176864
banner
  • DanielT
    Nem hiszem, hogy nagyon izgatja őket az az 50 dolcsi, az igazi veszteség azzal van, hogy a feljelsztőket nem tudják azzal csalogatni, hogy tessék, feltöretélen a gép, tuti mindenki meg fogja venni a játékotokat akinek tetszik.
  • Muad Dib
    Megdumáltuk...
  • Gabe18
    Előbb-utóbb valószinű megoldják azt is.Ha kizárnak akkor a frissitésekel nem tudom mi van.
    Asszem gyári játékok DVD-jére is tesznek frissitéseket,de lehet valamit keverek ez ügyben,ugyhogy ezt végképp ne vedd biztosra.Mintha valakitől olvastam volna egyszer hogy frissitett neki a játék inditás előtt...vagy nem...
  • Mozes13
    Gondolom azért az újabbakat is fogják flashelni, nem? Ha kizárnak a Live-ról akkor nem lehet tölteni frissítéseket, ugye? Vagy azokat netről is le lehet szedni esetleg?
  • tejföl
    A legutóbbi dashbord frissítésnél is felröppentek ilyen hírek, de szerencsére maradt minden a régiben. Ma círka 20 ember a nyomult a live-on a COD 3-al, ami ugye még meg sem jelent hivatalosan. És még eg y gondolat : Az 1 éves Live kártya a neten is 50 dolcsi. Ha kitiltják a flashelt gépeket akkor a MS-nak nem lesz ebből sem bevétele.
  • Gabe18
    Érdekes kérdés ez.Mert szerintem ha a MS-nak lenne,vagy lett volna elképzelése hogy ezt a LIVE-os kiszürést megcsinálja,már rég megtette volna.Már csak azért is hogy kevesebb indok legyen az átalakitásra egyből.
    Az ilyen E66-os error végeredményel járó próbálkozások (már ha egyáltalán ez valóba ezzel függött össze,mert én láttam már olyan véleményt is hogy a flash-es gépeket akarták kiszedni,olyat is hogy csak simán rossz volt a frissités),meg olyan negativ reklámot hordoznak,amit nem biztos hogy megengedhet magának,főleg hogy jönnek a riválisok.

Egyszóval azért bizom benne hogy nem fogják ezt nagyon erőltetni.Meg azt is tartom amit régebben irtam.Aki warezolni akar,azt a LIVE-os letiltás szerintem nagyon nem fogja elrettenteni.
  • tejföl
    Én is így gondolom. Korábbi vitánkat félretéve, én így virtuálisan kész vagyok kezet nyújtani neked.
  • Muad Dib
    Nem dehonesztáló, inkább magától értetődő, hisz semmi olyat nem írtam, amivel ne lehetne egyet érteni...
  • Ptomcat
    Köszi szépen! Ki fogom próbálni!
  • tejföl
    Itt le van írva minden
  • tejföl
    No most, ha ez nem dehonesztáló, akkor egyet értek veled.
  • Ptomcat
    Sziasztok! Chello-s előfizetésem van a netemmel semmi probléma, de az xbox live-ot nem tudom használni. A beállítási lépéseknél az MTU-ra hibát írt ki! Tudtok valami megoldást?
  • peti193
    Kösszi
  • Muad Dib
    Jó, lehet, hogy újítok neked egyet, de azt is 200 000-ért fogom neked árulni...
    tudod a veszélyességi pótlék meg minden...
  • tejföl
    Röviden: A flashelt gép eredetinek látja a másolt lemezt.
  • Muad Dib
    Nyugodtan gondolkodhatsz crt tévében, ha nincs pénzed lcd-re.
    Lcd-n sokkal szebb, sokkal élesebb, sokkal nagyobb a felbontás.
    De sima tévén is tudsz játszani nagyon jókat, ha kevés a kess...
  • tejföl
    Az újabbakat egyelőre nem lehet. De. Döntsd el mit szeretnél! A MS azt mondja, hogy a flashelt gépeket előbb-utóbb kizárja a live-ról. Remélem utóbb, mint előbb. ha ez mégis megtörténik, veszek egy core-t, rárakom a wincsesztert, azt a néhány játékot amivel a live-on játszom, megveszem eredetiben ezután is, a flashelt gép pedig marad az olyan játékokhoz amelyek nem támogatják a többjátékos módot. Tudom, ez költségekkel jár, de 4 eredeti játék áráért lehet venni egy core-t.
