holnap nekem..
  • DarkSector
    Gondoltál már rá hogy ne olvasd el? :D Probáld ki, menni fog.
    Nem az n okfejtésemről volt amúgy szó.
  • Kongy
    OLX. Ott aztán ZÉRÓ a komoly eladók/vevők száma. PH a jó! Meg Vatera. Utóbbin drágábban rásózhatod az emberekre a cuccokat, cserébe le kell belőle adózni, de megbízhatóak a vásárlók többnyire.
  • Skyline
    Én PH-n húztam be a One-t alig 1 hónaposan, 90k-ért Fifa 15-el (beregelve de kaptam az accountot is)....:)

100 körül találsz simán, vadászni kell.
  • Skyline
    Kevés olyan dolog van a fórumon ami annyira zavar mint amikor belépek és egymás után 3-4 hozzászólásban Setétszektor okfejtését és gondolat(????)menetét kell olvasnom....
  • TomStorm
    Nem PH.Ez a semmitérő olx-en volt.Na nem mintha bármit is rendelnék onnan csak gondoltam személyes jó lesz DE ERRE IS alkalmatlan az egész!Jelentem a hirdetéseit és átnézek PH-ra,bár abba se nagyon bízok már de hátha lesz szerencsém.
    Rohadt nehéz innen délről használtan venni bármit is mert minden Pesten van.Ott biztos könnyebb lehet a helyzet
  • Moby
    Biztos van még akit zavar. Remélem ők is így járnak el :)
  • DarkSector
    Ja. :D
  • Zavarodott
    Ha mást nem zavar, akkor nem tehetek mást...
  • Moby
    Nem, fekete meg fehér.
  • Moby
    Lehet, hogy az embered egy elhamarkodott előreutalásra halászik, te meg voltál olyan balek, hogy értemennél :)
  • DarkSector
    Szar kell a gatyánkba? :)
  • Moby
    Legközelebb ugord át.
  • Skyline
    Ha van valami amit a HALO-ban (amúgy csípem,de inkább az AI miatti akció végett) utálok akkor az a világa. A vihogó "manók" számomra megölték volna az egészet ha az AI nem lenne olyan amilyen.:)
  • Zavarodott
    Tudom, hogy itt a fórumon nem mikrobiológiáról értekezünk, de az ilyen hangvételű hozzászólásnak sok értelmét nem látom...
  • Skyline
    Lerázni nem szoktam. Eljöhet érte,kapuban megkapja ha jó jó,ha nem nem.:)
  • davidka003
    Halo 1-et 8-szor vittem végig PC-n. Szar volt? Hát valamilyen szinten igen. Unalmas volt? IGEN.
    Viszont maga a világ, zene, vezethető járművek(repülők) is meg a szinkronhangok elvitték az egészet.
    FLOOD nem kellett volna bele.
  • Kongy
    Az én PS4-emre egy 1 napos reg jelentkezett, kb zaklatott, hogy most azonnal megveszi 100 ezer kp-ért... hát nem hittem neki, szépen sikerült lerázni, nagyon nyomult a gyerek... túlságosan is. Ismerem én jól a magyar vásárlási szokásokat. 100 ezer kp...? hm....
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 23:03:43
  • Skyline
    A lemezest preferálom,de mint mondtam van olyan cím amit behúzok digiten mert úgyis tudom hogy évek múlva is előveszem és többszáz órát fogok beleölni. Ilyenek a Forzák,és most a GT5.:)
    De a FC4 jön dobozosba hétvégén 14-ért.
  • Skyline
    Ph? Akkor jelentsd.
    Ha nem akkor passz. Mindenesetre rühellem én is az ilyen gyökereket, ezért inkább csak régi tagokkal és sok pontos emberekkel tárgyalok, a többire kb 1 mondatot ha pazarlok....
    Sok ilyen gyökér van,szerintem megbeszéltétek xy pénzért és valaki benyögte hogy ha neki adja akkor valamivel többet fizet. Ennyi. Annyi korrektség nincs bennük hogy szóljanak.
  • Kongy
    Az a baj, hogy baromi sok a komolytalan ember. Rühellem az ilyet. Ha én el akarok adni valamit, akkor el is adom. Ez a vásárlással is így van.
  • TomStorm
    Mi a francért hírdetik a szarjukat ha nem akarják eladni?!Az egész napom megint egy idiótára ment el meg a telefon számlám.
    Én ezt nem értem,elmennék az X1-ért személyesen ÉS már ott tartottam,hogy +5ezret rádobok erre eltünik a gyerek.Fel se vette egész este a telefont de előtte kb 5X beszéltünk.Egyszer volt du.3 megbeszélve aztán 5 aztán este 7.
    A hirdetés ugyanúgy ott van azóta is de ez a degenerált eltünt-.-
  • Moby
    Ezeknek egyikből sem jutott elég, pedig mindkettőből rájukférne bőven.
  • DummyBoy
    Az ilyenekben benne vagyok :) Meg coopban általában más.

Mellesleg megéri néha a kirohanás, le is engedtem, tovább is jutottam. De akkor is le kell tolnom ma a CE-t különben nehéz kesz befejezni xD
  • DarkSector
    Tény az hogy izlések és pofonok, ez nem fekete meg fehér. :D
    Max a gatyád. :D
  • Moby
    Ez nem vélemény, ez ténymegállapítás.
    Tudatlan ostoba parasztok, akiknek csak a szar hullik a pofájukból. A hónaljszagú műértésük egyetlen célja, létezésébek értelmea nézettség. Használható információt nem közöl, nincs miből. A bármilyen alapszintű mikrotudást nem birtokolják. Valszeg csak összezavarná őket.
  • DarkSector
    Ja hogy te Halo-ra érted, én ámblokk az egész melojukra mondom, nem tetzshet mindenkinek minden, de érdemes meghallgatni, max kiválogatod amiket érdemesnek találsz a többit meg egyik füleden be másikon ki.

én meg CoD beszédével nem értek egyet, de ettől még nem mondom hogy baj mert mást mond, szerintem messze jobban néz ki a többitől, szerintük, vagy a tezstelő szerint meg ugyanolyan mint a BO2 ha nem csúnyább, pedig most valóban faszán fest a játék.
  • Totti5
    Azt mindenki tudja nem kell hozzá ow-s szakértőnek lenni. Bírom hogy 10 év távlatában is egy játék első részét rugdossuk... ez volt, olyan volt, azóta ha egy sorozat jó akkor ezeket kinőtte és fejlődött. Assassins Creed is fejlődött, Halo is Uncharted is, Gears of War is nagyon sok mindenben a javára fejlődött az 1. részek után. Ez a normális, mindig kell egy első rész ami egy mérce és amit lehet alakítani jobbá a tapasztalatok alapján.
  • Totti5
    Egy vélemény információkon és tapasztalatokon alapszik. Ha kimondja hogy fogalmas sincs róla, ami le van írva millió helyen az egyszerű információ hiány avagy tudatlanság hisz hangoztatja is azt hogy ő buta. Halo 3 óta volt pár éve felkészülni e legalapvetőbb dolgokból, de ha neki nincs meg ma sem h mik ezek a gyűrűk, kik a szövetségesek, és ki az a Master Chief akkor nincs miről beszélnie...