176863
banner
  • Dave9214
    de ezek lassuak nem?
  • toza #2105
    pedig van beoven

KaBuTo666 -csoda szep..csak kar hogy belseje nem tul szexi..dvd rom miatt..de aranyos
  • KaBuTo666
    ez hogy tetszik nektek?

• KaBuTo666
    honnan tudod, hogy ez egy XSATA usb-s merevelemez?

mit ez:

http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538
  • KaBuTo666
    figyi, a PS3 még ki se jött, akkor meg mit akarsz?
    azt sem tudni, hogy milyen játékok lesznek kint egészen pontosan...
    minimum fél év mire megtörik...
    eredetiekkel akarsz nyomulni addig?
  • KaBuTo666
    én se vagyok elájulva a kartól, maga a box tetszik nagyon!
  • KaBuTo666
    vagy kokainra heroinra....
  • Szeszmester
    Inkább könyvekre költenéd a pénzed...
  • deep
    Vegyél egyet és ha nem jött be, add el. Vagy nézz meg egyet egy boltban.
  • DanielT
    eminens? :D
  • Dave9214
    ezis igaz, fura a x joy ya, disegne se nyert meg eddig....
    há nem tom, eddig gamet nem nagyon tlaálta egy torrentes odlalonsem hozzá
    hát bd az tuti drága lesz, ezért lesznek majd a 2 réteges dvd-k
  • toza #2095
    nyilvan valjoan mindekettot be kell majd szerezni..ez eminens...
  • Szeszmester
    Én a 360at választottam :)

Játékok alapján dönts, a hardwer alapján nem érdemes. 360ra is lesz sok rpg, legnagyobb japán fejlesztőket megnyerte a Microsoft (de csak PSre van Final Fantasy).
    http://xbox360.ign.com/index/release.html <= ezt nézd át, ezek fognak boxra jönni a közeljövőben.
    Egyébként a 360 már fel van törve, dupla rétegű dvd-n vannak a játékok (én még nem csináltattam meg, várom az MS válaszát).
    A PSnél Blu-ray lemezen, író meg lemez tuti elég borsos lesz.
  • Dave9214
    jaa értem, sztetek ps3 vagy x360?, sony felé huz a szivem, ti meyiket választanátok és miért, ártol függetlenül?
  • Szeszmester
    Nincs benne belső HDD, azt külön kell venni (vagy a premium vagy miléyen csomagot venni, abban benne van.)
    A mem kártya arra van, hogyha nincs vinyód (ilyenkor bónusz tartalmat sem tudsz letölteni a liveról), vagy akkor, ha a mentett állásaid szeretnéd a haverodhoz átcipelni. A vinyónak nem tesz túl jót, ha állandóan leszedegeted a gépről.
  • Dave9214
    de nem értem, elvileg vanbenne belső hdd nem?
    akkor minek memo kártya?
    nem értek hozzá, csak venni tervezek
  • KaBuTo666
    honnan tudod, hogy ez egy XSATA usb-s merevelemez?
    mit ez:

http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538
  • Ferencz István
    Akkor gáz van mert nekem csak ilyen van
  • turho
    Sztem kell neki 384 vagy 512.
  • Ferencz István
    64kbit/s-es gyorsaságú net elég az X360-hoz?
  • turho
    www.konzolstudio.hu
    x360
    memóriák, hdd
    és Raktáron a státusza.
  • turho
    Hm, most néztem a napokban
  • james69holden
    én EZT a TV-t nézegettem
  • KaBuTo666
    nincsen ilyen hdd :(
  • Ma2ska
    Na talán..Prostore
  • Ma2ska
    http://www.prostore.hu igy tán jobb
  • Ma2ska
    Itt körülnézhetsz, korrekt cég, az árak is elég jók, vettem már pár dolgot itt.
    http://www.prostore.hu/system/pageselector.php?startRULE=mainpage&sessionID=9b11be7edc7da89f8295f01bb19d679f.sss
  • Ma2ska
    hmm, igen, de hát valamilyen kompromisszum kell, vagy gyüjtögetni a zs t aztán venni egy jobb lcd t, nekem 27" T s samsung volt, az a legolcsóbb most tudtommal és elég jó is, azt már olyan 160 khuf körül lehet kapni, használtan még ócsóbb, mert egy jobb progresszivat tudó 80 centis crt is ennyibe fáj kb.
  • DanielT
    Az a baj a wide monitorral, hogy nem 16:9 hanem 16:10 a szabvány náluk, ezáltal nyújtott lesz a kép és nem is lehet állítani (ismét személyes tapasztalat).
  • Ma2ska
    Hát nem tudom mi az elképzelésed, mennyit szánsz rá de szerintem, ahogy korábban is irták, egy 19" wide monitor 60 pénzért már kapsz, 360-ra a lejobb megoldás lenne, teljes HD minőséget kapsz,a tv det meg tv zésre megtartanád.
  • Ferencz István
    És tudnál mondani pontos típusra egy ilyen 480p-t tudó CRT TV-t, és hogy milyen áron mozognak?
  • Ma2ska
    Igazán nagy különbség nem a 720p és a 480p között van, hanem az interlaced és a progressziv megjelenités között. Tehát akinek van egy 480p t tudócrt tv je az nem olyan rossz azért, legalábbis a sima mezei tv interlaced képéhaz képest óriási különbség mutatkozik.
  • turho
    Ez így parttalan tényleg. 2 féleképpen közelítünk a dolgokhoz, pár embert az érdekel, jó-e tv-n, mások meg a tv-t húzzák le hdtv mellett. :DDDDDDDDDDDDDD
    És utóbbiaknak is igazuk van, de nézőpont nem mindegy.
  • Tomo15
    Lehet hogy nem "büntetésgeciszar", de amikor egy pár napig sima tv-n játszottam, igencsak elvette a kedvemet az egésztöl. PL: az Oblivion, és a GRAW egyszerüen nem volt élvezhető a "beszaggatások" miatt.Full olyan volt mint amikor a gépen lemegy az FPS-ed kb. olyan 15-re.
  • turho
    Persze, és valahol igazad is van persze hogy szebb. csak ez nem jelenti azt hogy sdtv-n büntetésgeciszar lenne a kép :) mert nagyon is szép, és kellemes. Ergo ne riadjon már el aki csak később vesz hdtv-t/monitort, mert most csak x360-ra futja. :) Peace
  • DanielT
    Én semmit nem vettem és semmi mellé nem állok, kizárólag a saját szemem által látottak alapján mondtam véleményt.
  • turho
    Akik megvették már a hdtv-t vagy monitort, azok erődebben melléállnak, ez természetes. De TV-n sem csalódás.
    Annyival le kéne ezt a kérdést zárni végre :), hogy nem olyan rossz, sőt klassz élmény sdtv-n is x360-azni.
  • turho
    Lehet flshelni, www.konzolium.hu www.konzolstudio.hu itt sztem van hdd.
    Játékot rátölteni, onnan futtatni ezzel a hackkel még nem lehet.

• KaBuTo666

XSATA usb-s mervlemezt, hol lehet kapni x360-hoz magyarországon?
    Erre késöbbiekben lehet játékot rátölteni és onnan indítani?

merevlemez nélküli x360-ant lehet falshelni?
  • Ma2ska
    Van benn igazság de ennyire nem durva a helyzet azért.