176867

-
hmm -
klastrom #4864 Működő gamák:
http://dvd-secrets.co.uk/xbox360/ -
Ahogy értem én: a szavazat lezárva, gyere vissza a nyerteseket megnézni... -
11:00 kor vagyis Csütörtök 11 kor lehet megrendelnixD -
11:00 kor vagyis Csütörtök 11 kor lehet megrendelnixD -
"Voting is closed for this week. Come back Wednesday 11 a.m. PST to see the winning deal."
-
klastrom #4859 Hót barom lehet a haverod.Elbaszni a gépet csak csak flesselés közben lehet akkor is csak akkor ha közben elmegy az áram.Ezért kell lementeni az eredeti fw-t.Ha az új fw benn van nem lehet gáz.Update sem lehet gond az fw-k már orvosolják az E66-os hibát is.
A jelenleg létező chip ugyanazt tudja mint a fless csak éppen szét kell barmolni hozzá a gépet kicsit jobban.És drágább is.Tehát a jobb és kíméletesebb megoldás a fless.És ha "szakember" csinálja marad a gari is... -
GECOO EZ NEM KAMU..WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL MEG LEHET RENDELNI A 100 DOLCSIS XBOX OT:DD -
donmateo #4857 hangfalakat találtam már. bár az áruk húzós. de jó cuccok. annyi még, h a flashelt meghajtó viszi az írt dvd-filmeket is? -
Na szal akkor ez arról szól hogy a vásárlóknak szavazni lehet e barbie ra konzolra és még 2 termékre..ami a legtöbb szavazatott kapja azt fogják jövő héten akcióós áron árulni és elméletileg webáruházból meg is lehet rendelni xDD..nos akkor rendelem is megfele:D -
na már értem vmilyen szintenxD -
na már értem vmilyen szintenxD -
Mittomén? Csak klikkeltem ide-oda...
De én a Barbie miatt néztem meg!
-
klastrom #4852 Ja ha barommal csináltatod akkor igen.Különben nem... -
klastrom #4851 De mi a faszér kellene kicserélni a meghajtót?!!Jó az úgy ahogy van.
Flesselni kell nem kicserélni vazze... -
DE még elolvasom még egyszer xd -
Hát én nem tok olvasni / értelmezni vagy nemtom..de pls magyarázzal el vki hogy hogyan is van a 100dolláros xbox xD lol -
Kicsit mintha elfogult és felszínes lenne a cikk :) -
Megtaláltam, a gogli jó... -
Egyébként MO-n honnan tudnék a legolcsóbban szerezni??? Mert én csak 74990 ért tok..(core pack) -
Én is úgy gondolom..:D hogy xbox a sima és nem a 360 -
A developers view Xbox360 vs PS3 -
Azt valaki belinkelte ebbe a topikba néhány nappal ezelött, de az csak limitált széria volt, meg tán meg kell nyerni, vagy valami ilyesmi... -
Én max a sima x-et tudnám elképzelni 100$-ért -
UPS bocsi.. -
Linket tudsz adni arról a 100 dolcsis xbox ról?:D. -
Crash88 #4839 sajna nem igazán találtam meg konkrétan az oldal cimet ,de egyik haverom monta h ö kap , mert a nagyszülei kint élnek Seathle be vagy hol a francba :D és arra fele van vmi nagy áruhzában de majd ha fent lesz msn en akkor megkérdem háha tudja má h mi a neve -
Crash88 #4838 nem találtram meg :(((((
majd megnézem hátha megvan még az a katalogus -
Utánna nincs rá gari.. -
Szerintem barmilyen modositas garvesztessel jar. -
Meghajtót magát nem lehet kicserélni?
Sorry de teljesen kezdő vagyok a témában igazából már ott tartók ,hogy marad a PC nekem, nem kell konzol.
Veszek egy tetrist a kinaipiacon :) -
miskolcon chippelik az X360 at de peströl hozza a csávo haverja értitek??
csak nemtoom h chipp után van e rá gari??? vagy nemtoom:S:S meg h lehet h kiszedi belöle a jobbik meghajtot és átrak egy használtat avgvy bármit megtehet nemde??
vagy h jo e a pesti gép?? nem mind1 hol veszem miskolci média markt pl?? szal nemtom...az tök mind1 ,meik szériábol veszek?? -
És nem találtál embert Miskolcon? 
Szerintem kérdezzgessél még, mert tuti van valaki, az első x-emet oda vittem, és 3 külömböző címem volt arra, de persze azóta már nem azon a környéken vagyok, és a tal.számokat sem tartottam meg!
-
Nincs kiírva, hogy: Elmebetegeknek Tilos A Belépés...
Ha a hülyéket mindenhonnan kitíltanák, akkor a parlament is üres lenne.
Egyébként nem elzavarni kell őket, hanem kezelni, irányítani...
:o))) -
Mért nem rendelsz az usaból? -
TÉLLEG? akkor msot azonnal rendelek eggyet XD -
meik meghajto jobb hitachi v samsung??
-
na figyeljetek nekeme van egyí spanom, TK ban dolgozik (xbox ,ps2...) szal ö chippeli a gépet/X360/ és ö is szerzi be a gépet, állitolag peströl hozza a munkatársa neki. 120.000ft az egész ha kell nekem chippelve. Szerintetek átbasz, és szerezzek én gépet vhol(Media Markt) vagy rendeljek én magamnak peströl és azt vigyem el neki? /Miskolcon éldegélek/ Tanácsokat várok.......!?!? elöre is köszi (+ a mostani széria ami a mediaban van az megbizhato) -
Crash88 #4827 ti hallotátok hogy amcsiba egyik helyen(vagy több) 100 dollár az X360.
vmi karácsonyi akció lesz vagy fene se tudja
Tejföl na most nézek annak a tv nek utánna -
Igazad van:D..mindkettőnek megvan a maga előnye/hátránya :)