176864

-
pirosBoci #3122 még mingig nem értem annyira, a flashelés feltör vmit és akkor futnak a letöltött játékok?amugy én ezt nem tudom megcsinálni, valaki meg is tudja ezt csinálni? -
ha csak az oldalon olvasol vissza rögtön megkapod a választ!!! -
Hihetetlen. Ha már NEM veszitek meg a játékot ne legyetek már lámák!! Olvassatok vissza, vagy google. -
linkaska #3119 A Saints Row,Ovlivision 4,Burnaut Revenge,Far Cry ezek nem mennek.A Battlefield 2 MC az megy nagy néha.Egyszer elindul utána meg már nem csak vagy 30perc után.Akkor a Flashelés megoldja a problémát? -
linkaska #3118 És honnan lehet letölteni ijen flashet az xbox 360-hoz?Leirás is kellene mert fingom nincsen róla hogy kell.És ha mondjuk elrontanám a műveletet valahol akkor visszalehet csinálni vagy nem lesz valami baja a szerkezetnek? -
pirosBoci #3117 szisztok én nem annyira értek a x box 360 hoz és azt kérdezném hogy ha meg veszek egy normális 360 T (bótba) akkor azon mennek a tőrt játékok? -
természetessen igen
. Livra meg keressél ki mondjuk egy amerikai címet, és azt ird be.
-
linkaska #3115 Helló!Vettem egy xbox 360-at.Samsung meghajtóval.Rendeltem 5 irott játékot is de abból 4-et nem játszik le.Amit lejátszik azt is csak néha.Mit lehet tenni?Flashelni kell vagy mi?Xbox Live-ra hogy kell regezni mert nincsen Magyarország és nem tudom használni. -
Trainerenk vanna már vagy lesznek? És ha igen lehet tudni, hogy hogy kell őket feltelepíteni? -
De ez a Dead Rising ugye nem készíti ki rendszeres 2-3 órás használatnál hanem csak hogyha sokat játszok vele egyszerre. -
nipponia #3112 Nem egészen, ugyanis ha tönkre megy a géped, ki lehet szedni úgy a forrasztott cumókot, hogy nem lehet látni hogy benne volt. -
nipponia #3111 Akkor neked mázlid van, rendesen megy a géped. De a többségnél nem így van. Special onnan tudom, hogy az enyémet galyra vágta, és mikor visszavittem mert garis volt, kérdezte is az eladó, hogy "dead rising-tem?", mondom "igen". Erre ő elmosolyodott, és mondta hogy igen a játék vágta haza a gépet. Már nyolcat visszavittek nekik mert a játék kicsinálta a gépet. -
szabzol #3110 Egyébként ha megcsináltatod a hűtés mod-ot (venti fordulatának emelése) az az alaplap forrasztásával jár, tehát felesleges a matrica sértetlenségével bajlódni
-
Azért ezt így nem jelenteném ki hogy hazavágja a gépet, tegnap 12 órát ment a Dead Rising folyamatosan. Nekem kb annyira melegszik közbe mint akármelyik más gaménál. -
Háááát. Nem isw tudom. Elég drága egy 360 nem biztos, hogy jut még hűtésre. -
Jó,de azért 8 órát folyamatosan játszani túlzás
-
nipponia #3106 Nagyon szívesen.
Én egy hónapig olvasgattam, mire neki mertem esni a boxnak
. Nem egy ördögönség az egész. Csak figyelj oda, ne kapkodj. A gari matricát majd próbáld meg finoman, hajszárítóval vagy hőlégfúvóval leszedni. Az biztosítja a garidat. És ha elfogadsz még egy jó tanácsot, az adott oldalon van egy emberke, aki csinál neked bele extra hűtést (venti 3000, vízhűtés 35000). Csináltasd meg, mert tovább bírja majd a géped, meg nem nyírják ki a játékok. Például a dead rising 8 óra folyamatos játék után hazavágja a géped. Ez igaz a gyárira is.
-
Köszi mindent -
nipponia #3104 http://x-media.xel.hu/news.php
Ezen az oldalon rengeteg segítséget és leírást találsz a flasheléshez. És ha nem értesz valamit, kérdezd őket is nyugodtan, segítőkészek.
Xbox1 játékokat nem fogsz tudni lejátszani az xbox360-dal (még a gyáriakat sem), csak olyanokat amiket megcsináltak rá (belerakták a security sectorokat). De még eléggé kevés ilyen van.
Az XBC nem megy még 360-on.
Ne is várd hogy zuhan az xbox360 ára. A core csomagé 74900 forint lesz, míg a premiumé 94990 forint. Annyi mint most:D. Csak magyar lesz a menüje. Mindezt nov. 3. kapható kis hazánkban hivatalosan.
