176865
banner
  • sector512
    Itt meg tudod nézni milyen a meghajtód.
  • sector512
  • donmateo
    kérdésem az, h tudtok-e olyan 5.1 szetteket, ami jó pc-hez és xbox360-hoz is. esetleg vmi dokkoló/control center/akármi, ami kiküszöböli a vezetékek dugdosását(gépből boxba)? köszöntem.
  • donmateo
    helo
  • matiszG
    Flashnél 3.2-esnél újabbat ne rakjatok fel és akkor nem lehet gond az updateval.Jah legyen az alaplapodon SATA csatlakozó, a biosban raid állítási lehatőség.Ha nem mersz nekiállni a leírások alapján akkor hagyd, de ha már a gépet szét merted szedni akkor mindegy.
  • Bendy
    Át akar verni. Chippeltetni, persze :)
  • Jissi
    Megvolt a magyarországi launch, ráadásul közeledik a karácsony - hígul az állomány a fórumban rendesen... Ennyi fogalmazni képtelen, önállóság legkisebb fokával sem rendelkező, kvázi-idióta egyedet ritkán lát az ember egy helyen. Mindez konkrét célszemély nélkül, csak az elmúlt egy hét termését végigolvasva ötlött fel bennem.
  • teddymac
    Nekem is azt írták, hogy ne próbálkozzam, mert mi van, ha mégse sikerül :)
    Itt ahol én lakom 1 embert találtam, aki megcsinálja,de nem bízom benne :
    Azt mondta,hogy a fhlashelésnél előfordulhat olyan,hogy a gép updeteli magát valami játékon keresztül és akkor annyi a fhlashelésnek+ a gépnek isés ugye garancia már nincs. Ő szerinte jobb ha „chipeltetem” vagy mit. Létezik ilyen ?Ez nem valami átverés? Mert chipelésért a 3x kéri 
    jaj de kár,hogy nem vagyok milliomos nemérdekelne,hogy 1 játék kb 15.000ft :)
  • Jak16
    Honan tudom meg hogy az XBoxba miylen meghajtó van? Ha itthon flashelem meg az veszélyes??? Szal tönkre mehet az Xbox? gari meg ugrott akkor?

Mert van két leírásiom a Samsung és Hitachi meghajtók flasheléséhez, de nem tom hogy menne-e nekem...
  • Me0w
    Szolj ha nagyon idegesit a kissrac, fejebe huzom a 'boxat ;)
  • Crash88
    én nem nagyon értek hozzá de sztem már még ugy is élvezetes játszani

hallod,most mek el ,de sztem egy fél ora mulva utánna nézek h pontosan mit is tud
  • tejföl
    Az, hogy ráírják, hogy HD READY nem jelenti azt, hogy meg is jeleníti megfelelő felbontásban. Fogadni képes a HD jelet, majd szépen leskálázza 480p-re.
  • Crash88
    na most irok :D

már többször is látam egy faja kis tv t ,ami elérhetö árban van
    ÉS TUDJA HDTV oda van irva hogy HD READY

na tehát ez LG nem tom mi a száma ,de csomo prospektusba láttam már, nagyon jól néz ki 72 centis képátló, crt ,de mondom HD s és akciósan 80 000 FT.

