176875

-
Ra1n #155757 Az a baj hogy autovideórögzítésre én egyetlen módot találtam...De az kikapcsolja a rögzítési lehetőséget is, ergo vagy tűröd az automata rögzítést ami egyes címekben (pl GTA V) baromi idegesítő, vagy kikapcsolod de onnantól nem rögzíthetsz semmit.... :/ -
Grat.
Nem igazán :) (hülyeséglenne eladni a PS4-et ....... előbb a WiiU-t)
Alienware Alpha
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 19:46:46 -
Sose adnám el. Így teljes a család erre a genre megint, box, ps4 meg wii u. -
Grat
Félő, hogy nem lesz meg sokáig a PS4-ed :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 19:33:29 -
Na jövő héten jön nekem is gép. Van olyan oldal, ahol van valami guide ajánlott beállításokról audio/video résznél, miket érdemes kikapcsolgatni pl auto videórögzítést stb? -
Érdekes egy játék nem mondom, álmodni sem mertem volna, hogy ez a cím rajta lesz a gépemen valaha :D -
Na ezaz, PC-n darabja 3000 Ft volt a csomagoknak.... 3000 Ft 3 pályáért, aztán 2500-ért megvan az alapjáték, meg az összes plusz pálya. Még ha nem játszol vele is megéri :D -
Ra1n #155750 2.5-ért ajándék season passal mindennel,még ha csak egyszer egyszer előveszi az ember akkor is.:) -
Megvettem, de most tudtam meg, hogy csak multis. Na mindegy ellövöldözöm majd vele :-) -
Fekete nap ez a mai. 7k-ért csak nem tudtam otthagyni egy Sunset Overdrive day1 letöltő kódot:( de hogy minek... ( csak azért mert nincs játék az új gépre, így legalább lesz valami ) -
Ra1n #155747 Hmh.....Titanfall Deluxe 2500ft?? :-O -
Zavarodott #155746 Én úgy tudom, hogy azzal csak online tudsz játszani, de a goldos akciókat és játékokat nem kapod meg. De ne legyen igazam... ;) -
Na az szuper. Ahogy nézegetem az árakat, szerintem nekem elég még a 360 is. Fele annyiért adják, mint a One-t, s nekem még az is sok újdonságot tartalmaz. Aztán, ha úgy alakul később lecserélem One-ra. -
Zavarodott #155744 Én világéletemben billentyűzettel és egérrel játszottam és másfél éve mikor vettem a konzolt 1 hét alatt megszoktam a kontrollert.
A merevlemezre lehet telepíteni a játékot így nem pörgeti folyamatosan a lemezt. Vannak olyan játékok mint pl. a GTA, ahol kötelező is telepíteni és nem elég a 4 gb. Ilyenkor kell egy pendrive és meg van oldva a helyzet.
Természetesen lejátsza a DVD lemezeid... ;) -
Ugye az xbox felkínál egy 1hónapos ingyen tagsági díjat is. Azzal lehet kedvezményeket kapni? Vagy azzal mi merre hogyan van? -
Köszi srácok!
Lenne még pár kérdésem:
- Párszor haveroknál játszottam konzolon, de nagyon béna voltam. Bele lehet könnyen tanulni a játékok irányításába?
- Controllerrel autós játékok (pl. GTA V) mennyire élvezhető?
- GB. Ez miért számít konzolok esetében? Itt nem a lemezről futtatod a játékot?
- Filmeket is tudok nézni rajta? Üzemel DVD lejátszóként is? -
Van egy régi 20 gb merevlemezem Xboxhoz ha azt szétszedem és tennék bele másik 2,5 merevlemezt működne?
Van korlátozás hogy csak a 120 , 320, 500 gb kapacitás működik / meg kell előtte formálni? -
Zavarodott #155740 Hát szó szerint már csak egy-kettő jelenik meg rá. Ha az elmúlt években nem voltál nagy gamer el lehet játszani a 360-al, mert nagy a választék olcsón. Amúgy pedig ha játszottál pc-n a mostani években és megteheted, hogy One-t veszel akkor vedd meg azt mert az a jövő.
Nekem nincs még One-om csak 360-am, de mivel nem játszom sokat így még elvagyok vele, mert még sok játék van amihez hozza sem szagoltam... ;)
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.11.28. 15:34:54 -
Attol fugg mennyi penzed van a dologra (hosszu tavon). Ha nem erzel lekuzdhetetlen vagyat, hogy a legujabb cimekkel jatsz akkor egy 360 is jo lehet hiszen rengeteg regebbi jatek van ra amivel sosem jatszottal. Maganak a konzolnak es a regebbi hasznalt jatekoknak az ara jelentosen alacsonyabb igy anyagilag sokkal jobban jarsz. Viszont ha ugy erzed neked a legujabb cimek kellenek akkor one-t vegyel. Ebben az esetben melyebben a zsebedbe kell nyulnod, mert maga a konzol es az uj jatekok is sokkal dragabbak. -
Sziasztok!
