176876
banner
  • athlon7
    Én csak annyit tudnék hozzá fűzni az itt folyó vitához, hogy világ életemben PC-s voltam, de 2 éve csak is kizárólag konzolos vagyok.
    Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
    Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
    Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyűzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyűrűk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
    Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", miről beszélünk????
    A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
    Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D

Nagyából ennyi lenne a hozzá fűzni valom, köszönöm.
  • Banano007
    kibeszélt Euróról?xd..
  • Banano007
    Amerikában most annyi :-) Hozzánk is elérkezik vmikor :)
  • teddymac
    Ezt honnan veszed?
  • Cafu
    Na szval én is meglepődtem h-h lehet normálisan lőni konzolon de aztán megjött cod3-at betoltam és elkezdtem vele játszani és kellemeset csalódtam h ien könnyű:) vga ügyben meg csak annyi h 2 hónapja vettem 7900Gtx-et és nem olyan jó mint ahogy beharangozták
  • ajem kisa
    Külföldön tuti nem 400 €!
  • Banano007
    Külföldön 100 nem muszáj mindent mo.n venni xD én is az xbox ot németoban vettem használtam 2hónapig oszt ment föl az apronet.com ra XDDDd
  • james69holden
    8800gtx 100.000 körül? inkább 150ezer körül...
  • Banano007
    Jobb célozni mint egérrel..ahahahahhahaha ..te sem tudsz akkor célozni...Egyébként meg hülye vagy hogy most veszel vgat 120 ért miközben a Geforce 8800GTX 100.000 körül van,ami már DX10 es zomg..
  • Richard90
    még rímel is XD
  • Cafu
    Hello!
    Olvasgatom a hozzászólásokat és én is abban a tudatban éltem hogy a pc oda-vissza veri az x360-t!!!De! Rájöttem hogy felesleges a pc-t gyötörni mert most veszek bele 120k-ér vga-t és akkor az kb 3 hónapig jó és kidobnak olyan gammákat amiknek kevés lesz4 ezért döntöttem úgy hogy veszek 360-t és nagyon jól döntöttem és ugye a mostani gamek kihasználják az x360 tudásának 20-30%-át!! és már most is vannak látványban hangzásban és játékélményben is olyan jók mint a pc-k!!!(Sőt...)!Én személy szerint azt hittem h az fps-kel lehetetlen lesz játszani mert joy-on a célzás!? aztán most játszogatok cod3,Gow és egyszerűen imádom jobb célozni mint egérrel:) Egyszval pc kuka x360 powa!:D
  • Banano007
    Hír : -)
  • FFX
    honnan tudod?
  • Banano007
    Nos hol tom kipróbálni az xbox360 at..olyan helyet mondjatok ahol tutira kivan rakva és meglehet lesni amikor be van üzemelve..=)
  • klastrom
    1.nem
    2.kell
  • Banano007
    Majd kiderül jövőre:-)
  • Richard90
    a clonecd-nél kell állítani bitsettingset vagy mit??
    a pioneer dvd írónál kell fw-t vagy valamit frissíteni? vagy jó alaplból ahogy van?
  • Ma2ska
    Most a Gow ban pl az éjszakai erdős pályarésznél, ahol patakokban csordogál a viz és minden csillog villog, először arra gondoltam innen milyen effekt hiányzik, aztán meg azon, ezt a látványt miféle pc tudná jelenleg prezentálni..
  • Banano007
    Na akkor pontod helyet tudtok mondani ahol ki lehet próbálni az xbox 360 at? Mert akkor felmennék Pestre..a hétvégén
  • Banano007
    Na akkor pontod helyet tudtok mondani ahol ki lehet próbálni az xbox 360 at? Mert akkor felmennék Pestre..a hétvégén
  • Ma2ska
    Azért gondolkodjunk már xbox vs pc vonatkozásban láttuk mekkora előny a célhardver akkor egy 360 ban vajon milyen lehetőségek vannak, de a ps3 at is mondhatnám ebben a vonatkozásban. Az xbox a nevetséges hardwerével, röhögve vitte, csak a felbontáson butitva ugye tv, a doomot, a pariaht, sőt a Riddicket ami pc n a mai napig a szebb játékok közé tartozik. És effektek terén már az xbox nak sem kellett szégyenkeznie, akkor nehogy már egy ahhoz képest brutál célhardwernél mindjárt a kompromisszumokrol beszéljünk, mert nagyon vicces dolog lenne az.
  • Gabe18
    Azt mondjuk én se értem a bill-egér alkalmazástól miért ódzkodik a MS annyira.Pedig ugye a gépen ott a 2 USB csatlakozo,és a billentyűzetet már most is használja a gép szövegbevitelre.
    FPS-ekhez nagy előny lenne,mert bárhogy is optimalizálják a controllerre az irányitást,a célzás rémálom az egérhez képest.A játékokba gondolom nem lenne extra nehézség beépiteni ezt a lehetőséget.
    Egyetlen ötletem hogy a LIVE-os multi miatt nem akarnak egyes játékosoknak ezzel előnyt adni a "sima" controlleres player-el szemben...
  • Banano007
    60 k lesz az Xbox360 nov végére ..
  • Banano007
    Najó..Nem vagy Fps Fan xD..
  • Banano007
    már leírtam ..olvas vissza hogy mit vesznek ki az xbox360 as változatból ..HA lesz eggyáltalán
  • Ma2ska
    Éspedig mit, mert hardwerböl röhögve az dx10 eseket megcsinálja a 360.
  • öregharcsa
    nem azért nem szeretem mert a stílus nem jó, hanem mert agyatlan...tisztelet a kivételnek...(van amivel én is eljátszadozom)
    doom3-at játszottam mindkettőn...és kb ugyanaz a feeling jön le mindkét gépről....próbáld ki...

