176865
banner
  • Olcsi2
    Roby eppen most arulja az ovet 7ert a gamer365-n...
  • gyzoli1
    XBOX360-on futnak az XBOX1-es játékok?Konkrétan a FIFA07 érdekel,mert 360-on egy nagy rakás...
    Ha igen,hogy kell kiírni?
    Létezik hozzá ss.bin?
  • klastrom
    Menny be az Árkádba ott is Saturnba Győrbe.
    Asszem van hitel is...
  • Tomo15
    Csak akkor kell, ha le akarsz szedni demokat a liveról.
  • spatrik
    Tomi minek winyo?Én is Core-t veszek memo kártyával aztán a MAddennek kell róla 9 mega a többit meg annyira használom amíg eccerre egyet végigtolok.
  • kill3r21
    Fiuk lányok please help!
    Szeretnék venni x360at részletre..nem tud valaki Györ környéki üzletet ahol lehet venni? részletre? meg arra lennék kiváncsi Sony Wega tv-nk van..azon nagyon gáz lenne? meg aki keni vágja az irott gamék futattását az irjon privátot
  • CrucifX
    Eladó játékok

Vagy Ebay.
  • Tomo15
    Jah, az úgy más:)
  • Casper007
    Ja, de én nem akarok demot letölteni, meg filmet tárolni rajta. Meg nincs is annyi pénzem
  • Tomo15
    NE VEGYÉL core packot. Vagy ha igen, akkor mindenféleképp ajánlatos hozzá egy winyo.
  • Casper007
    mármint használtan, igaz? és honnan?
  • CrucifX
    Igen, de Saints Rowot 8-9 ezerbol is siman meguszhatod masodkezbol, annyit is er kb.
  • Casper007
    Én most karácsonyra néztem ki magamnak egy Core Pack-t 64990Ft-ért, meg ehhez verszek egy 64 MB memóriakártyát 10990 Ft-ért. Plusz Saints Row kb. 16000 Ft, ez így összesen 91980 Ft. Egész jó vétel, nem?
  • turho
    Mikróba rakom az elbaxott írott lemezeimet. 1 mp és azalatti idő cd-knél gyönyörű téglafal-mintát eredményez (gyakorlatilag a hullámhossz látszik beleégve a felületbe). DVD lemeznél a ragasztott mivolta miatt nem ilyen szép, és ki is lyukad hamar....de a legjobb megsemmisítő. Azóta használom, amióta egyszer mérgemben kettétörtem egy Philips mp cd-r-t, és a gőzölt alumínium réteg szerteszállt róla a szobában. Na porszívózás ezerrel.... :DDD
  • öregharcsa
    bazzzannyit azé tudni illik egy mikróról hogy fémet és fémes alapú tárgyakat nem rakunk bele(kivéve ami hozzá van kifejlesztve)
    a dvd lemezekben is van egy hajszálvékony réteg ami ilyesmit tartalmaz..(pontosan nem tudom milyen alapanyag..talán ezüst)ezt majd a szakik megmondják...egyébként nagyon szép ívet tud húzni a mikróban....
  • Sund
    EW Dunakeszi. A többiben nem tudom mi van, de ebben tuti h ez.
  • tejföl
    Van egy piros RCA, meg egy fehér RCA a kábelen. Az erősítők bemeneten van ugyanilyen szinű aljzat. Csatlakoztatod a megfelelő színt, és már szól is. Sztereóban! De milyen házimozid van?
  • Örm
    Hogy kell összekötni mert nekem a gyári kábellel nem működik?
  • tejföl
    Persze, csak az mezei sztereo lesz nem 5.1.
  • FFX
    ómájgád
  • DanielT
    Ez igaz :D
  • szabzol

Gondoltam ennél rosszabb már nem lesz a lemez (nem eredeti), valaki pedig azt írta, hogy ez megoldhatja a gondot. Hát megoldotta.
  • sacano1
    persze ha van rajta aux akor simán rca val nálam is ugy van
  • DanielT
    Na jó. Ezt nem hiszem el, hogy voltál akkora barom és ezt megcsináltad... Ilyen nincs.
  • Örm
    Erre valaki legyenszíves válaszoljon.
  • Tomo15
    Mikoróba
  • szabzol
    Öhöm-öhöm. Szóval ki is írta azt, hogy "koszos lemez" hibánál mikróba kell rakni 1mp-re a DVD-lemezt? Olyat villant, majdnem összesz@rtam magam. Szépen berepedezett. Pedig szerettem volna COD 3-azni.
  • Ádám 16
    szevasztok nagyo gondolkodok egy xbox 360 vételével de még azt kéne tudnom hogy melyik meghajtó a legjobb melyiket a legkönnyebb flash-elni ?
    a három dvd közül melyiker ???

• Ioles
    Ez melyik boltban van?
  • DanielT
    Én má' nem szarozok vele, továbbadom az infót és kész :)
  • Sund
    de meg kéne kukkolni a havernek előtte tescót is, mert ha van hasonló finanszírozás, akkor az jobban megéri a +2 játék miatt, nem?

Senkikk,

7-10 ezer a fapad wireless
  • Senkkik
    láttam vhol hogy azt írta vki hogy neki chellos nete van (classic mint nekem is) és nem tud felcsatlakozni az xbox live-ra! Azt írták neki hogy kell hozzá egy router!... ez télleg kell? mennyi 1 ilyen router?
  • DanielT
    Hopszimopszi! Má' nem is ingyenes :) De köszi, továbbítom!
  • Sund
    na megnéztem ma pontosan:

saját erő: 0
    sarc: 11 490
    törlesztő (20 hónap) 5.750Ft

THM 12,87%
  • Örm
    Hello!
    Olyan házimozira amin nincs optikai kimenet arra rálehet kötni az Xbox 360-at
  • koviprog
    Szia Ptomcat! Megvenném a joystick akkumulátorodat XBOX360-hoz, ha megvan még dobj egy elérhetőséget a [email protected]!

Thx!
  • fozelek
    Én tecsósat vettem, Samsung ms28 van benne, és törhető, mert már törve van.
  • DanielT
    2k7 egyértelműen sokkal jobb értékeléseket kapott mindenhol.
  • alph4
  • spatrik
    1 kérdésem van:NHL 07 nagy NHL 2k7 a jobb?