176865
banner
  • peter31
    Bocs a 2.-nál ez a jó LINK.
  • peter31
    Itt tuti találsz

vagy

Itt

• zsoleer
    hello sziasztok!

Tudok szerezni zsir ujonnan x360 prémium pack csomagot 100e-ért szerintetek megvegyem mert hallotam hogy a 100-on aluli boxok lehet nem frankok erröl tudtok valamit? köszi
  • ajem kisa
    Én valamelyik nap láttam egy boltban a gow-t egy kis plazmára rakva....
    Nagyon komoly volt a graf..
  • KILLER2
    Nem tudom, hogy itt ki játszott már a Gears of Waron, de mindenkinek ajánlom. Ennyire jó játékot nem is tudom mikor láttam, ha egyáltalán láttam már. Iszonyat jó! Szép graf, jó irányítás, jó hangok, jó hangulat, összegzésképpen ki**szott jó játék! Mindenki szerezze meg, amint tudja!
  • athlon7
    Szevasz Ekrazit!

A közel jövőben tervezem, hogy veszek egy XBox360 konzolt és amennyiért Te tudtsz hűtéssel, okosítással és garival gépet talán ideáig a legolcsóbb, amit találtam:)
    Ha aktuális lesz a dolog, tudnánk majd értekezni?
    Esetleg MSN-re fel tudnál venni? Címem: [email protected]

Ui.: még elég sok hiányzik, hogy meg legyen a 114 ezer Ft, de ha sikerül összegyűjteni, akkor... :D Ide veled x360!!!!!
  • Banano007
    pff XD
  • öregharcsa
    ahol mindíg is vásároltam....csak összehasonlításképpen kérdeztem......
    onnan hordtam évekig a psx,ps2-xbox gépeket eledásra....
    ők olcsóbban szereznek be mindent és ami fontos mindíg adnak rá garit amit érvényesíteni lehet!....
    sanja nem publikus a címük a mostani khm bezárások miatt...
    ki tudja ki kéri, lehet akárki a másik oldalról...
  • sztomy69
    Fogyigyerek nekem fel vagy véve:D
  • peter31
    nekem meg van...
  • Banano007
    Vki vegyen fel pls msn en : [email protected]

Ott még lenne egy pár kérdésem :-)
  • james69holden
    annyiért hol? :p
  • tejföl
    Szia smiley!!
    Korrekt az ajánlat! Ha teheted fogadd el!
  • öregharcsa
    szevasz komám!!!

