176864
banner
  • Crash88
    prémium kéne
  • Gabe18
    Használtan CORE gépet kapsz már kevesebbért is.
  • Crash88
    hi all,szeretnék venni x360 at de nagyyon,annyira megteccet ,de kicsit sajnálom vagyis nem sajnálom cask nincs annyim amennyit a boltba kérnének érte(100e)gondolom már sejtitek h mire gondolok:)
    Tehát nem tudna vki szerezni nekem?????
  • ajem kisa
    Több lesz az, mint 360!
  • turho
    cod3 :)
  • fozelek
    Szeptemberi. Akkó mivan?
  • preti96
    menyibe kerül a fekete 360?
  • DanielT
    Az újabb verziós gépekkel elvileg kevesebb a baj, ezeket viszont lehet, hogy már nem lehet feltörni, sőt a régieket is fingatják. Most, hogy van hazai képviselet, lehet, hogy kicsit ésszerűsödnek a játékárak, de használtan már most is 5-7 ezer körül lehet hozzájutni a cuccokhoz. Évente nekem kb 4-5 jáék van max ami megéri, a többiből elég a demó, ennyit meg ki lehet bírni normális pénzért.

apronet.com on hirdetnek törést, nézegesd.
  • Senkkik
    aha. köszi.
    Még akkor azt hogy hol lehet feltöretni?
    És "Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi." ez sűrűn fordul elő? Érdemesebb eredetiben venni a cuccokat?
  • Gabe18
    PÜ-ben irtam.
  • DanielT
    Premium verziót.
    3000-5000 Ft a feltörés.
    Vannak. Több verzióban. Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi.
  • Senkkik
    Lenne pár kérdésem lehet hogy elég bénának néztek majd de még sose volt konzolom... Nah szoval: -Milyen verziót érdemes venni?
    -Hogy működik az hogy megcsináltatni hogy menjen másolt cd (dvd) és kb mennyibe kerül?(és hol lehet megcsináltatni?)
    -Vannak problémák a géppel?
    Hát nagyjából ennyi lenne.Pls válaszoljatok.
  • peter31
    Nem, lehet hogy a dvd file-ban rossz az elérhetőség, meg kell próbálni egy másik gama dvd-filejával...
  • james69holden
    haver kicsomizta FEAR nevű játékot...
    ugye kapott egy IMAGE.000 és egy IMAGE.dvd nevű fájlt amit szokás szerint ki szerett volna karcolni clone cd-vel dvd-re, de ezt írta ki neki:

"Hiba a layerbreak fájl megnyitásakor. A rendszer nem találja a megadott fájlt."

belenéztem notepaddal az IMAGE.dvd nevű fájlba és ez állt benne:

LayerBreak=1913760
    IMAGE.000

van valakinek ötlete a fentebb látható hibajelenségre? eddig nem írta ki neki
    illetve múltkor a carbon kicomagolásánál a .dvd fájl mellett egy "sima" .iso fájl is volt
    akkor ugyancsak layerbreak fájl megnyitás hibával nem tudta kiírni, ha meg az .iso-t nyitotta meg mint képfájl és azt írta ki akkor nem ismerte fel a box
    lehet a clone cd-jével van a gond?
  • spatrik
    Hát bocs de nekem fogalmam nem volt lehet-e vagy sem.De bocs akkor.
  • Muad Dib
    Nyugodtan, már memorizáltuk....
    :o)))
  • Olcsi2
    Remelem, torlik a francba...
  • spatrik
    Google.(ha nem törlik nem tom lehet-e beirni:www.wco.89.hu)
  • advancee
    Honnan lehet ingyen letölteni másolt gameket?
  • Multikiller
    Nézd már meg a gép hátulján, hogy mikori gyártású.
  • fozelek
    Akkó Samsung. És, így lehet vagy nem? Vagy ígyse úgyse?
  • sector512
    Innen
  • fozelek
    franc tudja. hogy tudhatom meg?
  • peter31
    milyen drive van benne?
  • Bendy
    új gépekre nincs még okosság
  • fozelek
    Hali! Az újonnan gyártott (2 napja vettem) gépeket is lehet okosítani? Vagy mi ez a dashboard frissítés vagy mi? Vagy lehet okosítani, csak után az életbe ne lássak Live-ot? Marhán nem értem. Help mi áut plíz.
  • ajem kisa
    Csak azért, mert én pc-n nyomom(gondolom ua), de volt olyan rész, hogy jópárszor nekiálltam, pedig íziben nyomom, és csak a 4-5.küldetésnél járok...
    És a graw topicban nem láttam arrol szót, hogy valaki befejezte volna!
    De én nagyon szeretem azt a játékot, xboxon verettem a 2. részt, de nagyon bejött!
    360-on lehet menteni, vagy csak részfeladatoknál ment?
    Egyébként én is venni fogok hamarosan egy 360-at, de még várok...
  • Muad Dib
    DanielT-nek és Deep-nek sajnos igaza van.
    Amit mondtak, mind szaggat kicsit. A Kameo is pl.

Remélhetőleg az újabb gamékat talán sikerül jobban optimalizálni.

Egy érdekességet én viszont észrevettem. Amikor vettem az LCD tévét, mintha kevésbé szaggatott volna a nagyobb felbontás ellenére, mint CRT-n. lehet csak optikai csalódás?? :o)

Ajem!

Én végig nyomtam már a GRAW-ot. Mért???
    Pár napja legyürtük kisfiammal a Kameot is, szuper kis játék, asszem megvesszük majd a magyarosított változatot, mert a gyerek imádja...
    Kijött már?
  • buldozer99
    küld el a pontos cimeket pls! kiváncsi vagyok:D
  • ajem kisa
    Valaki végigvitte már a graw-ot?
  • Tomo15
    Szerencsére boxon egyáltalán nem szaggat;) Mindenféleképp érdemes megvenni.
  • spatrik
    Just Cause megvan nekem mondjuk nem tetszett.Mondjuk szagatott mint az istennyila.Boxon majd adon neki 1 esélyt talán.
  • spatrik
    Én azt sose figyelem...csak az zavar h..a..í..gy...megy..:DEgyébként nem.
  • DanielT
    A GRAW val nem lesz bajod, hacsak nem azt figyeled, hogy éppen mikor nem tökéletes.
  • Tomo15
    Ez a beszéd. Valamelyikötöknek megvan a Just Cause? Eszméletlen jó game!
  • spatrik
    De ha 1 órában 10 pillanatra megakad az nem zavar...a GRAW videókba nem látok szaggatást lehet hogy nem tették beXD.
  • spatrik
    huhh azért #3939 és #3940 elgondolkoztatott....De mind 1 megveszem,maximum ezt is csapkodni fogom mint a gépet.
  • spatrik
    Hát nekem ha 30 fölött van az bőőven elég.Tulajdonképpen 20-ig elviselem.
  • DanielT
    De annál sajnos rosszabb mint amit speciel én elvárok. Ami nem más mint a tökéletes, tükörsima, soha 60 alá nem csökkenő.
  • szabzol
    Azért a szaggatás nem olyan drasztikus, mint amilyennek elsőre gondolnád. Kicsit belassul a játék, de SZVSZ ez nem annyira zavaró, hogy rontsa a játékélményt.