176876
banner
  • Banano007
    Az az ő dolga hogy beszél a gyerekével..de ide a fórumba ne irkáljon olyat hogy ,,buzigyerek, bazdmeg takarodjá má"..aki ilyeneket ír az tuti nem apuka..ja és utánna persze azzal vétekezik hogy ,,majd a 13 éves gyerekemnek veszek egy xbox ot.." miközben az az "apuka" 14 éves
  • teddymac
    Usagi Yojimbo vagy mi az a nyuszi?
  • teddymac
    Emlékezz szavaidra. 10év múlva miket fogsz irogatni?
  • ajem kisa
    Nékem egy c 64 volt, kazettás verzijó, és először "load turbó", aztán megkerestem a kazettán azt a játékot, amit akartam a számlálón, és a tv-n azok a csdálatos csíkok, és azok a fülbemászó hangok...
    áááá, sosem felejtem el....hmmm...
    Az usagi volt a kedvencem, meg az uridium!
  • Attila8805
    Mért ne mondhatna ilyet.
    Bár a mi családunkba nem fordul elő de más apját hallottam má csnyábban beszélni a saját gyerekével is.
    Éljen az xbox360.Kár hogy nekem még nincs
  • teddymac
    commodore+4 :) az első gépem ,jaj istenem valami motoros játék volt a kedvencem ööö ... kickstart vagy mi :D
  • Richard90
    privátban??? mert én nem kaptam semmilyen üzenetet... ezért írtam be a fórumba :O
  • Banano007
    Semmi ..az addig oke hogy játszol meg minden..csak az már nem hogy mindenki aki ide ír abból 10/8 apuka xD..meg egy apuka nem mond olyat hogy ,,bazdmeg húzzál már innen, buzigyerek stb." csak ezért mondom hogy nem vagy/vagytok apukák :)
  • peter31
    Egyetértek. Emlékszem a gazdag havernál volt ZX48 spectrum sokszor voltam ott éjfél-ig picsán is rúgtak otthon.

Gondoljátok el azt a teljesítményt a 48kb nem semmi. A PC-k cocom listán voltak.
  • peter31
    Na akkor NTSC kontra PAL, ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni mehet ez is az is a PAL-os gépeken. Ami a lényeg a régiókód, erre figyeljetek, mert ez gondot okozhat. ITT tudjátok tanulmányozni, hogy melyik milyen kiadás és van-e régiókód vagy nincs vagy ha van milyen. Ennyi nagyjából.
  • tejföl
    Az utóbbi napokban ez a topik tiszta dedo. De gondolom ezt te is látod!
  • Me0w
    Neked is gratulalok. Remelem a Barbie nyer, azt felerned esszel.
  • öregharcsa
    szeva....látom pörögsz....
  • tejföl
    Szia smile!
  • klastrom
    Ja má itt figyel a gépemen...
  • öregharcsa
    mi a baj az apukákkal???,
    azért mert az vagyok már nem játszhatok???
    nekem is van 2 lányom 6 és 13 éves.
    gyerekkorunkban nem engedhettük meg ezt magunknak (de voltak jó kis pénzbedobós arcade gépek+c64+amiga),de most már azt csinálok amit akarok és senki nem ugathat bele...
    mi ezzel a baj???

• james69holden
    Tom_Clancys_Rainbow_Six_Vegas_USA_XBOX360-NiG

tyűűű

de jó nektek :p
  • klastrom
    Baszki tegnap má válaszoltam rá.
    Kajakra mint az oviba teeeeee.... :DDD
  • tejföl
    Attól is függ, mit rendelsz. Ha mondjuk 300 tonna kristálycukrot, akkor valószínűleg többet számláznak, mintha Britney Spears dedikált fényképét.
  • tejföl
    Jogos! 5291.
  • s73
    Az tökéletes lesz, nekem is az van fent.
  • Richard90
    nem írtad el? mert a szoftverbázisban csak ilyet találtam :
    CloneCD 5.2.9.1 (magyar)
    de ha jól írtad, akkor keresek másikat
  • Banano007
    Egyébként ha Amerikából rendelnék vmit és ki is szállítanák akkor mennyi lenne a postaköltég?:)
  • tejföl
    "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
    Van egy ilyen a lap alján, szerintem használjátok!
  • Richard90
    Húú, köszi szépen a választ :)

Kisa, sorry, ezt hittem nekem írtad (5002hsz)
  • ajem kisa
    De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?
  • james69holden
    akkor remélem ezt is olvastad:

Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues.
  • ajem kisa
    De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?
  • Casper007
    Akkor ezt emésszétek meg. Az Amazon.com-on mindössze 100$-ért lehet Core Packot rendelni!
  • ajem kisa
    Ami itt történt kb 2-3 napja, nem találsz értelmes választ, sőt még xboxhoz sem kapcsolodó üzenet sincs sok!
    Egyébként nem hozzád szólt, hanem általánosságba véve!
  • tejföl
    Clone CD 5.9.2.1.
    A pioneer 110-est én nem frissítettem, de van aki 109-essel írja a játékokat.
  • Richard90
    figyu 10 oldalt olvastam vissza és nem találtam semmit ezekrőkl!!! ezért is kérdezem meg
  • ajem kisa
    Igazad van, visszaolvasás lenne a legegyszerübb, dehát...
    És ugyanaz a kérdés 100x!!!
  • sztomy69
    Nem tudnátok megmondani, hogy az x360 lejátszik-e divx filmeket?
  • Xtian
    Nem sürün szoktam irni, én inkább csak olvasgatom a forumokat mert karácsony környékén készülök venni egy x360-at.
    De ami itt megy az komolyan mondom már fáj! Tiszta OVI mert a sok gyépés pöcs (tisztelet a kivételnek) akkora faszságokat kérdez ahelyett hogy böngészne a hozzászolások között!!
  • ajem kisa
    A 100$ x, csak volt....
  • ajem kisa
    Ismételten...
  • Jak16
    ja :D bocs:D
  • kirol
    Amúgy itt miért nincs az, hogy 100 dolcsi? (Hanem 299,99 van.)
  • Richard90
    1. A clonecd-nek melyik változatát kell használni? (lehet clonedvd-t is?)
    2. honnan tudok a poineer 111 íróhoz firmware-t letölteni? és ha letöltöm, hogyan kell "berakni"? És melyik verziójú firmware-t kell használni. (mert írták a fórumban hogy frissíteni kell)