176874
banner
  • Bercy #156278
    Ez a Lara Croft Temple of Osiris lesz dobozos verzioban is Xbox One-ra?
  • LMNO
    Gamertag megváltoztatása mennyibe kerül Ft-ban? (XBO)
    Thx
  • Moby
    Ezek az adapterek csak arra jók, hogy a pécés kétdugós headsetet be tudd dugni az egydugós kontrollerbe. De azon is csak a chathangot fogod hallani.
  • Moby
    Mondom: a játék hangjait NEM fogid hallanni, semmilyen adapterrel. Azt nem streameli a gép a kontrollernek.
  • Falkon
    A jatek hangjait. Bocsanat hogy nem szajbaragosan kerdeztem :) Csak azert kerdezem mert a gyari xbox360 fulest bedugtam a controllerbe es nem igazan szolt.
  • DarkSector
    Két játékot, ezt mondom nem kell portolgatni hogy az a másik róvására menjen.
  • Moby
    Nem, a játékot nem fogod hallani.
  • Falkon
    Sziasztok!
    Valaki hallott mar a Speedlink live adapterrol? Siman bedugom a contorollerbe es mar hallom is a jatekot egy sima fulesen?
  • Totti5
    "Assassins Creed sorozattal meg tudták oldani."

Két játékot csináltak, melyek semmiben az ég világon nem hasonlítanak egymásra.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.07. 14:22:19
  • DarkSector
    Semmi baj ha kiadnak régire, csak ne az új rovására.

Assassins Creed sorozattal meg tudták oldani.
    És egy nagyon szép gesztus volt részükről ha lehet így fogalmazni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 14:13:25
  • Ra1n
    Buziskodás? Az előző generációt nemhogy supportolni nem kéne már,de 3 éve el kellett volna felejteni.....Remélem ez a gen nem lesz 7-8 évig erőltetve...
  • DarkSector
    Ennek 1 oka van hogy PC-n hozható ugyanaz a technikai szint, míg ezelőtti gépekre butítani kell.
    Semmi máás egyébb oka nincs.
    Ez viszont elég nyomós ok.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 13:40:41
  • TDC Geronimo
    Kipróbáltam horizon demot. Wow... gyönyörű képminőség, trigger rezgés elsőre furcsa volt, de utána eléggé adta. Marha jó kis játék pedig én sose voltam oda autós cuccokért, de ez tetszik :o
  • k0trapali #156265
    Ne vegyél már 360at. One-t vegyél! 360ra már nem nagyon lesznek játékok!
  • lac coo
    A z xbox360 E az mit jelent ? Nincs benne vinyo, mindent lemezrol olvas be ?
    Illetve mit erdemes megvenni mos, melyik verziot, mindenkeppen kinatcttel vennem, linket is elfogadok olcso helyrol ! Thx !
  • Moby
    Egy engine önmagában nem fogja leszakítani az arcod. Ettől még van, létezik.
  • TDC Geronimo
    Mindenki saját enginet csinál. UE4et szinte csak indie studiók használják/fogják használni más nem nagyon.
  • Totti5
    Van valami Unreal 4 ami leszakítja az arcomat? nem tudok egyről sem.
  • TDC Geronimo
    Hát azt mondták a batmobil olyan részletes, hogy az az egy megtöltené prevgen memóriakeretét úgyhogy csak van valami változás.
  • Moby
    Mi nem létezik?
  • Kongy
    Nem tudom egyesek mit gondolnak? Majd 20 évig jönnek játékok X360-ra? lol.
  • Totti5
    Mondjuk az új Batman kapcsán amit tegnap láttam, azon kívül hogy az eső és a csilli villi látványosan van előadva, lényegi eltérést nem látok akár a PCs előző részekhez képest sem ( nyilván részletesebb lesz minden ), bár h én mit gondolok teljesen mindegy nem játszom a szériával és ezzel sem fogok, mert nem lett másabb mint az előzőek. Kár hogy az Unreal 4 engine nem létezik. EPIC mit csinálsz?!!!
  • Moby
    Sőt, kiadhatnák xbox classicra is. Az pécébb akármelyik konzoltól.
    A buziak.
  • TDC Geronimo
    Jajj milyen kár hogy nem fogja már vissza a 10 éves prevgen az új konzolokat amik már kint lesznek akkor majdnem 2 éve, tragédia. Remélem jövőre már elfelejtik a prevgent, mert épp ideje lenne.
  • Moby
    Szêgyellem a pofám, de a TRDE annyi pozitív töltetet adott, hogy úgy éreztem most semmi nem tudja elkúrni a kedvem, szóval lenyomtam a unity maradék küldiét.
    A kedvem tényleg nem baszta el, de az utolsó küldetés és a vége olyan szörnyenszar volt, hogy végleg kivégezte nálam a szériát. Ha voltak bennem jó emlékek bármelyik résszel kapcsolatban azok elpusztultak, megsemmisültek. Az assacreed a rossz játék szinonímája lett mindörökre.
  • Totti5
    Annak a generációnak vége van. PCre meg ugyan abban a formában jön mint kurrens konzolokon.
  • k0trapali #156252
    Kezdődik már a buziskodas, hogy nem adjuk ki múlt generaciora... PC-re meg jön minden.
  • Totti5
    Teljesen.
  • k0trapali #156250
    Az komoly, hogy nem lesz az uj Batman 360ra??
  • Totti5
  • Totti5
    Érdekes dolog volt a tegnapi. Naná h gamer365. Azok az emberek akik rínak minden nap h léteznek ujrakiadások, remasterek ( s természetesen nincs játék, 10 év minden jó volt ) tegnap a DOTT remaster hír alatt PS4 system sellert kiáltottak és oda vissza voltak a gyönyörtől. Reggel még szar volt a remaster este már system seller. Zseniális.

• k0trapali #156247
    Kinect 1 -hez keresek olyan tartót ami TV-re és falra is rakható. Nem tudom még, hogy hol lenne a jobb ezért kéne több funkciós! Létezik ilyen?
  • Katun
    Hú, de jó, hogy nem vettem meg a bf4-et, csak előfizettem az EAA-ra. A kampány nagyon jó, élvezem, de a multi az nem az én műfajom. Velem van a baj biztos, de a Titanfall-t jobban élvezem. Majd teszek egy próbát a kálofdugyival, hátha.
  • vg
    Jah, én is játszanék most 360-on, one-on megy
  • Ricsi234
    A Lizard Squad nevű hacker csoport tette használhatatlanná..Twitterre még vagy 18 órája ki is írták hogy az xbox live: OFFLINE..
  • k0trapali #156243
    Komolyan?
    Kezdtem kétségbe esni, hogy vihetem vissza!
  • vg
    Nem a gépeddel van baj, szar most a xbox 360-os live, nem lehet belépni.
  • k0trapali #156241
    Sziasztok!

Most vásároltam egy E típusú alap gépet. Az a probléma, hogy nem tud csatlakozni a Live- hoz! Nyelvet, lokalizációt beállítom, de utána a netes tesztelős résznél a Live teszt résznél failed lesz az eredmény! Próbáltam vezetékkel és vezeték nélkül is! Sehogy sem jó! Cisco UPS-s modemem van.
    Szuper lesz, ha nem tudok menni a Live-ra pedig Gold-ra szeretnék előfizetni!
  • DarkSector
    Az összes rész közül,nem volt szar, csak a többi talán jobb volt, jó nekem a 3. rész is egy kakukktojás volt.
  • Harlekin
    Amikor az emlékek felszínre tőrnek...és kezdetét veszi a móka újra...az első pillanatok X1en