176864

-
turho #2357 Ha lekapod valahonnan az ugyanúgy megcsinált ss patched verziót, és hdd van a gépen, akkor igen....sima backupokat nem "érti" hiszen ahhoz x1-be is kellett a chip.
-
Derapo #2356 Ha az x360 "moddingolva" van akkor a sima x-es backupokat is olvassa?Természetesen amik benne vannak a kompatibi..izé listába.Tehát azokkal tudok é jáccni? -
Visszatéve ide: A sima xboxos kontoller-röl beszéltél vagy a 360-asról?:S -
nem cseszi el, én legalábbis ilyen esetről nem olvastam -
Ronny #2353 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8710
:(( -
Hát igen azt nem tudom..
Valahogy sejtettem hogy ez a gond. -
Ahhan közben megnéztem xbox.comon hogy le kell szedni egy új fájlt ami a legfrissebb kompatibilitásit tartalmazza. Itt azt irja hogy ez oprendszert is frissit. Ha ezt felteszem, az vajon elcseszie a fw modosított (tört) x360-amat? Vagy simán rá lehete tolni? -
Hát meg kell nézni a faq-ban a kompatibilitási lista linket és ott ellenőrizni hogy a játékok amiket néztél benne vannak-e. Ha igen, akkor netre kéne kötni a gépet mert lehet hogy még nincs updatelve. Ja és csak az eredeti játékokat fogja vinni. -
Kéne egy kis help.
Most próbáltam ki X360-on régi Xbox játékokat, de egyiket sem viszi a gyáriakat sem. Mit csinálok rosszul? Kell valamit álligatni? Vagy ennyire szar benne az emu hogy a kipróbált 10 game egyike sem supported? -
-
tomeck01 #2347 Monopolyra elcseréled?? Nagyon jó game!! :) -
Fifa2006-ot elcserélném sportjátékon kívül akármire ha jó a game rá is fizetek. Priv. -
Attila 007 #2345 már sikerült:) -
Attila 007 #2344 Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltelepitettem az XP Media Center 2005 öt, és sikeresen összehoztam az XBOX360 ammal, minden fut hibátlanul, tv, zene, képek, meg a messenger, DE a filmeknél azt irja ki hogy kodekeket töltsek le, mert nemtudja a képet megjeleniteni, pc n a mediacenterben igen, de az xboxomon nem, ha valaki esetleg tud valami megoldást, hogy hogyan tudnék a kis konzolra codekeket telepiteni az segitsen, előre is köszi! -
Dave9214 #2343 reménykedjünk hogy enm csaka rra, mert a x360 eddig anyi elöünyt jutatom elém, hogy van far cry predator rajta...
a ps3 meg azért mert van rajta tekken 6.... -
Ferencz István #2342 én úgy tudom hogy a Crysis csak PC-re lesz -
Dave9214 #2341 nagyon fontolgatom az x360 beszerzéssét, ha erre megjelenik a crysis, akkor veszek egy iyet... ed hanem maradok a PS3-nál -
Ha jól tudom, akkor szeptember közepén. -
Szeptember vége, vagy október asszem. -
hi eza dead rising-os okosság ez mikorra várható? -
-
toza #2336 pedig a" kukis "az egesz jo hasonlat... -
Mit lamazol??? Szerinted nem probáltam ki?
Egy kicsit vegyél vissza magadból.
-
igen jól tudod, kell hozzá egy átalakító! aztán ha az megvan leszeded hozzá a drivert, és pengén megy... aki meg nem ért hozzá az ne osszon hülye tanácsokat hogy "bedugod és megy"... nem a kukiddal játszol kisfiam
-
bercys #2333 Azt hittem kell hozzá valami átalakító.
De azért köszi! -
úgy tudod rákötni, hogy bedugod az usb csatlakozóba. Magától fel fogja ismerni. -
bercys #2331 Sziasztok!
Valki tudja, hogy az xbox padot pc-re hogy lehet rákötni?
Ugyanis a profik a motogp2-ben azzal tolják.
És esetleg, hogy melyik gombot használják és mire ebben a gémben?
Én bill.-vel tolom de így nem tudok sebességet váltani manuálisan.
Előre is köszönöm a segítséget! -
az a másik szám 2142-677 ez egy szép felbontás lenne :D -
Dave9214 #2329 képzeld el, hogy a Crysis 640-x860 ba futtatod sima TV-n mig HD-n 2142-677 el, ezcsak egy példa volt, hogy ekkora különbség van!, de a számok nem valosak! -
Dave9214 #2328 képminőség........... -
Nem egészen;). A sima tv-k 480p-s felbontást tudnak, ha jól tudom ez 640*480nak felel meg. A HD-ready tv-k,illetve lcd tévéken, monitorokon azért szebbek, élvezhetöbbek a játékok, mert nagyobb felbontásban képes futtatni a játékokat.pl 1280*1024. És ezekre a nagyobb felbontásokra vannak álltalában optimalizálva a játékok, tehát elöfurdulhat, hogy némelyik játék a sima tv-n kis felbontásan beakad az optimalizálás miatt. -
toza #2326 marmint?!szebb a hang vagy mi?! -
Dave9214 #2325 Azt hogy HD-n ezerszer jobb a minőség.......
-
toza #2324 ez mit jelent?! -
89k szerintem :) -
Ronny #2322 Mennyi most a legolcsóbb premium? -
Sajnos ez igy van... -
Ne hülyítsd a népet kérlek!
Láttad már HD-n is ? A különbség ég és föld. -
nem kell hypercsica hozzá bazz... -
NZiM #2318 Az okés, csak nekem egy 50valahány centis Daewoo TVm van.
Monitor? Ezt monitorra lehet kötni? De gondolom ahhoz is ilyen hypercsicsa monitor kell. Nekem LG F700B-m van.