176867
banner
  • DanielT
    Nem, Deep kollégának van ilyenre megcsinálva. Nem tudom, hogy 8, vagy 12 volt, de az biztos, hogy elég zavaróan hangos. Most, hogy gondolkozom, szerintem 8 voltos. El sem tudom képzelni milyen lehet a 12.
  • Muad Dib
    Mért, a tied is 12 voltra van beállítva???

A srác aki nekem csináltal - tényleg profi - ő mondta, hogy a 8 volt tökéletesen kielégíti a hűtési szükségletet, viszont 8 volt felett már elkezd búgni a ventillátor és mivel annyival nem hűt brutálisabban 12 volton mint 8 volton, nincs értelme, hogy egy porszívó hangjával működjön a nappaliban.
    Ez a 8 volt feletti búgás egyébként a régebbi masinákra jellemző, az enyém utáni szériáknak állítólag már lehet nagyobbra, mert sokkal csendesebb alapból a ventijük.
    Az enyém asszem februári.
  • Cafu
    És téged merre fele lehet megtalálni???:)
    Mert ha lesz gépem biztos nem fogok hozzá venni eredetit csom pézért
  • DanielT
    Olyan hangos mint a tornádó. Nem túlzok. Majdem elviselhetetlen.
  • Edge2457
    Ha ez van benne, akkor tévedtem.
    http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360componenthdcable/

Az esetben elnézést is kérek.

Azontúl természetesen a mostani, magyar menüs új konzolokat is megtudom csinálni.
    Ez jórészt annak köszönhető, hogy a rendszerhez nem nyúlok.
    Csak a dvd meghajtót piszkálom meg. De azt is csak szoftveresen.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
    *és hűtés átalakítás *
    *[email protected] *
  • Muad Dib
    Igen igen, de a 8 volt laboratóriumi körülmények között bizonyítottan a tökéletes beállítás... :o)

Komolyra véve: nem túl hangos 12 volton???

A nyolc volt végül is egy kompromisszum a még nem zavaróan megnövekedett zajszint és a már kiváló hűtésjavulás arany középútjaként...
  • DanielT
    De. Már megvan a megoldás a legújabbakra is. Azt nem tudom, hogy ő tudja -e, de van aki igen.
  • tejföl
    Jah és még annyit, hogy a most vásálot gépeket nem fogod tudni flashelni. Szóval csak szerényen hirdesd magad!
  • tejföl
    Nem tudom mit értesz HD kábel alatt. A prémiumban VAN komponens kábel, azzal lehet összekötni HDTV-vel. HDMI csatlakozó meg nincs a boxon.
  • deep
    LOL!
  • Edge2457
    Sem a premium pack, sem a core pack nem tartalmaz tudtommal HD kábelt.

A moddolt hűtés nálam fix 12 volt.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
    *és hűtés átalakítás *
    *[email protected] *
  • Edge2457
    Sem a premium pack, sem a core pack nem tartalmaz tudtommal HD kábelt.

A moddolt hűtés nálam fix 12 volt.

• Muad Dib
    Hú emberek, de egy hülye vagyok!
    Most jöttem rá, hogy én nem is a GOW tréner pályáját néztem, hanem a Splinter Cell-t.

bocsika... Ezennel megkövetem a GOW alkotóit, bár még nem is láttam a játékot!
  • ajem kisa
  • Cafu
    A premium pack-ban van minden kábel???
    Hd meg minden?
  • Muad Dib
    A melegedés első körben kizárható!
    ugyanis hűtés modd van benne 8 volt állandón és hátúl langyos vagy akár hűvös levegő csordogál kifele.
    Egyébként lehet, hogy tényleg csak a tréner pályán van ilyen gond én meg nyivákolok itt? Sectort követve én is belevetem ma magam a sűrülyébe és meglátjuk mi a helyzet....

Edge!

