176864
banner
  • KILLER2
    Nem tudom, hogy mennyire lehet itt warezolni szóval SPOILERbe írom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan oldalt keresek ahonnan másol XBOX 360 játékokat lehet rendelni

Amennyiben a kérdés sértené az itteni szabályokat töröljétek. A válaszokat privátba kérném és előre is köszönöm őket.
  • KILLER2
    Most hol a legolcsóbb a 360 Pesten?
  • Agreal
    ha premiumot veszel akkor ahhoz jár 1 hónap ingyen gold azzal tudsz csak neten játszani
    ha ez lejár akkor csak silver elérésed lesz amivel csak letöltögetni tudsz a live-ról
    egy éves gold kártya 15k körül van ahárom hónapos kb 5 ezer
  • dbb
    Köszi a segitséget,csak az a baj hogy még mindig nem tudom hogy kell-e ilyen Live-os kártya?Arra lennék kiváncsi hogy az én itthoni netemmel ha rákötöm Xbox-ra lehet-e neten játszani??előre is köszi
  • Agreal
    http://www.xboxmekka.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=60

itt minden infót megtalálsz
  • dbb
    Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell beüzemelni a netet Xboox 360-ra.Annyi elég hogy nekem az itthoni netemet rákötöm?vagy mindenképp vennem kell ilyen Xbox Live előfizetői kártyát?Valaki tud egy pontos tájékoztatást adni erről?előre is köszönöm
  • ingy3nfr3g
    Ez egy jó banner lenne :P
    BANNER
  • Muad Dib
    Meghosszabbította a garanciát a 2006 január előtt gyártott xbox 360-akra a Microsoft!!! Sajnos a túlmelegedés és az ebből fakadó 3 ledes hiba szaporodik és szaporodik...

Azért ha esetleg valakinek túlmelegedne a box játékközben, itt az új kiegészítő x360 eszköz:

• ingy3nfr3g
    hát mondjuk szobahőn tarthatná kb egy értelmes ordasi féle vizecske :P
    ez a cooler egy vga hútő pc-kbe :P
  • Derapo
    Figyelitek a Live-on mikek vannak mostanában fönn? Egy csomó eddig nem látott trajlerek( no jó 360-on nem látott ) meg mapok meg thémek,és azt írják,hogy most va valami (tokyjó izé..)és amiatt naponta újabb valamikek.
  • turho
    Azé' dobtam be vaze mert elég specifikus topic, és ilyenkor be-be merjük tenni ha van valamink. Másik ilyen topic a Gamecube pl, nem olyan látogatott, és az is keveseknek van :) de azé tudom én hogy necces :)
  • Inquisitor
    Ja, mert ugye a video az X360 verzióból van ...
  • Inquisitor
    Az IGN-en van jó pár méretben egy 15 perces ingame videó a Bioshock-ból, amiből a közepes felbontású letölthető a Hardwiredről is.
    Elég jól néz ki ez az Unreal motoros játék, de ami a fő, az a hangulata ...
  • Sir Quno Jedi
    Pázmeg, tudjátok, hogy nem ebben a topicban kell reklámozni!!!
  • turho
    x360-hoz utángyártott távirányító, bontatlan, eladó. Éerdeklődni PÜ-ben, képet tudok róla küldeni. Ár: 5500 Ft, Posta ok.
    Illetve ismét van 2 VGA-kábelem utángyártott, 4200 ft, gender changerrel (fixkábeles monitorokhoz illesztőadapter, tűs dugót tűs dugóval összeköt) 4900 ft.
    Légyszi PÜ, vagy [email protected]
  • deep
    Valakinek kell PGR3 és Oblivion eredeti lemez? 7, ill. 8 ropi.
  • nipponia
    18 ezerért a simát kapod meg. De ehhez a Thermal PLUS kell, ami 20-22 ezer.
  • peter31
    Pioneer DVR-111 író beszerez, Clonecd-vel kiír, lehetőleg Ricoh nyersanyagra. Ennyi...
  • sector512
    Sőt 82-ről 65-re az kifejezetten jó.
  • sector512
    Szerintem egyáltalán nem gyenge a hatásfoka.
  • ingy3nfr3g
    azért 18 rugó az a vizecske és gyenge a hatásfoka szal hamár víz akkor valami jbb is lehetne ennyiért...
  • sector512
    Eladó egy samsung drive-os xbox360 hdd-vel, 2 joy-al. Egyik vezetékes, másik rádiós. Flashel-t a gép és hibátlanul működik, második szériás, csak anyagi okok miatt adom el sajna, amint lehet veszek másikat. Érdeklődni a [email protected].
  • james69holden
    http://xbox360.blogol.hu/

