176864

-
Szevasztok!
Most tervezem karácsonykor egy xbox 360 beszerzését, csak azt nem tudom, hogy hdtv nélkül is szép lesz a grafika?
A másik dolog ami érdekelne az az "okosítása", vagyis h írott cuccot is vigyen. Ennek milyen formái léteznek? Én a flashelésről tudok, de nem tudom h miképpen működik. -
Ne hanyagold, mert nagyon jó dolog. -
peter31 #3899 Leharcolt mi a francot lehet vele csinálni földhöz vágta? -
Gabe18 #3898 Az apronet.hu-n nézz körbe az Xboxos hirdetések között,ott fogsz találni címeket. -
spatrik #3897 Akkor inkább jobb ha hanyagolom az Xbox livot ugye?Vagy ezt kijavították már? -
Ez nem vicc sajnos. -
sleepyhead #3895 kaptam egy használt xbox360at, eléggé leharcolt állapotban(megpróbálták megbontani, látszólag sikerelenűl :DDD), gari már nincs, 40k-t megért..
na mind1. szóval van olyan hely ahova elviszem aztán 'megokosítják'? hitachi dvd van benne. -
spatrik #3894 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25034
Tud erről vki vmit?Vagy csak vmi hülyébbfajta vicc?Mer akkor inkább a Live-ot hanyagolom?? -
Mail címnek jó amit msn-hez használsz. Nekem pl freemailes van megadva. -
engine #3892 De live-on nincs csak, ha nem akarok kapcsolódni akkor ajánlja fel a gép a settings-nél. Az is angolul van csak dátum formátum változik.... -
Elméletileg most már magyar címre is reggelheted. Ha van mo akkor nyugodtan add meg a valós adataidat. -
engine #3890 Sziasztok!
Kis segítséget tudtok adni?
Tudom béna vagyok, de nem tudok live-ra regisztrálni.
Adnátok némi segítséget UK-hoz vagy USA-hoz?
Illetve, ha nem a live setupban, hanem előttte a gépet magyar területre állítottam az is gáz a live reghez?
http://xboxlive.uw.hu/ - itt néztem de a 3. pontnál bukom el.....
A mail cím sem lehet .hu? Mondanátok valami ingyenes com-ost?
Előre is KÖSZÖNÖM a választ! -
nahja 4 evesen egy kislany inkabb a jatszoteren ugraljon meg homokozzon. bar ezt ki lehet huzni 14 eves korig is. bar nekem volt konzolom eleg fiatal korom ota de szvsz tok zsir volt a jatszoteren hulyulni.. most meg?? egesz nap a kurva gepek elott...:( -
es milyen hatso projectoros HD tv vel nyomni? van olyan jo mint plazmaval??
ui: nekem hd sony projektoros tv-m van... es nemfogok cserelni plazmara. -
hétfö,szerda,péntek este rsgtornára jár szóval ez megvan.
-
FFX #3886 4 éves kislánynak én semmiképpen nem vennék se konzolt se PC-t. Inkább valamilyen sportra kéne rászoktatni minthogy naphosszat a gép elött üljön. -
Gabe18 #3885 Lehet.
Alapban a VGA kábel nem jár hozzá,azt külön kell venni. -
dz1 #3884 Sziasztok!
Ugytudom, hogy az xbox360nak van vga kimemenete. Nos akkor lehet egy LCD PCmonitort is rácsatlakoztatni?
Ha igen, akkor lehet a menüjében a képfelbontást is mondjuk 1280x1024-re állitani?
Válaszokat elöre is köszönöm. -
spatrik #3883 Hát a Tv-ről:Valószínű egy 72-es hagyományos TV-ről nyomom először(sztem azért úgy is szép)aztán 2-3 hét alatt kicseréljük arra za LCD TV-re ami ide volt vhova belinkelve.Én nemn tom de az Xbox-ot 3 hét múlva kapom de hogy hogy fogom addig kibírni:S -
peter31 #3882 igen elég komoly flash volt a 19"os monitor után ezen játszani egy konzollal ami direkt játékra van fejlesztve... -
Hű ez se egy rossz gép :)) -
Hát nekem elég lenne a mérete, de én kb 1,5 méterre vagyok a tv-től. -
Alectos #3879 Az LCD-s topikba is írtam, de ide is leírom tanúlságképp a dolgot.
Én marha két napig 720x480-ba nyomtam a 360-on, csak 10 perce jöttem rá, hogy a system menüben át kell állítanom a felbontást!
Kipróbáltam 1080i-be és most 720p-re állítottam. Tű éles a kép a szemem kiüti, gyönyörű!!!
Deep! Most már elhiszem amit írtál:
"A 360 képe nagyon durván néz ki vele, erre a kijelzőre optimailzálták a gép grafikai tudását. "
Szóval aki LCD tévét vesz, ne felejtse el átállítani a felbontást a system menüben.
A notebook-ot is kipróbáltam rajta. 3D Studio Max-al gyönyörűen lehet vele 3d grafikát szerkeszteni a tűéles képnek köszönhetően.
A magyar adások tényleg elég szarok, de érdekes módon van néhány reklám az rtl-en ami viszont nagyon szépen jön rajta.
Mindenesetre most már elmondhatom, ezt a típust ezek után bárkinek tudom ajánlani.
És mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget, tanácsokat! -
Az én elvem,hogy gyerek ne üljön gép elé amíg nem tudd írni olvasni.
Kinézett magának egy babát 20.000ft-ért egy szaros baba azzal én mit csináljak :D
Inkább egy xbox
-
peter31 #3877 Egy ILYEN DLP Projectoros TV-n szoktam játszani. -
peter31 #3876 Te ez nem egy kifogás a 4 éves kislány szerintem apa fogja nyúzni a gépet 24-én este!!! 

Amíg anya letörli az asztalról a bejgli morzsákat...
-
Télleg? Akkor megnyugodtam és sztem elég jó árban van. Amúgy méretre az a 68cm elég szted? Már csak azért kérdezem mert láttad élőben. -
peter31 #3874 igen -
Ha pedig már konzol akkor mindenképp GC, a sovány felhozatal dúskál a kiddie cuccokban - de egy sima gba (amit már 10 ezerért hozzádvágnak) lenne a legjobb döntés. -
valaki nyomja HD ban projektoros tv vel? -
Én láttam a Budaörsi MM-be ilyen tv-t, pont rá volt kötve a 360. Szerintem szép a képe nagyon. -
Én nemhogy 4 évesen de még mostse kapnék xboxot. Karácsonyra is mit kérek: GB advance SP. -
Neked meg gratulálok az intelligens beszólásodhoz. 4 éves gyereknek ps3 meg hdtv mi? -
Hát szerintem a kislányodnak inkább régi boxot vegyél, nem hiszem hogy túlságosan élvezné a GRAW-ot :) -
Gabe18 #3867 Hát nem tudom,én 4 éves kislánynak nem biztos hogy 100.000-es konzolt vennék.
Szerintem inkább akkor onnan nézd a 360-at hogy "te mennyire nem mennél el mellette". -
Gabe18 #3866 Ja,ahhoz nem kell memoriakártyát venni,mindent mentesz a vinyóra. -
peter31 #3865 Mi az a PS3?
-
Én x360-at vennék premium packban. -
maki60 #3863 sztem nem a psfanboyokat kérdezte... -
spatrik #3862 A premium packhoz viszont ugye nem kő venni memk-t mer ha jól tom abba van vinyó?:D