Egyébként kicsit nehéz elhinni, hogy "lassít a munkatempón". Inkább fokozza a hűtést a frodulatszám növeléssel. Ami az eredeti hűtésnél mondjuk egy kalap kaki, mert lassan pörög fel, de kötve hiszem, hogy vissza vesz a tempóból. Azért is van az, hogy ahol lomha a "vészhűtés" leég a gép, mert a munkatempón nem változik semmi.
    Lehet hogy tévedek, de ez az én koromban már elnézhető....
  • Edge2457
    szép lessz.
    DE AHHOZ hogy hd felbontásban üzemeljen a konzol szükséged lessz hd kábelra is. Ez nincsen a gyári csomagban, sem a tv sem az xbox360 éban.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
    *és hűtés átalakítás *
    *[email protected] *
  • Cafu
    jaj link lemaradt:D
    http://www.samsung.com/hu/products/tv/plasmatelevisions/ps_42e7h.asp
  • Cafu
    Hali nekem ilyen tévém van xbox-ot megrendeltem ezen ugye szép lesz minden vagyishát ez is hdtv de nem nagyon vágom hogy akkor a hd-t hogy használja ki?!?
  • sector512
    Nem hinném hogy a 8ms-es tv-n szggatna, viszont a training pályát nem próbáltam, mentem egyből a sűrűjébe :D
  • Edge2457
    Azért okoz szaggatást, mert érzékeli a berendezés hogy kezd túlmelegedni. Hogy ne károsodjon lassít a munkatempón. Ez két dolgot eredményez:
    1. nem ég le a konzol (sirály mi?)
    2. szaggat a játék.

[email protected]

Vállalom a hűtés átalakítását minden xbox360 on.
    Xbox360 és xbox flashelést is vállalok.
    Minden típushoz.
  • guardian hero
    Én már hallottam olyat is, hogy a túlzott melegedéstől szaggattak a játékok, és egy hűtésmod után meg is oldódott a probléma. Nem tudom, ebből mi lehet igaz. (Konkrétan nem értem, a melegedés miért okozna szaggatást.)
  • Muad Dib
    Érdekes amit írsz!
    A tréner pályát próbáltad? Mert lehet, hogy akkor csak ott szaggat.
    Az xboxunkban ugyebár nem lehet különbség. Maximum a tv zavarhat be. Az én tv-mnek 8ms-os a sebessége. Azon lehet ilyen gond???
    Azt elhiszem, hogy van meló rendesen egy ilyen játékban. a GRAW-nak megnéztem a credit listáját, hát több ember dolgozik rajta, mint egy hollywoodi sikerfilmen.
  • Muad Dib
    hat egy ilyen iromany utan lehet hogy nem is vagyok kivancsi a filmes velemenyedre mar megbocsass.....

mármint milyen irományra gondolsz???!! Mi van, nem bírod az időjárási frontokat? Világosíts már fel minket, hogy mi a gondod?
    Szimplán megkérdeztem, hogy milyen filmeket akarsz lejátszani!
    Ha már normálisan nem tudsz kérdezni, legalább normálisan válaszolj az embereknek. Ilyen stílus után ne csodálkozz, ha majd szarnak a fejedre és nem adnak neked tanácsot....
  • DanielT
    Ne is vegyél :D Igaz, hogy PC-n használhatod az egeret, csak lassan már játék nem jön ki rá.
  • sacano1
    hi all valaki néze má meg hogy nála megy e ez az oldal
    http://pcgames.smscomp.hu/
  • sector512
    Szerintem azért játsz egy órácskát valamelyik haverodnál, akár régi boxon is, mondjuk a haloval, Kicsit más játékstílust igényel, de rá lehet hangolódni hamar.
  • priluki
    köszi,:( hát ez gáz,akkor nem veszek boxot...
  • sector512
    Szerintem is sokkal jobb egy fps-t egérrel játszani, de hidd el meg lehet szokni a controllert is. Sajna egeret nem tudsz kötni rá, és szerintem később sem lesz. Egyébként egérrel tényleg sokkal jobb, de ez van.
  • sector512
    Szerintem nagyon jó lett a GoW. Nekem az fps szinte soha nem megy le, egy-ké jelenet volt eddig a több órás játék alatt, ahol egy pillanatra belassult. Viszont gyakorlatilag nem tölt a játék, max néha egy 2mp-s loading, meg szerintem nagyon élvezetes. Ne szídd a fejlesztőket, ezzel a gaméval tuti megszenvedtek :)
  • CSOCSO
    hat egy ilyen iromany utan lehet hogy nem is vagyok kivancsi a filmes velemenyedre mar megbocsass..... amugy DIVX filmekre gondoltam...
  • priluki
    Köszi,de én bisztos hogy nem fogok controllerrel játszani,szoval rá lehet kötni? Fps-t messze nem fogsz ugy kezelni controllerrel mint egérrel ebben bisztos vagyok egyépként..
  • Muad Dib
    Szia!

