176864
banner
  • peter31
    Egyik szavad kizárja a másikat. Ha firmware "update" volt a drive-on az kvázi modolt. Nem tudom értsz-e?
  • peter31
    Nem, de szerintem semmi nem viszi alapból a backup-ot.
  • Olcsi2
    Esetleg vehetsz hasznaltan is jatekokat, akkor csak 7-9ezer. Nem kell mindig ezzel a dramaian hangzo 17el jonni.. A Tescoban most 10ert lehet majd Dead Risingot venni, asse rossz.
  • Tomo15
    Azért, mert nem indul a gép. E66-os hiba.
  • Zsoltika 007
    Alapból nem viszi. Meg kell flashelni. Persze akkor fenn áll a veszélye hogy megszívod.
  • spatrik
    Tehát.Gondolkozok rajta hogy veszek egy X360-at,de nem akarok venni 17k-ért játékokat.Szóval annyit kérdeznék hogy az alapgép is viszi a másoltakat vagy vmi hüleséget csinálni kell vele?(életembe nam vót még konzolom)
  • Zsoltika 007
    Most ha nem moddoltad akkor minek akarod visszatenni a régi fw-t?
  • Tomo15
    Nekem nincsen moddolva mégis e66. Akkor, hogy lehet megcsinálni? Jó lenne ha valaki tudna valamit. Vigyem el a szervizbe? Vagy van valami más mod arra, hogy visszaálítsam a régi fw-t?
  • Dosia
    privátba nem tudnál cimet küldeni ahol +csinálják!!
  • peter31
    igen van.
  • Dosia
    igen modolva volt, de akkor van rá lehetöség hogy megcsinálják?
  • nipponia
    Nekem samsung meghajtós van 3.0-s fw-vel. Frissítette magát és tökéletesen fut. Nincs semmi baj vele.
  • deep
    Utána kellett volna olvasgatni kicsit. Az újabb gyártású gépeknél ezt csinálta, ha modolva van a gép. Modolva volt? Mert akkor cseszheted.
  • Dosia
    Üdv !valakinek már sikerült frissiteni mert nekem elbaszodott a gép töle e66-os hibát ir ? ui:lehet ezt még helyre hozni ?
  • Tomo15
    De hogy kell??
  • sacano1
    téleg x360 on futnak a régi x másolt játékok?
  • Bendy
    4-es előtti fw-kkel megy, arra kell visszarakni
  • KILLER2
    Ha 360 dashboardját frissítem, hogy lesessen rajta több XBOX játékkal játszani akkor úgy futtatja-e a másolt játékokat és tönkreteszi-e a flashet?
  • sector512
    Szerintem jó. Külső helyszíneknél eléggé belassul a képfrissítés, de számomra még játszható volt. Grafikailag ugyanaz mint ha pc-n felrakod fullra.
  • Tomo15
    És esetleg nem tudod, hogy miként lehet müködésre birni? Visszatenni a régi fw.-t? Mert ez egy vicc.
  • turho
    Én betettem a 4.2a-t, majd úgy updateltem, hogy nem volt a sata kábel feldugva a drájvra.
  • Tomo15
    Nálunk is ez a hiba. Álitólag 4.2-es fw-nél száll el, de 3.2fw, 3.3fw-al megy, de nem tudom hogyan lehetne visszaállítani. Ku**va MS mindent elront. Ittvan a kezemben a ·Just Cause" erre most nem megy a gép...
  • Ioles
    Sziasztok!
    Le tudná vki röviden írni hogy milyen az Oblivion X360-on? KÖSZ!
  • turho
    A net már tele van E66 hibákkal.... kinél milyen az update perpill?
  • capo16
    és még annyi hogy lehet e billentyűzetet+egeret hozzákötni!!:D
  • capo16
    calaki segitsen mar msn em [email protected] nagyon sok kérdésem lenne mert ilyet akarok venni karácsonyra:D pls jah a cím valós www.pofa.be ha nem hiszed és nem virus
  • capo16
    hogy kell csatizni vagy valami
  • öregharcsa
    kicsit olvass már vissza könyörgöm.....
  • capo16
    hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni?
  • Tomo15
    Megint megadta magát a gép. 1 éven belül másodszor. NC.
  • capo16
    hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni?
  • peter31
    Sejtettem, hogy ez lesz. Az Ms szerintem nem készült fel a drive hack-re így szerintem nincs is mód az első szériákban arra, hogy kiolvassák a firmware eredetiségét. Eleve egy "viszonylag" bonyolult folyamat a flashalés.
  • Gabe18
    Persze,az biztos hogy a MS nem a mi kis kelet-közép európai viszonyainkhoz fogja alakitani a dolgait...
  • james69holden
    csak 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...
  • buldozer99
    csá!
    csipeltetni lehet?:)
    Vagy csak simán ki irod a game-t dvd-re azt megy?
    elöre is kösz
  • Attila 007
    UPDATELTEM
    semmi tiltás nincs!!!!!!!!!!
  • ajem kisa
    Szerintem ahogy irtad a cd-key lenne a "legjobb" megoldás! Bár az, hogy "azután megveszem, ha kipróbáltam, és jó" megoldás nem hiszem, hogy érdekli-e a mS-ot, mert a törések csak kelet európában(?) mennek ezerrel, nyugaton pl. a min.1000 eurós fizu mellett eszedbe sem jutna feltörni a konzolt! Emiatt nem is hiszem, hogy a live-on keresztül, ha egy módositott gépet ki is szűrnek, ráadásul el is kú.ják, akkor azzal foglalkoznának!?
    Pl: eladott konzol/eladott játék (eredeti)
    De remélem nem lesz "szigorú bünti"!
  • Agreal
    ma jön az őszi dashboard frissítés!!!!!

• Bendy
    http://xbox360.blogol.hu
    Minden tutorial fent van a módosításról
  • Gabe18
    Call of Duty 3 vagy Gears of War,esetleg RS Vegas nem rendelhető ehelyett?