176846
banner
  • Kongy
    Tudom miről beszélsz. A legújabb Xbox 360-nak is ilyen hangja van, meg a One-nak is van egy ilyen beütése. :D Engem mondjuk nem idegesít, TV túlharsogja.
  • TDC Geronimo
    lol... Te olvastad amit linkeltem phil spencertől? Nem a halo miatt adnak el sok boxot elhiheted.
  • Moby
    Nos igen. Az egész currgenben a minőségen eléggé kellene húzni, de erre már semmi esély. Döbbenetesen fut a szekér.
  • darkSectorxxx #158779
    Gondolod megtörténik ilyen? nem tudnak eladn több Xboxot.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 21:20:05
  • TDC Geronimo
    Nem igazán tudom leírni a hangot. Olyan mintha valami súrlódna valamihez :D Fura na, nem hangos de van egy érdekes hangja.
  • Moby
    Szvsz nagyon keveset adtak el az exkluzívok miatt. Sőt, most nem túrnék fel eladásokat, de szerintem a multiplat nagycímekből több ment el mint az exkluzívokból(bundlikon kívül):
  • TDC Geronimo
    90%a az embereknek a brand miatt vette meg régi friendek miatt.... Semmit se rontana az eladásokon ha jönne az a pár 1st party PCre is.
  • Moby
    Nem, nincs benne ráció :D
  • Moby
    Az enyém olyan csendes volt, hogy...arról csak arty tud mesélni :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 21:13:48
  • Moby
    Sőt én tartok tőle, ha lesz új sku, abban könnyebben basznak olyan filléres ócska geciszar driveot, mint pl. a ps4-be. A mostaniban még az is kultúrált. Láttunk már ilyet nem egyszer, az új SKU-val csak olcsósodnak a dolgok. A mostanihoz még a kábelek is minőségiek. A sony abból is a legolcsóbb bazári fost adja első naptól kezdve.
  • Kongy
    Óriási öngól lenne a MS részéről sok exkluzívot átvinni PC-re szerintem. Nem tudom Forza meg Halo nélkül hányan vettek volna One-t... mondjuk így se túl sokan (PS4-hez képest :D)
  • Katun
    Nekem is furcsa hangja van a ventinek, de ahhoz nagyon kagylóznom kell. Olyan mintha csapágy gondja lenne, lehet felveszem majd és viszonyításként összehasonlíthatnád az enyémmel :-)
  • Katun
    Szerintem ez a DX12 szöveg nem marketing maszlag, lehet benne ráció és csikarhatnak a fejlesztők plusz teljesítményt belőle. Viszont mi van a kláud erővel, coming outolt?
  • TDC Geronimo
    Nekem alaphangon hangosabb mint a ps. Ventinek van valami érdekes hangja, igaz ez a hang játék közben se változik semmit, PSen meg nő.
  • Moby
    A kisebb csíkszélességnek akkor van értelme ha van valódi hozadéka. Itt ilyet elképzelni sem tudok, miután gyakorlatilag hangtalan a gép, és senki nem hallott egy APU döglött darabról sem. Mit lehet itt fokozni? A gép méretét most sem ez határozza meg. Szóval ha őszre mégsem lesz új SKU, bátran megvehetitek ezt is :)
  • Katun
    Jap, én sem várnék ősszel karcsúsított kiadást. Előttem szépen leírták, hogy maga a gép hardverileg remekül össze lett rakva, halk, szépen hűt, nincs is gond ezzel. Talán a kontroller minősége az ami ócska, illetve szoftveres gondok akadnak még, de majd kalapálnak rajta.

Ne is mond, most szeretnék Forza Horizon 2 venni, akár használtan is, de mindenképpen Day One kiadást, hogy menjen a boxhoz. Valakinek nincs egy? Mondjuk miért is adná el valaki...
  • Botond #158766
    Mindenből jobban szeretem a kisebb nanosat, és mivel ebből azt mondják jön őszre a slim, így kivárom. Nekem nem létszükséglet, asszonynak se, most is ott ugrál a kinect előtt, szülinapja is ősszel lesz, jó lesz ez így. Addig legalább kimaxolja a mostani cuccait, meg én is végigtolom amit akarok.
  • Totti5
    Idén nem igen lesz Slim, semmi nem indokolja és nagyon korán is van hozzá. Felesleges. A gép jól működik, nem kell kapkodni vagy javítani rajta ( sok apróságon kellene, amit talán majd idővel... nem egyik napról a másikra mennek ezek )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.04. 21:01:07
  • Moby
    X1-ből mi az istennek slim? Nem ps4 ez. Szép, jó, fasza a hűtése. Nem kell ebből slim. A kontrollert csinálják meg normálisan.
  • Botond #158763
    Tegnap azért nehezen hagytam ott FH2t meg az x1et a konzolboltban. Az már így is bitangszép volt, ha ezen még picit tudnak csiszolni bármiben az szuper. De most már erős leszek, és kivárom szeptembert, hogy asszony szülinapjára tudjak venni slim x1et. :)
  • Totti5
    Minek?
  • Moby
    FASZASÁG!
  • Moby
    Előremutató ott, ahol mozdulni nem lehet nélküle: pécén. Boxon annyit segít, hogy a fosportok hozhatnak 20%-ot az átjárhatóság miatt. Azt még elnis hiszem.
  • TDC Geronimo
    ?

WIn 10 meg dx12 erről fog szólni. Ezer platform, 1 rendszer. win10 meg xbox one crossplay meg crossbuy. Át fogják vinni oda is 1st partyk nagy részét
  • darkSectorxxx #158758
    Egy katasztrófához vezetne.
  • TDC Geronimo
    Phil Spencer is teasing that most first party games will be available for both platforms

Nem lennék meglepve, ha jönne a halo 5 meg a forza is win 10re
  • TDC Geronimo
    Ez viszont jó hír

Porting Shovel Knight to Xbox One and implementing cross play only took 1 day for the devs of the Yacht Club
  • TDC Geronimo
    DX12 mondjuk elég előremutatónak tűnik most, de hiszem ha látom. Ez is olyan bullshit lesz, mint a kláud :D
  • Moby
    Wiiiiihhhhhiiiiiiii.

Not.
  • TDC Geronimo
    Mr @XboxP3 talking about partners for DirectX 12 including us at Electronic Arts and the Frostbite engine team #GDC15
  • darkSectorxxx #158752
    :D
  • Moby
    Te ne okoskodjál itt kicsibohóc, mer a szádracsapnak megint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 20:31:19
  • TDC Geronimo
    DirectX 12 adds a 20% gpu boost to the Xbox One

Mondjuk ez lehet megint csak marketingszöveg, majd kiderül idővel.
  • Moby
    Nem ezért adta el az x1-et, de ezért vett pc-t, igen :)
  • darkSectorxxx #158748
    Nekem is ez ugrott be, de ne aggódj tollas a haverunk. :D
  • Moby
    Elképesztően kikúrtjó a megvalósítás, és az alapkoncepció, csak egyelőre eléggé tartalomhiányos. Olyan 200 órám van benne, kb ennyire volt elég az alap. De szerintem ha kijön, jönnek az eventek is.
  • Botond #158746
    Moby eladta az x1et, hogy pct vegyen és ezzel játszon. :D
  • Totti5
    Nincsenek játékok!

Nem tudom hova tenni a cuccot, jó? nem jó?
  • Moby
  • TDC Geronimo
    Elite Dangerous is coming to Xbox One thos summer