a 114e ft az sok okosított+hűtésszerelt premium gépért????
    ja + gari hozzá...
  • tejföl
    Csak a könnyebb áttekinthetőség érdekében kérlek, hogy az üzenet elküldése előtt klikkelj a "válasz erre" felíratra! Legalább tudjuk kinek címezted. Köszönöm!
  • tejföl
    COD2 tavaly jött ki, COD3 idén. Ez csak egy év."És igen mér neXDLive meg nem kell nem fogom a netet óránként költöztetni a szobábó a nappaliba."
    Ezt meg nem tudom értelmezni.
  • spatrik
    Bakker évente veszek kb 1 játékot(évente a Maddenek+párévente jön új cod).És igen mér neXDLive meg nem kell nem fogom a netet óránként költöztetni a szobábó a nappaliba.
  • Ptomcat
    Szerintem is pofátlanul drágák a játékok! Én is már több éve eredetiben veszem a játékokat, de maximálisan megértem a más úton járókat is. Én például biztos több játékot megvennék ha olcsóbb lenne!
  • ajem kisa
    Jogos, bár az átlagbér az nem mindenhol egyezik
    De ez már nem a témához tartozik...
  • tejföl
    Nem tart vissza senki, hogy megvedd. Azért 15-18000 Ft nem kis pénz. Nem tudom, hogy ebből mennyi jut a fejlesztőkhöz, de gyanítom csak a töredéke. Egyszer már írtam, úgyhogy elnézést az ismétlésért : Nekem van egy 11 éves fiam, akinek szintén van gépe, ergo nekem egxszerre két orgi játékot kéne venni a megjelenés napján. Ez már ugye 35 ezer körül van. A live-on kapásból találkoztam már három olyan emberrel aki hasonló cipőben jár. Mennyi is a magyar átlagbér? Netto 120 körül? Ezen is érdemes lenne elgondolkodni. Én a magam részére megveszem azt a három-négy játékot amivel eredetiben nyomulok, de ezért elvárnám legalább a magyar felíratot hozzá.
  • Gabe18
    És akkor a flash-t meg a Microsoft gyárilag adná a géphez hogy a házilag kiírt demót a gép elinditsa?
  • ajem kisa
    Arra meg azért lett volna értelmesebb venni egy prépmiumot a live miatt pl, onnan letudnál szedni demokat!
  • ajem kisa
    Vaó! Egy igazi mártír!
    Nem kellene orditanod, ha kell eredetiben, akkor goglin nézz szét, itt a többség nem foglalkozik sokat eredeti játékkal (ebbe ne menjünk bele, miért..)!
    Vagy bemész egy konzolboltba, és talán onnan is elküldenek, mert neked "biztos" nem fognak szerezni!
    Médijamárk,....stb....
    Csá
  • spatrik
    az a kárhogy nincs vmi olyan website(PC-nél) ahonnan box 360 demókat letöltesz kiírod DVD-re vagy CD-re és viszi a demót
  • spatrik
    ÁT TE BAKKER ÉN MEGTOSZTELEM AZOKAT AZ EMBEREKET AKIK ÉVEKET DOLGOZNAK HOGY M?EGCSINÁLJÁK A GÉMET!ÉN MEGVENNÉM NEM LESZEDNÉM!!!
  • klastrom
    Hogyne lehetne ?!Torrenten má a Pal is kinn van ezer éve...
  • peter31
    Tessék ha a konzolstudio árait nézzük 75k a core pack ehhez dobj 10k-t a memória kártyáért gondolom nem akarod mindig előlről kezdeni a játékot.

És akkor 85k-ért vagy megveszed a core-t...

Vagy +15k-ért (100k) veszel egy prémiumot és nincs gond a mentéssel nem vagy pórázra kötve amikor játszani szeretnél, kapsz egy hónap goldot kipróbálhatod, hogy szeretnél-e interneten játszani, meg tölthetsz le demokat trailereket.

85k vagy 100k te döntesz egy biztos jól fogsz dönteni...
  • spatrik
    És vettem Core packot+memo+s-video kábel...wireless irányító nem lenne jó nekem még elvesztem:DaLive meg nemérdekel...CSAK EZT A ROHADT MADDEN 07-et NEM LEHET BESZEREZNI(7 boltba vótam)
  • peter31
    tudsz de menteni nem. Tehát nem tom mennyi a core pack de kapásból tegyél hozzá 10k-t és úgy hasonlítsd össze.
  • Gabe18
    Játszani tudsz, csak állást menteni nem...
  • Banano007
    vki megadná az msn címét úgy gyorsabb lenne..mert még van egy pár kérdésem xD
  • Banano007
    A core packal ha nincs memóriakártyám akkor nem tok rajta játszani?
  • peter31
    Ha a Live egy kicsit is érdekel, akkor jobb a vinyó.

A memória kártya 64mb-os közel 10k

A vinyó emi ennek a soxorosa kb 25k

De te tudod a te lóvéd.
  • Banano007
    aha
    ..egy memóriakártya mennyi?
  • klastrom
    Ja csak annyival kevesebbet is tud.
    wireless rlz.
    Core pakkot meg minek venni mire annyit fog érni mint a premium má jóval többet kőtöttél rá...
  • Gabe18
    Memóriakártyát.
  • deep
    Tölthető elem...
  • Banano007
    haggyuk..Ha veszek egy Xbox Core packot akkor ahoz még mit kell vennem?:-)
  • Banano007
    Na látod .. 1000Ft ot spórolhattál volna ha rám halgadsz xD
  • Banano007
    Örökké..hmm a vezetékos Yoy xD