176875
banner
  • matiszG
    Amúgy én is apuka vagyok kis csákó és hidd el több időm van fórumozni, meg az x-et nyomatni, mint a veled hasonló koruakból 10-nek, mivel megtehetem, mert 22 napot nem dolgozok havonta.Erre varjál gombot.A fórumozástól is csak a hozzá nem értők, meg a "bibi apukám azt mondta..." hülyegyerekek veszik el a kedvem.
  • Banano007
  • Banano007
    Hát én csak azt írtam hogy a Pc a jobb SZERINTEM..de attól még a konzol nem biztos hogy rossz xd..ezért akarom előtte kipróbálni de nállunk a CSillagkapuban nem lehetett szal a hétvégén felmek pestre
  • klastrom
    Szereti a tejterméket...:DD
  • matiszG
    Helló Fred!Ez a tejfól név honnan jött?
  • Gabe18
    Most mert te eldöntötted hogy tavaszra 50.000 lesz,attól még nem biztos hogy ez igy fog történni.Sokmindentől függ.
    Amugy az eddig leirásaid alapján nem tudom neked minek kell?Hogy megnézd,kategórikussan kijelentsd hogy ez egy hulladék,majd 2 hónap mulva (mint ahogy ezt az eddigi konzoljaidról már többször leirtad) eladd,mivel ugye a pc addigra már ugyis túlhalad rajta... (szerinted)
  • Banano007
    Msn re gyere fel Tomyka xd
  • Banano007
    lol:D...ő kezdte XD egy apucika nem csinálna ilyet :D
  • Banano007
    Akkor meg gyere msn re:P
  • sztomy69
    Épp ezaz banano, mér kell sértegetni szegény apucikákat?! Szégyelld el magad de rögtön!!!
  • Banano007
    Ő szólt be ..egy apuka nem tenne ilyet xD...Menj te a ,,homokos vagyok ergo buzik klubjába".....
  • sztomy69
    törölt hozzászólás
  • teddymac
    Azért mert apuka miért ne beszélhetne így Főleg, ha Te meg sértegeted én is apuka, vagyok, és ha felhúznak én is, szoktam anyázni :)
  • s73
    Vazze, mikor legutóbb olvastam a topik címét, nem az volt hogy "360-at kérek Jézuskától karácsonyra". Már kicsit unalmas a sok 12-14 éves, kielégítetlen kamasz vágyakozását olvasni.
    Különben is , öcsi, attól mert az általánosban elvileg ott kellene lenned 8-tól 2-ig, még nem jelenti azt, hogy aki dolgozik, ugyanígy tesz. Valószínüleg nem hallottál még a rugalmas munkaidőről, vagy a váltott műszakról.
    Menj a Kölyökklub topikba a többi kis hülyével együtt, és hagyd, hogy itt értelmesebb dolgokról legyen szó.
  • Banano007
    Ne képet hanem linket..nyugi nem fogja elkapkodni tőlled senki xD
  • Banano007
    Ez egyre viccesebb..egy apuka így beszél hogy ,,buzigyerek" stb istenem de hülye vagy..
  • sztomy69
    már mért ne lenne? Mindjárt rakok be képet.
  • tejföl
    Azt, hogy nekem mi van hülyegyerek, meg mi nincs ahhoz neked semmi közöd. És igen 3 fiam van a legnagyobb 11 éves, de nem ilyen pofátlan kis buzi, mint te. Gyere fel a live-re kicsirigó, a gamertagom fred65, afiamé Barnabas95HUN. Aztán meglátjuk, hogy élőben is ekkora-e a pofád.
  • Banano007
    LOL?xD Most be akarod mesélni hogy apuka ahahhaa...:) azé vicces:D...Az apukának se munkája se semmilye sincsen egész nap gép előtt ül és pofázik a fórumba agagagagga de ez vicces
  • klastrom
    Hát ez aztán nagyon nagy újdonság...
    Ezt má tuttuk ezer éve vazz.
    Ezért kell bele plussz hűtés mert a 360 hűtése egy rakás szar azér vannak a fagyik...
  • teddymac
    Nem a haverom csak ezt az 1 embert találtam kisvárosunkban:( de alapból nem volt szimpi szóval....
    Ismersz ilyen "szakembert" ?
  • tejföl
    Nekem van, a legnagyobb fiamnak van, az öcsémnek van és még egyik sem fagyott egyszer sem. Azonkívűl játszom a live-on és ott sem általános a jelenség. Sőt, ha Banano007 sikeresem vizsgázik játszásból a nagycsoportban neki is veszek egyet.
  • Jak16
    az is lehet...mindegy ha összejön hogy eladjaim a cuccaim én veszek :D na mentem tanulni bye
  • Banano007
    Jó kérdés..nemtom..hogy mindenki xbox ot vegyen a gyerekének karácsonyra:D ..de igaz..akkor inkább karácsony után fog esni az ára szentem..karácsony előtt mindig felfele mennek
  • TomBond
    Ezért meg fogtok kövezni, de akkor is leírom. A munkahelyemen van 3 db XBOX360. Rendszeresen fagynak. Nagyon! Sokszor a sima reset sem segít csak a ki és bekapcsolás. A héten voltam a Westendben. 576 üzlet, eredmény: xbox fagyi. Felmentem a médiába, eredmény: xboxok sorozatos fagyása.
    Már bocsi hogy ezt írom de nekem akkor sem kéne ha ingyen adnák.

Bocsi senkit nem akarok megbántani ez csak az én véleményem.
  • ajem kisa
    De miért esne pont karácsony elött...???
  • Banano007
    szóval 7500Ft ..najó legyen 10;D azaz a core 65 lesz karácsony környékére..aztán tavasszal essen mondjuk 5kt xd 60 lesz xD aki tavasszal el akarja adni az max 50-60 ért tudja eladni kivéve ha flashelve van és ad hozzá játékot:D ezért fogok én tavasszal box ot venni:-)
  • Banano007
    jaj télleg magadra gondoltál???..tuttam;)
  • Jak16
    én szerintem 5-10%esik...nálam most midnen ott döl vagy bukik hogy az SWG accountom eladom-e 300$-ért. Mert akkor már megfűzöm a szüleiet hogy segítsenek bele és a nagyszülöktől is kapok pénzt+ nekem is van tartalék.
  • tejföl
    Ez itt tiszta dedó!
  • Banano007
    74990..hm szóval ennél olcsóbban nem lehet szerezni...karácsony környékén nem fog esni egy 10 est? :D
  • Banano007
    haggyuk
  • Jak16
    nem tom te kire gonoldsz és van oylan bolt itt van:
    http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543
  • Jak16
    mondom 16 te hülye....a nevem Balázs eleve, Nyíregyházi
  • Banano007
    13 évesen túl nagy a szád
  • Crash88
    na mek prison break nézni majd re :D
  • Jak16
    hát igen, csak tod 16 éveseb egyedül összeszedni 100k-át...így is húos, eladok két accountot abból lesz kb 400-500$ és még abból elvinni megcsinálni....
  • Banano007
    Nem tom mit akarsz csinálni de szentem vidd el oda ahol értenek hozzá:D jobban jársz
  • Banano007
    Hazudtál Tomyka ..nincs ilyen bolt...:))..(akinek írtam az tudni fogja)
  • Jak16
    szal leírod nekem, mik a veszéylek, és hogy hogy kerülhetem el őket?