176864

-
hmm, paradoxon .... nov 18 - dec 10 >> 23 nap x 5 perc = 115 perc = ~1,92 óra ... tehát vagy nem tartasz 30 óránál, vagy lusta vagy és nem tanulsz eleget
ejnye!

-
Most mit mondjak? Nekem is van összeköttetésem nyomdával, még soha nem posztereztem, ezt most sem teszem. Csak van és kész, azt. Hittem csak előrendelőknek jár. A nagy erény a dobozos verzió nekem a digitális helyett, ennyi.
Amúgy a 800 forint korrekt ár.
Utoljára szerkesztette: Katun, 2014.12.10. 10:03:03 -
vg #156387 Mellékelt, összehajtott poszter? LOL! Van nálunk a közelben egy kis nyomda, pár hete lementem és megkérdeztem mennyi egy a3 színes fotó nyomtatás... 800ft. Vissza is mentünk, vittem devianart-ról két nagy felbontású fantasy festményt, vettem hozzá képkeretet egy ezresért és a szoba dísze lett. Ezt csak azért mondom, mert az a összehajtott vacak nem erény. -
Mindegy már, majd a következő játéknál. -
30 óra pff... sehol se vagy még :p -
Attól még vásárolhatsz usa sztórban. -
A hiba ott van, hogy hazaiba vagyok. Itt meg 20k fölött van minden, inkább akkor a polcra teszem dobozostúl olcsóbban a játékot. Még csodálhatom is, reggelente. -
kutyakiki81 #156382 Lara Croft ingame videóim (Xbox One) -
Ra1n #156381 Egész pontos teszt a THE CREW -ról.... Bár nálam az a 6 pont is inog....
-
:'((((
Ismételten csak ledöbbenek a DAI-n. Azt hittem jön az utolsó quest, úgy nyomtam végig, hogy na vége van... sajna... ÉS NEM! :D Van még utána is fő küldetés, és most oldottam fel egy új területet, amin szintén van felfedezni való... és 30 óránál járok. Nemcsak hogy az év játéka, de az év legjobban megtérülő üzlete nekem ez a játék. Gyakorlatilag felesbe vettük, fizettem érte 7000 Ft-ot, és már többet játszottam vele mint bármi mással idén :D (nem vagyok amúgy olyan nagy játékos, casualnak mondanám magamat. Főleg most, vizsgaidőszakban 5percem nincs kb játszani, max este tanulás helyett :D )
Mivel már nem jön igazán említésre méltó új játék idén, ezért nekem a top 3 legjobban bejövő játék 2014-ben:
1. Dragon Age Inquisition
2. Middle-earth: Shadow of Mordor
3. Forza Horizon 2
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.10. 00:30:44 -
Zavarodott #156379 Ahhoz nem kapsz posztert... ;) -
Csak digitálisan USA sztórról... -
Tegnap a KSZ-ből rendeltem meg a GTAV-t, ma megjött és még a poszter meg az ajándék kód is benne volt. Mindezt 15.490.-ért. Használtan sem kapok ennyiért gétéát. -
Square Enix confirms Microsoft will publish Rise of the Tomb Raider -
LMNO #156375 Eheti Xbox Live akciókat hol lehet megnézni, ha vannak? (One-ra)
Köszi -
Hangulatfokozónak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.09. 20:17:35 -
Ja értem, akkor ez hasonló mint a KV meg a Gameshop. -
KSZ és a Gamestore szorosan egybefügg ( bár most a Gamestore honlap eltünt :) ), de még ki tudja ki van benne az "elit" körben. Amúgy gondolom azonos "beszállító" és kapcsolatrendszerek okán van szó hálózatról. -
Kicsit off: KSZ nem csak egy volt/van? Itt egész üzletláncról beszélnek.... -
Zavarodott #156370 Lehet kapni még jó drágán. Egy használt is megfelelő és jóval olcsóbban jutsz hozzá... ;) -
Sziasztok!
Kinectet szeretnék venni 360 hoz!
A kérdésem az lenne hogy lehet e még valahol kapni vagy már csak használtan találok? -
Abore #156368 Köszönöm!