A kontrollert meg lehet szokni, én már csak azzal tudok fps-ezni, nem is akarnék egérrel-billenytűvel.

Igen, kell venned külön VGA kábelt, a prémium csomagba nincs olyan.

A legújabb Samsungos szériát tényleg nem lehet, de csak idő kérdése a dolog. Előbb utóbb mindenre találnak megoldást a szakik, úgyhogy nem kell izgulnod. Ha használt gépet veszel, akkor azzal meg nem lesz ilyen gondod még az elején sem.

Remélem nem írtam hülyeségeket, nem vagyok ám mindig naprakész, max. segítőkész...
  • Muad Dib
    Hát már hogyne lehetne!
    Mért milyen fimet akarsz nézni rajta?

A Gears Of War kis csalódást okozott nekem tegnap. Nem volt időm sajnos játszani, de egy 5 percre beraktam a GOW-ot és a tréning pályát kicsit nézegettem. Ami ráadásúl szinte tiszta fehér és alig van rajta egy-két dolog, szóval valószínűleg nem sok munkája lehet vele a gépnek.
    Ennek ellenére a framerate messze nem tökéletes, ha átváltottam külső nézetből saját nézetbe, még szarabb.
    Lassan meg kellene tanulniuk a fejlesztőknek programozni!
    Vagy ez mindig így marad mostmár???
    De lehet, hogy öregszem és csak az én szemem remeg??
  • priluki
    hi,venni szeretnék egy 360-at és lenne pár kérdésem (egyépként visszaolvastam de sok ellentétes válasz volt)

nálam ,hogy controllerel játszak föleg fps-t az felejtös,pc-s billt és egeret rá lehet kötni? mert ha joltudom usb csati van a boxon is,vagy külön boxos egér meg bill kell hozzá?

van egy 19" Lg Flatron monitorom,annyit leszürtem a hsz-ekböl ,hogy jo hozzá,de kell hozzá kábel,ha a premiumot veszem meg ahoz van kábel?

a legkényesebb kérdésem pedig az,hogy olvastam ,hogy az ujabb gépeket nem lehet Flashelni még,ez igaz? szoval ha pl ma még én besétákok a boltba és leakasztok a polcrol egy premiumot akkor azt nem lehet flashelni?

elöre is kösz a válaszokat (privibe is jo)
  • CSOCSO
    meg mindig nem lehet filmezni x360 al??????????????? kezd behalni a sima xboxom.. nemtom kikapcsolni mert nemmukodik a gomb szal most csak tap ki be huzogatas van... D:D:D
  • peter31
    drága helyen vásárolsz...
  • sacano1
    kuva szájukat a verbatimot 1300 ért kajálja ezerel
  • ajem kisa
    nekem is pájóm van ue a modell, de a tdk sima cd-re irtam mp3-at, és nem akart leállni, ugyanugy, mint Gabe18-nak...
  • spatrik
    Nekem pontosan ugyan ilyen Pioneer iróm van Sonyt és TDK-t írok vele és semmi baja.