176875
banner
  • buldozer99
    csá!
    mutkor voltam sulival peste a "jövő házában":D
    és volt ott is xbox 360 és olyan monitorra volt rákötve mint az enyém!
    és sztem kurva jól nézett ki rajta!mw,valami másik autós meg még egy boxos:D
    azért kérdeztem érdemes lenn rákötni monitorra!
  • Istencsászár
    Nem akarlak elkeseríteni, de 1 gb manapság már kevés... ha látod a tendenciát akkor 1 gb még tavaly jóvolt idén kevés... ez nem a pc hibája, de ha rá fogod hát hajrá, ha nem kell add el... ettől függetlenül a gótik egy szar, és akad is, de ez meg a fejlesztők hibája...
  • Tomo15
    Csak premiumot vegyél. 100x jobban jársz!
  • Ioles
    OK, azt én is tudom hogy kell egy PC, de netre sztem elég egy gyengébb is az enyémnél, abból meg tudok 360-at venni. Faternak van itthon gépe, azon meg elnetezgetek majd, ő úgyis alig használja.
  • peter31
    venni kő. de szerintem inkább premium...
  • spatrik
    Ha Core packot veszek,akkor abba is van valami amire menthetik a játékok az állást?Vagy kell venni Mem kártyát mindenképp?
  • peter31
    és mi lett a régivel???
  • KILLER2
    Szerintem érdemes megtartani egy PCt. Az mindig jól jöhet. Játékra 360, netre, e-amilre, 360hoz kiegészítők beszerzésére meg jól jön a PC.
  • Ioles
    Na most már tényleg ott tarok hogy eladom a PC-m a picsába, mert csak felidegesít. Most is Gothic III-azok azt mediumon szaggat, ugye kellene még neki +1024MB ram. Mondom a ló***t. Nemtom láttátok-e a GamerTV-t ma de a Gears of War az vmi nagyon ütős. Ott játszott a srác egy nagy HDTV-n, semmi akadás, gyönyörű kép. ÁÁ, de irigyellek benneteket. Télleg ha már itt tartunk, akkor nem tudtok vkit akinek kellene egy olyan PC ami az aláírásomban van? Aki tud az jelezhetné priviben. KÖSZ!
  • testerlnx
    Nekem LE27T51B-m van, annak mondjuk analóg a tunere, de az Auto mode-ban kirakja 16:9-re a TV képét, és szerintem nézhető (igaz vastagabbak az emberek, de meg lehet szokni :)). A gyári DVD-kre szerintem teljesen jó, nekem legalábbis nem kevés a DVD felbontás rajta, persze nem újra encode-olt filmeket nézek (ha meg azt akkor meg nincsenek túl nagy elvárásaim hiszen ott már rendesen van tömörítési hiba, de pl egy IceAge szerintem nagyon szép rajta gyári DVD-vel)... Az X360 is tetszik rajta, bár szerintem számos játék riceg rendesen, és egy DVD filmnek simán szebb képe van rajta, a DVD kisebb felbontása ellenére is. Persze hülyeség egy játékot egy filmmel összehasonlítani, de ha már szóbakerült :D
  • Tomo15
    Nem tudom...
  • GregSB
    Én is most nézek TV-t. Mi a lényegi különbség az LE32R71-72-73-74 között?
  • KILLER2
    És az hogy sikerült?
  • Tomo15
    Nah megvan a hiba oka. Tönkrement az alaplapi bios. Így muszály volt egy újat venni. Végül premium lett. Adtak hozzá gratis fifa 07-et;)
  • Tomo15
    Köszi!
    #3815: Nem szoktunk, de ajnándék volt és csak ilyen formában lehetett hozzájutni.
  • peter31
    Küldtem Neked egy privit, szerintem hasznos lehet...
  • deep
    Nem kell gari nélkül venni, ez a tanulság.
  • Tomo15
    Nahát elmehet a picsába a MS.! De nagyon.Olyan szinten tönkrevágta a gépet ez a e66-os hiba, hogy a szervízbe nem tudtak vele semmit csinálni. Max el lehetne küldeni Belgiumba. De gari természetesen nincsen, mert még akkor lett megvéve amikor éphogy párat be tudtak hozzni külföldröl. Most vehetünk a MM.-ba 90e-ért alapgépet. Ott legalább van gari. Szal aki most akar vennu az full garis helyröl vegyen, és a moddolással is vigyázzon, nehogy amiatt vesszen el a gari és szívja meg mert szeret tönkremenni a gép. Nekem még moddolva se volt...
  • deep
    A magyar tévé adások rakás szarok rajta. Eleve ugye nem fogod tudni 16:9-ben nézni, vagy ha igen, csak torzítva. A DVD filmek, ami nem 720p, hanem normál dvd, azok sem lesznek túl szépek, mert kevés ugye a film felbontása a kijelzőéhez képest, de azért nem rossz, nézhető abszolút:)
    A 360 képe nagyon durván néz ki vele, erre a kijelzőre optimailzálták a gép grafikai tudását. A digitális tunerről nem tudok nyilatkozni:D
  • Alectos
    Itt kérdezem, ha már dumáltok róla:

