176865
banner
  • sztomy69
    Én meg egy alig használt seprűnyelet+2pár zoknit... kb ugyanannyit adunk bele:D
  • Banano007
    Rédei..ennyi elég szentem..nem kell felsorolnom hogy mivagycsak annyi elég hogy Rédei ..xDDDD látod milyen jó
  • MoLc
    2 xboxot adnék egy használt 360asért !
  • sztomy69
    pfff... fasz... Szarházi...
  • Banano007
    kössz
  • Banano007
    pff pöcsös..Rédei...
  • sector512
    MM-ben is ki van rakva szerintem mindenhol.
  • sztomy69
    Szevasz pöcsös, bemész a csillagkapuba és megkérded neme kipróbálhatnád, mer venél egyet utána meg elmégy me mondod h nem teccik.
  • Banano007
    LoL..már kérdeztem hogy hol lehet kipróbálni / beüzemelve látni eggyett..nos akkor hol is lehet ???
  • Banano007
    értem..és akkor ugyanolyan szép lenne a kép mint pc s játékoké?:)...mert a sima xbox on a kép Tv n vmi naon homályos...
  • Ma2ska
    Valóban, ez egy helyes meglátás, meg fehér szemben az xbox tulnyomórészt fekete szinével. Azt hiszem a fő különbségeket kiveséztük.
  • ajem kisa
    De egy plazmára rárakhatod a pc-t is, nem?
    Akko..?
  • Gabe18
    Igen. Veszel hozzá egy VGA kábelt és már kötheted is rá.
  • Banano007
    Szépen futna..majd jövőre kiderül:-)
  • Banano007
    ok akkor egy másik kérdés..TFT monitorról írok és ehez hozzá lehet kötni az xbox ot?:D és jobb minőséget tok elérni mint egy 50 hz s tévén?
  • athlon7
    Ott a másik pont, a Next Gen konzolokat HD(!) felbontásban élvezheted, a szaros PC-del meg kitörölhetd a segged!!!!!!!!
    Veszel egy konzolt kb. 120 ezer Ft-ért és átlag 5-6 évre le van a gondod. De ugyanez PC-ben 5x ekkora kiadás is lehet, egy f*sza PC 250-300 rugó, + amit még ráköltesz, nem látom a PC-sek szánalmas logikáját.
    Vegyük példának a Gears of War-t, ember a buzi PC-den szerinted hogyan futna? Dx9-en? Hagyá' má' !!! Unreal Engine 3.0-ás motor se tudta még(!) megmutatni, hogy mit is tud az X360, kb. a 20-30%-át használja ki a konzol erőforrásainak!!!!
  • Banano007
    Ez igaz..Már láttam élőben ..csak még nem játszottam..de semmivel sem külömb a sima Xboxtól..csak szebb graf oszt ennyi..
  • Gabe18
    Alpvetően élvezetes,de akkor HDTV-n vagy valami jobb monitoron ne nézd meg inkább...
  • Ma2ska
    Szerintem előbb ismerkedj meg a géppel amit hasonlitgatsz, aztán utána komolyabban lehet vitatkozni, mert nagyon jó "elméleti szakember" vagy, csak még konzolt nem láttál élőben. Na most arról amiről nem tudok semmit, én tudnék órákig beszélni, csak köze nem lenne a valósághoz. Tehát azt javaslom nézd meg, menj el egy spanodhoz akinek van, próbálgasd, mert ennek igy nincs értelme hogy ezt nem tud azt nem tud, aztán azt se tudod miről beszélsz.
  • bertino
    lol...
  • Banano007
    1 év MÉG és a Pc pár körrel előrébb lesz mint az xbox360
  • Banano007
    :-)
  • Gabe18
    És te milyen 1 évről beszélsz?Konzolt 4-5 évre csinálnak,ami alatt egyre jobb játékok jönnek rá,mialatt egyre jobban kiismerik és tudnak rá programozni.
  • ajem kisa
    Úgy legyen!
  • Banano007
    Na én akarok már kérdezni..egy Xbox360 nem élvezetes egy 50 hz es Tv n???:D
  • Banano007
    Nem sok idő..Megéri fizetni mert ígyis jobban jársz mintha itt vennéd...imátkozok hogy ne legyen gáz vele :D..még ha gáz is lenne is is meg lehet javíttatni..és még talán akkor is jobban kijön mintha itt vennéd..de ha nem lesz gáz vele ami 90% akkor jobban jársz sokkal
  • Banano007
    MILyen félévről beszélsz ember...ha nem alsó kategóriás vgat veszel akkor jó az 2évig is!!!!!!!!!!!
  • ajem kisa
    Mennyi idő? Mennyi a posta? A garanciával mit csinálsz majd, ha gáz lesz vele?
  • Banano007
    Igazad van..csak meddig fog kitartani az már más kérdés:-) egy évig talán
  • Gabe18
    A fél-1 év alatt lenullázódó VGA-ra nem kár "elpazarolni" 60 ezert?
  • Banano007
    És szented mennyi idő amerikából rendelni eggyett? :-)
  • szabzol
    Ez a Far Cry ma az ÖSSZES Xbox-on elmegy
  • klastrom
    Én nem értek hozzá de ha veszek egy 360-at 100 ezer sztotyinkáért, ennyi pézér milyen pc-t kapok amivel jáccani is lehet ??...
  • Gabe18
    Pc az elmúlt 2-3 évben eljutott oda hogy az akkoriban csúcsnak számitó Fry Cry ma már egy átlag gépen is elmegy...
  • ajem kisa
    De ne gyere már megint "Amerikában ennyi, meg annyi..."
    Te melyik országban vagy?Itt a környéken nem veszel 8800-at 100 rugóért!!!
  • Banano007
    Egyébként meg én is tervezem hogy beszerezzek egy xbox360 at csak én nem úgy álok hozzá hogy wááááá ilyet még nem láttam húhhaaaaa...Majd tavasszal talán veszek eggyet használtan xd ha lesz 50-60 ért:D
  • Banano007
    Ha egyszer ez az igazság..amikor kijött az xbox ugyanez volt hú de jú hú de jú..és 1-2 év és juj dejó volt elpazarolni 60k t ..ezért mondom hogy nem kell isteníteni a konzolt mert nem olyan HŰŰŰ de jó...
  • Banano007
    Fél év múlva?? mért sírni..a Dx 10 olyan optimalizálatlan mint a kaka..még normális driver sincs hozzá ..meg minek venni Dx 10 et amikor még csak két játék fogja támogatni..legfeljebb jövő tavasszal kell majd venni..amikor már elterjettebb lesz
  • Jak16
    ez nem PC fórum menj má innen, és ne fikázz....
  • Jak16
    a PC marad számítástechnikára...ez már nem játék platform.