176867

-
hmm nos akkor Tavasszal lehet majd kapni 40-50ért használt xbox ot ??? -
A hűtésmódosítás+flash 6000ből megvan. -
X-media Én is itt csiáltattam. -
Ne. A sima XBOX már nagyon lejárt. Igaz én egyenlőre még többet játszok az XBOXommal mint a 360ommal, de most arra fog jönni egy rakat baszott jó játék. Én a 360at ajánlom neked. Nekem is csak 1 eredeti játémo van rá, viszont flashelve van és a hűtés is fel van erősítve, így élvetem mind a 9 játékomat az eredeti Saints Row mellett. Szeritnem vegyél 360at jobban jársz. Gondolom jövőre már úgyis csorogna a nyálad a 360 és PS3 játékai után így előbb-utóbb úgyis vennél vagy 360at vagy PS3at és mivel a 360 olcsóbb ezért gondolom azt, akkor meg már úgyis mindegy, hogy most vagy később veszel. Nem is beszélve arról, hogy sok XBOXos játék kompatibilis a 360al. -
és hol tudom normalisan megcsinaltatni mert nem Bp.- vagyok ? -
Gabe18 #4460 Ha normálissan megcsinálják,a flash-el magával semmi gond.(már technikailag)
Az egyéb problémák flash nélkül is előjöhetnek... -
xbox360
fhlash -
A leírásotok alapján 2x is gondoljam meg, hogy vegyek e xbox30.-at ?
Nekem nem lesz egyelőre pénzem eredeti játékra feseltetni szeretnem a gépet.
Rossz ötlet?
Vegyek inkább sima xbox?
-
Ptomcat #4457 Köszi a választ! Amúgy nekem sem a sok játéktól voltak gondjaim! két óránál többet nem is használtam egyszerre az tuti. -
peter31 #4456 Premiumot vettem 120k
+ wifi controller 12k
+ wifi bridge 18k
+5 game
+okosítás
most már dl lemezeket veszek meg az ftp és ennyi.
Szerencsere nekem nincsenek hűtési gondjaim, mondjuk nem is vagyok egy hardcore gamer...
-
Eladó: ms advanced scart kábel + smartjoy frag kütyü + ms "s" joy - cserélném még x360-játékokra is a fentieket -
bea82 #4454 koszi
korulnezek -
Gabe18 #4453 Clone cd-nél elvileg semmit nem kell állitani,az irási sebességen kivül. -
Gabe18 #4452 Legújabb gépeket még nem lehet elvileg flashelni hogy a másolt játékot is vigye,de nemtudom ez a "legújabb" milyen gyártási időt takar.
Ha van egy géped amit lehet,akkor kisebb konzolboltokban érdemes próbálkozni ezügyben. "apronet.hu"-n körbenézel.
Vagy szintén ilyen kisebb boltokban már vehetsz gépet eleve flashelve.
GoW-t vagy letöltöd te és kiírod,vagy megveszed azt is készen valakitől. -
rapsicka #4451 Pio 111d-iróval,Clonecd-vel kell valami segédprogram a bitsetting beálitáshoz,mert úgy tudom ezt a Clonecd-nél nem lehet állitani. -
Hát én próbáltam benq-val, lg-vel és philips íróval, egyik se lett jó. Amit a benq-val írtam azokat még néha beolvasta a gép kb ötödszörre. Vettem egy 111d-t, azzal úgy olvassa mint a gyáriakat. Szóval tapasztalatból mondom hogy számít :) -
Gabe18 #4449 Hát volt itt régebben egy hozzáértőbb embertől egy nagyobb hozzászólás erről a Pioneer dologal kapcsolatban.Miszerint túl van misztifikálva a dolog,és más író is ugyanugy megteszi.(már gondolom nem az utolsó összetákolt szutyok,hanem ami valami márkát képvisel)
Én nem tudom mert nekem pont Pineer volt,már eleve a 360 előtt is. -
bea82 #4448 lecci lecci sracok
valaszoljatok nekem is!
koszi -
Gabe18 #4447 Hát van DVD-R meg DVD+R lemez (asszem)...Mindegy, a lényeg hogy neked DVD+ os kell.Én pl. Traxdatára írok,az DVD+R DL megnevezésű.Ricoh,Verbatim márka ajánlott,de nálam ugye a Traxdata is bevált.
Pioneer irót meg a számitógépbe rakod,hogy azzal ird ki a letöltött játékokat.De ha esetleg mástól szerzed a játékokat,akkor ez a lépés nem szükséges...
