176864
banner
  • szabzol
    % perce szomorúan vettem észre, hogy a 360-om nem akar fellépni a LIVE-ra. Egyből arra gondoltam hogy kitiltották a gépem, de szerencsére nem ez történt, csak karbantartási okok miatt nem sikerült. Azt írják új szolgáltatásokkal térnek vissza.

Izgatottan várjuk:)
  • spR
    Koszi!
  • peter31
    Kinyitod a tálcát és az ITT Található képet átnézve beazonosítod a te meghajtódat.

üdv
    p
  • spR
    Hali!

Na még egy okos kérdés részemről:
    Hogy tudom megnézni (a gép szétszedése nélkül) hogy milyen márkájú a DVD meghajtó?
  • orkenyid
    Eladó (csere is érdekel!) egy ilyen:
    XBOX360 Mini 4GB harddisk
    -support any CF / MicroDrive and Micro HD
    -Build in 4GB HD
    -USB 2.0 Hi-Speed transfer
    -Compatible with PC USB and Digital-Mate
    -Compatible with NEO-PSP converter or NEO-PSP PAD's 4GB HD
  • turho
    sky rulez, leech is rulez :)
  • Attila 007
    Csocso mester látom itt is megjelentél:) X-Fi re majd jó lenne ha reagálnál, nah viszont itt a kérdéseidre a válasz: Flashelés létezik, és kiválóan mennek vele a játékok, csak duplarétegü lemezre vannak játékok és verbatimra illetve ricoh ra lehet irni őket és csak plusszosakra.Filmet nemcsak DVD t lehet vele nézni és DivX et is ha az oprendszered media center edition 2005 ös, ha esetleg majd itt kérdésed van ezzel kapcsoladban akkor ha visszanézed a forumot valakinek leirtam hogykell megcsinálni de priviben ha kell majd leirom. Flashből érdemes a legújabb verziót leszedni, és ha még nemvetted meg az xbox360 adat javasolnám hogy samsung drive osat vegyél, lehet hogy a Hitachi is jó de Én a samsungosra esküszöm. Kiirással is ha valami kérdésed van majd jelezd, nah kellemes estét mindenikinek.
  • peter31
    jaja már jön is le
  • james69holden
    Splinter.Cell.Double.Agent.PALL.XBOX360-Allstarts
  • solyomszem
    köszi az infókat
    olvasgatok
  • Dosia
    http://xbox360.blogol.hu/ itt nézzél körbe pár kérdésedre találsz választ
  • Gabe18
    Csakis.
  • Gabe18
    Hát hogy milyen meghajtó van benne.Samsung,Hitachi meg mittudom én milyen van még (lehet nincs több...).Attól függ,mert ott buherál meg rajta valamit.Nem nagyon értek a technikai részéhez...
  • CSOCSO
    jatekokat mire lehet kiirni? dupla retegu dvd re?
  • CSOCSO
    tehat csak flashelni kell a masolt jatekokhoz?

hogy erted milyen driveos?

• Gabe18
    Hát én is 2 hete vettem a gépet,aztán olvastam én mindent,ezt a fórumot,Hardwireden ami van fórum,gamer365 fórumot,aztán csak ugy áramlott az informácio .
  • Gabe18
    Hát vagy a benne lévő ventiket buherálják meg hogy nagyobb fordulatszámon menjenek,vagy van két féle külső.Az egyik oda tehető a hátuljához ahol a benne lévők is vannak igy már 5 venti szivja ki a levegőt,vagy van olyan amibe bele lehet álltiani a gépet (mint a PS2-höz is volt talp,olyan kinézete van) és az ott az alján szivja ki a levegőt.
    De mondom,ahány meber,annyi vélemény,van aki szerint ezek semmit nem segitenek,van aki szerint igan.
  • solyomszem
    Igazad lehet... (35ért hűtés kicsit borsos...)