Az, hogy egy LCD tévének digitális a tunere, ugye nem azt jelenti, hogy analóg adást nem vesz?
    Mert a modellnek amit kinéztem digitális a tunere.

Beollózom akkor már nektek amit az LCD-s topikba írtam, mert madár se jár arra:

LCD tévét akarok venni napokon belül. Xbox360 is van úgyhogy az is elég fontos szempont. A következő modellt néztem ki:
    Samsung LE32R74

Ennek van az R74-es változata, ha jól látom az a különbség, hogy annak digitális tunere van.
    Mit szóltok ehez a típushoz, mi a véleményetek? Úgy 300 körül akartam rá szánni, és ez a körül van, illetve úgy néz ki 260 körül be tudom szerezni újonnan.
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek: ha digitális tunere van, attól még az analóg adásokat is szépen hozza ugye?
    Szóval fő/általános szempontok:
    - xbox360
    - dvd filmek (nem HD-s)
    - tévézés
    - nem ragszkodom a legdrágább high tech-ez.

Véleményeket, válaszokat, segítségeteket előre is köszönöm!
  • loga
    Shadowrun-al fog kezdodni...
  • KILLER2
    Hát én nem. De jó lenne. Csak nincs hozzá játék.
  • ajem kisa
    Arról hallott valaki, hogy x360, és pc hálón együtt (vagy egymás ellen)?
  • deep
    Lófaszt. Hivatalosan drágább, mint eddig bármikor.
  • TrIp
    na csövi, elvileg ma jelent meg itthon is nem?? innentől olcsóbbnak kéne lennie ugye?
  • Risu Führer
    asszem megjelent itthon is:D
  • sector512
    Én MM-ben vettem olyan VGA kábelt 8e-ért amihez volt átalakító is és jó minőségű a kábel is.
  • james69holden
    http://origo.hu/techbazis/hardver/20061027hatmillio.html
  • KILLER2
    Basszus! Pont ilyet vettem múltkor! (pont nem ilyen kellett volna) Ez amúgy Electro Worldben kb 499 Ft.
  • fozelek
    Aham. Hát. Köszi szépen mindent. Tényleg. Holnap víííhíhíhíhíí. Csak játékot nem veszek még :D.
  • Gabe18
    Valami ilyesmi kell majd neked

• fozelek
    Vagy mi. Most sztem hülyeséget írtam. Esetleg nem.
  • fozelek
    Jesszus, még átalakító is kell? A hanghoz félelmetesen nem értek. Mire alakítja a dzsekket?
  • CrucifX
    Szamolj ra egy tizest VGA kabelre, plussz ne feledkezz meg jack dugo atalakitorol hangfalaidhoz. UTana rendben lesz minden.
  • fozelek
    63 a blúfisben.
  • CrucifX
    Ez nagyon jonak tunik, mennyiert vesztegetik?
  • fozelek
    Kinéztem pl ezt óccsóér: http://www.misco.co.uk/productinformation/~125170~WW~/index.htm?affiliate=4115
    Vélemény?
    2.1-es hangcuccom van, szarni bele, jó az.
  • CrucifX
    Belefér, de úgy számolj, hogyha nincs megfelelő hangfalrendszered, akkor ajánlatos rögtön multimédás monitort venni hangfallal - és ha jót akarsz, akkor figyelsz arra is, hogy DVI bemenet is legyen rajta. Es azt se felejtsd el, hogy monitorhoz külön VGA kábelt is kell venni.
  • fozelek
    És a képfrissítés? 8ms kötelezően? Vagy a 12ms belefér?
  • sacano1
    sokkal szeb a tft megjelenitése mint a crt-é