176876
banner
  • Edge2457
    Aki nálam flasheltetett az biztonságban van.
    Aki nem, de a gép valamelyik DASH update után bedöglött, az keressen bátran. (Xtreme esek közül szinte mindenki.... mivel a régebi xtreme megoldást már szűrik DASHBOARD update-tel.)

[email protected]
  • sztomy69
    És meg flashelni sikerült, vagy eredetivel nyomod? Ha meg szabad kérdezni.
  • baak
    Sziaztok!

ha valakinek van xbox360 halott gépe, az keressen már meg légyszi
    [email protected], vagy msn-en [email protected]
  • Örm
    Hello!
    Ma vettem egy premium packot, de az istenért se tudom rá kötni a házi mozira. Külön kábelt kell venni hozzá vagy mi lehet a gond?
  • tejföl
    "visszaolvasás!!!!!!!!!!!!!!"
    Ez valami frankó iró progi?
  • peter31
    visszaolvasás!!!!!!!!!!!!!!
    pio min108
    ricoh vagy verba
    és clonecd
    akkor ha ez meg van menni fog
  • tejföl
    Clone CD. Ami a legjobban bevált az a Verbatim, és a Ricoh. ImgBurn is kiváló, de ott be kell írni a rétegváltás helyét, igaz csak egyszer. 1913760 a 360-as játékoknál.
  • ajem kisa
    TDK...
  • jin
    Ti mivel írjátok a kétrétegű dvd-t 360-hoz? Én decrypterrel írtam ki a Moto GP-t TDK-ra, de valamiért nem lett jó. Csak keresi a fej, de nem találja. Mi lehet a baj?
  • Ioles
    Srácok nemtom ti láttátok-e ma a GamerTV-t, mutatták a COD3-at és nekem abban a 10 percben folyamatosan tátva volt a szám. Elképesztő hogy "csak" 100E FT-ért( a "csak" szót a PC-hez viszonyítva értem) milyen nagyszerű masinát kapunk. Visszatérve a COD3-hoz, folyamatos frame-rate(lehet hogy egy nagyon picit belassul néha de az semmi), fantasztikus grafika és játékmenet. Én ma mondtam anyumnak hogy én eladom a PC-met és veszek egy 360-at és ő támogatta(most örül a fejem) Már csak apumat kell meggyőznöm a PC eladásáról(ami nehezebb lesz mint anyumnál) és jöhet a box.
  • Ioles
    Nekem is SD van, egy 51cm-es egyenlőre de majd szeretnék egyszer HDTV-t is.
  • gyzoli1
    :)
    Én meg eladtam a régi DVD játszót,mert gondoltam a Boxon majd jó lesz filmet (is) nézni...
    Kösz a választ!
  • tejföl
    Fogalmam sincs, én kizárólag játszom a géppel, ha filmet akarok nézni, bekapcsolom a DVD-játszót, ami ráadásul nem zúg.
  • gyzoli1
    Jó az oké,h 576p,mert ilyen felbontású a DVD...
    De mitől szar a kép?
  • tejföl
    A DVD filmeket nem is játszhatja le máshogy.
  • spatrik
    Nekem egy SDTV-m van egy Panasonic 72"-es.De szépek rajta a TV adások,meg DVD-k,remélem a box is az lesz.
  • gyzoli1
    Nálatok a Box milyen minőségben játsza le a DVD filmeket?(HDTV)
    A játékok 720p-n futnak és fantasztikus(ak)...De ha beteszek DVD filmet
    "visszaugrik" 576p-re és gyenge minőségű(szar)...
    Másik kérdésem az lenne,h a Pc-t a Box-szal hogy kössem össze,hogy adatokat tudjak átvinni?
  • Ioles
    Neked milyen TV-d van?
  • spatrik
    nem.Scarttal a TV-re kötöm rá.a Monitorra meg van vmi speckó kábel.
  • peter31
    majd fogsz :)
  • Smuge
    Milyen scart-al hogy kötöd rá monitorra? Vagy hogy lehet?
  • spatrik
    Nah végül is egy Core pack mellett döntöttem+20 GB-s vinyó egy Scart kábel egy kábel amnivel a monitorhoz kötöm(ha anya TV-zik akkor irány a monitor)
    Fülhallgató nem kell,livo-t nem használok.
  • Örm
    Hello!
    Milyen programmal lehet az x360 játékokat kiírni?
  • Ioles
    De tudod olyan idegesítő amikor pont egy nehezebb verseny után lép ki. Amúgy 360-on hogy megy a Carbon?-értem ezt a frame rate-re meg a stabilitásra
  • sector512
    Én nem raktam fel pc-n, de egy havrom mondta hogy neki is kilépett már többször is.
  • Ioles
    Sziasztok!
    NFS Carbonnál szokott fagyni a gép?-mert most már télleg föl***ta az agyamat a PC, játszok a Carbonnal megverem a főellenséget és kiszáll hibajelentéssel, aztán elkezdtem újból, sztetek mi történt?- hát persze hogy megint kiszállt.
  • Edge2457
    A hitachi 0078FK romverziósat is?

