176864

-
nesztek carbon :p
Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE -
Gabe18 #3699 Hát mondjuk egyáltalán nem örülök... -
peter31 #3698 jelenleg simán megy a live... max ha valami kódot kellene beírni, de az eddig kiadottaknál ez nem fog menni. a flashelést meg nem tudják kiolvasni a gépből. viszont az új boxok jobban védettek.
részletek...
Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetősen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden eddigi ötletük használhatalan. Nem használható hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
Egyelőre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idővel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.
forrás x-media.xel.hu
-
Beszélgessünk erről pár hónap múlva. Pl holnap jön egy új dashboard frissítés és naívság lenne azt hinni, hogy semmi nem lesz benne a warez detektálására... -
billgates #3696 Sőt azóta nála is visszaállították a Live-ot. -
billgates #3695 Nem kell sírni!
Egyenlőre úgy túnik, hogy ez egy egyedi eset és inkább valamiféle egyedi hálózati probléma lehet a háttérben, mivel a fickó letiltott gépei nem voltak hekkelve. Egyébkeén a letiltás 2 hete történt és ezen az egy emberen kívül, aki nem is törte fel a gépét, senkit sem banoltak (engem sem). -
Elég rosszul hangzik ez, sajnos technikailag teljesen megoldható, mig egy okos chip ami ki be kapcsolható vagy hasonló megoldás ismét a warezolókat hozza helyzetbe.. -
Örülj, de rohadtul, hogy csak Live letiltás van egyenlőre. A flashelt Xbox1 -et ki is fingatta, ha felmentél Livera és lebuktál. Ott má bekapcs se vót többé.
Nem csak a multitól tiltja el az MS, hanem a pl demóktól és ami a legfontosabb a dashboard frissítésektől is. -
Gabe18 #3692 Attól még szomorú...
Amugy hülye megoldásnak tartom ezt az egészet.Mert ezzel a letiltással akkor LIVE szempontból teljessen "ellehetetleniti" az adott gép tulajdonosát.Pedig egy igen erős warezos játékost is egy-egy jó multi mód rávehet az adott játék eredetiben történő megvételére.De igy már ugye az egészről ki van vágva,tehát értelmetlen.
A pc-n bevált cd-key-es megoldás szerintem sokkal használhatóbb lenne.Mert akkor még 1-1 játékra ami multiban érdekli,akárki is áldozna.
De aki leginkább warezol,az a multiért nem fog ezentul mindent eredetiben megvenni... -
FFX #3691 szerintem várható volt -
Gabe18 #3690 "mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. "
Na nagyszerü egy dolog ez akkor...
Mindenesetre ez egy igazán szomrú lépés.
-
Nyugogggyámálevazzeg. Majd. Nem küldik rá az összes gépre egyszerre, mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. Tökéletesítik a technikát és majd te is én is megkapjuk a pofánkba ne félj. -
Egyelőre több ismerősöm jelenleg is nyomja live-n, nem tudom milyen hir ez, honnan szedted, vagy egyáltalán miröl van szó. A hir ugyanis befejezett ige, letiltották, ami már igy nem is igaz. -
Parancsolj -
Gabe18 #3686 És ez az infó honnan van? -
Mit? -
Csak szeretnéd. -
szabzol #3683 Igen. Elhiszed?
-
Hát, minden csoda három napig tart... -
Ajjajj.
"Viharfelhők gyülekeznek a moddolt Xbox 360 tulajok feje fölött. A Microsoft, ígéretéhez híven, keményen igyekszik fellépni a különféle moddolt konzolok tulajdonosai ellen. Első lépésként az Xbox Live rendszerből, Mac cím alapján szépen ki lettek bannolva az ilyen konzolok, azaz nem lehet használni velük az online lehetőségeket. Ez nem kis érvágás egy olyan konzol esetében, ahol sok játéknál építenek az online funkciókra. Aki tehát meg akarja úszni ezt a dolgot, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia és meg kell vennie az eredeti játékokat, így elkerülhetőek az ilyen szankciók." -
KADARKA #3680 Megnézem....
