176865

-
nem káprázott, és a csúnyától ez nagyon messze van... -
"X360 olyan látványt produkál, amit a PC-s agyaddal elképzelni sem tudsz"
Mégis ki a fa..nak képzeled magad, hogy így válaszolj nekem,egyáltalán ki kért meg rá te nagytudású, konzol buzeráns.
Miért is vagyok én pc-és?
én pc-én ,legfeljebb tervezni szoktam ,de gondolom azt te nem tudod ,hogy mit jelent...
A 360-at a csemetémnek vettem,és ugy gondoltam ,hamár ott van akkor ki is használom alkalmat,mert ugy is tv csere lett volna,nem az X miatt vettem tv-ét!
Előtte viszont több tv-én kipróbáltuk és a fél millás simán gyalázta az alsóbb kategóriás lcd-ket,de ennek ellenére nem vágtam magam hanyatt!
Nem is tudom minek "koptatom" neked a számat ,aki ennyire elvakult dilettáns, hogy ennyire véd egy TÁRGYAT,ott komoly gond lehet,valószínű egésznap csak játszol, másra ugy sem vagy jó!
Na pont az ilyen begyöpösödöttek ,miatt nem fogom engedni a gyereknek a napi 2 óránál több "NAPLOPÁST"!
chhh -
de sztem zárjuk le ezt a vitát mert kezd eldurvulni. az elöbb irt MFLEX csunyát és azt kiszedték vagy? káprázott a szemem és csak beképzeltem magamnak? -
klastrom #4622 5.2.9.1
2.kérdés: NEM -
amugymegha játékélményröl van szo akkor nincs is annál jobb mikor összegyültök 5en 6an és konzolon több joyyal nyomtok egy fifát vagy bármit..érdemes élni ezekért a pillanatokért asszem -
Jak16 #4620 szal, most beszámíttatom a PS2-őm (kb20-30k biztos ad érte) elado az accountom, és már megyek is venni Xbox-ot plusz még kicsikarok egy játékot ajádnékba :D:D:D:D -
Igaz igaz barátom -
öö hangfalszettem már megvan 5.1 30.000 kifogtam egy jo kis akciot 50 röl volt leárazva... x360 kiütve 110.000 + lcd tv egész jot veszel 250.000ért az annyi mint öö matekzseni mennyi is =390.000 és nem kell szarakodnom rohadt telepitéssel frissitéssel virusokkal szarságokkal amitöl a gép kikészül... én is szerettem jáccani pc de meguntam azt a sok sza*ságot. Hallod volt olyan h magátol törölt meg kikapcsolt stb.. önálló életre kelt a gépem érted?? Láttad a Terminátor cimü filmet?? Ezt akarjátok PC-sek hogy vagy 10-20 év mulva egy kibaszott nagy állat gépezet kopogjon és mondja: -Megjöttem és átveszem az urlamat az emberiség fölött.:D:D -
Richard90 #4617 #4577 valaki? -
turho #4616 Tényleg ne itt hokizz a pc-dre kérlek. :)
(még ha valami x360 vs pc topic lenne) -
Jak16 #4615 de valamit mindig elfelejtettek: Mondjuk van egy XBoxod, el vagy vele mondjuk 1 évig amíg beeéri őt a PC...VISZONT neked többszázezret kell költeni a gépedre mire úgy fut majd mint a konzolon...lehet hogyutánna le is előzi a PC az Xboxot, de neked akkor is kell rá költeni megint többszázezret hogy jobb legyen a géped mint az Xbox..viszont az Xbox ott ál és semmit nem kell rá költned mégis egyre jobb gamek jönnek ki rá, mert egyre jobban kitapasztallják az enginet...és neked mégse kell rá költened...szevasz, kétszer költesz gépre: egyszer amikor beéri az Xboxot (nem elég a grafika, azé kell hozzá stabil 60 FPS hogy évezd) utánna mégegyszer amikor elhalad mellette...na most erre most rájöttem, PS3-at nem lehetlesz csipelni, veszek Xboxot és leszarom a PC-ét :D Csak chatre kellesz :D
szal erről a vitáról ennyit szerintem -
meg szebb is :D:D:D:D:D -
nem isteniti senki csak jobb rajta jáccani mint pc enniy az egész -
Hát különbözik..akkor vegyé LCd tv t..pluszt 5.1es szart plusz konzolt..számold össze ..oszt mond el anyukádnak ... :D ..de sry na az 600.00 lesz kb..én meg ebből a pénzből 6 évig fejlesztek pc -t és ugyanolyan sőt jobb minőségben:-) -
turho #4611 Használd egészséggel...egyébként ez x360 fórum ettől függetlenül, és én mintha éreznék rajtad itt némi fikkantgatási szándékot. Mert van ám itt pc-s fórum is, ott lehet Crysisozni orrvérzésig. :) de ha érdekel, én letettem a pc-t úgymond, mert harminc fölött kurvára nincs kedvem buzizni már vele, nézni a villanyszámlát, lesni az árlistákat, tepeítgetni meg mé tököm tudja...így több pénz marad a családra. 2 éve még csúcs pc-m volt 8most már közepes lenne max). Konzolt nem azért vesz az ember mert ő akar lenni a best minőség.... -
