176865

-
Olcsi2 #4343 Roby eppen most arulja az ovet 7ert a gamer365-n... -
gyzoli1 #4342 XBOX360-on futnak az XBOX1-es játékok?Konkrétan a FIFA07 érdekel,mert 360-on egy nagy rakás...
Ha igen,hogy kell kiírni?
Létezik hozzá ss.bin? -
klastrom #4341 Menny be az Árkádba ott is Saturnba Győrbe.
Asszem van hitel is... -
Csak akkor kell, ha le akarsz szedni demokat a liveról. -
spatrik #4339 Tomi minek winyo?Én is Core-t veszek memo kártyával aztán a MAddennek kell róla 9 mega a többit meg annyira használom amíg eccerre egyet végigtolok. -
Fiuk lányok please help!
Szeretnék venni x360at részletre..nem tud valaki Györ környéki üzletet ahol lehet venni? részletre? meg arra lennék kiváncsi Sony Wega tv-nk van..azon nagyon gáz lenne? meg aki keni vágja az irott gamék futattását az irjon privátot -
Eladó játékok
Vagy Ebay. -
Jah, az úgy más:) -
Ja, de én nem akarok demot letölteni, meg filmet tárolni rajta. Meg nincs is annyi pénzem
-
NE VEGYÉL core packot. Vagy ha igen, akkor mindenféleképp ajánlatos hozzá egy winyo. -
mármint használtan, igaz? és honnan?
-
Igen, de Saints Rowot 8-9 ezerbol is siman meguszhatod masodkezbol, annyit is er kb. -
Én most karácsonyra néztem ki magamnak egy Core Pack-t 64990Ft-ért, meg ehhez verszek egy 64 MB memóriakártyát 10990 Ft-ért. Plusz Saints Row kb. 16000 Ft, ez így összesen 91980 Ft. Egész jó vétel, nem? -
turho #4330 Mikróba rakom az elbaxott írott lemezeimet. 1 mp és azalatti idő cd-knél gyönyörű téglafal-mintát eredményez (gyakorlatilag a hullámhossz látszik beleégve a felületbe). DVD lemeznél a ragasztott mivolta miatt nem ilyen szép, és ki is lyukad hamar....de a legjobb megsemmisítő. Azóta használom, amióta egyszer mérgemben kettétörtem egy Philips mp cd-r-t, és a gőzölt alumínium réteg szerteszállt róla a szobában. Na porszívózás ezerrel.... :DDD -
bazzz
annyit azé tudni illik egy mikróról hogy fémet és fémes alapú tárgyakat nem rakunk bele(kivéve ami hozzá van kifejlesztve)
a dvd lemezekben is van egy hajszálvékony réteg ami ilyesmit tartalmaz..(pontosan nem tudom milyen alapanyag..talán ezüst)ezt majd a szakik megmondják...egyébként nagyon szép ívet tud húzni a mikróban....

-
Sund #4328 EW Dunakeszi. A többiben nem tudom mi van, de ebben tuti h ez. -
Van egy piros RCA, meg egy fehér RCA a kábelen. Az erősítők bemeneten van ugyanilyen szinű aljzat. Csatlakoztatod a megfelelő színt, és már szól is. Sztereóban! De milyen házimozid van? -
Hogy kell összekötni mert nekem a gyári kábellel nem működik? -
Persze, csak az mezei sztereo lesz nem 5.1. -
FFX #4324 ómájgád -
Ez igaz :D -
szabzol #4322 
Gondoltam ennél rosszabb már nem lesz a lemez (nem eredeti), valaki pedig azt írta, hogy ez megoldhatja a gondot. Hát megoldotta. -
persze ha van rajta aux akor simán rca val nálam is ugy van -
Na jó. Ezt nem hiszem el, hogy voltál akkora barom és ezt megcsináltad... Ilyen nincs. -
Erre valaki legyenszíves válaszoljon. -
Mikoróba 

-
szabzol #4317 Öhöm-öhöm. Szóval ki is írta azt, hogy "koszos lemez" hibánál mikróba kell rakni 1mp-re a DVD-lemezt?
Olyat villant, majdnem összesz@rtam magam. Szépen berepedezett. Pedig szerettem volna COD 3-azni.
-
Ádám 16 #4316 szevasztok nagyo gondolkodok egy xbox 360 vételével de még azt kéne tudnom hogy melyik meghajtó a legjobb melyiket a legkönnyebb flash-elni ?
a három dvd közül melyiker ???
-
Ez melyik boltban van? -
Én má' nem szarozok vele, továbbadom az infót és kész :) -
Sund #4313 de meg kéne kukkolni a havernek előtte tescót is, mert ha van hasonló finanszírozás, akkor az jobban megéri a +2 játék miatt, nem?
Senkikk,
7-10 ezer a fapad wireless -
láttam vhol hogy azt írta vki hogy neki chellos nete van (classic mint nekem is) és nem tud felcsatlakozni az xbox live-ra! Azt írták neki hogy kell hozzá egy router!... ez télleg kell? mennyi 1 ilyen router? -
Hopszimopszi! Má' nem is ingyenes :) De köszi, továbbítom! -
Sund #4310 na megnéztem ma pontosan:
saját erő: 0
sarc: 11 490
törlesztő (20 hónap) 5.750Ft
THM 12,87% -
Hello!
Olyan házimozira amin nincs optikai kimenet arra rálehet kötni az Xbox 360-at -
koviprog #4308 Szia Ptomcat! Megvenném a joystick akkumulátorodat XBOX360-hoz, ha megvan még dobj egy elérhetőséget a [email protected]!
Thx! -
fozelek #4307 Én tecsósat vettem, Samsung ms28 van benne, és törhető, mert már törve van. -
2k7 egyértelműen sokkal jobb értékeléseket kapott mindenhol. -

-
spatrik #4304 1 kérdésem van:NHL 07 nagy NHL 2k7 a jobb?