Dance Gangsters - Radiomix 10/03
  • klastrom
    Megmondom őszintén tökömet se érdekli hogy mi mennyi a buzi ámerikába, meg azé öcsi bármit rendlesz arra van vám meg postakőccség.Ha meg befosik akkó hónodalá baszod a vasat oszt kimész javíttatni ?
  • sector512
    Persze, pm ment
  • tejföl
    A wiewSonic kézikönyvét el tudnád küldeni?
  • guardian hero
    LOL :D
  • athlon7
    És mi a vélemény a Panasonic TH-65PV600E Full HD Plazma Tv-ről?
    Ez odaver minden Tv-nek!
  • sector512
    Akkor az hogy lehet 720p ha nem natív :D
  • athlon7
    Igen a natív felbontás csak 480p, de megtudja jeleníteni a 720p-t majdnem akkora felbontásban, igaz, hogy az nem natív, de tudja.
  • tejföl
    Amúgy az emlitett TV csak 480p-t tud. Ennyi a natív felbontása.
  • athlon7
    Mi baj van a Tv-vel???
    Van egy kis geometriai hibája, mint minden más Tv-nek, de ezen kivül mi bajod a Tv-vel?
    De akkor sem értem, hogy egy konzol topicban minek prédikál egy PC-s!
  • sector512
    Szép lenne a világ ha mindenki ebben a stílusban beszélne a másikról.
  • sector512
    Te mennyire egyszerű vagy apukám. Végül is akkor bassza meg mindenki aki nem egy véleményen van veled.
  • matiszG
    Amúgy a tv-t ki vette neked, mert ennyi aggyal el sem tudom képzelni, hogy valami értelmes munkáltató alkalmazna.
  • matiszG
    Neked aztán van szókincsed!Igazán megéri ide feljárni!
  • athlon7
    Mellékesen a grafika és a látvány:
    Öreg egy Samsung WS-32Z429PQ SlimFit HD ready CRT Tv-n az Xbox360 magasan veri a szaros 19" TFT Monitorod!!!!!!!!
    Komponens bemeneten röpködnek az 1280x720p és az 1920x1080i HD felbontások!!!! Olyan látványt és grafikát láthatsz, hogy a szaros kis PC agyad még elképzelni sem tudja!!!!
    És csak az egyik legjobb CRT Tv-t említettem(!), a csúcsok csúcsa látványorgia terén a Panasonic Plazma Tv-je Full HD felbontásban, szerintem ott helyben beszarnál és az állad keresnéd:D !!!!!!!!!!!
  • athlon7
    Most olvastam a gamekapocs.hu-n egy cikket és azt írták, hogy a Microsoft az "agresszív támadásának" köszönhetően lassan a Sony PS3 főlé kerekedik, mert már nincsenek olyan exkluzív címek a Sony birtokában, amivel főlényt szerezhetne:D
    Ez örömteli hír nekünk x360-asoknak!!!!
    Hát igen, ha valaki akarna játszani a GoW-ral, akkor azt csak Box-on teheti meg:)
    A b*zi PC-sek meg b*szák meg a.... !!!!! Nem tudnak olyan nyomos okot mondani, ami arra ösztönözne, hogy tegyem le a konzolt.
    Nem kell egy Xbox360 topic-ba a PC!!!!!!!!!!!
  • tejföl
    Te mondd!! A számítógépet önállóan kapcsolod be, vagy segít valaki?
  • Attila 007
    Kinek mi tetszik, mindenki azt választ amit szeretne, szerénységem a látvány, játékélmény mellett szavazva egyszeri nagyobb kiadással tettem a 360 mellé a voksomat, gépem meg ott van lent hogy milyen, nekem bőven megfelel, de már nemjátszom rajta, amúgy meg sokan más forumon pl azon vitáznak miért vesz valaki buta telefont drágán, vagy miért vesznek új Daciat, meg Matizt hisz azok árából kijön pl egy használt féléves Vw Polo, de ezek mint csak példák amiken jókat lehet vitázni, csak egyre figyeljünk oda, ne meggyőzni akarjuk a másikat hanem csak megosztani a saját véleményünket, tapasztalatunkat. Üdv AllZ
  • peter31
    Mi a f@aszért nem veszed meg ha ennyire megakarod venni? Megmondtam már a #4545 ős kérdésedre, hogy a válasz nem. Erre most addig kérdezgeted amíg nem mondja valaki azt, hogy igen? Tudod mit vedd meg és kész. (készülj fel arra, hogy fejhallgatóban kell majd játszani)
  • zsoleer
    hello én is xbox beszerzésén gondolkodom de hallotam hogy a gépel lehetnek gondok a hütés miatt de láttam van nyko nevü intercooler amit a box hátuljára kell fölrakni szerintetek érdemes megvenni?? ha nem akkor miért nem? köszi a választ
  • sector512
    pio111D 9-10 ezer között van
  • CSOki444
    köszi.na ez a válasz nem a google:D
  • Gabe18
    FW az "firmware" szerintem.
    Szerintem nem kell frissiteni,mert én sose frissitettem az én Pio109-esem,aztán mégis jól irja a 360 játékokat.
    Mielőtt felakasztod magad,azelőtt meg meg kell próbálni az LG-vel megirni a 360-as játékot.Ha jó,jó,ha nem...akkor se biztos hogy rossz,csak lehet épp elszurta ,ha a 2. se jó akkor már gyanus,ha 3. se akkor már 99% hogy nem jó...

Pioneer iró meg szerintem 10-15 ezer körül lehet.De azt meg megnézed egy számtech bolt weblapján...
  • CSOki444
    sztem nem:)
  • FFX
    és nem kéne ilyenekkel telespammelni a topicot
  • FFX
    szerintem meg törölni lehetne az utolsó 100-150 HSZ-t mert tele volt agyatlanságokkal
  • CSOki444
    Hajrá Fere**vagy m!!?! HAJRÁ XBOX KONZOL..TÜTÜ TÜTÜTÜ HAJRÁ XBOX KONZOL...:D:D:D:D:D
  • CSOki444
    öö ezt az egész konzol(föleg x360) vs. PC(föleg Banano007) témát, bevallom banano007 +2 emberke+én inditottam el. Elég szép kis vita alakult ki belöle,de tanulságos kis délután volt ez. Sok szép info jött le most. Ti h gondoljátok?:)