Sosem volt még konzolom, de most szeretnék beszerezni egyet. Melyiket ajánljátok? 360 vagy One? A 360-ra jönnek majd ki még játékok, vagy azzal már nem fognak foglalkozni? -
Zavarodott #155737 Hát van "pár" játék rá az biztos és azokat szerencsére jó áron kapod már meg... ;) -
igen , előző héten is lemaradtam csak az a bosszantó, hogy nem 10-20 perccel indulás után fogyott el, mint írtam ma indulás után 30-40 másodperc volt míg eljutottam a fizetésig kosárba betette, de fizetni már nem tudtam mert elfogyott 1 percen belül pfff. Na hátha karácsony előtt közvetlen lesz még valahol. Nem voltam sose konzolos, de egy játszóházba nagyon megtetszett az xbox asszony, gyerek elbohóckodik a kinecttel, apa meg tolja az rpg-ket (látom van pár jó cím ebben xboxon is, bár nem túl hosszú a lista) -
Zavarodott #155735 Az a 30-as is szép ár... ;) -
Zavarodott #155734 A 4 gigás 360-ra gondolsz a kinecttel gondolom. Tényleg jó áron adták, de ezek szerint csak pár darabot... ;) -
. -
Ehh, megint dühös vagyok, ismét lemaradtam az xbox emagos akciójáról, így lehet sose csatlakozok az xbox-osok táborához. Kicsit vicces azért, hogy reggel 7:14 kor már mint elindult az oldal én bent voltam. Kb 30-40 másodperc alatt már kosárba tettem az xboxot, de mire fizetésre böktem volna ezután már kiírta sorry de elfogyott. Bazz 30-40 másodperc alatt elfogyott az xbox készletük, pedig kurvagyorsan csináltam mindent :( No bocs az offért -
Érdekelne a cucc -
Szerintem lassan a bankok kigyomlálják ezt a dolgot teljesen ...
Most viszont a PC GAME SUPPLY -al szopok, fél órája bámulom, hogy nem tölti be a 25$ Xbox Live Gift Card -omat, de MIÉRT ?!?! ... Mi a f*szért gift cardot küldenek, hát beszarok komolyan -
Ra1n #155729 Ezt kapom énis usa store usa paypallal...
Nemértem mert 1 hete egy dlc-t engedett.... -
Háááborúúúúúú!!!!!
Na, ha vége a Maúnika Show-nak, akkor ON: srácok, próbáltatok vásárolni OTP+PayPal kombóval, úgyértem most, ma, leginkább?! Ugye Fekete Péntek van és akciók, gondoltam jöhetne is egy Ryse $24.99 -ért, de most már az otp kombós PP számlát sem engedi használni, szokásos "Could not get authorization for this" szöveg ...!
:( -
Zavarodott #155727 +1 -
dark: állíts a stílusodon 180 fokot, mert idegesítő, hogy veled kell foglalkozni itt is, meg mostmár modban is
ha nem állítasz, a többiek szépen jelentsék, és lesz intézkedve
köszi -
Semmi gond, csak érdeklődtem :),
Ez a Titanfall amúgy jó játék, vagy van benne szingli plájer? -
Semmi gond, de akkor amikor DS él lelkiéletet saját magával arra is menjen a delete. Sőt úgy alapból tegyél be egy szűrőt a topikba, hogy mivel eddig 0 azaz 0 hasznos, vagy releváns hozzászólása volt, így évente pont ennyi kommentje jelenjen itt meg. Ki kiváncsi itt naponta arra, hogy nem tudja mi a különbség az egyes szavak jelentése között? Ez nem a sakkozó galambok topikja. -
Bocsánat, ha beleestél a gyomlálásba telefonról csináltam és az SG 5ször írt hibát hogy nem tudja törölni, aztán nyomkodtam mint a hülye h fogadja már el. -
Mindenhol máshol lehet lelkizni, itt én nem engedem. Nem akarok egymás basztatásáról hszeket olvasni, mert annak semmi értelme, viszont hama átmegy alpári szardobálásba ( mint most is, elég volt hozzá 3 hsz ).
Nem érdekel kiről van szó, itt NE, amíg én vagyok a HG. Bárhol máshol lehet felőlem. Téma lezárva, mindent törlök ami ez ügyben jönne. -
Az nagyon jó! Tudsz várni még egy pár órát? -
Ra1n #155717 Ha a kullancsot tàvolìtanàd el aki az elmúlt hetekben kismilliòszor okozott itt mindenkinek fejfàjàst,és nem azokat akik a kullancs ellen vannak, nem lenne csesztetés. Apropò csesztetés: talàn nem lenne,ha nem direkt vagy pusztàn mert ostoba, okoskodna olyan dolgokban amihez làtvànyosan fingja nincs,és még analfabéta is,mert képtelen értelmezni amit leìrnak. -
1 hónapos GOLD-om van 990 Ft-ért ha érdekel. Teljes értékű -
Én direkt nem folytam bele a flémbe, csak rákérdeztem az offerekre, dílekre, miért kellett törölni a beböffentésem?
Szóval, a titánfallon kívül van valami jó feketéskedés frájdéjre?