176876

-
Az az ő dolga hogy beszél a gyerekével..de ide a fórumba ne irkáljon olyat hogy ,,buzigyerek, bazdmeg takarodjá má"..aki ilyeneket ír az tuti nem apuka..ja és utánna persze azzal vétekezik hogy ,,majd a 13 éves gyerekemnek veszek egy xbox ot.." miközben az az "apuka" 14 éves
-
Usagi Yojimbo vagy mi az a nyuszi? -
Emlékezz szavaidra. 10év múlva miket fogsz irogatni? -
Nékem egy c 64 volt, kazettás verzijó, és először "load turbó", aztán megkerestem a kazettán azt a játékot, amit akartam a számlálón, és a tv-n azok a csdálatos csíkok, és azok a fülbemászó hangok...
áááá, sosem felejtem el....hmmm...
Az usagi volt a kedvencem, meg az uridium!
-
Mért ne mondhatna ilyet.
Bár a mi családunkba nem fordul elő de más apját hallottam má csnyábban beszélni a saját gyerekével is.
Éljen az xbox360.Kár hogy nekem még nincs

-
commodore+4 :) az első gépem ,jaj istenem valami motoros játék volt a kedvencem ööö ... kickstart vagy mi :D -
Richard90 #5028 privátban??? mert én nem kaptam semmilyen üzenetet... ezért írtam be a fórumba :O -
Semmi ..az addig oke hogy játszol meg minden..csak az már nem hogy mindenki aki ide ír abból 10/8 apuka xD..meg egy apuka nem mond olyat hogy ,,bazdmeg húzzál már innen, buzigyerek stb." csak ezért mondom hogy nem vagy/vagytok apukák :) -
peter31 #5026 Egyetértek. Emlékszem a gazdag havernál volt ZX48 spectrum sokszor voltam ott éjfél-ig picsán is rúgtak otthon.
Gondoljátok el azt a teljesítményt a 48kb nem semmi. A PC-k cocom listán voltak. -
peter31 #5025 Na akkor NTSC kontra PAL, ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni mehet ez is az is a PAL-os gépeken. Ami a lényeg a régiókód, erre figyeljetek, mert ez gondot okozhat. ITT tudjátok tanulmányozni, hogy melyik milyen kiadás és van-e régiókód vagy nincs vagy ha van milyen. Ennyi nagyjából. -
Az utóbbi napokban ez a topik tiszta dedo. De gondolom ezt te is látod! -
Neked is gratulalok. Remelem a Barbie nyer, azt felerned esszel. -
szeva....látom pörögsz....
-
Szia smile! -
klastrom #5020 Ja má itt figyel a gépemen...

-
mi a baj az apukákkal???,
azért mert az vagyok már nem játszhatok???
nekem is van 2 lányom 6 és 13 éves.
gyerekkorunkban nem engedhettük meg ezt magunknak (de voltak jó kis pénzbedobós arcade gépek+c64+amiga),de most már azt csinálok amit akarok és senki nem ugathat bele...
mi ezzel a baj???
-
Tom_Clancys_Rainbow_Six_Vegas_USA_XBOX360-NiG
tyűűű
de jó nektek :p -
klastrom #5017 Baszki tegnap má válaszoltam rá.
Kajakra mint az oviba teeeeee.... :DDD -
Attól is függ, mit rendelsz. Ha mondjuk 300 tonna kristálycukrot, akkor valószínűleg többet számláznak, mintha Britney Spears dedikált fényképét. -
Jogos! 5291. -
Az tökéletes lesz, nekem is az van fent. -
Richard90 #5013 nem írtad el? mert a szoftverbázisban csak ilyet találtam :
CloneCD 5.2.9.1 (magyar)
de ha jól írtad, akkor keresek másikat -
Egyébként ha Amerikából rendelnék vmit és ki is szállítanák akkor mennyi lenne a postaköltég?:) -
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
Van egy ilyen a lap alján, szerintem használjátok!
-
Richard90 #5010 Húú, köszi szépen a választ :)
Kisa, sorry, ezt hittem nekem írtad (5002hsz) -
De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?
-
akkor remélem ezt is olvastad:
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues. -
De akkor a visszaolvasásról nem beszélünk ugye?
-
Akkor ezt emésszétek meg. Az Amazon.com-on mindössze 100$-ért lehet Core Packot rendelni! -
Ami itt történt kb 2-3 napja, nem találsz értelmes választ, sőt még xboxhoz sem kapcsolodó üzenet sincs sok!
Egyébként nem hozzád szólt, hanem általánosságba véve!
-
Clone CD 5.9.2.1.
A pioneer 110-est én nem frissítettem, de van aki 109-essel írja a játékokat. -
Richard90 #5003 figyu 10 oldalt olvastam vissza és nem találtam semmit ezekrőkl!!! ezért is kérdezem meg -
Igazad van, visszaolvasás lenne a legegyszerübb, dehát... 
És ugyanaz a kérdés 100x!!!
-
Nem tudnátok megmondani, hogy az x360 lejátszik-e divx filmeket? -
Xtian #5000 Nem sürün szoktam irni, én inkább csak olvasgatom a forumokat mert karácsony környékén készülök venni egy x360-at.
De ami itt megy az komolyan mondom már fáj! Tiszta OVI mert a sok gyépés pöcs (tisztelet a kivételnek) akkora faszságokat kérdez ahelyett hogy böngészne a hozzászolások között!!
-
A 100$ x, csak volt....
#4847 -
Ismételten... -
Jak16 #4997 ja :D bocs:D -
Amúgy itt miért nincs az, hogy 100 dolcsi? (Hanem 299,99 van.) -
Richard90 #4995 1. A clonecd-nek melyik változatát kell használni? (lehet clonedvd-t is?)
2. honnan tudok a poineer 111 íróhoz firmware-t letölteni? és ha letöltöm, hogyan kell "berakni"? És melyik verziójú firmware-t kell használni. (mert írták a fórumban hogy frissíteni kell)