176865

-
:):) -
Egy szemüveg csodákat tehet (csak ne rózsaszín legyen :D) -
FFX #4583 hát én nem ezt tapasztalom -
200-ért kapsz teljesen korrekt LCD tévét, amin az X360 olyan látványt produkál, amit a PC-s agyaddal elképzelni sem tudsz. -
Az, hogy jó szokás szerint a megjelenés közeledtével egyre rondább képeket adnak ki róla, és hiába indult gyönyörűnek, már a mostani shotokon is az X360 szint alatt van, mire megjelenik, meg már csak közröhej tárgya lesz konzolos körökben. -
Én nem tudom, hogy mi a jó, vettem egy 360-ast,de ahhoz, hogy élvezni lehessen ,mindjárt kellet venni fél milláért egy LCD tv-ét is hozzá ,plusz a játékok...
És egyáltalán nem vágtam magam hanyatt!!! -
"A Crysis képeken már most csak röhögni lehet, pedig hol van még a megjelenés? "
Ennek a mondatnak ,kérdésnek vagy minek, tulajdonképpen mi az értelme? -
Mit dicsérgetek? 
Én csak egy cikket raktam be, és semmi érdekem nincs védeni, meg ajánlani, de a pc fejlesztésből elegem van, és amire nekem kell a pc,mostmár így marad, mert a videókártya árából inkább x360-at fogok venni!
A pc-n levő játék, ami engem érdekel (az a kevés), meg konzolon is van!
Stb,stb... -
Richard90 #4577 a clonecd-nek melyik válatozatával ajánlott játékokat kiírni? clonedvd-t is lehet használni? -
turho #4576 Aham, Quad SLI-s 4 magos 1 kw-os hőerőművek, mi? Hát köszi, inkább sose játsszak a Crysissel... -
A Crysis képeken már most csak röhögni lehet, pedig hol van még a megjelenés? -
nos: Crysis ről szól..
A PC és a köv. generáció!
"A crytek feladatának érezte bebizonyítani, hogy egy pc ben legalább annyi erő van, sőt több is, mint egy konzolban.A csapat elmondása szerint azért csak PC-re készül a crysis, mert ezt a minőséget sem az xbox 360, sem a ps 3 nem képek előállítani.Valamit mindenképpen vissza kellene venni ahhoz, hogy menjen ezeken a konzolokon.-például textúra minőségét és látótávolgságot." 2006/6 Gamestar .. Ez jól esett :D -
és? -
*Nagyon -
Nagy dicsérgeted már azt az Xbox 360 t..de mindjárt bemásolok egy jobb idézetet muwhahhaa pillka -
höhö én tok egy jobbat: "Sajnos az információt még erősítették meg, de a jelek arra utalnak, hogy lesz Gears of War PC-re.
Amerikában az egyik leghíresebb szaklap, az IGN 94%-al jutalmazta az akció, horror és taktikai elemeket is ötvöző játékot. Természetesen ez a kövér szám az Xbox 360-as programra vonatkozik, mint ahogyan az alant látható két kép is a konzol verzióból való. Ennek oka rendkívül prózai: elvileg készül PC-re adaptáció. Elvileg. Ugyanis a tengerentúli ország egyik patinás játék magazinja, az egyik oldalán a Windows Vista játékait mutatja be, és meglepetésre köztük van a Gears of War doboza is. "
-
nembaj, ne vitatkozom veled, mert te a multkor is segitettél+válaszoltál... majd meglátom de sztem nem hülyeség de ha nem akarjátok akkor jo. SZAVAZZUNK :):) -
Gabe18 #4568 És annak mi értelme lenne?Valaki az elején összefoglalná,rá egy hónapra amikor már mondjuk 100 hozzászolást vissza kéne keresni,akkor ugyis megkérdeznék ugyanazt... -
eddig ezt a keresöt mérnem vettem észre?:( nembaj akkor is jo lenne egy ien topic:)
-
Gabe18 #4566 Nem kell az 50 oldalt végigolvasni,hanem a lenti keresőbe be kell irni valami kulcsszót ami azzal kapcsolatos amire kiváncsi vagy ,és máris megmutatja azokat a hozzászolásokat amik azzal kapcsolatossak. -
milyen szép beszéd, büszke vagyok magamra :-] -
akkor megtenné vki hogy nyit egy ilyet-----> X360 írás
mert elég sok helyre irnak az emberék, hogy kell mit kell...aztán tisztelet a kivételnek, sokan elküdik öket hogy nézzetek szét ebben a topicban vhol lentebb( vmeik topic 50 oldalon felüli:)) szoval vki igazán nyomhatna egy ilyet, különben én fogok pontosan 2,5 hét mulva:D köszi a többi tudatlan x360 tulajok nevében is -
ok megvan :( 1 honapig nincs jogom -
hogy tud egy egyszerü regisztrált felhasználo , mint pl én:) topicot létrehozi??