Egyébként én is akarok venni egy xbox 360 at..csak azért nem kell annyira isteníteni..1-2 oszt csá ugyanúgy mint az xbox -
hát..na mind1..külnbözöz a véleményünk..te még nem láttál jol összerkott konzol+Lcd+5.1 triót, mert ha látnál akkor pfuu szived lehasadna!! PC det egyböl adnád el:D mennél a corába venni X360at:) -
A crysis ről a képek DX 10 ben készültek HOPPÁÁÁ...koppantáxD -
Jak16 #4607 nem kellet fél millát költeni , csak egy NTSC TV és Scratos csatlakozóü kellés máris közelít a HD élményhez...olvasni kéne. -
jaja...u.a. mint az xbox ( a sima) ..1évig húúú de király..aztán meg jött a pc oszt aztán mehetett a p**** az xbox :D -
ezért jobb a pc ::D -
aha csakhogy képem X2 4200+ 2gb ram 7900GT vel készültek...:P és 40 fps :P na de mind1 -
Mégis jobban néznek ki a játékok mint konzolon:-) -
Jak16 #4602 és ez a nyiregyházi cisnálta nekem a PS1-em, a PS2-őm, tőle vettem míg nem volt nektem játékokat..szal tuti a srác ! -
Igazad van :D -
Jak16 #4600 látom ti nem vágjátok ezeket: nézzetek fel az ebayra ot kőkemény dollárokért lehet venni iylet és vesznek is...én is csak ámulok, most raktam fel a sajátoat is...de most kérdeztem egy gyereket, Premium packos, nyíregyházi, viszsi a másoltat, 120k és beszámítja a PS2 gépemet is. -
megveszem töled a jedidet 1 nyalokáért komolyan
amugy nekem van egy karim 901-es szintü nagyon tuti anyag van neki mindene lézerkardja is meg minden...csere érdekel -
Jak16 #4598 De mivel még nem adtam el az accountom, szívesen cserélnék egy Core packos Xob360-éert (nem vicc ez az account téynleg ér 70 rugót !!!!4) -
érdemes vinyosat venni mert arra jobb elmenteni játékot mint venni több memcsi kártyát 64mb meg live miatt is fontos tucc tölteni rá dolgokat flasheléshez nem értek de ha viszed akkor légy ott mikor szétkapják nehogy kicseréljenek benne vmit....... -
turho #4596 Panelja ugyanaz mint az LB1R-nek, amit én is birtoklok 1 kis ideje, és ami Samsungokat és Sonykat is maga mögé utasított egyes tesztekben. A panel valós kontrasztja 1600:1, és jó készülék tv-nézéshez is, szemben 1-2 vetélytársával, melyek sd jellel gyengén muzsikálnak. Csak írtam egy példát na :)
-
Jak16 #4595 Én most szeretnék karányocsra kapni egy iylen gépsast..eddig PS2-őm volt, de nem vonz 3-om inkább más vizekre evezenék: (miylen jó, ha van hároméves SWG Elder jedi karid, eladhatod egy X360 áráért, ahogy én:D)
Kérdéseim: nekem VIA chipsetes Asrcok alaplamom van, meg tudom flashelni egyedül? Érdemes vinyósat venni, vagy az csak arra kell hogy zenék legyenek rajta? A Livehoz kell vinyó? Ugye ehez még nincs BD?
Még lesz kérdésem de hírtelen ennyi jutott eszembe. -
jhaj még a doom elsö verzioja ..mien ütös volt az még akkor (4 napig nem aludtam) -
Csak hirtelen ötlet közel van a cora:) de akkor is ez a helyzet amit irtam mind1 hol veszel gépet meg miet..legalább is én pc-s voltam 8 évig 3 éve pedig konzolos -
Mondjuk ha esetleg egyszer nem a coraban vennel szamitogepet, lehet hogy az excel nem szaggatna rajta... -
Gabe18 #4591 Szerintem meg majd amikor a sok PC játékos megvette sok-sok dollárért a többmagos procit,meg DX10-es VGA-t,meg még egy adag memóriát a gépbe,hogy a Crysis arénylag jól fusson,akkor majd hirtelen kipattan az isteni szikra a készitök fejéből hogy hogyan is lehetne azt a next gen konzolokra megcsinálni,és talán nem is lesz az olyan nehéz... -
klastrom #4590 Erre gondoltál?:
http://www.avplanet.hu/32LC2R
És ez miért szotyi kategória vagy jobb? -
Fogom magam és elmegyek a corába még ma és veszek vagy fél milláért egy PC-t,(ez 4db X360) oszt jáccok vele szük fél évet aztán ráköltök minden félévben 50 rongyot(Xbox 1db) és egész jokat fogok jáccani. -
klastrom #4588 5.2.9.1
2.kérdés:nem -
turho #4587 199000 32 colos LG HD-ready LCD tv akcióban...és nem piskóta készülék, Sony kategóriás vagy jobb. -
nem akarom fikázni a pc-t,de...nem játékra lett kitalálva ez tudja mindenki nemde?(neumann stb..) a konzol pedig erre lett teremtve szal ennyit erröl, igazán jot jáccani csak ezen lehet