Milyen hűtést vettél és hol érdemes utánaolvasni ezeknek a dolgoknak? (Mondjuk célirányosan szívesen olvasok, de ha van 2000 hozzászólás...)
  • Gabe18
    1-chip tudtommal nincs,flash van attól föggően milyen drivos a gép.
    2-
    3-On-Line lehet a másolt játékal játszani.
    4-DVD megy alapból,többi formátumra egyenlőre nincs megoldás,vagy én nem tudok róla.
  • Gabe18
    Hát bolt van egy csomó,apróneten vagy más hirdetőben szétnézel.
    Vizhűtés drága,de nem hiszem hogy létszükséglet lenne,főleg egy ujabb gépnél.A különböző ventilátoros hütésekről ahogy ember,annyi vélemény.Én még vettem rá egy külső,lehet annyi mint halottnak a csók,lehet sokat ér,fene tudja,ennyit még megért pluszba nekem.
  • CSOCSO
    FAQ nincs.. tok jo..szoval lenne egy-ket kerdesem.
    (elore is elnezest ha zavarna titeket a warez dolog de nincs kiirva hogy NO WAREZ)

1)van-e modchip?
    2)kell lennie mert az egyik warez oldalon fent van ubersok x360 jatek.(?)
    3)gondolom ha van akkor online nem lehet jatszani a masolt jatekkal.
    4)filmezesre is jo mint az xbox es az xbmc paros?
  • solyomszem
    aha
    de boltra mit ajánlasz?
    (nézegettem a vízhűtést is... de kicsit drága)
  • Gabe18
    Hát 2006 február előttit ne vegyél,ugy tudom akkortól javitott a hűtésén valamit a MS a gépekenk.
    Aztán ha már átalakitottat veszel ugyis belenyultak,kinyitották,tehát onnantól kezdve sok más okosat nem lehet mondani.
  • solyomszem
    OK, de akkor a kérdésem a következő:

Hol lehet "okosítani", illetve mire érdemes figyelni a vásárlásnál? (Verzióra v. valami extrára?)
  • peter31
    Szerintem vegyél egy "butát" és "okostsd" meg. Így kedvezőbb lesz a biznyák...
  • solyomszem
    Sziasztok!

Szeretnék vásárolni eg y"okos" x360-at. De nem tudom ,melyik bolt megbízható, melyik nem. Kérlek adjatok pár tippet!

Köszi
  • KILLER2
    Valaki szóljon már a moderátoroknak rajtam kívül, hogy töröljék innen a #3507et és #3508at, mert engem le se szarnak.
  • KILLER2
    Ja tudom meg aztán a PHotoshopos topikba is ment volna szóval jó lenne intézkedni. #3507 és #3508at törölni kéne, de sürgősen. Bocs a kellemetlenségekért.
  • wander01
    320 széles cuccot kb 4-5 méterröl vetitem, tüéles, nagyon ott van :) nekem tökmindegy hogy 4:3 vagy 16:9 mert egy gombbal nyomom át a proji távirányitoján az aspectet. persze a 4:3 kicsit összébb lesz huzva és már a borzalmast surolja, akkor kb 240 a szélesség. pazarlás :D az 1080i-s cuccok valami eszméletlen modon néznek ki, mert a sima divx-nél is látni kockásodást (ha nagyon észre akarja venni az ember), akármilyen a kodolás és tömörités.
  • Zsoltika 007
    A #3507 hozzászólást jó lenne kitörölni mert mindíg kéri a pass-t mikor belépek a topikba..
  • Gabe18
    Hát nem tudom a jövőben hogy lesz,de valóban nem ártana a játékokba a bill-egér támogatást belerakni ha már a gép egyszer tudja ezeket fogadni.
    De amugy a kontrolleres irányitásba is bele lehet jönni rövid idő alatt. (ha nem elvakultan ugy állsz neki hogy ez sz.r )
  • Sir Quno Jedi
    Namost mivel a szoba 5-6 méter körül van, nagyon messziről nem tudom nézni, mert nem simulnék a szemközti falhoz/bútorokhoz, ha nem muszáj... :D

