176872
banner
  • klastrom
    Ja egy link jó lenne...
  • Me0w
    bocs, akit kiutottem :(
  • Me0w
    Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius.
  • Me0w
    Miert menne le 10k-t a gep ara januarban? :) Max. marcius.
  • Jak16
    valaki linkelje már be a 100$-s X360-at az amazonról, mert nem találom.
  • Jak16
    De, nekem vinyó is kell bele, mert két memó kell akkor a Core Packba..és nincs headset se...szal mindenkép a Premium pack kell, az most 100k, karácsony után kb 90k (remélem) és akkor nekem lesz ha minden igaz 80k körül...szal még bele kell segítenije így is a szüleimnek...
  • kirol
    Vett itt valaki onnan?
    Most lehet akkor, vagy nem?
  • Jak16
    mindketőtt én kérdeztem :D
    csak nem tudtam hogy a flashelés 5k ?D
  • Crash88
    sztem is sok az uj köcsög :D

pl h lehet iet kérdezni h lehet utána venni bele vinyot ,stb stb stb.
    a masik sokajja az 5k flashelést :D
  • Jak16
    hááát, nem tom, akkor te esetleg Ausztriából netezel, csak eltéveszetted az országot :d
  • Jak16
    Úgy hogy nem szállítanak..megoróbáltam megvenni, de még fizetés előtt visszadobot hogy nem szállítanak az én "hazámba"
  • Me0w
    Ugy, hogy az amazon nem szallit olyan helyekre ahol nem megbizhato a pakk megkapasa, ennyi.
  • Crash88
    de engedi bazze
  • Jak16
    5k a flashelés csak??? Na akkor megnyúzom a Tesóm :D

Bocs, de szerintem az hogy kb 75-80k-át keresek azzal, hogy 3 évet játszotam...:D szerintem jó teljesítmény :lol:
  • kirol
    Hogyhogy nem engedi?
  • szabzol
    Teljesen igazad van. Szépen szét lett ba...a a topic geforce-okkal, meg MHz-ekkel. Ezek a dolgok egyáltalán nem ide valók. Ha valaki annyira isteníti a PC-t, akkor mit keres itt? Az utóbbi 400 hsz-ből 350 PC-s sz@rság.
  • Me0w
    A core-packra van 75 penzed de nincs egy otosod hogy megflasheljek? Hm.
  • Jak16
    egyedül fogom flasheleni, ninc spénzem hogy más csinálja meg :(

kérdéseim: milyen veszélyei vannak? Mert eddig azt hallotam csak akkor megy tönkre ha áram szünet van, és lentebb általam belinkelt leírásokkal elméletileg müködnek...bár mondta valaki aki szerint mindkettő müködik.
  • Jak16
    hiába, nem engedi MO-ra...megnéztem.
  • kirol
    Ti tudtok arról valamit, hogy az amazonon lehet venni 100 dollárért xbox360-at?

Ez még van? Mert ennyiért engem is érdekelne. Vagy a pk sok lenne?
  • Jak16
    jaja nálad a pont :D
  • Zsoltika 007
    Ha egy kicsit értenél hozzá látnád hogy mind2 üzenetének ugyanaz a száma tehát valaki mással azonos időben írt be. Ilyenkor kiüti az ő hozzászólása a másik ember hozzászólását és az is ugyanaz lesz. Magyarul csak 1x írta be.
    De nem baj így is te maradsz az ügyeletes f**a gyerek.
  • ajem kisa
    Lehet
  • Jak16
    #4964-esre valaki? Mondjuk hülyeség HD nélkülit venni, mert akkor meg mómirakártya kell....szal mind1
  • Banano007
    Te most mi csináltál őszintén??? Kétszer küldesz el egy üzit okoooos....
  • james69holden
    kellene ide egy házigazda... sok szarházi 2 napja csak flamel
    érdekes azelőtt mindenki megvolt itt békességben
  • Jak16
    utólag lehet bele venni HDD-t?
  • teddymac
    Igy van !!!
  • tejföl
    Hali! Az argo c. film az egyik kedvencem. Hát innen.
  • matiszG
    Nem költök Pc-re többet...vagy 10 évig még elketyeg.
  • matiszG
    Miből gondolod, hogy nem úgy viselkedek?Azért, mert nem volt gyerekszobám és most élem ki a gyerekkorom.Most veszem meg magamnak azt amit szüleim nem tudtak megadni, mert nem voltunk jómódúak?Te ebből vonod le a következtetést?Családot tartok el a fizetésemből.Szerintem ettől jobban nem kell felnőnöm.
  • Banano007
    Igen igen..egyébként azért mondjátok hogy apukák vagytok mert hogy felnézzünk rátok?:DD omg azé vicces hogy 10 fórumozgatóból 8 apuka ahahhahahahXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Banano007
    Biztos a 7600GT kevés neki :D vegyél 7900 et:)
  • Crash88
    re
  • turho
    Kicsit sok itt a tiszteletlen taknyos hülye, illetve bepostoltok féloldalas keményvonalas szövegeket a Budapesti MS razziák ellenére is....Banán koma, veled az élen ki lehetne hajítani IP-bannal a fél társaságot. Annyi eszetek van mint egy döglött hintalónak, de komolyan. Moderátor agyvérzést kap ha bejön, az biztos. De remélem hogy szétcsap köztetek.
  • Checkerboy
    Csak úgy bepillantottam , és azt kell mondanom , h egyáltalán nem úgy viselkedsz mint egy felnőtt ...
  • matiszG
    Elhiheted, hogy jobb a konzol.Nekem egy duál magos gépem van 2GB memóval, egy szénné húzott 7600GT-vel és még így is gáz volt az Oblivion meg a Fear a x360-hoz képest ugyanazon az LCD-n.
  • matiszG
    Amúgy én is apuka vagyok kis csákó és hidd el több időm van fórumozni, meg az x-et nyomatni, mint a veled hasonló koruakból 10-nek, mivel megtehetem, mert 22 napot nem dolgozok havonta.Erre varjál gombot.A fórumozástól is csak a hozzá nem értők, meg a "bibi apukám azt mondta..." hülyegyerekek veszik el a kedvem.
  • Banano007
  • Banano007
    Hát én csak azt írtam hogy a Pc a jobb SZERINTEM..de attól még a konzol nem biztos hogy rossz xd..ezért akarom előtte kipróbálni de nállunk a CSillagkapuban nem lehetett szal a hétvégén felmek pestre