176864
banner
  • öregharcsa
    először a sima tv csatornára kapcsolj! bizonyos bemeneteknél(nálam pc) nem aktív az a menüpont!!

LE27T51B van nekem..............ezaz
  • Ogrus
    A digit zajszűrés az ott van.A dinamikus contr. nincs.:(
  • Sir Quno Jedi
    A menüben van egy dinamikus kontraszt ki/be (legalábbis az én R51-esemben ott van a második fülön asszem). Ott lehet állítani, ahol az automatikus fényerőt, meg a digitális zajszűrést.
  • Ogrus
    hol tudom kikapcsolni?
  • Sir Quno Jedi
    Igen az a dinamikus kontraszt, ne érdemes használni, mer kúúúrva idegesítő.
  • Ogrus
    Nagyon contrasztos és élénkek a színek.Mindent közép értékre kell állítani ,kivéve a contr. mert kiveri a szemed még két méter távolságból is.Mikor megvettem elötte próbáltam s40a Bravia-val,de közel sem volt ilyen képe.A
    V sorozat meg horror árban van.Szerintem ár/érték arányban nincs jobb alternatíva.
  • deep
    Na ez biztató:)
  • Ogrus
    Amúgy a 360 képe olyan,hogy aki látja az lerakja a haját
  • deep
    Na akkor tudsz nekem véleményt mondani. Én is 360-hoz venném főleg, neked bejött?
  • Ogrus
    Nekem is ez van ,csak a 37-es.Kérdés:tv adásoknál és dvd filmeknél néha a fényerőt változtatja szabálytalan időközönként.Ez normális?Vagy talán ez a dinamikus contr.?Ha x360-al hajtom a kép mindíg stabil és rezzenéstelen.
    Köszönöm.
  • peter31
    ilyen
  • deep
    Engem érdekel, mid van?:D
  • deep
    Én magam is TV vásárlás előtt állok. Érdemes 8ms válaszidejűt, vagy gyorsabbat. Eléggé átlagosnak mondható már egyébként a piacon, nem sok lassabbal, vagy gyorsabbal találkozni a boltokban.

1000:1 kontrasztarány nem árt, ha kisebb akkor nem lesz szép a képe.

Nem árt ha van rajta HDMI csatlakozó is, mert később szükség lehet rá. Általában a felbontásuk 1366x768, ami ennél alacsonyabb az felejtő. Nagyjából ezek a fontos dolgok. A Samsung-ok jó ár/teljesítmény arányúak, érdemes azokat nézegetni, de a többi gyártónak is vannak jó modelljei. Az abszolút király a Sony Bravia, de azt nem úszod meg 300-ból sajnos, csak a 68 centiset esetleg...
  • peter31
    samsung érdekel?
  • Alectos
    Sziasztok!

LCD-t vennék a 360-hoz. Fel tudnátok sorolni, mik azok a sarkallatos pontok, specifikációk, amikre figyeljek a tv megvásárlásakor?
    Esetleg ha konkrét modelleket is tudtok ajánlani azt megköszönöm.
    32"-t akarok és max 300 Ft-ot szánok rá.

Olyanokra gondoltam egyébként, hogy válaszidő min. milyen gyors legyen, milyen csatlakozó bemenet legyen rajta mindenképp, milyen felbontást tudjon minimum, stb,stb.

Előre is köszi!
  • maki60
    én nekem először volt egy PSone-m,ezután egy ps2-m amit megbántam utánna mert az xbox-ra sokkal jobb játékok voltak számomra,ezt a ps2-t eladtam és vettem egy x360-at amin sokkal szivesebben jáccok mint a playstationokon mert vmiért sokkal nagyobb élmény.és nem mondhatjátok rám h fanboy mivel hogy látjátok volt ps1-2-m is.
  • Attila 007
    TELJESEN igaza van az előttem szólónak, engem sem érdekel ki mit mond, kinek mi tetszik, mindenki választ aztán ha nemjön be a számitása még letudja cserélni vagy vesz mellé egy másikat, mindenesetre nekem az Xbox jobban bejött mint a ps2, a ps2 esem hamar trébe ment, a box meg még ma is műxik, nembeszélve a 360 ról ami olyan élményeket adott idáig amit nemhittem volna szóval ez a dolog is olyan hogy embere válogatja, nah kellemes napot mindenkinek
  • Muad Dib
    "Hát sajna jó öreg dobozunk csúfosan le van maradva a játékállomás mellett. De legalább..."