Miután fel lett flashelve a géped, egyszerűen csak leszeded a játékot, és kiírod a megfelelő progival. Beteszed a gépedbe és játszol. Persze azért arra ügyelni kell, hogy a megfelelő csapat megfelelő rilízét kell leszedned. De a fent említett oldalon szintúgy nagyon szívesen segítenek neked ebben.
-
hááát, ha ezt nem tudod, inkább szvsz ne te csináld :) -
tutorialt itt lehet találni: http://xbox360.blogol.hu
Jól nyomják a srácok! -
Köszi mindenkitől a sok segítséget. Készülök beszerezni egyet és fel akarok készülni rá. Amúgy hogy teszem át a PCre a drájvot? Ja és ez a security cucc azt jelenti, hogy a régi XBOXos játékok nem mennek rajta vagy a 360ra készített játékokra vonatkozik csak ez? -
- leszeded a drájvodnak megfelelő hackelt firmwaret
- átteszed PC-re a drájvot (csak az adatkábelét, a tápot továbbra is a boxból kell kapja!)
- ráflesseled a fw-t PC-n
- ezután csak olyan iso-t tudsz kiirva játszani a boxon, amit a security sectorral preparáltak! azaz a régi backupjaid mehetnek a kukába :) a másolt dvd viszont sztm most is lejátszható, talán fw hack nélkül is - de ezt majd a többiek tisztázzák :) -
Amúgy szerintetek mennyire fog lecsökkenni az X360 ára mondjuk karácsonyig? Ja és a dezsőt (FW hack vagy flash vagy SW moddolás) honnan lehet beszerezni és feltenni az X360ra? Csak egyszerűen leszedem a netről, felteszem a boxra és már játszhatok is régi másolt XBOX játékokkal, nézhetek másolt DVDket tehetek rá programokat ha van rá és játszhatok másolt X360 játékokkal vagy kell hozzá valami hozzáértő csávesz. Amúgy pl XBC vagy mi a 360hoz is használható? -
Daveee #3098 lol :D Szia dezső átjöcc hozzám dezsőzni :P :I -
Sok neve lehet, de legyen a neve mondjuk Dezső. Én majd Dezsőzni fogom az X360amat ha lesz. -
nipponia #3096 Firmware hack=flashelés=sofware-es moddolás:D:D:D -
szvsz ez nem chip, meg softmod... ez sima fw hack - variációk ugyan arra a témára, hívhatja akárki akárhogy :) -
Köszi -
nipponia #3093 Ugyanazt tudja, mint a jelenlegi friss softmodok. Csak ez mikor megjelent (kb 2 hónapja) akkor még a softmodok nem tudták azt amit chip tudott. De már softmoddal is elérheted a chip tulajdonságait. Ezért mondom hogy felesleges. -
Most akkor pontosan mire jó a softmod és mivel tud kevesebbet ill többet mint a chip? -
nipponia #3091 Gyári játékot teszel be akkor a gyári firmware-re kapcsol, backup játéknál a jackelt firmware kapcsol át a chip. De ha frissíteni akarod a firmware-t, akkor ugyanúgy szét kell kapnod a gépet.
Magyarul ugyanazt tudja, mint a samsung 3.0-ás firmwaretől felfelé a softmodolás:D:D:D:D. Kár érte a pénzt kiadni. -
nipponia #3090 #3067 -
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=19546
szemptemberben a live! silver 1 hétig ingyen gold előfizetéssé változik, szept 20-29-ig! csekkolja a linket, akit érinthet, remélem nem forditottam badarságot :) -
"1. Van hozzá chip is (nem ér sokat) és softmod is. Én a softmodot ajánlom."
erről picit tudnál bővebben? -
Daveee #3087 GGGG NHL 07
-
Köszi a segítséget! -
nipponia #3085 1. Van hozzá chip is (nem ér sokat) és softmod is. Én a softmodot ajánlom.
2. Már elkezdték hozzá csinálni a dashboardot, de még nem adták ki. Így egyenlőre nincs.
3. Csak a Premium csomaghoz adják a HDD-t, a Core csomaghoz nem. Ahhoz meg kell venni külön, aminek az ára 25000 forint. Más HDD-t nagyon macerás rákötni, és akkor is csak 20GB fog látni belőle.
4. Nem, a sima xbox joy-a nem kompatibilis az xbox360-al. Nem használhatod hozzá.
5. Nem tudom, nem hallottam róla. Szerintem hivatalosan nincs ilyen, hiszen a microsoft nem érdeme hogy használd a régi iegészítőket, inkább vegyél újat:D. Meg aztán érdekesen játszanál a régi joy-al, mert a fekete-fehér gombok máshová kerültek:D. -
thx (ezexerint röptben mégiscsak átkódol :( - "chip nélkül meg vagyunk lőve") -
MNég annyit, hogy sima XBOX irányító rámegy a 360ra? Meg hogy ugye a sima XBOX irányítójához van átalakító amivel belemegy USBbe. Ha én veszek egy olyat azt 360hoz is tudom használni?