176864
banner
  • zola2000
    Elég riasztó hogy az xbox360 ennyire melegszik, a ps3 drága lesz. A wiinek meg még gyenge a grafikája, de azok a játékok amik jövőre jönnek jobbnak tűnnek, de jövőre már jöhet olyan olyan xbox ami nem melegszik (újratervezhetik). A ps3 ára is eshet, kijöhet a hd wii (ismerve a nintendot) szóval még nem tudom mit veszek, de a wii tűnik befutónak. (ja még nincs hd tv-m nem is lesz mostanában)
  • sacano1
    az zsir akor akinek ijer iroja van az traxdatát mefujifilmet ne vegyen
  • peter31
    Optikai kimenet van a kábelen...
  • peter31
    Nekem ilyen van. Nem mondom, hogy nem kúrt el lemezt ami nagyon bejött az a RICOH... De írtam philips-et verbatimot meg valamilyen omegát is már.
  • DanielT
    A Ricoh a legjobb, utána a Verbatim ilyen célra ehhez az íróhoz. Próbáld azzal.
  • Multikiller
    Ha hazaértél nézd már meg nekem légyszives a pontos dátumot és dobj rám egy üzenetet. Előre is köszi!
  • ajem kisa
    Erre tényleg én is kiváncsi lennék, hogy milyen a hangtechnikája...
    Dolby pro logic II...DTS, vagy mi....?
    Optikai kimenet van rajta?
  • Mozes13
    Az x-nek milyen a hűtése? Lehet rá kötni házimozit vagy 5.1-et?
  • Senkkik
    nekem is olyan van, írtam ki haveromnak mindenfélét és megy tökéletesen...
  • fozelek
    Pesten vettem a váci úti tecsóban, és 2006 szeptemberi gyártású, a napra nem emlékszem és most nemtom megnézni, mert munkába csak néha hordom magammal :). De valahol 1 és 30 között.
  • sacano1
    baszus ti mijen irott használtok? nekem
    PIONEER DVD-RW DVR-111D
    ijen van és a verbatimon kivül mindent elbaszik
    probáltam traxdatát utána fujifilmet és sorba dobálom ki a lemezeket
  • Multikiller
    Meg tudnád mondani a pontos gyártási dátumot és esetleg, hogy melyik városban vetted? Privátban is jó.
  • ajem kisa
    Nem értette az inas...
  • Muad Dib
    Bizony...
    Meg még van más is. Képzeld egy fing motoszkál a beleimben vagy 10 perce és a fenének sem akar kijönni, akárhogy tornázok...
    De nehéz az élet...
  • Attila 007
    Fifa07 ben csalódtam, szerintem tré, de a Gears of War az óriási csemege, meg az NFS CARBON is és persze a COD3 is csak az nekem is kifagy hehe
  • fozelek
    Én vettem, samsung drive-al adják, ms28.
  • FFX
    az nfs carbon-ról még el is tudnám hinni
  • Multikiller
    Vett már valaki tescoban gépet? Ha igen milyen drive-al adták?
  • Senkkik
    Megunt xbox 360 játékaim eladom : )( pl gears of war, call of duty3, nfs carbon. . stb)
    csávó ezt írta apróneten
  • Senkkik
    eza a bajod? valakinek pénze sincs xdobozra neked meg ez a bajod??!
  • Muad Dib
    Ahh! Azt is ma kapom meg!
    Gondolom sok rosszat nem tudsz róla mondani.

nem is tudom, melyikkel kezdjem majd.
    De nehéz az élet...
  • deep
    A COD-ról nem tudok nyilatkozni, épp csak belenéztem az első pályába, annyira nem az esetem. A Gears of War-t épp most is nyomom:D

