176864
banner
  • MoLc
    Sziasztok !
    Én is nagyon gondolkozom egy gépen,csak az a baj,hogy eddig nem volt szerencsém kipróbálni,de csak jókat hallottam a gépről,HD-tvnk az van azzal nem lenne gond csak,lehet hogy nem tetszene,tényleg nagyon melegszenek,milesz akkor ha nem lehet törni a firmwaret sötöbö.. Esetleg ha van valaki ZalaMegyéből és megmutatná a boxot az irjon rám.
    Köszönön !
  • deep
    Obli szaggat sok helyen mint a fos. Graw is jócskán. PGR3 csak a garázsban, mert ott úgy néznek ki a kocsik, mintha mindjárt kigurulnának a szobámba:) Condemneddel nem játszottam, de biztos az is.
    Ezt nem úgy kell elképzelni hogy folyamatosan szaggat, hanem néha leesik a framrate 20 körülire, sőt néha alá is.
  • DanielT
    Oblivion úgy szaggat mint a szemét. PGR3 teljesen rendben van, GRAW beszaggat szépen, Condemnednek csak a demóját próbáltam és ott nem volt mitől szaggatnia, BF2 rendben van, Far Cry szar sajnos.
  • peter31
    nektek mikori a gépetek?
  • spatrik
    Most néztem Youtube-os videókat.Oblivionban nem vettem észre szaggatást,PGR 3-ba se,GRAWba meg Condemnedbe se non láttam a videjókban de pl a BF 2 MC és Far Cry-ban a nagy robbanásoknál azér van:(
  • buldozer99
    Aki tud pls likeljen be képet arrol hogy mien TFT monitoron:)
  • DanielT
    Bőven találkozhatsz vele, hogy rohadna meg.
  • spatrik
    Hmmmm.Érdekes.Most meik igaz?:D
  • deep
    Naná, arra számíthatsz bőven. Sajnos ez már mindig így lesz szerintem.
  • peter31
    én még soha...
  • spatrik
    Na jó nekem csak érdekességből kellett vóna.Heteken belül lesz HDTV szóval 8.Egy uccsó kérdés?Vki tapasztalt már szaggatást ezen a gépen?
  • peter31
    Persze de akkor ha visszaolvasnátok, nem is kell sokat, ezen megy a téma napok, hetek óta. fiam... :o)
  • csabush
    ne haragudj, apu...

sztem ez is hozzátartozik, de nekem mind1
  • peter31
    Srácok ez már kezd kissé off lenni bakker. A visuális élmény meglehetősen egyéni így az egyik nek ok a másiknak szar a harmadik meg lefossa magát a dologtól. Hagyjuk ezeket a felesleges jó vagy nem jó kérdéseket és ne offoljuk szét a topicot. Akit ez valóban érdekel szerintem e4lmegy egy üzletbe és megnézi milyen TV-n HDTV-n Monitoron, LCD monitoron vagy amin akarja. Ne kérdezzetek már faszságokat feleslegesen. Utánna meg jössz azzal, hogy miért montad ezt meg azt...
  • spatrik
    Hát én azon gondolkozom az LCD monitoron vagy a 72-es samsungon lenne-e szebb a kép?
  • Gabe18
    Nekem monitoron van és nagyon szép.
    De ha nekem csak sima tv-m lenne,akkor se tétováznék,mert azon is szép,még ha mások nem is osztják ezt a véleményt.
  • buldozer99
    Nekem azt mondták monitoron nem lesz olyan szép a kép!:D
    LCD monitorom van!
    Most akkor megéri monitorra rákötni az box-ot vagy nem?:D
  • KILLER2
    A lego star wars 2ben mit kell csinálni a Hoth Battle elején?
  • Zsoltika 007
    Ha van monitorod akkor igen.
  • csabush
    hejj nem tudom hdtv nélkül van e értelme belfektetni pénzt...
  • Max 36
    Kösz a választ,és a többieknek is,akik érdemben hozzászóltak a témához.
  • spatrik
    Na jólvan akkor inkább veszek normál prémiumot aztán veszem használtan agémeket hozzá.Vagy ha valaki oan kedves és pesten lakik kiviszi őket elkülkdheti nekem postán.Én majd visszaküldöm:)
  • peter31
    Nem ez így ebben a formában nem lehet kijelenteni mint ahogy azt sem, hogy 4.2-es legyen rajta ez butaság...
  • csabush
    ebből kiderül h kilehet e iktatni, köszi...:D
  • Dosia
    nekem juliusi
  • Zsoltika 007
    #3911 Csak ezt kéne elolvasni.
  • Dosia
    IGEN LEHET
    CSAK AZ A LÉNYEG 4.2 FLASH LEGYEN rajta mert különben urjra flashelheted mert e66 hiba kodot fog ki irni
  • csabush
    ez azt jelenti hogy teljesen bukó a Live használata flashelt géppel? És a flash cuccot kilehet valahogy iktatni?
  • Zsoltika 007
    Egyáltalán nem.
  • spatrik
    Felmenni se szabad vele?Vagy csak neten jáccani nem??
  • deep
    2006 április után gyártott géppel ne próbálkozz.
  • Max 36
    Sziasztok,flashelt géppel lehet még a Live-on nyomulni,vagy már vége a mókának?
  • sacano1
    konzolium.hu
    itt találsz mindentt!
  • spatrik
    Hát kb mindenhol 100k.Amit én írtam az 105 k(jobban jársz mer viszi a másoltat alapból[állításuk szerint]és van rá gari is)Egyébként legolcsóbban 96k-ér láttam legolcsóbban nem tom hol.
  • pirosBoci
    hol a legolcsobb egy premium x360?(magyarországon)
  • spatrik
    Gyóvanna:D105000
  • Gabe18
    "10500" -ler én is veszek egyet...
  • spatrik
    Most találtam olyat hogy:www.olcsokonzol.hu->állításuk szerint a Core pack 80000 a Prémium 10500 HUF és ezek visznek minden lemezt(tehát a másoltakat is)Szólval azt állítják hogy alapból Flashelve van.MOst írtam nekik mailt hogy igaz-e mert ha igen akkor megveszem)És van rá gari is!!!!
  • csabush
    az is elég, csak kérdeztem h van e más módja...És az 100%ig viszi az írott cuccokat?
    A másik kérdésem a tv, szal ha csak egy sima tv-m van akkor is sokkal jobban fognak kinézni a cuccok mint pl ps2őn ugye?
  • peter31
    az van más nincs, de az miért nem elég.