176875
banner
  • GregSB
    Ok, thx...
  • james69holden
    kell kábel, olvass vissza pár kommentet (oldalt?)
  • GregSB
    Aham, köszi. És az X360 simán össze tudom majd kötni, vagy kell valami spéci kábel hozzá(mármint a monitorhoz)?
  • Multikiller
    Fozelek jelentkezz be és nézd meg a privát üzeneted, fontos lenne!
  • Gabe18
    Viszont ha kifejezetten a 360-hoz veszed a monitort,akkor ahhoz asszem a 16-9 képarányút szokták ajánlani.
  • Gabe18
    A kép sokkal szebb,élesebb lesz monitoron.Viszont ugye a monitor aránylag kicsi.Ha ezt "elviseled",akkor a monitor jó választás.
    Szerintem...
  • GregSB
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy 4:3-ad arányú 17 colos LCD monitort, az is jobb mint a sima SDTV X360hoz? HD redi lcd tv-re jelenleg nincs keret, szal vagy SDTV vagy monitor...
  • james69holden
    ma láttam elektropontban leárazva ezt a TV-t 150.000HUF-ért:

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung-le-27s71-p4778121.html

sz.tem nem rossz vétel
    boxhoz ideális az olcsóbb kategóriájú HD-Ready TV-k közül
  • CSOCSO
    tud mindent

480. 540. 720 mind P ben es 1080 i ben

amugy azt irjak a costumer rivjukban hogy a HD adas gyonyoru a Sony projektoros tv-n

• DanielT
    A projektoros tv és a projektor "kissé" más.
  • Örm
    Hello!
    A Premium packban van olyan kábel amivel összelehet kötni a gépet a házimozival vagy külön kell megvenni hozzá?
  • Kaplan
    Van egy közeli rokonom aki HD projektort használ HD kivetítővel elméletileg ez a neve. És hát azt nem mondanám, hogy takony volt, sőt :) Mondjuk lehet, hogy márkától is függ.
  • DanielT
    Takony. Projektorossal soha nem lesz olyan kontrasztos és színes a kép. Milyen felbontást tud?
  • CSOCSO
    szoval hd projektoros tv vel milyen a grafika? van olyan jo mint plazmaval?
  • Multikiller
    Vett már valaki magyarországi boxot, ami samsung driveos?
  • Multikiller
    Ha nem nagy ügy akkor miért ne sétálsz be egy boltba, csapsz a hónod alá egyet és mintha mi sem történt volna megpróbálhatsz kisétálni vele, mielőtt a gorillák rádvetik magukat és megsimogatnak viperával?
  • Crash88
    rohaggyak meg eltéritek egyet,de hogy a gecibe nem lehet feketén szerezni nem nagy ügy :D sztem
  • szabzol
    http://www.apronet.com/konzol/lista.php?alrovat=389&range=20&lrange=10&maxrow=176&type=&order=&next=K%F6vetkez%F5
  • tejföl
    Akkó' van 85-ért prémium okosítva, vagy ez volt a reklám helye?
  • tejföl
    ha a tv-d tudja az ntsc-t, akkor semmi.
  • tejföl
    Bizony máshol is régen voltam! Sokat játszom a live-on, ergo a fórumozást hanyagolom. Épp ma intéztem a legnagyobb fiamnak az internet hozzáférést. Kissé bonyolult, mert Ő Vecsésen lakik, én meg Karcagon, de menni fog. Gépe már van neki is, az őszi szünetben, amikor itt volt, nyomult Ő is, de most kb. 3 hétig várnia kell a Monortelre.
  • spatrik
    1 kérdés:Mi a különbség a PAL vs NTSC???
  • öregharcsa
    szeva

mizujs??? rég voltál erre.....
  • tejföl
    Hozott Isten smile!
  • sacano1
    na erre lenék kiváncsi pliz puben
  • öregharcsa
    Call Of Duty 3 PAL XBOX360-DAGGER....torrentleech.....

• ajem kisa
  • sacano1
    igy van
  • tejföl
    Szerintem Ö a letöltésre gondolt.
  • ajem kisa
    http://www.jeuxvideo.fr/video-call-of-duty-3-en-marche-vers-paris-6582-0-0.html
  • Multikiller
    Írtam neked privátban, nézd meg és lemagyarázom mi van. Egész pontosan szeptember hanyadikai?
  • sacano1
    tud már valaki linket call of duty 3ra?
  • DanielT
    Holnap Gears Of War. Készüljetek :)
  • tejföl
    "Megsúgom van is 85ért prémium okosítva "
    Ebben azért kételkedem.
  • spatrik
    Igen ez engem is érdekelne.Vedd el Billy fiút feleségül.Biztos adna neked egyet.XD
  • Gabe18
    De most konkrétan mi az elképzelésed?Mert mostmár nagyon kiváncsi lennék...
  • Multikiller
    Szedd már össze magad ember! Szerinted valaki csak neked fog lopni egyet? Mint már említették nézd meg az aprónetet! Megsúgom van is 85ért prémium okosítva ha érdekel, vagy téríts el egy magyarországra tartó xbox kamiont!
  • buldozer99
    kösz
  • Crash88
    NA VKI PLS HELP
  • Gabe18
    Hát nem az igazi...
    De szokható.Ha belejössz akkor már jól is megy.
    Én most pc-n játszottam a FEAR kiegészitőjét,utánna összehasonlitásként leszedtem 360-ra a FEAR demót.Hát bizony sirni tudtam volna az irányitástól a pc után.
    De mondom,rá lehet érezni,csak kis idő kell neki.Régen Xbox-on a HALO nagyon ment már,most a pc után ujra rá kell szoknom.