176875

-
csá!
mutkor voltam sulival peste a "jövő házában":D
és volt ott is xbox 360 és olyan monitorra volt rákötve mint az enyém!
és sztem kurva jól nézett ki rajta!mw,valami másik autós meg még egy boxos:D
azért kérdeztem érdemes lenn rákötni monitorra! -
Nem akarlak elkeseríteni, de 1 gb manapság már kevés... ha látod a tendenciát akkor 1 gb még tavaly jóvolt idén kevés... ez nem a pc hibája, de ha rá fogod hát hajrá, ha nem kell add el... ettől függetlenül a gótik egy szar, és akad is, de ez meg a fejlesztők hibája... -
Csak premiumot vegyél. 100x jobban jársz! -
OK, azt én is tudom hogy kell egy PC, de netre sztem elég egy gyengébb is az enyémnél, abból meg tudok 360-at venni. Faternak van itthon gépe, azon meg elnetezgetek majd, ő úgyis alig használja. -
peter31 #3827 venni kő. de szerintem inkább premium... -
spatrik #3826 Ha Core packot veszek,akkor abba is van valami amire menthetik a játékok az állást?Vagy kell venni Mem kártyát mindenképp? -
peter31 #3825 és mi lett a régivel??? -
Szerintem érdemes megtartani egy PCt. Az mindig jól jöhet. Játékra 360, netre, e-amilre, 360hoz kiegészítők beszerzésére meg jól jön a PC. -
Na most már tényleg ott tarok hogy eladom a PC-m a picsába, mert csak felidegesít. Most is Gothic III-azok azt mediumon szaggat, ugye kellene még neki +1024MB ram. Mondom a ló***t. Nemtom láttátok-e a GamerTV-t ma de a Gears of War az vmi nagyon ütős. Ott játszott a srác egy nagy HDTV-n, semmi akadás, gyönyörű kép. ÁÁ, de irigyellek benneteket
. Télleg ha már itt tartunk, akkor nem tudtok vkit akinek kellene egy olyan PC ami az aláírásomban van? Aki tud az jelezhetné priviben. KÖSZ!
-
Nekem LE27T51B-m van, annak mondjuk analóg a tunere, de az Auto mode-ban kirakja 16:9-re a TV képét, és szerintem nézhető (igaz vastagabbak az emberek, de meg lehet szokni :)). A gyári DVD-kre szerintem teljesen jó, nekem legalábbis nem kevés a DVD felbontás rajta, persze nem újra encode-olt filmeket nézek (ha meg azt akkor meg nincsenek túl nagy elvárásaim hiszen ott már rendesen van tömörítési hiba, de pl egy IceAge szerintem nagyon szép rajta gyári DVD-vel)... Az X360 is tetszik rajta, bár szerintem számos játék riceg rendesen, és egy DVD filmnek simán szebb képe van rajta, a DVD kisebb felbontása ellenére is. Persze hülyeség egy játékot egy filmmel összehasonlítani, de ha már szóbakerült :D
-
Nem tudom... -
Én is most nézek TV-t. Mi a lényegi különbség az LE32R71-72-73-74 között? -
És az hogy sikerült? -
Nah megvan a hiba oka. Tönkrement az alaplapi bios. Így muszály volt egy újat venni. Végül premium lett. Adtak hozzá gratis fifa 07-et;) -
Köszi!
#3815: Nem szoktunk, de ajnándék volt és csak ilyen formában lehetett hozzájutni. -
peter31 #3816 Küldtem Neked egy privit, szerintem hasznos lehet...
-
Nem kell gari nélkül venni, ez a tanulság. -
Nahát elmehet a picsába a MS.! De nagyon.Olyan szinten tönkrevágta a gépet ez a e66-os hiba, hogy a szervízbe nem tudtak vele semmit csinálni. Max el lehetne küldeni Belgiumba
. De gari természetesen nincsen, mert még akkor lett megvéve amikor éphogy párat be tudtak hozzni külföldröl. Most vehetünk a MM.-ba 90e-ért alapgépet. Ott legalább van gari. Szal aki most akar vennu az full garis helyröl vegyen, és a moddolással is vigyázzon, nehogy amiatt vesszen el a gari és szívja meg mert szeret tönkremenni a gép. Nekem még moddolva se volt...