nade kezdünk nagyon OFFolni úgyhogy részemről befejezve....
  • Banano007
    hát ja ..de egy gamepad 3000Ft nem vmi sok:-)..Tps t konzolon hmm..u.a. gázos az irányítása szentem mint az Fps najó egy fokkal jobb
  • Gabe18
    Hát mondjuk pc-n sport játék csak gamepad-al.Viszont TPS-t konzolon is kitünően lehet irányitani.
  • Banano007
    Ha szeretnéd akkor nem ez lett volna a válaszod:)
  • Banano007
    Én is azt írtam hogy ,,megtudnááák, csak egy két "effektet" ki kéne venni,mivel a konzol nem tudja megjeleníteni azt mint a pc"
  • Banano007
    PC: Sport játékok,Szimulátorok,Fps,Tps,Rpg Xbox: Verekedős eggyértelműen,Sport,Rpg
  • öregharcsa
    a fene se tudja ,de a mostani áruházas core cuccokban macerás a flash....a premiumban nem gond...

"Csak próbálj meg úgy játszani játszani mint pc -n ..nem fog menni:)"

csak gyakorlás kérdése az egész...én mondjuk spec nem szeretem az fps-t
  • Gabe18
    A Crysis-t meg tudnák csinálni next gen konzolokra,erről más topikokban volt angol nyelvű cikk berakva.Viszont nincs tervbe véve pillanatnyilag.Ezért gondolom én hogy ha pc-n megfutotta a maga köreit,akkor nem kizárt a konzolos port.
    Ez van,kell pc-re is 1-2 olyan cim ami csak ott van,legalábbis egy jódarabig.
  • Banano007
    Csak próbálj meg úgy játszani játszani mint pc -n ..nem fog menni:)
  • Banano007
    Egy VGA t megér xDD
  • Banano007
    kössz..egyébként meg olvastam hogy 60k( core ) lesz az xbox cor pack november végére..:-)..szal tavasszal 45-50 ért már tok szerezni asszem vagy mégsem?
  • öregharcsa
    igen...mediamarktban múltkor volt kirakva...de jellemző a többi nagy bevásárlóközpontra is....

"Fél éves az X2 4200+ 2 gb ram és 7900GT ..és tod mikor kell fejleszteni? kb 1.5 év múlva..akkor is VGa-t..""

azért erre nem harapnám el a méregkapszulát....
  • Banano007
    Fél éves az X2 4200+ 2 gb ram és 7900GT ..és tod mikor kell fejleszteni? kb 1.5 év múlva..akkor is VGa-t..
  • Banano007
    Talán az zavar a pc ben hogy csak a bekapcsolás gombot ismered???400.000 ből meg 8 évig fejlesztek gépet 2évente egy vga plusz proci..és szebb minőséget fogok elérni mintha vennék egy konzolt..de fejezzük be pls xD..már nincs kedvem írogatni..csak annyi az egész hogy nem kell mondani azt hogy az Xbox 360 ,,így jó " meg ,, hűűű dejó"..0.5/1 év és olyan lesz mint az xbox a sima..na most BEF..Mert én is akarok venni eggyet majd tavasszal ..:D de pesten vhol ki lehet próbálni?