176864
banner
  • FFX
    nem mindegy hogy mennyiből mennyit adnak el? a lényeg a játékokon van szerintem
  • turho
    Samsungok alapmodelljei, vagy LG, 32 collosban elég jók.
  • KILLER2
    Szerintem vegyél inklább LCD monitort. Olyan minőséget ad amit csak a legjobb TV-k.
  • Ioles
    Sziasztok!
    Xbox360-hoz melyik az a legolcsóbb és jó HDTV amin szép a képe? Min 72-80cm-es legyen! KÖSZ!
  • sector512
    Egy nagyon pici csavarhúzóval vagy egy szemöldökcsipesszel be lehet nyomkodni szépen :)
  • KADARKA
    Kössz szépen!!!!
  • peter31
    Ime még az is ott van ahogy a garancia címkét, hogy tudod eltávolítani... De csak akkor vágj bele, ha értesz hozzá sokan elkúrták a dobozukat.
  • peter31
    a lukaknál vannak fülek azokat kell benyomni... de valahol már láttam képeket is.
  • KADARKA
    Igen de a borítást hátul nem tudom szétpattintani nem akarom szét törni.....
  • deep
    Nem lehet olyan bonyolult, amit látsz csavart, azt csavarozd ki:D
  • KADARKA
    Szevasztok! Nem tud valaki egy szétszedési útmutatót az xbox360-hoz?
  • sector512
    Ja nagyon király tényleg. Már számolom a napokat :)
  • guardian hero
    Tényleg hatásos :)
  • deep
    Láttátok az új Gears of War trailert?
    Itt linkelem a játék topikjában.
    Kb 25x néztem már meg, sőt képkockánként is:D De csak ezt a trailert. Überdurva.
  • Alectos
    És ezt mennyiért adod?
    Esetleg írd meg privátban.
  • Gabe18
    Azért elég vicces amit itt egyes játékokal csinálnak...
    Pro Evolution Soccer 6.
    360 verzio.összessen 8 darab stadion van a játékban.
    PC-s verzio,32 darab stadion.
    Ezt most komolyan gondolták?
    Vagy talán esetleg rövidessen megjelenik Marketplace-en egy kis csomagocska,a hiányzó stadionokkal,csak azt vedd meg külön?
    Most pl. a labdákat már nem is néztem.Hogy a 360-as multi amit eddig láttam belőle,az egy lebutított semmi a pc-hez képest,azt már nem is mondom...
  • KILLER2
    Az jó. Nekünk meg nem.
  • pirosBoci
    nekünk ilyen tévénk van a falon
  • KILLER2
    Rendben, igazad van. Én ilyen vagyok, engem ez picit zavar, de szerintem ennek semmi köze nincs a rákos elhalálozásokhoz. Picit talán durva példát hoztál. De akkor hagyjuk is a témát, bőven van miről beszélni.
  • peter31
    Én nekem film-re van állítva lehet, hogy akkor ezért nem zavart...
  • sector512
    Van egy eladó bontatlan vezetékes joy-om 7k-ért, ha valakit érdekel priv.
  • Ma2ska
    Nekem ilyen van, aki olcsóbb kategoriában gondolkodik, nagyon elégedett vagyok vele, ajánlható, az acer monitoromat veri a képe.Phocus
  • Ogrus
    Yeeeeeee!!Nagyon szépen köszönöm.Nagy kő esett le a szívemről.Így már más tv-t nézni.Hálás vagyok.
  • Ogrus
    A tv adás még nem is zavarna,de hogy dvd-nél is ez van rgb scart-on keresztül az már bassza a csőröm.De ezt figyeld:az x360 komponens-en van rádugva,a kép mint a 'nagykönyvben',de ha az x-be dvd filmet rakok,-ami ugye komponens-en megy át- OTT IS CSINÁLJA!!!
  • Sir Quno Jedi
    Izé, mármint a magyar menüben "film" mód.
  • Sir Quno Jedi
    Megnéztem neked külföldi fórumokon és ott azt írják, hogy a 7x szériánál át kell rakni movie (mozi) módba és máris lekapcsolja a dinamikus kontrasztot. Ügyes.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy a bumburnyákok rátették, hogy TV adásra mindég nyomja rá, gondolom ugyanúgy, ahogy a DNIe-t sem elhet levenni, csak megnézni, milyen lenne nélküle (suxxX). De ha mondjuk PC-n át nézel TV-t, vagy valamék másik bemenő porton, azt nem bizti, hoyg buzergálja.
  • Ogrus
    Talán a service menü a megoldás?
  • Ogrus
    Téged nem zavar?Egyébként most próbáltam.Kiemelt vagy egyéni,így is csinálja.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy itt a samu új 30"-es lowres monitora (amit tuti a tv-iből csapott össze): SyncMaster™ 320P-Black .