-
A magyar tévé adások rakás szarok rajta. Eleve ugye nem fogod tudni 16:9-ben nézni, vagy ha igen, csak torzítva. A DVD filmek, ami nem 720p, hanem normál dvd, azok sem lesznek túl szépek, mert kevés ugye a film felbontása a kijelzőéhez képest, de azért nem rossz, nézhető abszolút:)
A 360 képe nagyon durván néz ki vele, erre a kijelzőre optimailzálták a gép grafikai tudását. A digitális tunerről nem tudok nyilatkozni:D -
Alectos #3812 Itt kérdezem, ha már dumáltok róla:
Az, hogy egy LCD tévének digitális a tunere, ugye nem azt jelenti, hogy analóg adást nem vesz?
Mert a modellnek amit kinéztem digitális a tunere.
Beollózom akkor már nektek amit az LCD-s topikba írtam, mert madár se jár arra:
LCD tévét akarok venni napokon belül. Xbox360 is van úgyhogy az is elég fontos szempont. A következő modellt néztem ki:
Samsung LE32R74
Ennek van az R74-es változata, ha jól látom az a különbség, hogy annak digitális tunere van.
Mit szóltok ehez a típushoz, mi a véleményetek? Úgy 300 körül akartam rá szánni, és ez a körül van, illetve úgy néz ki 260 körül be tudom szerezni újonnan.
Lehet hogy hülyeséget kérdezek: ha digitális tunere van, attól még az analóg adásokat is szépen hozza ugye?
Szóval fő/általános szempontok:
- xbox360
- dvd filmek (nem HD-s)
- tévézés
- nem ragszkodom a legdrágább high tech-ez.
Véleményeket, válaszokat, segítségeteket előre is köszönöm! -
loga #3811 Shadowrun-al fog kezdodni... -
Hát én nem. De jó lenne. Csak nincs hozzá játék. -
Arról hallott valaki, hogy x360, és pc hálón együtt (vagy egymás ellen)?
-
Lófaszt. Hivatalosan drágább, mint eddig bármikor. -
na csövi, elvileg ma jelent meg itthon is nem?? innentől olcsóbbnak kéne lennie ugye? -
asszem megjelent itthon is:D -
Én MM-ben vettem olyan VGA kábelt 8e-ért amihez volt átalakító is és jó minőségű a kábel is. -
http://origo.hu/techbazis/hardver/20061027hatmillio.html -
Basszus! Pont ilyet vettem múltkor! (pont nem ilyen kellett volna) Ez amúgy Electro Worldben kb 499 Ft. -
fozelek #3802 Aham. Hát. Köszi szépen mindent. Tényleg. Holnap víííhíhíhíhíí. Csak játékot nem veszek még :D. -
Gabe18 #3801 Valami ilyesmi kell majd neked
-
fozelek #3800 Vagy mi. Most sztem hülyeséget írtam. Esetleg nem. -
fozelek #3799 Jesszus, még átalakító is kell? A hanghoz félelmetesen nem értek. Mire alakítja a dzsekket? -
Szamolj ra egy tizest VGA kabelre, plussz ne feledkezz meg jack dugo atalakitorol hangfalaidhoz. UTana rendben lesz minden. -
fozelek #3797 63 a blúfisben. -
Ez nagyon jonak tunik, mennyiert vesztegetik? -
fozelek #3795 Kinéztem pl ezt óccsóér: http://www.misco.co.uk/productinformation/~125170~WW~/index.htm?affiliate=4115
Vélemény?
2.1-es hangcuccom van, szarni bele, jó az. -
Belefér, de úgy számolj, hogyha nincs megfelelő hangfalrendszered, akkor ajánlatos rögtön multimédás monitort venni hangfallal - és ha jót akarsz, akkor figyelsz arra is, hogy DVI bemenet is legyen rajta. Es azt se felejtsd el, hogy monitorhoz külön VGA kábelt is kell venni. -
fozelek #3793 És a képfrissítés? 8ms kötelezően? Vagy a 12ms belefér? -
sokkal szeb a tft megjelenitése mint a crt-é