Egy szóval lehetne jellemezni:
    MÉRFÖLDKŐ
  • james69holden
    multija milyen? ugyanazok a multi modok vannak mint a PC-s CoD2-ben?
    (DM, TDM, HQ, SD, CTF)
    járművek ha jól olvastam vannak benne, azok milyenre sikerültek? :)

meg aki játszott már a gears of war-ral, annak is kíváncsi lennék a véleményére!! milyen re sikerült a game
  • deep
    Én már kipróbáltam. Kurvajó. És ezt nem az mondatja velem, hogy imádom a 2. világháborús stuffokat. Konkrétan hánynom kell tőlük. De a folyamatos framerate és a gyönyörű grafika totál felértékel minden cuccot:D

De amúgy a játék is jónak tűnik:)
  • Muad Dib
    Ma ha minden jól megy, COD3-at berakom 360-am kis tálcájába.

Ki játszott már vele? Mik a tapasztalatok?
  • SNAKE01
    köszönöm szépen!:)
  • james69holden
    http://xbox360.blogol.hu/ ---> archívum

minden le van írva!
  • SNAKE01
    "gyébként nem mind1, hogy milyen meghajtó van a gépedben. De az sem, hogy milyen a pc-d mert az is kell hozzá."
    hm? a többit érte... :)
  • peter31
    Jó akkor ok, de egyrészt tényleg olvass vissza mert volt már erről szó. Egyébként nem mind1, hogy milyen meghajtó van a gépedben. De az sem, hogy milyen a pc-d mert az is kell hozzá. De ha azt se tudod, hogy kezeld a google-t akkor el se kezd. Gondolom nem tudod mivel egy két alap kereső szóval simán megtalálsz egy rakat info-t magyarul is. (pl xbox360, h@ck, w@rez, flash, mod stb.)
  • SNAKE01
    nem komolyan szóltam be!:)
    csak a poénra válaszoltam...
  • peter31
    Valóban így vársz segítséget? Gondolom ezzel most növelni akartad rokonszenvet irányodba és arra számítassz, hogy mindenki ugrik infókat adni.
  • SNAKE01
    kabbe!:|
  • Muad Dib
    Nézd, én is kérdeztem érdekes dolgokat, amikor először ebbe a topikba tévedtem.
    De én előtte visszaolvastam kb. a topik felét.
    Amikor ezzel végeztem, már olyan kérdéseket tudtam feltenni, amitől a többiek fenekén nem állt fel a szőr a csodálkozástól.

Tudod fura az, amikor pl. profi autószerelők szakmai topikjába betoppan egy új emberke és arról érdeklődik: a három pedál közül, melyik a fék, mert ugyanis ő házilag építeni akar egy Lámbórdzsinit és ehez gyűjt műszaki adatokat...

• SNAKE01
    thx!:D
  • peter31
    Keress valakit aki megcsinálja, mert ha kérdezed akkor már tutkó, hogy annyira nem értessz hozzá ami elég a megoldáshoz.
  • ajem kisa
    Fox egy csavarhúzót, leszeded a házat, és az alaplapba belekarcolod azt, hogy : "áj lávjú billgécc!"
    Vagy ha nem működik, akkor csak olvass vissza pár oldalt, vagy még tán ezen az oldalon is volt róla szó!
    De ha nincs rá időd, akkor mennj be a cora-ba, és ott szivesen elmondják neked...
  • SNAKE01
    na de most komolyan... -.-
  • SNAKE01
    wtf???
  • Muad Dib
    - Rászórsz 500g magnéziumot és meggyújtod
    - Nem tudom én a Cora-ba járok
    - Csak ha nem tudsz dolgokat fejben megjegyezni
    - Akkor is, csakazért is
    - Én kitaláltam hozzá egyet, csak kell még egy gyár ahol megcsinálják
  • SNAKE01
    htx mindenkinek!:)
    amúgy hogy flashelem a boxot?
    ja és az a Core milyen?
    memória kártya is kell bele?:)
    vagy csak akkor ha nincs vinyó benne?
    ja milyen vinyó kell bele sima ami pc-be való vagy valami hozzá kitalált?