176865

-
Örökké..hmm a vezetékos Yoy xD -
Megvan a gépem fél éve és eddig 3x merült le az elem... -
klastrom #4502 Faszság.Mé az autót nem kell tankolni vagy te sose leszel éhes ??Mi tart örökké ? -
ezért nem jó a vezetékn élküli..ugyan olyan szar mint a vezeték nélküli egér ..1-2 hét múlva lemerül az elem oszt vehetesz másikat ..vagy ha akkumlátor van benne azt meg 2 naponta kell tölteni..és mondjuk aki multizik annak azé nem olyan jó hogy azért kapott ki mert lemerült az elemje/akk xD -
linkaska #4500 Nem adnak töltőt 2 elemet adnak bele. -
Richard90 #4499 + még egy kérdés.
ha a premium csomagot veszemmeg, abban van vezeték nélküli kontroller. na most az lenne a kérdésem, hogy ahhoz adnak töltőt? vagy külön meg kell venni hozzá? akkumulátoros, vagy elemes a gamepad? -
Richard90 #4498 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha én régebbi (szeptember előtt gyártott) konzolt veszek, akkor még magyar lesz a live? vagy ennek semmi köze nincs a konzolhoz?
ja és ha tudnátok dobni egy linket, ahol van egy kis xbox360 leírás, hogy hol csinálnak flashelést
thx
(még az apronetet átnézem) -
klastrom #4497 Vissza lehet állítani.És az mire jó ?
Ha nem barmolva van leszedve a garcimke akkor a kutya nem veszi észre hogy a gép más nyelveket is beszél... -
hát most a core 65-70..fél év múlva leesik az ára vmennyire mondjuk 55-60 és aki meg el akarja adni a coreját az nem tudja majd csak max 45-50 ért mivel ha 55 az új és használtan 50 ért akarja eladni akkor senki sem fogja megvenni ) kivéve ha hozzáadja a játékait xd -
Piko888 #4495 Nem tudtok Sopron környékék olyan boltot ahol flashalik a x360-at?Ja és ha flashaled a gépet azt utána vissza lehet állítani? -
Szeszmester #4494 Már hogy lenne annyi? Közgazdász-e vagy? -
klastrom #4493 http://dvd-secrets.co.uk/xbox360/ -
klastrom #4492 http://www.apronet.com/konzol/lista.php?alrovat=389 -
Használtan tuti lesz 45-50;) -
A core pack -
Tavasszal vegyetek xbox ot akkro 45-50k lesz :-) -
xboxer #4488 hello
Melyik boltot ajánlanátok ahol már flashelve adják a gépet? -
bea82 #4487 igen, bp-i vagyok :) megkoszonom elore is
hol lehet a legolcsobban megvenni? -
Szeszmester #4486 A legújabb hack elméletileg felderíthetetlen, az MS nem nagyon zárhat ki. Jó ötlet a 360, biztos örülni fog :)
A szeptember végi és utáni (gyártású) gépekkel lehetnek bajok hack szempontjából. A gyártási dátum rajta van a gép hátulján, mielőtt megveszed, meg tudod nézni.
Ha BPi vagy, tudok ajánlani egy srácot, aki nagyon profin frissíti a gépet. -
rapsicka #4485 A Platinum Shoposokról van esetleg valakinek tapasztalata? -
Szeszmester #4484 De nem is egyszerű.
Én a helyedben keresnék egy hozzá értő embert vagy "szervízt". 3 ropiért csinálják, ennyit megér az, hogy ne törd szét a házat és ne baszd el a gépet (akkor azzal már nem lehet mit kezdeni).
Ha mégis belevágsz:
www.xbox360.blogol.hu -
biztos ,de én elkerülném őket a helyedben......mármint ha később is használni akarod a géped... -
nem lehet annyira bonyesz
csak valami magyar leirás kéne mert nem látni mit csinál a pc.-vel :D
-
lol -
http://video.google.com/videoplay?docid=1382866382852522503&q=xbox360+firmware
-
Most a Core 65-70 be kerül teljesen újan.Tavasszal nem lesz belőlle 55k???:S..akkor használtan meg 45-50 vagy ez csak 2év múlva lesz?:D -
Piko888 #4478 Ja és ha flashaled a gépet azt utána vissza lehet állítani? -
Piko888 #4477 Nem tudtok Sopron környékék olyan boltot ahol flashalik a x360-at? -
Piko888 #4476 És hol van az X média? -
spatrik #4475 A konzolstúdióban flashelik a gépet??? -
"otthon csinálod" és hogyan ? van valami leirás valahol ?
általában mindent tdk.-ra irok vagy philips -
Attila 007 #4473 Olyan példa volt Bea82 több amikor flash nélküli gépek kaptak egy kód hibát és RIP lett a vége, én még moddolt gépről nemhallottam hogy lelett volna tiltva, de nemis hiszem hogy lesz, ugyanis a Microsoftnak a Live előfizu igen lényeges dolog hisz ha már telitették a piacot, ezekből a LIVE os dolgokból akarnak nagy pénzeket kaszálni. -
hátuljára -
1. A hátuljára gondolsz?
2. Én a Konzolstudioban vettem, ennél olcsóbban (99.990 Ft) még nem láttam.
3. 360ba a chip ugyanannyit ér mint a flash, csak 4szer annyiba kerül, vagy ha otthon csinálod teljesen ingyen van. nÉn mindenképpen a flasht ajánlom.
Még egy jó tanács: Ha veszel akkor nézd meg, hogy milyen meghajtó van benne (Hitachi vagy Samsung). Nemrég beraktam ide egy képet ami alapján megállapíthatod. A Samsung csak a márkásabb lemezekkel van jóban, az olcsóbbaknál kiírhatja, hogy koszos a lemez. Én ezzel megszívtam, mert nem nagyon szereti a Philips és Traxdata lemezeimat. -
bea82 #4470 koszi a valaszokat
mennyi az eselye, hogy egy modositott x360-at kizarnak a live-bol? volt mar ilyen? -
Van valakinek képe xbox360 hátlapról?
Hol érdemes venni gépet hol a legolcsóbb sajna részletre fogom megvenni szóval olyan hely, kellene?
Azt írta valaki,nekem ,hogy chipelni kell az ugyanaz, mint a fhlash?
Sorry a sok kérdésért ,de halvány gőzőm sincs a konzolokról,de szeretnék egyet vásárólni. -
Legfeljebb ha Core tög magában, esetleg nagyon lestrapált Premium szintén teljesen önmagában. -
Kétlem. -
xbox360 ra gondolok -
hmm nos akkor Tavasszal lehet majd kapni 40-50ért használt xbox ot ???