-
rapsicka #4446 Tulajdonképpen hányféle hűtő létezik az XBox360 hűtésére? -
Nekem is LG DVD-íróm van. Nagyon remélem, hogy azzal is ki lehet írni. -
öö nekem régi LG iróm van azzal nem lehet traxdata 2.4xes dupla dvdét jol kiirni clonecdvel x360 ra???? MINDENFÉLEKÉPPEN PIONEER KELL? -
Úgy érted, hogy a nagy kapacitású lemezekre? És ez a Pioneer író most a gépbe, vagy a boxba megy? Bocs, ha hülyét kérdezek. -
rapsicka #4442 A Talismoon Whisper Xbox 360 hűtőről van valakinek tapasztalata,ez egy belső hűtő? -
bea82 #4441 hello
baratomnak vennek x360-at karira
mire kell figyelni vasarlaskor? letezik belole olyan ami masolt jatekokat is visz? hol csinaljak meg? gears of war kellene konkretan neki, errol beszel allandoan
koszi a valaszt -
ha 64990 Ft lesz karácsony környékén akkor tavasszal használtan lesz olyan 45-50eft..főleg ha kijön a ps3 akkor mégkevesebb lesz ..az jó lenne xD 45-50ért már megvenném -
Szeszmester #4439 Az új gépeket asszem egyenlőre nem lehet flashelni.
Pioneer 111-D írót vegyél, plusszos lemezre kell írni.
A verbatimot ajánlgatják, de szerintem bármilyen márkás megteszi.
Én Maxell lemezekre írok és nagyon korrektül viszi. -
Szeszmester #4438 Én is január körül vettem a gépet, Premium.
Vettem még egy kábel nélküli kontrollert és asszem töltőt, meg 3 játékot. A játékokat cserélgettem meg egyet eladtam.
Most fwt frissíttettem és belerakattam plusszba egy hűtést meg másoltattam egy gamét.
Vettem DL-DVD írót, lemezeket, FTP-előfizetés.
Egyébként a géppel nem volt smemi baj, tökéeltesen működött, hack nélkül is. A ventillátort csak azért rakattam bele, mert játékot is akartam másoltatni a sráccal és ne zavarjon el. -
Gabe18 #4437 Hát nekem másfél hónapja rajta van a Nyco.Egyetlen hátrány a hangja,ami a szerintem egyáltalán nem hangos gépet valóban eléggé zajossá teszi.Főleg hogy én kb fél méterre ülök tőle...
Hogy mennyit segit rajta azt nem tudom.Valami picit biztos,de nem lesznek tőle jégcsapok rajta az biztos.
Hát ez most új enkem hogy a MS szerint meg ettől fog leégni az egész.Rosseb tudja már mivel tesz itt jót az ember.Hát mindegy,én már rajta hagyom,ha eddig birta,birja tovább is,vagy pusztuljon... -
Nekem karácsonyra lesz X-BOX 360 Core Pack 64990Ft-ért, hozzá egy 64 MB memóriakártya 10990Ft-ért, és még egy játék. Erősen gondolkodom rajta, hogy ki kellene majd flasheltetni, de nem tudom, hogy megéri-e, mennyibe kerül, és hogy milyen DVD-re kell kiírni a játékokat. Emellett olvastam, hogy a hűtés sem az igazi, ezt milyen hűtőrendszerrel lehet orvosolni? -
Tavasszal mennyi lesz kb az xbox 360 használtan?:D 50k?:) -
rapsicka #4434 Van valakinek,olyan tapasztalata,hogy a túlmelegedéses problémán a Nyco intercooler javitott volna, mert majdnem mindenhol azt mondják,olyan mint halottnak a csók.A plusztűtés felszerelése akár Nyco,akár vizes okozott már problémát a gép müködésében(pl: a honlapon emlitett leégés)? -
Ptomcat #4433 Core-t vettél vagy premiumot? A játékokat leszámolva milyen kiegészítőket vettél hozzá? -
peter31 #4432 Nekem nincsenek ilyen gondjaim. Mondjuk én még januárban vettem a gépet. Ha mindent összeadok amit vettem még hozzá benne van már 200k-ban. -
Ptomcat #4431 A következő honlapon olvashatsz a Nyco hűtőről.
http://winportal.net/?id=573 -
Ptomcat #4430 Hát én is ezért vettem konzolt! Kicsit besokalltam hogy játékvásárlás előtt proci, vga és memóriaadatokat kell olvasnom. A játék ugyan drágább hozzá, de ez szerintem ez rendben. Amúgy milyen hűtőt érdemes venni és mennyiért? -
Attila 007 #4429 Igazad van, hogy sokat kell beleölni, de még mindig jobb mint negyedévente VGA t vásárolni, vagy talán esetléeg egy új gépet:) -
spatrik #4428 ez az Nyko intercooler szett mennyit segít neki??? -
Ptomcat #4427 Amúgy senkit nem akaorok lebeszélni a konzolról csak azért írom, hogy előfordult velem is ilyen eset! Remélem kijavítják a hibát és végre játszhatok a géppel! -
Ptomcat #4426 Igazad van, az általános elég tág fogalom és csak saját nevemben beszélhetek! Enegem csak az dühít, hogy a telefonos ügyfélszolgálat öt perc alatt azt mondta, hogy a karcolás vibráció miatt van! Ha azt mondja, hogy futárt nem küldhet ki ilyen hiba miatt, de ha személyesen ide vagy oda elviszem, akkor rendben, ilyen a rendszer. De hogy több segítséget kaptam az 576-tól, mint a gyártótól az ciki nem?!