Egyik volt osztálytársamnál 5m szélesen vetítettek, erre volt egy külön falfelület, régi nagy belmagasságú bérházban. Mikor Neo feje 3 méter magas volt a Mátrixban, azért az mán faja vót! :D Igaz neki ilyen 50 kilós 3 lencsés ipari cucca volt hozzá. De tetszett (majdnem megvettem anno).
  • KILLER2
    Én úgy tudom nem lehet használni játéknál átlag USBs egeret ill. billentyűzetet.
  • sorrow
    Üdv
    XBOX360 vásárlását tervezem és azt szeretném megtudni, hogy mennyire támogatják a játékok (elsősorban FPS-ek) az egeret és billentyűzetet.
    Nekem a kontroller nem az igazi FPS-ben.

Köszönöm a válaszokat.
  • arty
    hát igen, ha inkább játszol vetített képen, akkor a prezis modellek inkább megfontolandóak, amiket korábban irtam egytől egyik házimozi vetítők voltak (kissebb fényerő, nagyobb kontraszt), mert nálam spec. a vetitő elsősorban filmre van :)

és igen, a magas gain-ű vászon is jó ötlet!

(de azért 3-4 méterről a 3.2m szélesség szvsz tul brutális :D )
  • Sir Quno Jedi
    Nos a régi NEC-emen még volt takarékos eco üzemmód, dupla lámpaüzemidővel és normál (1-2méteres) képnél az is bőven elég volt. Ezek nem mozi projektorok, hanem multimédiás szarok, mozihoz meg nem kell nagy fényerő. Viszont ekkora vásznon már kell a fényerő is. Bár a projektorcentrál szerint már alul van a határeseten a képátló/fényteljesítmény miatti négyzetcentinkénti fényerő mértéke az ideálison, nekem még jóak szokott lenni. Ilyen távról, ekkora képet kevés proji tud nyomni maxon. Amúgy ezért is vettem 1.2-es gain-es vásznat, mivel az javít a fényvisszverésen és így nagyobb képet lehet vetítetni ugyanakkora vetítő fényerővel, még élvezhetően.

Ilyen szempontból a projectrocentral nagyon jó oldal, mert meg lehet tervezni, hogy milyen projival, milyen vászonra, milyen messziről, mekkora képet vetítesz, honnan fogod nézni, mekkora zoom-mal és mit fogsz rajta nézni. Így előre tervezhetsz bármelyik projira, még mielőtt megvennéd. Sokat lehet vele spórolni, okulni belőle!
  • arty
    ekkora képhez elkel a nagy fényerő és azért 3-4 méterről elég durva lehet, ott tényleg nézelődni kell :D (ami csak 4:3ban megy, nálam már kisebbségben van, igy azt inkább nézem "kissebb" képen - mondjuk ez egyenlőre csak elmélet nálam, mert nincs vásznam és falra vetitek)
  • Sir Quno Jedi
    Ja és 3-4 méterről nézem, mert totál vaksi vagyok, meg szeretem forgatni a fejem. :D
  • Sir Quno Jedi
    NEC VT440 volt/van, de (remélhetőleg) most cserélik majd egy modernebb 1024x768-as 2100 lumenes (asszem TOSHIBA) okosságra (már volt nálam tesztre egy), de legalábbis valami hasonlóra. Nekem ez jelenleg elég egy pár évre még.
  • Sir Quno Jedi
    Lószart. Játszani én is inkább 16:9-es LCD TV-n játszom, de sok gamma (PC és konzol) és sok régi sorozat (nagy kedvencek) még 4:3-ban van, szal. a 4:3-as vászon (még mindig) az univerzális jó választás. A falon elfér bőven.