176872

-
klastrom #4990 Ja egy link jó lenne... -
bocs, akit kiutottem :( -
Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius. -
Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius. -
Jak16 #4986 valaki linkelje már be a 100$-s X360-at az amazonról, mert nem találom. -
Jak16 #4985 De, nekem vinyó is kell bele, mert két memó kell akkor a Core Packba..és nincs headset se...szal mindenkép a Premium pack kell, az most 100k, karácsony után kb 90k (remélem) és akkor nekem lesz ha minden igaz 80k körül...szal még bele kell segítenije így is a szüleimnek... -
Vett itt valaki onnan?
Most lehet akkor, vagy nem? -
Jak16 #4983 mindketőtt én kérdeztem :D
csak nem tudtam hogy a flashelés 5k ?D -
Crash88 #4982 sztem is sok az uj köcsög :D
pl h lehet iet kérdezni h lehet utána venni bele vinyot ,stb stb stb.
a masik sokajja az 5k flashelést :D -
Jak16 #4981 hááát, nem tom, akkor te esetleg Ausztriából netezel, csak eltéveszetted az országot :d -
Jak16 #4980 Úgy hogy nem szállítanak..megoróbáltam megvenni, de még fizetés előtt visszadobot hogy nem szállítanak az én "hazámba" -
Ugy, hogy az amazon nem szallit olyan helyekre ahol nem megbizhato a pakk megkapasa, ennyi. -
Crash88 #4978 de engedi bazze -
Jak16 #4977 5k a flashelés csak??? Na akkor megnyúzom a Tesóm :D
Bocs, de szerintem az hogy kb 75-80k-át keresek azzal, hogy 3 évet játszotam...:D szerintem jó teljesítmény :lol: -
Hogyhogy nem engedi? -
szabzol #4975 Teljesen igazad van. Szépen szét lett ba...a a topic geforce-okkal, meg MHz-ekkel. Ezek a dolgok egyáltalán nem ide valók. Ha valaki annyira isteníti a PC-t, akkor mit keres itt? Az utóbbi 400 hsz-ből 350 PC-s sz@rság. -
A core-packra van 75 penzed de nincs egy otosod hogy megflasheljek? Hm. -
Jak16 #4973 egyedül fogom flasheleni, ninc spénzem hogy más csinálja meg :(
kérdéseim: milyen veszélyei vannak? Mert eddig azt hallotam csak akkor megy tönkre ha áram szünet van, és lentebb általam belinkelt leírásokkal elméletileg müködnek...bár mondta valaki aki szerint mindkettő müködik. -
Jak16 #4972 hiába, nem engedi MO-ra...megnéztem. -
Ti tudtok arról valamit, hogy az amazonon lehet venni 100 dollárért xbox360-at?
Ez még van? Mert ennyiért engem is érdekelne. Vagy a pk sok lenne? -
Jak16 #4970 jaja nálad a pont :D -
Ha egy kicsit értenél hozzá látnád hogy mind2 üzenetének ugyanaz a száma tehát valaki mással azonos időben írt be. Ilyenkor kiüti az ő hozzászólása a másik ember hozzászólását és az is ugyanaz lesz. Magyarul csak 1x írta be.
De nem baj így is te maradsz az ügyeletes f**a gyerek. -
Lehet -
Jak16 #4967 #4964-esre valaki? Mondjuk hülyeség HD nélkülit venni, mert akkor meg mómirakártya kell....szal mind1 -
Te most mi csináltál őszintén??? Kétszer küldesz el egy üzit okoooos.... -
kellene ide egy házigazda... sok szarházi 2 napja csak flamel
érdekes azelőtt mindenki megvolt itt békességben -
Jak16 #4964 utólag lehet bele venni HDD-t? -
Igy van !!! -
Hali! Az argo c. film az egyik kedvencem. Hát innen. -
Nem költök Pc-re többet...vagy 10 évig még elketyeg. -
Miből gondolod, hogy nem úgy viselkedek?Azért, mert nem volt gyerekszobám és most élem ki a gyerekkorom.Most veszem meg magamnak azt amit szüleim nem tudtak megadni, mert nem voltunk jómódúak?Te ebből vonod le a következtetést?Családot tartok el a fizetésemből.Szerintem ettől jobban nem kell felnőnöm.
-
Igen igen..egyébként azért mondjátok hogy apukák vagytok mert hogy felnézzünk rátok?:DD omg azé vicces hogy 10 fórumozgatóból 8 apuka ahahhahahahXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Biztos a 7600GT kevés neki :D vegyél 7900 et:) -
Crash88 #4957 re -
turho #4956 Kicsit sok itt a tiszteletlen taknyos hülye, illetve bepostoltok féloldalas keményvonalas szövegeket a Budapesti MS razziák ellenére is....Banán koma, veled az élen ki lehetne hajítani IP-bannal a fél társaságot. Annyi eszetek van mint egy döglött hintalónak, de komolyan. Moderátor agyvérzést kap ha bejön, az biztos. De remélem hogy szétcsap köztetek. -
Csak úgy bepillantottam , és azt kell mondanom , h egyáltalán nem úgy viselkedsz mint egy felnőtt ... -
Elhiheted, hogy jobb a konzol.Nekem egy duál magos gépem van 2GB memóval, egy szénné húzott 7600GT-vel és még így is gáz volt az Oblivion meg a Fear a x360-hoz képest ugyanazon az LCD-n. 

-
Amúgy én is apuka vagyok kis csákó és hidd el több időm van fórumozni, meg az x-et nyomatni, mint a veled hasonló koruakból 10-nek, mivel megtehetem, mert 22 napot nem dolgozok havonta.Erre varjál gombot.A fórumozástól is csak a hozzá nem értők, meg a "bibi apukám azt mondta..." hülyegyerekek veszik el a kedvem. 
-
-
Hát én csak azt írtam hogy a Pc a jobb SZERINTEM..de attól még a konzol nem biztos hogy rossz xd..ezért akarom előtte kipróbálni de nállunk a CSillagkapuban nem lehetett szal a hétvégén felmek pestre