Multikiller,

hozzál eggyet, őt kicsit lassabb, de megtudom azt is csinálni.
    Nem akarok ebből flame et.
    Ha hozol eggyet, megcsinálom.
    Itt vége is van.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
    *és hűtés átalakítás *
    *[email protected] *
  • priluki
    Elhiszem ,jol teszed,de nekem mégse kell igy:)
  • sector512
    Én is "egéren nőttem fel" :), sőt pc-n bf2-t játszok napi szinten, mégis megy mellette a controller is.
  • peter31
    Szerintem kicsit óvatosabb is lehetnél!!! KLIKK IDE!!!
  • priluki
    Ez egyépként érthetö,meg logikus is,viszont én "egéren" nöttem föl:)))
    Sajnálom mert egyböl mentem volna venni...
  • Multikiller
    A hitachi 0078FK romverziósat is?
  • Edge2457
    Multikiller:

Nem csak a samsungosak.
    Vállalom azt is, meg a többit is.
    Minden xbox360 at át tudok alakítani.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
    *és hűtés átalakítás *
    *[email protected] *
  • Multikiller
    Csak az új samsungokat lehet módosítani nem? Az új hitachira tudommal még nincs megoldás.
  • sector512
    Ja ezért is leszek én kíváncsi hogy a Shadowrun-ba hogyan oldják ezt meg. Elvileg ugye ott már játszhatnak együtt boxosok és pc-sek.
  • sector512
    Nekem 8-at kapnak a ventik, az már elég hangos, viszont langyos levegő jön ki hátul, nem forró, mint a mod előtt. Viszont a 3.0P4-esem halkabb mint a box :)
  • Zsoltika 007
    Mert nem akarják hogy a pc-ről átjövő emberek szét alázzák a kontrolleres prókat. Ami jogos is. Pont a hardcore gamer rétegnek raknának alá. És az kerülne hátrányba aki csak kontrolleren játszik pl fps-t.
    Mások oldalról nézve: Az egér nem konzolhoz illő. Fotelban hátradőlve nem lehet egérrel tolni.
  • priluki
    Már probáltam,valahogy nekem a controller tényleg nem jön be,csak azt nem értem nekem van egy ps1-em és ahoz van egér,akkor az x-box 360-hoz miért nem lehet csatlakoztatni,évekkel korszerübb....
  • Gabe18
    Alapból 2 elemet kapsz hozzá.Már amikor a gépel együtt veszed.Ha külön tartozéként,akkor nem tudom azt is adnak-e egyáltalán.
  • spatrik
    Sziasztok.A vezeték nélküli kontrollerhez jár alapból aksi vagy megy elemmel is(AA)?