  • peti193
    Hy!lenne egy naon kezdő kérdésem....ne szóljatok le légyszi:)mi az a flash????nincs FAQ bocsi vagy ha valami jó kis linket tudnátok adni az is jó lenne előre THX!
  • Gabe18
    Igazad is van.Ez a továbbfejlesztett "warez".Te már a gépet is "warezolod"...
  • Crash88
    lopjatok egyet :D:D
  • Mozes13
    Azokat a x-eket amiket most hoztak hozzánk lehet flash-elni?
  • Gabe18
    Hát igen,az elmúlt napokban szinte az összes kérdés teritéken volt.Na de mindegy...
  • tejföl
    Nem szívesen mondok ilyesmit, de mielőtt valaki ír, illene elolvasni, mondjuk az utolso 30 kommentet. Ezt snake barátunkra értettem.
  • Ioles
    Tejföl, Gabe megelőztetek! :D
  • Ioles
    HDTV-n vagy monitoron ajánlatos játszani, a core-ban nincs vinyó, másolt játékokat csak akkor viszi ha flashelve van, oprendszer nincs rajta
  • tejföl
    hd-vel az igazi
    nincs
    nincs
    viszi
  • Gabe18
    Kb. ez a sorrend: Normal TV - Monitor - HD TV
    CORE gépben nincs vinyó,de később vehet bele.Viszont akkor már memóriakártyát egyből venni kell gyakorlatilag.
    Másolt játékohoz flash van (ha nem túl új gyártású a gép).Ezt magad is megcsinálhatod ha nagyon értesz hozzá.Ha nem,akkor nem ajánlatos házilag buherálni...
  • SNAKE01
    csoki!
    na szóval haverom venni akar boxot és kicsit érdeklődni szeretnék.
    milyen tévén ajánlatos vele játszani?sima nagyképernyős tv-n nem mi?
    projektoros?
    ja és a nem prémiumos-ban is van vinyó?
    van rajta op.rendszer?
    másolt játékokat hogy viszi?tudtommal le kell tölteni egy progit amit telepítesz és akkor vinni fogja.valaki mondja már el hogy is van ez...htx!
  • Gabe18
    PC-s játékok... topicba irt valaki a CoD3 -ról és nem panaszkodott fagyásról.
  • tudor1980
    az biztos há köszi hogy reagáltatok további jo gémet nektek
  • Gabe18
    Hát tudtommal ami eddig a DR-t kibirta,annak a hűtése jó volt.
    Vagy más gond van,vagy a CoD3 új "mérföldkő..." de akkor a Gaers of War-nál robbani fognak a gépek...
  • tudor1980
  • tudor1980
    a dead rising-et is végig toltamvele nem volt gond
  • tudor1980
    haverom boxa vizes nála gyönyörűen fut.nem tudom mi lehet a baj de nagyon elszomorit a dolog lehet hogy (vissza álok a pc-re?)
  • buldozer99
    nem kell elég ha van melleted egy vödör víz ha melegszik gyorsan leburítod:D
  • Gabe18
    Pl. a Dead Rising,mint eddigi "vizválasztó" játék túlmelegedés szempontjából,az ment nálad?
  • james69holden
    biztos hogy a hűtés kevés neki?
  • tudor1980
    jo estét mindenkinek gáz van !!!! cod3-al (tolom)tolnám.de mag fagy állandoan.eddig ment minden game,mivel cooler em van a box hoz de a cod3 meg fogta.ide már lehet hogy vizhütés kellene? ez durva ha játszani akrsz okkr kőlcsél még 30 000ft és mehet tovább, mi lessz még?
  • Kaplan
    Atyaég, kajak ilyen buta vagy? xD
  • ajem kisa
    vettem a pc-mhez agy ugyanolyan kart, mint az 360-hoz, csak ez pc-hez valo, eredeti mc-s, telepítő lemezzel volt 39.99€!