-
Xbox360 eladó.4558.hsz. -
Haverom be tudott rendelni nagykertől. -
Nagyon jó áron kaphattad a második készüléket ha ezt ennyiért eladod :) -
Xbox360, 1 hónapos CORE pack+vinyó+headset, flashelve, Toshiba meghajtó igény szerint 2 játékkal 93.000,-Ft.Miskolcon házhoz is viszem.Media Marktos.Sürgősen eladó! (kaptam egy másikat...)
06/308564875. -
klastrom #4557 Hát olyan embör nekem is kellene... -
fozelek #4556 Csak nekem fagy rendszeresen a TDU demója? -
klastrom #4555 Az a te bajod... -
Hi! Ha valaki tud valakit Győr köryékén aki tud x360at flashelni az irjon privátot! THX -
peter31 #4553 nem -
zsoleer #4552 4545 please!! thx -
THX 
-
Gondolkozok én is egy X masina beszerzésén, csak gyue nincs kedvem mellé pluszba 250k kidobni valami jó kis LCD TV -re. Szal gondoltam inkább beruházok egy jó LCD monitorra. Csak ugye ezen a natív felbontáson gondolkozok, hogy lehet valami állítani, vagy alaból be lehet lőnni? Vagy mi? Mert el gány a képe a TFT -nek natív felbontások alatt, vagy felett :( -
GOW pc-re?
"A PC tulajok csak szomorkodhattak, amikor közel egy évvel ezelőtt az EPIC kapott egy szép aktatáskát, amiben a Microsoft Gears of War X360 exkluzivítására vonatkozó ajánlata volt. A méretei nem ismeretesek, de akkoriban tett kissé megzavarodott kijelentéseket Mark Rein a Wii-ről és PS3-ról. Arról pedig, hogyan fognak az X360-ra készített játékok futni PC-n, a következőt nyilatkozta egy Eurogamer interjúban: négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on.
Az állóvizet a PC Gamer hamarosan megjelenő karácsonyi kiadása kavarta fel. A lap 28. oldalán egy Games for Windows standról készített fotó (vagy render?) látható telis tele különféle játékdobozokkal, köztük a Gears of War-ral. Tehát nagy valószínűséggel érkezik majd a GOW, csupán az kérdéses, hogy mikor. Amennyiben a Vistával együtt kívánja reklámozni a Microsoft, akkor legkorábban január végén. A HALO példájából kiindulva az is elképzelhető, hogy csak évek multán juthatnak hozzá a játékosok a PC változathoz."
innen -
Én is szeretnék venni xbox 360-at és má nem kell sok Hogy meglegyen az ára.
Úgy 100-105 ezer forint
-
peter31 #4547 Hasonlítsd össze az ajánlattal. Zsír új is van ennyiért konzol boltban. -
wáááá, ez engem is nagyon érdekel, küldd el légyszives privátban a címet vagy valami,mert ez nagyon jol hangzik