176864
banner
  • szabzol
    Nem mindig, mert általában este játszok online, akkor pedig már csendesen nyomom, mert az ajtó túloldalán anyám alszik
  • sector512
    Kapom is le mindjárt :)
  • Dr4gonlord
    Nem tudom ki tudja, és ki nem (lehet már mindenki :D), de Live!-ról már lehet tölteni az NSF Carbon demóját, gondolom beirom.
  • turho
    Uhbazz Zoli, így szoktad küldeni ha toljuk? :DDD
  • Muad Dib
    Szabzol!

Baromi nagy képet nyomtál be, nem lenne jobb inkább egy link???
    Egyébként nekem a függöny jön be a legjobban...

Szia Ma2ska!

Az a helyzet, hogy valószínűleg örülhetsz a nagy szerencsédnek, jó boxot fogtál ki. Én nem sokat filóztam a dolgon, 3 rugóért mindenképpen megérte számomra, hogy később se legyen semmi gond.
    Egyébként kb. 2 hónapja (már esküszöm nem tudom melyik fórumon) egy srác a hűtésmoddal kapcsolatban írta, hogy az ő gépe biz nem melegszik, sőt hideg levegőt nyom ki, azt két napra rá írta, hogy 3 ledes hibája lett.
    Szóval a fene tudja, jobb félni, mint megijedni...
  • szabzol

Kertes ház, "megértő" szomszédokkal, úgyhogy nincs gond. Hátul még van 2 olyan hangfal, ami a képen a nagyok tetején van.
  • Gabe18
    Szép kis rendszer.Főleg tényleg a CoD2 közben lehet jó,szomszédok meg azt hiszik kitört a világháború...
  • szabzol
  • szabzol
  • turho
    Lap nem jeleníthető meg
    pfff...valami nem megy rendesen?
  • szabzol
    http://sgupload.uw.hu/1159904713.jpg
  • szabzol
  • turho
    Nem látszik sajna.....
  • szabzol
    hopp.. kicsit nagy lett, bocs!
  • szabzol
    Erről inkább beszéljen helyettem ez a kép:

• Gabe18
    Kösz,azért jobb a megnyugtató tudat,hogy valóban igy van.
  • szabzol
    Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a kérdést
  • Gabe18
    Üdv.
    Na ma beszereztem a gépezetet.Sikerült is összetákolni monitoral,erősitővel,szóval minden jó.
    De ezt a LIVE-os GOLD előfizetést nem nagyon értem.Alapban egy darab papir van amiben erről ír,miszerint kössem össze a gépet a net-el,hozzak létre egy új account-ot,aztán ok.
    Na nekiálltam,adtam nevet,e-mail-t,valódi nevet,telefonszámot,aztán eljutottam egy olyan pontra ahol a következő van.
    Egy részen valami kódot lehet beirni.Alatta 3 LIVE előfizetési lehetőség 1-3-12 hónapra,de ezek ugye fizetős opciok.Az alatt pedig az ingyenes Silver lehetőség.
    Na most nekem mi tkéne tenni?Kénne lenni valami kódomnak,amivel aktiválom?Mert az nincs...
    Vagy a Silvert kell választanom,csak mivel nekem ez az első alkalom azért kapom helyette az 1 hónap Gold próbaidőt?
  • KILLER2
    Az télleg jó lehet.
  • turho
    5.1 hang, optikai kábelen, megfelelő dekóderes optikai inputtal rendelkező házimozi-erősítőbe. Állítólag nagyon állat 5.1-ben Cod2 deathmatchezni :)
  • KILLER2
    Mi az a kábel amit a 360 AV kábelébe lehet dugni? Ott van a csatlakozója a zsinór mellett a csatlakozón ami a 360ba megy. Asszem valami optigai kábel, de az mire jó?
  • turho
    Utángyártott x360 távirányító 5 k, fotó van ha kérsz róla, illetve cserélem karcmentes angol COD2-re. Plíz PÜ.

