176864

-
Crash88 #3981 prémium kéne -
Gabe18 #3980 Használtan CORE gépet kapsz már kevesebbért is. -
Crash88 #3979 hi all,szeretnék venni x360 at de nagyyon,annyira megteccet ,de kicsit sajnálom vagyis nem sajnálom cask nincs annyim amennyit a boltba kérnének érte(100e)gondolom már sejtitek h mire gondolok:)
Tehát nem tudna vki szerezni nekem????? -
Több lesz az, mint 360!
-
turho #3977 cod3 :) -
fozelek #3976 Szeptemberi. Akkó mivan? -
preti96 #3975 menyibe kerül a fekete 360? -
Az újabb verziós gépekkel elvileg kevesebb a baj, ezeket viszont lehet, hogy már nem lehet feltörni, sőt a régieket is fingatják. Most, hogy van hazai képviselet, lehet, hogy kicsit ésszerűsödnek a játékárak, de használtan már most is 5-7 ezer körül lehet hozzájutni a cuccokhoz. Évente nekem kb 4-5 jáék van max ami megéri, a többiből elég a demó, ennyit meg ki lehet bírni normális pénzért.
apronet.com on hirdetnek törést, nézegesd. -
aha. köszi.
Még akkor azt hogy hol lehet feltöretni?
És "Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi." ez sűrűn fordul elő? Érdemesebb eredetiben venni a cuccokat? -
Gabe18 #3972 PÜ-ben irtam. -
Premium verziót.
3000-5000 Ft a feltörés.
Vannak. Több verzióban. Melegedés és meghalás, warez miatt meghalás és ezek kombinációi. -
Lenne pár kérdésem lehet hogy elég bénának néztek majd de még sose volt konzolom... Nah szoval: -Milyen verziót érdemes venni?
-Hogy működik az hogy megcsináltatni hogy menjen másolt cd (dvd) és kb mennyibe kerül?(és hol lehet megcsináltatni?)
-Vannak problémák a géppel?
Hát nagyjából ennyi lenne.Pls válaszoljatok. -
peter31 #3969 Nem, lehet hogy a dvd file-ban rossz az elérhetőség, meg kell próbálni egy másik gama dvd-filejával... -
haver kicsomizta FEAR nevű játékot...
ugye kapott egy IMAGE.000 és egy IMAGE.dvd nevű fájlt amit szokás szerint ki szerett volna karcolni clone cd-vel dvd-re, de ezt írta ki neki:
"Hiba a layerbreak fájl megnyitásakor. A rendszer nem találja a megadott fájlt."
belenéztem notepaddal az IMAGE.dvd nevű fájlba és ez állt benne:
LayerBreak=1913760
IMAGE.000
van valakinek ötlete a fentebb látható hibajelenségre? eddig nem írta ki neki
illetve múltkor a carbon kicomagolásánál a .dvd fájl mellett egy "sima" .iso fájl is volt
akkor ugyancsak layerbreak fájl megnyitás hibával nem tudta kiírni, ha meg az .iso-t nyitotta meg mint képfájl és azt írta ki akkor nem ismerte fel a box
lehet a clone cd-jével van a gond? -
spatrik #3967 Hát bocs de nekem fogalmam nem volt lehet-e vagy sem.De bocs akkor. -
Nyugodtan, már memorizáltuk....
:o))) -
Olcsi2 #3965 Remelem, torlik a francba... -
spatrik #3964 Google.(ha nem törlik nem tom lehet-e beirni:www.wco.89.hu) -
advancee #3963 Honnan lehet ingyen letölteni másolt gameket? -
Multikiller #3962 Nézd már meg a gép hátulján, hogy mikori gyártású. -
fozelek #3961 Akkó Samsung. És, így lehet vagy nem? Vagy ígyse úgyse? -
Innen -
fozelek #3959 franc tudja. hogy tudhatom meg? -
peter31 #3958 milyen drive van benne? -
új gépekre nincs még okosság -
fozelek #3956 Hali! Az újonnan gyártott (2 napja vettem) gépeket is lehet okosítani? Vagy mi ez a dashboard frissítés vagy mi? Vagy lehet okosítani, csak után az életbe ne lássak Live-ot? Marhán nem értem. Help mi áut plíz. -
Csak azért, mert én pc-n nyomom(gondolom ua), de volt olyan rész, hogy jópárszor nekiálltam, pedig íziben nyomom, és csak a 4-5.küldetésnél járok...
És a graw topicban nem láttam arrol szót, hogy valaki befejezte volna!
De én nagyon szeretem azt a játékot, xboxon verettem a 2. részt, de nagyon bejött!
360-on lehet menteni, vagy csak részfeladatoknál ment?
Egyébként én is venni fogok hamarosan egy 360-at, de még várok... -
DanielT-nek és Deep-nek sajnos igaza van.
Amit mondtak, mind szaggat kicsit. A Kameo is pl.
Remélhetőleg az újabb gamékat talán sikerül jobban optimalizálni.
Egy érdekességet én viszont észrevettem. Amikor vettem az LCD tévét, mintha kevésbé szaggatott volna a nagyobb felbontás ellenére, mint CRT-n. lehet csak optikai csalódás?? :o)
Ajem!
Én végig nyomtam már a GRAW-ot. Mért???
Pár napja legyürtük kisfiammal a Kameot is, szuper kis játék, asszem megvesszük majd a magyarosított változatot, mert a gyerek imádja...
Kijött már? -
küld el a pontos cimeket pls! kiváncsi vagyok:D -
Valaki végigvitte már a graw-ot?
-
Szerencsére boxon egyáltalán nem szaggat;) Mindenféleképp érdemes megvenni. -
spatrik #3950 Just Cause megvan nekem mondjuk nem tetszett.Mondjuk szagatott mint az istennyila.Boxon majd adon neki 1 esélyt talán. -
spatrik #3949 Én azt sose figyelem...csak az zavar h..a..í..gy...megy..:DEgyébként nem. -
A GRAW val nem lesz bajod, hacsak nem azt figyeled, hogy éppen mikor nem tökéletes. -
Ez a beszéd
. Valamelyikötöknek megvan a Just Cause? Eszméletlen jó game!
-
spatrik #3946 De ha 1 órában 10 pillanatra megakad az nem zavar...a GRAW videókba nem látok szaggatást lehet hogy nem tették beXD. -
spatrik #3945 huhh azért #3939 és #3940 elgondolkoztatott....De mind 1 megveszem,maximum ezt is csapkodni fogom mint a gépet. -
spatrik #3944 Hát nekem ha 30 fölött van az bőőven elég.Tulajdonképpen 20-ig elviselem. -
De annál sajnos rosszabb mint amit speciel én elvárok. Ami nem más mint a tökéletes, tükörsima, soha 60 alá nem csökkenő. -
szabzol #3942 Azért a szaggatás nem olyan drasztikus, mint amilyennek elsőre gondolnád. Kicsit belassul a játék, de SZVSZ ez nem annyira zavaró, hogy rontsa a játékélményt.