Mond kedves Killer, ugyan te mért sajnálod ezt? Nem az a lényeg, hogy neked tetszik a 360 és jókat játszol vele? Mi a frászt kell annyira foglalkozni hülye statisztikákkal?
    Ami azt illeti, tudok neked linkelni nagyon jó kis statisztikákat, magyarországi rákos halálozási arányokról. Hát elveszi a kedvedet az élettől ha meglátod az biztos,....de tudod mit? Inkább ne nézd meg őket és akkor továbbra is jól fogod érezni magad...
  • KILLER2
    A Wiivel kapcsolatban teljesen igazad van.
  • Gabe18
    Amig a Sony el nem követ egy igen nagy baklövést,azt ugy se igen lehet a vezető szerepből kilökni.PSX-es idökben annyi játékos állitottak maguk mellé,hogy az böven elég.Na meg a PS2 is egy nagyon jó gép volt,nem csod hogy sokan szerették-szeretik.
    A Wii nagy csodájára én még várnék.Amit lehet tudni,illetve én tudok (lehet hülyeség),akkor a másik kettöhöz képest igen gyenge gép lesz a Wii.Csak az irányitás csodája ami miatt annyian várják.Kérdés ez az ujdonság meddig fogja tudni ellensúlyozni a sokkal gyengébb hardware-t...
    Föleg ha némi idő múlva a másik 2 gép is még olcsóbb lesz,és a Nintendo ezen elönye is gyengül.
  • KILLER2
    Hát sajna jó öreg dobozunk csúfosan le van maradva a játékállomás mellett. De legalább a kocka mögötte van, de msot még a PS3 mellett a Wii is le fogja hagyni. De nem baj. Az X dobozok ritkaságok :D Olyanok mint a gyémánt.
  • öregharcsa
    THX...gondoltam részadatok vagy ilyesmik.......na húzok a sunyiba....
  • DanielT
    Összesített 2006 -ost is befoglaló erdmények majd 2007-ben lesznek, tekintve, hogy még bőven nincs vége az évnek.
  • öregharcsa
    hát az írásod szerint 2005-ös adatok....mondjuk nem gondoltam hogy 1 év alatt adtak el ennyit ennyire azért nem vagyok hüle(de igen)...gondolom majd ehez hozzájönnek a 2006-os adatok...vagy már tartalmazza??

ja igen és...abbahagyom az OFFolást....ennek nem itt a helye...bocsesz
  • DanielT
    Miért? Ez mi amit linkeltem?
  • öregharcsa
    tényleg tudnál egy full összesítést is nézni????
  • DanielT
    Semmi gáz :)
  • öregharcsa
    lehet igazad van...de én a megjelenéstől számított ídőt vettem...különben is tévedni emberi dolog(jónagymarhavagyokfélrenéztemvalamit)
  • DanielT
    Atyaég... inkább te nézz utána.

2005-ös adatok.

All Three Consoles
    North America - 56.17 million (47.08%)
    Europe / PAL - 38.19 million (32.01%)
    Japan / Asia - 24.95 million (20.91%)
    Worldwide - 119.32 million

North America
    PlayStation 2 - 32.86 million
    Xbox - 13.2 million
    GameCube - 10.11 million

Japan / Asia
    PlayStation 2 - 19.47 million
    Xbox - 1.7 million
    GameCube - 3.78 million

Europe / PAL
    PlayStation 2 - 29.06 million
    Xbox - 5.0 million
    GameCube - 4.13 million

Worldwide
    PlayStation 2 - 81.39 million
    Xbox - 19.9 million
    GameCube - 18.03 million

• öregharcsa
    ezt azért nem mondanám mert a két nagy piac(amcsi+eu) tud egyszerre eladni annyi gépet mint a japán egyedül...nézz utána
  • DanielT
    A japán piac egy fing. Nem az ottani eladásokon van a lényeg, hanem a japán fejlesztőkön. Márpedig többnyire a japán fejlesztők szállítják az igazi minőségi cuccokat és ők a hazai gépre fejlesztenek szívesen.
  • öregharcsa
    mivel a legtöbb játékfejlesztés multiplatformos(sajna) ezért az exkluziv dolgok fogják eladni a gépeket....és ugye nem kell mondanom hogy a Gran Turismo széria soha nem fog xbox-on megjelenni...nos, már ezért is megveszik majd több millioan...igaz ez X-en a Halo sorozatra....
    ezen fog eldőlni hogy melyik gép a kelendőbb....ja igen, japán barátaink nem igazán komálják a mikrofos terméket és ott egy elég nagy játékosbázis van....(a legtöbb gép japánban fogy!!)
  • KILLER2
    Ebben igazad van. Sajnos kevés az olyan játék amit csak XBOXra adnak ki, viszont olyan sok van amit csak PSre. De szeretnék egy TEKKENt 360ra!
  • DanielT
    Több és több fajta játék vol PS-re mint boxra és nagy és sikeres múltja volt az első Playstationnek, azért veszik többen.
  • KILLER2
    Ja én is 360 párti vagyok. Nem tudom, hogy ti hohgy vagytok ezzel, de engem zavar, hogy a felméréseg szerint (vagy mik szerint) sokkal többen akarnak PS3at mint 360at és ezzel íyg volt az XBOX is a PS2ellen. Nem tudom miért, de az XBOXot és a 360at nem nagyon viszik. Lehet, azért, emr tdrága, de e PS2nek is megvolt az ára sé a PS3nak is rendesen meglesz. A 360 lehetőségei (szerintem) messze felülmúlják a PS3at. Pl az XBOX alapból 4 irányítót kezel míg a PSek alapból csak 2őt. Meg aztán ott van a Live! is. Meg még csomó minden. A sima XBOXot nagyon jól lhetett moddolni. Nme tudom mit esznek annyira a PSeken. Szeritnem van elég újítás ebben is. Ennek is változott a controllere akárcsak a PS3nak meg a Wiinek.
  • Zsoltika 007
    Nekem is sokkal szimpatikusabb.
  • maki60
    az egy dolog hogy hardverileg jobb lesz(de ezt nembiztos h látni is fogjuk mivel hogy nehéz rá programozni),de sztem 360-ra sokakl jobb játékok vannak/lesznek mint ps3-ra...
  • KILLER2
    OFF:
    Nem is olyan kicsi az a konzol. elég nagy és 3,5 kilójával nem is túl könnyű. De asszem a PS3 lesz a legnagyobb. Amúgy a PS3 erősebb lesz mint a 360 nem?
  • Attila 007
    Embereeek, megjelent vééégre a Fifa07 a kis konzolocskánkra!!!!:)
  • turho
    Ugyanúgy clonecd-vel például, akár "on the fly" is másolhatod tovább :)