Amúgy nem is rossz (leszámítva az alacsony felbontását). Végre van benne normális, PC-hez is rendesen köthető DVI csati (az nagyon hiányzik a többi samun) és nincs úgy tűnik nincs benne hangberendezés! Szal. akár le is cserélhetném az R51-esemet! ÉS lehet idehaza kapni itt-ott (úgy hozzák)!
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan, sokan nyomják 1600*1050, meg hasonló elvetemült felbontásokon.
  • peter31
    szerintem az normális...
  • turho
    Uhh, melyik game megy majd ezután is maxon 1280x1024 felbontás felett? VGA-fronton sem lesz egyszerű beruházás.
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de nekem már kicsi. PC-hez kéne egy valós HD felbontás és még pártucat inch-ecske! (merhogy PC-n (is) nyomom) :D

Mind1, jövőre eljön az idő, mikor a mai HD ready-sok helyébe a valós HDTV-k lépnek árban, csak türelemmel kell lenni, már most is van egypár a piacon aranyárért.

Persze 30"-es nagyfelbontású (2048 x 1152 ill. 3840 x 2400) TFT monitorok is vannak 1500-2500dolcsiért odakint, de idehaza nem roskadnak az ilyesféle szépségektől a pultok. De a 30" ekkora felbontáshoz meg már csirke szvsz.
  • turho
    Én nagyon örülök, hogy összekapartam nagynehezen egy 32-es LG-re. Pont x360 natívban :) és tv-re is szép.
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy 40"-es, vagy a fölé akarok már váltani a következő LCDTV-mmel, csak nehezen tudom kivárni az 1920*1080-asok áresését. Ma is szemeztem pár szép darabbal, de mind lowres putri volt és még így is drága... Áhhh... Kitartás!
  • turho
    Én is leraktam, szombat óta van meg a drágaságom. Nem gyenge :)
  • Sir Quno Jedi
    Hülye magyar kézikönyben, már csak "kiemelt"-ként szerepel a dynamic üzemmód, így az élteben nem derül ki rőla az mit takar. Mivel a régieknél a "kiemelt" üzemmód nem volt összevonva a dinamikus kontraszttal, hanem bármelyik üzemmódtól függetlenül lehetett állítani, így aki vált ezekre az újabb modellekre, az kísérletezhet.
  • Sir Quno Jedi
    Ez egyébként a "Changing the Picture Standard" néven van az angol kézikönyvben.
  • Sir Quno Jedi
    No megnéztem, az R72-eseknél már másképp megy a dolog. A 78 megás kézikönyv szerint a TV fülön (felülről a második), ha a MODE "dynamic", akkor bizony egyértelműen az azt takarja, ha fényes szobában ülsz és erős, dinamikus kontrasztot akarsz. Válasszál mást, akár a "custom"-ot és megoldódnak a problémáid. PC-él azért nincs ez, mert ott nincs dinamikus kontraszt és custom módban sem lehet túl sok mindent állítani.