176864
banner
  • Arms
    Hali, még uj vagyok itt a szakmába és most tervezem xbox360 vásárlását, ed lenne pár kérdésem elolvastam a FAQ-ot és amikre nem találtam válasz(lehet hogyha több időt forditottam volna rá meg lett volna)A nem Winyós verzió eredeti xbox1-es játékokat visz ami kompatibilisek és eredeti cd-n vannak vagy viszi a másoltakat is?És más fórumokon olvastam hogy az Új xbox360 viszi a másolt dvd-ket ez igaz itt elsősorban játékokra gondolok.Köszi
  • szabzol
    Sajna nem jó.
  • Dave9214
    űrisd a cookiekat és akkor regelhetsz!
  • szabzol
    OFF

Valaki tudna nekem regelni a bt.xbox-sky.com oldalon? Csak mert én nem olvastam el a szabályzatot, és hát... kitiltottak

Mondjuk szabzol2 néven? Ha valaki segít, légyszi privit küldjön. Köszi!
  • turho
    Sziasztok. Más szemszögből is bemutatom magam: a tökéletes antihálózati szakember. 4 órahossza alatt beüzemeltem a routeremet, itt van egy 1 éves live doboz a kezemben, van egy turho nick a 360-amn ami offline volt eddig használv, és szeretnék belépni a Live világába. És Cod2-zni veletek.
    Van hozzám türelme valakinek?
    Ide offline, vagy [email protected] az MSN-em.
  • szabzol
    Jó ötlet. Köszi!
  • turho
    Alternatív keresés :)
  • szabzol
    Hogyan találok magyarokat Live-on? Van valami keresési opció?
  • Muad Dib
    Kellene nekem eredeti Halo és/vagy Halo 2
    Van valakinek eladó olcsón, jó állapotban?
  • szabzol
    Az írt DVD-ket gyárilag olvassa, gondolj a házi, DVD-re archivált felvételekre.
  • turho
    hejjesírási hubákér elnízíst :) kihagy az agyam meg a bill-em :D
  • turho
    Megbeszéltük, 850 ft az üred dl+ dvd :))
    VGA kábelem les olcsón jövő héten, illetve lesz a Premiumhoz is járó HD kábelből is 2 db...
  • Muad Dib
    Üdv!

Megvettem ma én is egy masinát.
    Van egy érdekes észrevételem, ill. kérdésem:

Ha a masina nem flash-elt, attól még olvassa az írt dvd filmeket?
    Mert ez olvassa. És ez egy kellemes meglepetés számomra.

Más:
    Tud valaki olcsón RGB kábelt?

Megint más:
    Turho! AZ a srác aki 850-ért ír gamét, ugyanaz, mint aki a flesht csinálja?
  • szabzol
    A vga kábelből elágazó 2 rca (piros, és fehér) csatlakozót bedugod az átalakító piros és fekete csatlakozójába. Az átalakító másik végét (a vékonyat) pedig dugd a hangszóró jack bemenetébe. Nem olyan komplikált.
  • Agreal
    még mindig nem értem ez hogy működik
    beledugom azt a kettőt de a végét hova dugom?
  • szabzol
    Van több féle:
    Mondjuk a legegyszerűbb:

De van még ilyen:

és ehez kell kettő ilyen:
    Vagy van még ilyen:
    Ehez nem kell semmi, és ez itthon a legkönnyebben beszerezhető (MM is).
  • turho
    Olyan nem lehet mégegy hogy: turho :DDD
  • Agreal
    jah hülye vagyok a fekete az mega a vga kimenet

pontosan hogy hívják azt az átalakítót?
    pl a media marktban lesz?
  • Agreal
    és utángyártott
  • Agreal
    és a vga kébelemen csak kettő van egy fehér meg egy piros
  • szabzol
    Elektronikai üzletekben, pár száz forint. Pontosan milyen az a vga kábel (tipus)?
  • Agreal
    és hol lehet kapni?
    és főleg mennyiért?
  • szabzol
    A vga-kábelen van 2 RCA csatlakozó: egy piros, és egy fehér, vegy fekete. Ezekhez kell egy RCA-jack átalakító, és ezt kell a hangszóró jack bemenetébe dungi.
  • Agreal
    na megvettem a vga kábelt
    csak lehetvan egy kis probléma
    a kábelen csak optikai bemenet van és nekem a három jages hangfalaim vannak(zöld sárga fekete)
    megkérdeztem és azt mondta hogy az eredeti microsoft kábelen is ugyanezek a csatlakozók vannak