-
Egy szolgáltatásról van szó, a profilra íródik így mindegy h 360 vagy ONE gépen vagy bejelentkezve. -
Abore #156366 Sziasztok! uj xbox tulajdonos vagyok,xbox live-ot akarok rendelni.az mindegy hogy 360 vagy one van irva az ismertetöre? -
Ra1n #156365 Bocs,ok.
Még mindig kevésbé sajnálom tőlük mint a politikusoktól, illetve a multiktól és az olyan hulladék cégektől mint az 576...:) -
Még mindig nem vagyok meglepődve. Kis eldugott lyukak voltak ezek a boltok 5 év még, ma meg terülj terülj asztalkám csilli villi üzletek. Mind, egytől-egyig. Valamit nagyon jól csináltak az évek alatt... ( áfa csalás, warez stb... ) -
Politikai alpáriságot itt kéretik mellőzni.
Instant törlés. -
Zavarodott #156362 Pontosan... ;) -
Ra1n #156361 Attól még él a garid.:)
-
Ott vettem most boxomat mikor volt a BF akció :y -
Zavarodott #156359 ;) -
És mivel nyitva is maradtak, így karácsony előtt ettől jobb reklámot csak rengeteg sok áfából elcsalt pénzzel tudtak volna csinálni :DD -
Zavarodott #156356 Egy kis infó a Konzolok Szervízéről... -
Amiről te írsz az hasznos "trükk" volt, de az nem input lag ellen volt ha jól emlékszem, hanem a párhuzamos textúra streamelés segítésére, na meg hogy ne pörögje magát csapágyasra a dvd olvasó. -
Ra1n #156354 Azoknak akik mostanság fognak neki a DA:I-nek és nem akarnak sokat bíbelődni a karaktergenerációval hogy ne valami randaságot kelljen nézni a képen (meg akik szeretik :-P ): Daenerys
-
vg #156353 Nekem már a magyar xb1 megjelenéstől rajta van egy 500GB hitachi hdd, vacak icy box külső házban, de semmi gond nincs vele, minden cucc azon van, a gépen nincs is semmi. -
Nem tettem rá, csak a háttérben elkezdtem rá letölteni a bf4-et, amit helyhiány miatt töröltem valamikor (most már persze lenne helyem a belsőn is, de ha már dugtam rá vinyót, töltök inkább oda). Többször tapasztaltam olyat, mintha "fogná" a gépet az, hogy a külsőre menteget. Lehet, hogy semmi köze nincs hozzá, nincs mögötte laboratóriumi vizsgálat, de fura volt, amit a GTAV is művelt. -
Nem tapasztaltam X360-on semmi inputálási késést, soha. Nem is Ra1n baja és nem is az én bajom, mivel nincs. Nem vagyok egy Redbull-on hízlalt CS mókus az EartQuake-ről, de ha laggolna az agyam, talán észrevettem volna a mindennapokban. Ha a 'zinternet azt írta volt, akkor az inkább az ő bajuk!
Frame gond viszont folyamatosan volt X360-on, arról viszont nem tudok az XO verziónál nyilatkozni ...
Moby: milyen furcsaságokat művel külső vinyóval? Arra tetted a játékot? Érdekelne, mert lehet majd veszek (gariztatok) hozzá valami gyors pendrive-ot. -
Ra1n #156350 Eztazoknak mond akiknél egy hosszú küldetés után előjött az hogy férfi karakterüket nőként kezelte a játék, és a szerencsésebbek mentettek a küldetés elött és jóesetben nyomhatták újra (nagy élmény lehet ez is) a pechesebbek akiknek nem volt mentése elötte, kezdhetik előlről a játékot valószínűleg.:)
Egyébként nem bírtam ki,tegnap belekezdtem a legelejéről. 1 óra játék után előjött a dialógus bug, baromira idegesítő hiába ügyeskedek vagy loadolok. Inkább kivárom már ezt a pár napot, nem veszítek semmit, és legalább nem megy el az egésztől a kedvem :) -
Mit nyerek vele ha bugosan játszom? Megromlik? :)