itt minden le van írva az írással kapcsolatban (is)
  • lord stike
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan lehet xbox360 játékokat kiirni, mert amikor leszedem és kicsomagolom 2 fájl van, egyik fájl neve image és a kiterjesztése dvd, a másik fájl neve image és a kiterjesztése pedig 000 és nem tudom kiirni semmivel valaki segitsen nekem légyszi köszi elöre is a segitséget. A játékokat ugy töltöm le és ha kicsomagolom ez a 2 fájl van benne. Segitség!!
  • lord stike
    hello
  • tejföl
    Ez azt jelenti, hogy november 3-tól forgalmazza a gépet a Microsoft Magyarországon. A kereskedőknél fellelhető masinák ún. szürke importból származnak. HDMI csatlakozó az nincs, egyelőre még HD DVD meghajtó sem jelent meg a géphez.
  • nipponia
    Talán rendeltek onnan, ahhol már megjelent?
  • pollak
    Szasztok az lenne a kérdésem hogy ha csak hvatalosan nov 3.-án jelenik meg kis hazánkban az XBOX 360 , AKKOR MÉRT LEHET MÁR MAJDNEM MINDENHOL KAPNI?
    Arrol van valakinek infója hogy lehet e hozzá kapni HDMI csatit és hogy mennyit kérnek érte ?? És honnan lehet hozzá jutni?
  • Ewergo
    Muad Dib

Ez ütös megoldás! Ügyi a srác.
    De a 35 rugós dij elgondolkodtató. Viszont ha garit vállal rá ha esetleg a szivárgo viz kárt okoz, akkor korrekt.
    Ezekben nincs olyan mint a pc-ben hogy tulmelegedésnél leáll?
    A fapados x360 csomival mit adnak? Gondolom van saját memoriája is a winyón kivül...
  • Muad Dib
    Ewergo!

A játékkínálat szerintem is már elég meggyőző. És hidd el, ez csak még jobban be fog indúlni. Egyre jobb minőségűek lesznek várhatóan.
    Mondjuk ezzel van is egy kis probléma, mert az új, a hardvert keményebben megmozgató játékok állítólag megsütik a hardvert.
    Van itt egy-két szerencsés emberke, aki azt mondja, hogy az ő gépe nem melegszik, de egyre több hír jön külföldről is ezzel kapcsolatban.
    Lehet, hogy végül a vízhűtés lesz a megoldás??
    Ezzel kapcsolatban neked és a többieknek is itt van egy érdekes link. Magyar oldal, a srác aki csinálja, pár óra alatt be tudja szerelni. Két játék ára...

X360 Vízhűtés

• nipponia
    Hát én még nem láttam, hogy adtak volna ki hozzá hivatalosan elosztót. Lehet, hogy nem is akarnak kiadni hozzá, mondván hogy lekezel négy rádiós joyt, minek az elosztó.
  • Ewergo
    Ja vagyunk mint az oroszok! :D
    Gondolom az öt játékoshoz meg már külön tv kellene. Mert hogy a progi négy felé osztja a képernyöt.
    Csak hogy elég e a joy "elosztó" vagy külön konzol is kell hozzá összekötve a gépet?
    De ez már egyéni szocprobléma. A Game kinálat meggyözö. :)
  • Agreal
    jah félreolvastam amit írtál az előző hsz-emet tekinsd semmisnek mielőtt belémkötnél:)
  • Agreal
    a FAQ-t már rég leszedték varezolás miatt nincs hool megnéznie
    mondjuk nem tudom ezt miért kellett de lényegtelen
  • Muad Dib
    "Ja, vagy hogy azért mert itt már nincs kábel a gép és az irányitó közt? My full lamer :)"

Nem lamer kérdés ez, ha fent lenne a FAQ akkor ott megnézhetted volna, szóval ha jól tudom 4 wireless kontrollert tud kezelni a 360.
    De ennyi nem elég neked?
    Nagy a család?
  • Ewergo
    Köszee!

Télleg jo az oldal!
    Annak idején a Quake 3-at Dreamcasten 4-en gyürtük. De itt a Quake 4-röl 1 playert irnak. :(
    Viszont a Perfect Dark Zero-nál meg 1-16-ig. Létezik valami joy elosztó hogy 4-nél többen is lehessen játszani?
    Vagy rosszul értelmezem?

Ja, vagy hogy azért mert itt már nincs kábel a gép és az irányitó közt? My full lamer :)
  • deep
    aha értem. Ez esetben javaslom a gamespot.com felkeresését, ott minden review mellett ott van a lehetséges playerek száma...
  • Ewergo
    Olyan gamét keresek amiket egyszerre 2-4 kontrolerrel lehet nyomni...! ( De gondolom te is tudod hogy értettem) :)
    Mármint a bunyós stuffokat leszámitva mert ugyebár az evidens.
    Csak akkor ruháznék be egy ilyen masinára ha több 2 játékos game van (lesz) rá.
    A netes multik nem érdekelnek konzolon. Arra ott a pc. (egérrel)
  • deep
    Majdnem mindegyikkel játszhatsz neten multiban...
  • Ewergo
    Üdv!
    Érdekelne "A" gépre 2 vagy több játékos gamék cime! Ha van ilyen irnátok listát?
    Köszi!