a kérdésem ha nincs optikai hangfalam akkor hogy tudok hangot varázsolni rá ha monitorra van kötve?mert amonitoron nincs hang
  • sector512
    Ja és aki még szeretne egeret az nyomjon ide egyet pls
  • sector512
    MSN: [email protected]
  • sector512
    Router dologban én sem tudok sajna, mert még én se jutottam el odáig, de sima live beállításban segítek szívesen. Egyébként mindenki az irányítószámmal problémázik, nekem sikerült egy tök random számmal amit csak úgy beütöttem. Szerintem inkább a karakterszámot nézheti, mint az irányítószámot, mert nem hiszem hogy véletlenül eltaláltam egy helyeset.
  • szabzol
    Na szóval... System "fül" memory-gamer profil, itt lehet törölni az aktuális profilokat, és másolni pl memókariról vinyóra. A Live aktiválás meg elég szívós, a lényeg hogy amerikai írányítószámot, és várost adj meg regisztráláskor. Nekem csak úgy sikerült, hogy új profilt csináltam (valamiért csinált egy másikat, a meglévőhöz nem tudtam hozzárendelni).

A router-es dologban sajnos nem tudok segíteni. Nincs a router-nek ip-címe, vagy valami?
  • CrucifX
    Igen atviheto, profilbeallitasoknal van join live ill transfer live opcio (ha jol emlekszem), egyeduli problemat az jelenthet, ha a nev mar regisztralva van.
  • gergobaby
    Ok azért köszi a válszod...
  • turho
    Illetve: fogalmam sincs a routerekről, a live account aktiválásáról. Tudna e majd valaki (holnap leghamarabb kora délután) segíteni egy hülyének aktiválni az 1 éves goldot? MSN-en például. Aki vágja, privizzen már rám, és felveszem. Figyelem: csonthülye vagyok hozzá :) routerem: Trendnet TW100-s4w1ca cable/dsl 4-port broadband router.
    JKérlek segítsetek ezekben a kérdésekben, nem akarnám bukni a turho acc-ot és a mentéseimet, de vinyót szeretnék használni és a live-on a turho-t. Köszi.
  • sector512
    Sajna nem lehet rákötni egeret. Illetve lehet, csak nem tudod használni :P Billentyűzetet is csak szövegbevitelre.
  • turho
    Engem meg az érdekelne hogy offline létrehozott turho nevű acc-om a liveon is menni fog-e?Illetve memókarin vagyok, de tegnapelőtt vettem vinyót. Átvihető-e arra a téma? Nem szeretném bukni a mentéseimet. Utána lenne egy eladó kb. 3-4 hetes memokarim.
  • turho
    Tán a systemben, na de pont ez a kédés az amire 2 hónap alatt én sem kaptam konkrét választ :DDD
  • Agreal
    thx ki fogom próbálni

ma reggel megnéztem anyámék 72 centis sima tv-jén ott már azért a nagyság miatt jobban kijött a játékok csúnyasága(recés élek stb)
    most megyek a vga kábelért kíváéncsi vagyok monitoron hogy megy

egyébként az lenne a kérdésem hogy hol/hogy tudok új accountot csinálni és kitörölni az előző srác felhasználói fiókját?
  • Dave9214
    ohh most felspanoltok:d nagyon jo a graff? áááá, figyejetek má
    nekem van egy oyan monitorom hogy : LG FLATRON 775FT karácsonykor lesz 4 éves, nekem teccik szép képet ad, hagyományos monitor nem lcd, hogyha veszek x360 vagy ps3 at akkor ezen szépen megjelenne jo felbontásban?
  • turho
    Az még nem feltétlen probléma....Ricoh jobban megy mint a Verba amúgy.
  • Agreal
    igen hitachis
    bár most észrevettem hogy a far cry-t néha csak másodjára olvassa be:(
    bár ahogy halottam ez előfordul másoknál is
  • gergobaby
    Arra célzok hogy USB-s egeret lehet -e valahogyan rádugni az Xbox 360-ra?
  • turho
    Grat _:) Hitachis? Ha teheted, írj Ricohra, azt mindkét drive szereti nagyon. 850-ért tudok egy pesti srácot aki árul, ha kell, akkor pü...