És hogy ON is legyek: a túlmelegedés a gépek egy részénél van ugyebár, és alattomos dolog, nem azonnali halál. Hanem egy idő után gyengélkedés fagyás ilyesmik, majd végleges hardvermeghibásodás. Ha nem pörög föl érzésre kellőképpen a ventid, vagy úgy érzed, meleg amit kifúj a 360-ad de nem fúj erősen, akkor nem árthat a hűtés megpiszkálása. Valóban mért adatok: 83 fokos video-ramok, 77 fokos GPU borda Dead Rising alatt, a gyengébbik alaplappal.
  • KILLER2
    A hűtést 3000 FT ért lehet megerősítettnei. Én nem tartom feleslegesnek. Nekem sincs sok pénzem, de mivel sokszor hallani, hogy elégett benne ez meg az ezért ennyi pénzért inkább megcsináltatom és nem bízok a véletlneben, hogy hátha én is azok között leszek akiknek nem olvad meg a gépük. Meg aztán mivel flashelve lesz ezért gari sincs rá és valamivel olcsóbb a hűtés mint a javíttatás. Nem hinném, hogy vicc lenne az, hogy szétolvad, mivel sok helyen lehet olvasni külön hűtőt is lehet hzzá kapni meg aztán ittvan a vízhűtés is, szóval szertintem nem alaptalanul van mindez.
  • Ma2ska
    Vagy hátra a coolert hogy még hangosabb legyen. Nekem 40 fokba mikor a pc m amiben van 3 +venti a szükségesen felül már sipolt , fagyott a 360 vidáman ment órákig és hideg levegőt fujt ki, de akinek ez megnyugvást jelent nyugodtan dobjon ki az ablakon még 10 ezreket.
  • Ma2ska
    Akinek sok kidobni való pénze van vegyen csak hütést még bele lehetőleg vizhütést hogy jó sokba kerüljön.
  • Gabe18
    Nem tudom ez a hűtés kérdés mennyire kritikus,de haverom egyhuzamba nyomta 7 órát a Dead-et (jó hát ugy egyhuzamban hogy nem kapcsolta ki a gépet,néha mást is csinált ),és semmi baja nem volt...
  • KILLER2
    Nem baj, ha novemberben jön minden, legalább egyszerre sok jó gém jön azt lehet örülni. Ebből a jóból nem nagyon árt meg a sok. Saints Row hatalmas gém. A teljesen testreszabható játékos, a kocsik törése, az újrajátszható küldetések, a piálás, viszon nekem hiányoznak a motorok, a repülők meg a hajók, de így is jó ez. Amúgy Live!on milyen a gém? Nekem még sajna nem sikerült beüzemelnem a netet a gépen. Simán a modembe nem akarja az IPjét szóüval kell majd egy router vagy egy hálókártya (inkább az utóbbi). Dead Risign mnajd nekem is kell, csak félek picit a 3 ledtől, de úhyis megcsináltatom majd a hűtést.
  • Agreal
    hát elég sok jó game jön mostanában csak mind novemberben:
    NFScarbon, Gears of war,Rainbow six:Vegas,Splinter Cell 4,Cod3 stb

ami most tényleg jó az a dead rising meg a saint's row
  • turho
    Online a Cod2 meg a Burnout revenge :D
  • Ma2ska
    Egyetértek, Dead Rising mindenképpen, azután emlitették már a Saint Rowt amit méltatlanul lehuznak sokan mondván GTA klón, igen ám de 100x szebb, havok fizika mindenen, a küldetések meg legalább annyira jók, és kinézetre agyonver mindent müfajában, néhány kisebb bugtol eltekintve. Aztán a Test Drive még ajánlható, ha nem volt meg pc n a Condemned, PGR3 vagy éppenséggel könnyed arcade autos lövöldének de nextgen külsővel a Full Auto se rossz.
  • Gabe18
    Hát én még csak készülök gépet venni,de haveromnál láttam a Dead Rising-et.Hát az aztán megmutat valamit mire számithatunk a jövőben...
    Bár grafikailag nem tünt annyira kiemelkedőnek (azért persze jó az),de a képernyőn egyszerre feltünő több száz karakter (leginkább zombi) elképesztő hangulatot teremt.
  • KILLER2
    Nekem a SAints Row jön be nagyon, igaz egyenlőre csak az van meg. Személy szerint én nagyon várom a Halo 3at meg a GTA4et.
  • Attila 007
    Fifa 07 et várom, meg az NFS Carbont, és ami most üt nálam az a Just Cause, meg a Madden 07:)
  • KILLER2
    1. Szerintetek melyik a legjobb game most a 360ra?
    2. Melyik játékot várjátok?
  • arty
    jedi jól irja, az olcsó vackoknak pokoli rossz a képe, a drágábbak pedig drágák és ált. nem csak két gépre jók :)

bezzeg ha a 360on lenne hdmi kimenet... namind1.
  • KILLER2
    Ja most nézegetem.
  • Sir Quno Jedi
    Keress neten, van sokféle.
  • KILLER2
    Na nekem valami ilyesmi kéne csak egyszerűbb amivel csak 2 gép között lehet váltogatni a monitrot.
  • Sir Quno Jedi
    Például egy olcsó fos: VGA switch

De mind1ik szellemképes, de legalábbis rontja a VGA jel minőségét (még az aktívak is). Persze van akinek fel sem tűnik, de ha programozol apró betűkkel kurva szar lehet.
  • Sir Quno Jedi
    Vannak VGA switcher-ek, de drágák és szarok. Persze jó drágán vannak jók is.