176864

-
FFX #3660 nem mindegy hogy mennyiből mennyit adnak el? a lényeg a játékokon van szerintem -
turho #3659 Samsungok alapmodelljei, vagy LG, 32 collosban elég jók. -
Szerintem vegyél inklább LCD monitort. Olyan minőséget ad amit csak a legjobb TV-k. -
Sziasztok!
Xbox360-hoz melyik az a legolcsóbb és jó HDTV amin szép a képe? Min 72-80cm-es legyen! KÖSZ! -
Egy nagyon pici csavarhúzóval vagy egy szemöldökcsipesszel be lehet nyomkodni szépen :) -
KADARKA #3655 Kössz szépen!!!! -
peter31 #3654 Ime még az is ott van ahogy a garancia címkét, hogy tudod eltávolítani... De csak akkor vágj bele, ha értesz hozzá sokan elkúrták a dobozukat. -
peter31 #3653 a lukaknál vannak fülek azokat kell benyomni... de valahol már láttam képeket is. -
KADARKA #3652 Igen de a borítást hátul nem tudom szétpattintani nem akarom szét törni.....
-
Nem lehet olyan bonyolult, amit látsz csavart, azt csavarozd ki:D -
KADARKA #3650 Szevasztok! Nem tud valaki egy szétszedési útmutatót az xbox360-hoz? -
Ja nagyon király tényleg. Már számolom a napokat :) -
Tényleg hatásos :) -
Láttátok az új Gears of War trailert?
Itt linkelem a játék topikjában.
Kb 25x néztem már meg, sőt képkockánként is:D De csak ezt a trailert. Überdurva. -
Alectos #3646 És ezt mennyiért adod?
Esetleg írd meg privátban. -
Gabe18 #3645 Azért elég vicces amit itt egyes játékokal csinálnak...
Pro Evolution Soccer 6.
360 verzio.összessen 8 darab stadion van a játékban.
PC-s verzio,32 darab stadion.
Ezt most komolyan gondolták?
Vagy talán esetleg rövidessen megjelenik Marketplace-en egy kis csomagocska,a hiányzó stadionokkal,csak azt vedd meg külön?
Most pl. a labdákat már nem is néztem.Hogy a 360-as multi amit eddig láttam belőle,az egy lebutított semmi a pc-hez képest,azt már nem is mondom... -
Az jó. Nekünk meg nem. -
pirosBoci #3643 nekünk ilyen tévénk van a falon
-
Rendben, igazad van. Én ilyen vagyok, engem ez picit zavar, de szerintem ennek semmi köze nincs a rákos elhalálozásokhoz. Picit talán durva példát hoztál. De akkor hagyjuk is a témát, bőven van miről beszélni. -
peter31 #3641 Én nekem film-re van állítva lehet, hogy akkor ezért nem zavart... -
Van egy eladó bontatlan vezetékes joy-om 7k-ért, ha valakit érdekel priv. -
Nekem ilyen van, aki olcsóbb kategoriában gondolkodik, nagyon elégedett vagyok vele, ajánlható, az acer monitoromat veri a képe.Phocus -
Yeeeeeee!!Nagyon szépen köszönöm.Nagy kő esett le a szívemről.Így már más tv-t nézni.Hálás vagyok.
-
A tv adás még nem is zavarna,de hogy dvd-nél is ez van rgb scart-on keresztül az már bassza a csőröm.De ezt figyeld:az x360 komponens-en van rádugva,a kép mint a 'nagykönyvben',de ha az x-be dvd filmet rakok,-ami ugye komponens-en megy át- OTT IS CSINÁLJA!!! -
Izé, mármint a magyar menüben "film" mód. -
Megnéztem neked külföldi fórumokon és ott azt írják, hogy a 7x szériánál át kell rakni movie (mozi) módba és máris lekapcsolja a dinamikus kontrasztot. Ügyes. -
Lehet, hogy a bumburnyákok rátették, hogy TV adásra mindég nyomja rá, gondolom ugyanúgy, ahogy a DNIe-t sem elhet levenni, csak megnézni, milyen lenne nélküle (suxxX). De ha mondjuk PC-n át nézel TV-t, vagy valamék másik bemenő porton, azt nem bizti, hoyg buzergálja. -
Talán a service menü a megoldás? -
Téged nem zavar?Egyébként most próbáltam.Kiemelt vagy egyéni,így is csinálja. -
Amúgy itt a samu új 30"-es lowres monitora (amit tuti a tv-iből csapott össze): SyncMaster™ 320P-Black .
Amúgy nem is rossz (leszámítva az alacsony felbontását). Végre van benne normális, PC-hez is rendesen köthető DVI csati (az nagyon hiányzik a többi samun) és nincs úgy tűnik nincs benne hangberendezés! Szal. akár le is cserélhetném az R51-esemet! ÉS lehet idehaza kapni itt-ott (úgy hozzák)! -
Ugyan-ugyan, sokan nyomják 1600*1050, meg hasonló elvetemült felbontásokon. -
peter31 #3629 szerintem az normális... -
turho #3628 Uhh, melyik game megy majd ezután is maxon 1280x1024 felbontás felett? VGA-fronton sem lesz egyszerű beruházás. -
Naja, de nekem már kicsi. PC-hez kéne egy valós HD felbontás és még pártucat inch-ecske! (merhogy PC-n (is) nyomom) :D
Mind1, jövőre eljön az idő, mikor a mai HD ready-sok helyébe a valós HDTV-k lépnek árban, csak türelemmel kell lenni, már most is van egypár a piacon aranyárért.
Persze 30"-es nagyfelbontású (2048 x 1152 ill. 3840 x 2400) TFT monitorok is vannak 1500-2500dolcsiért odakint, de idehaza nem roskadnak az ilyesféle szépségektől a pultok. De a 30" ekkora felbontáshoz meg már csirke szvsz. -
turho #3626 Én nagyon örülök, hogy összekapartam nagynehezen egy 32-es LG-re. Pont x360 natívban :) és tv-re is szép. -
Az a baj, hogy 40"-es, vagy a fölé akarok már váltani a következő LCDTV-mmel, csak nehezen tudom kivárni az 1920*1080-asok áresését. Ma is szemeztem pár szép darabbal, de mind lowres putri volt és még így is drága... Áhhh... Kitartás! -
turho #3624 Én is leraktam, szombat óta van meg a drágaságom. Nem gyenge :) -
Hülye magyar kézikönyben, már csak "kiemelt"-ként szerepel a dynamic üzemmód, így az élteben nem derül ki rőla az mit takar. Mivel a régieknél a "kiemelt" üzemmód nem volt összevonva a dinamikus kontraszttal, hanem bármelyik üzemmódtól függetlenül lehetett állítani, így aki vált ezekre az újabb modellekre, az kísérletezhet. -
Ez egyébként a "Changing the Picture Standard" néven van az angol kézikönyvben. -
No megnéztem, az R72-eseknél már másképp megy a dolog. A 78 megás kézikönyv szerint a TV fülön (felülről a második), ha a MODE "dynamic", akkor bizony egyértelműen az azt takarja, ha fényes szobában ülsz és erős, dinamikus kontrasztot akarsz. Válasszál mást, akár a "custom"-ot és megoldódnak a problémáid. PC-él azért nincs ez, mert ott nincs dinamikus kontraszt és custom módban sem lehet túl sok mindent állítani.
a falon