176864
banner
  • turho
    Ha lekapod valahonnan az ugyanúgy megcsinált ss patched verziót, és hdd van a gépen, akkor igen....sima backupokat nem "érti" hiszen ahhoz x1-be is kellett a chip.
  • Derapo
    Ha az x360 "moddingolva" van akkor a sima x-es backupokat is olvassa?Természetesen amik benne vannak a kompatibi..izé listába.Tehát azokkal tudok é jáccni?
  • Tomo15
    Visszatéve ide: A sima xboxos kontoller-röl beszéltél vagy a 360-asról?:S
  • arty
    nem cseszi el, én legalábbis ilyen esetről nem olvastam
  • Ronny
    http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8710

:((
  • Zsoltika 007
    Hát igen azt nem tudom..
    Valahogy sejtettem hogy ez a gond.
  • narumon
    Ahhan közben megnéztem xbox.comon hogy le kell szedni egy új fájlt ami a legfrissebb kompatibilitásit tartalmazza. Itt azt irja hogy ez oprendszert is frissit. Ha ezt felteszem, az vajon elcseszie a fw modosított (tört) x360-amat? Vagy simán rá lehete tolni?
  • Zsoltika 007
    Hát meg kell nézni a faq-ban a kompatibilitási lista linket és ott ellenőrizni hogy a játékok amiket néztél benne vannak-e. Ha igen, akkor netre kéne kötni a gépet mert lehet hogy még nincs updatelve. Ja és csak az eredeti játékokat fogja vinni.
  • narumon
    Kéne egy kis help.
    Most próbáltam ki X360-on régi Xbox játékokat, de egyiket sem viszi a gyáriakat sem. Mit csinálok rosszul? Kell valamit álligatni? Vagy ennyire szar benne az emu hogy a kipróbált 10 game egyike sem supported?
  • sector512
  • tomeck01
    Monopolyra elcseréled?? Nagyon jó game!! :)
  • sector512
    Fifa2006-ot elcserélném sportjátékon kívül akármire ha jó a game rá is fizetek. Priv.
  • Attila 007
    már sikerült:)
  • Attila 007
    Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltelepitettem az XP Media Center 2005 öt, és sikeresen összehoztam az XBOX360 ammal, minden fut hibátlanul, tv, zene, képek, meg a messenger, DE a filmeknél azt irja ki hogy kodekeket töltsek le, mert nemtudja a képet megjeleniteni, pc n a mediacenterben igen, de az xboxomon nem, ha valaki esetleg tud valami megoldást, hogy hogyan tudnék a kis konzolra codekeket telepiteni az segitsen, előre is köszi!
  • Dave9214
    reménykedjünk hogy enm csaka rra, mert a x360 eddig anyi elöünyt jutatom elém, hogy van far cry predator rajta...
    a ps3 meg azért mert van rajta tekken 6....
  • Ferencz István
    én úgy tudom hogy a Crysis csak PC-re lesz
  • Dave9214
    nagyon fontolgatom az x360 beszerzéssét, ha erre megjelenik a crysis, akkor veszek egy iyet... ed hanem maradok a PS3-nál
  • Tomo15
    Ha jól tudom, akkor szeptember közepén.
  • deep
    Szeptember vége, vagy október asszem.
  • mila69en
    hi eza dead rising-os okosság ez mikorra várható?
  • Tomo15
  • toza #2336
    pedig a" kukis "az egesz jo hasonlat...
  • Tomo15
    Mit lamazol??? Szerinted nem probáltam ki? Egy kicsit vegyél vissza magadból.
  • TrIp
    igen jól tudod, kell hozzá egy átalakító! aztán ha az megvan leszeded hozzá a drivert, és pengén megy... aki meg nem ért hozzá az ne osszon hülye tanácsokat hogy "bedugod és megy"... nem a kukiddal játszol kisfiam
  • bercys
    Azt hittem kell hozzá valami átalakító.
    De azért köszi!
  • Tomo15
    úgy tudod rákötni, hogy bedugod az usb csatlakozóba. Magától fel fogja ismerni.
  • bercys
    Sziasztok!
    Valki tudja, hogy az xbox padot pc-re hogy lehet rákötni?
    Ugyanis a profik a motogp2-ben azzal tolják.
    És esetleg, hogy melyik gombot használják és mire ebben a gémben?
    Én bill.-vel tolom de így nem tudok sebességet váltani manuálisan.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Wolwarine
    az a másik szám 2142-677 ez egy szép felbontás lenne :D
  • Dave9214
    képzeld el, hogy a Crysis 640-x860 ba futtatod sima TV-n mig HD-n 2142-677 el, ezcsak egy példa volt, hogy ekkora különbség van!, de a számok nem valosak!
  • Dave9214
    képminőség...........
  • Tomo15
    Nem egészen;). A sima tv-k 480p-s felbontást tudnak, ha jól tudom ez 640*480nak felel meg. A HD-ready tv-k,illetve lcd tévéken, monitorokon azért szebbek, élvezhetöbbek a játékok, mert nagyobb felbontásban képes futtatni a játékokat.pl 1280*1024. És ezekre a nagyobb felbontásokra vannak álltalában optimalizálva a játékok, tehát elöfurdulhat, hogy némelyik játék a sima tv-n kis felbontásan beakad az optimalizálás miatt.
  • toza #2326
    marmint?!szebb a hang vagy mi?!
  • Dave9214
    Azt hogy HD-n ezerszer jobb a minőség.......
  • toza #2324
    ez mit jelent?!
  • bertino
    89k szerintem :)
  • Ronny
    Mennyi most a legolcsóbb premium?
  • Ma2ska
    Sajnos ez igy van...
  • tejföl
    Ne hülyítsd a népet kérlek!
    Láttad már HD-n is ? A különbség ég és föld.
  • bertino
    nem kell hypercsica hozzá bazz...
  • NZiM
    Az okés, csak nekem egy 50valahány centis Daewoo TVm van.
    Monitor? Ezt monitorra lehet kötni? De gondolom ahhoz is ilyen hypercsicsa monitor kell. Nekem LG F700B-m van.