-
Gabe18 #3679 Ha amerikai cimet adtál meg LIVE-re akkor nem is látszik.
Angol-al például jó. -
KADARKA #3678 Kérdés? Valaki lett már ki BANOLVA a live-röl?Mert nem találom sehol Rainbow Six demot!!! -
-
Nem. Különleges sajtok. -
ozok ott a háttérben full eredeti játékok?
-
Az szerintem tökéletesen megfelel, a játékok úgysem valószínű, hogy a közeljövőben kihasználják majd az 1080p-s felbontást. -
Gabor970 #3673 hmm, hát az 1280X720-nak megfelelőt még felér a pénztárcám, az ennél komojabb elég horror :-( -
Az új dashboard frissítés után elvileg már 1080p-t is tud majd, jelenleg 1080i, illetve 720p a legnagyobb felbontás (1920x1080 interlaced, illetve 1280x720 progressive). -
Gabor970 #3671 sziasztok!
Látom hamarosan jön a konzolhoz a hd dvd olvasó. Azt szeretném kérdezni, a konzolnak mekkora a max felbontása, amit elő tud varázsolni? Szeretnék egy projektort venni, vagy esetleg plazmát v. lcd-t, még nem döntöttem. Szal ha már vétel előtt vagyok, szeretném ha maximális lenne a kompatibilitás! Néztem egy XBoxos honlapot, de nem írták a konkrét felbontást. Az érdekel, hogy hányszor hány pixel. -
okés...THX -
lehet hogy pont nincs raktáron de már tőbször láttam fent irot is érdemes töbször viszanézni -
lemez van, író nincs.... -
itt szokott lenni
http://www.dretschler.com
-
A Ps3 csak 4 kontollert kezel, a 7 az egyike volt a szokásos hazugságoknak a géppel kapcsolatban amikről már bebizonyosodott, hogy nem igazak. -
hol láttál 150.000-ért írót??? kellene a link mert érdekel....(lemez van már ólcsóbb is)..
THX -
Nem olcsó a másolás 360ra? Mi a jó égről beszélsz? Mi nem olcsó rajta? -
ehez csak anyit tudok hozászolni hogy x360 ra se olcso a másolás de a ps3 iszonyat kóltséges lesz ha megnézed egy üres blue ray lemez kb 5000 ft plusz hozá az iro 150000 ft akor ne tudom megéri e venni ps3 at! -
"A 360 lehetőségei (szerintem) messze felülmúlják a PS3at. Pl az XBOX alapból 4 irányítót kezel míg a PSek alapból csak 2őt. Meg aztán ott van a Live! is. Meg még csomó minden. A sima XBOXot nagyon jól lhetett moddolni. Nme tudom mit esznek annyira a PSeken. Szeritnem van elég újítás ebben is. Ennek is változott a controllere akárcsak a PS3nak meg a Wiinek."
Felülmúlják a lehetőségei a ps3-at? Pl. a dvd lejátszo a blue ray-t? ;) (a találgatások szerint viszont a box hardvere erősebb, mint a ps3)
"How many controller will the PS3 support?
Out of th ebox the PS3 can support 7 Bluetooth controllers."
Ha a 360 csak 4 kontrollert kezel, akor itt megint hátrányban van ;) Bár nemtom, ki játszott már egyszerre 4nél több kontrollerrel... és melyik játék támogatja ;) (fifa is csak 4-et!)
Live! szerüség SONYéknál is lesz.
Moddolás: a linux miatt a ps3 kis előnnyel indul :)
Szivesen mondanám a boxra, h jó hardver, de sem BR olvasó, sem HDMI kimenet... innentől baromira nem időtálló, ami egy konzolnál azért fontos lenne. -
dbb #3661 Szevasztok,Valaki el tudná mondani(privátba) hogy hogyan lehet megbuherálni a xbox360-at hogy menjenek rajta a másolt játékot??Mindenképp szét kell szedni hozzá a gépet?