176876

-
Látod tomy neked is beszólt ez az "apuka"...ahahaha:-) -
zsoleer #5073 sajna nem tom hogy megy épp ezért szeretném szakembere bizni it nem tudtok helyet estleg privibe megirnátok -
Akkor nézz körül! -
Ha tudod, hogy zajlik a folyamat, akkor sok, ha viszont nem tudod te megcsinálni, akkor meg kifizeted egy "szolgáltatás" árát. -
nekem itt a közelbe 10-et mondtak, de láttam neten nem egy helyet, ahol 5ért csinálják, vagy olcsóbban. -
zsoleer #5069 Xv.ker mert halotam állitolag vlahol 5e csinálják ezt jo tudni ne hogy már át baszanak:@ -
Hol laksz? -
Büszke lehetsz rá! -
zsoleer #5066 szerintetek 15e sok a flshelésért? mert nekem ennyiért csinálnák meg -
dede én voltam az:P -
Nem téged bannoltak nem is oly rég a covers empire fórumról? Nem lehet, hogy te Nagyrédén laksz? -
Tényleg, a győri árkádban 89900 volt a premium nyitáskor! De nem adhatom tovább ;)! -
Most minek fikázod az apukákat, az enyém is állandóan jáccot a konzolon, mikor 7 éves voltam, duoba nyomtuk a tony hawk 1et. Aztán ha nem jött neki össze a dolog ő is elküldött engem a p*csába. Csak akko még asse tuttuk mi az az internet, úgyh fórumozni se tuttunk, remélem ha meglesz a 360am fogunk majd még nyomni egy pár jó meccset nhl-be vagy bármibe. -
Szeszmester #5061 Akkor vedd meg. -
FFX #5060 miért, létezik "apukák etikai kódexe" ami tiltja nekik, hogy káromkodjanak? Ne legyél már ennyire buta. -
65 ért van xbox 360 core pack :D találtam pontosabban vki megadta a webáruház linkjét..de nem adhatom tovább:D -
Áh végre egy normális ,,apukás" hozzászólás:-)... -
Kár a szót rád pazarolni. Tőlem írhatsz amit akarsz, szidhatod anyámat is, nem érdekel. Ha ettől nedvesedik a pelenkád, ám legyen benne örömöd! -
Szente Cs@b@ ne szórakozz, Zsótit fel lesz hivva az biztoss....
-

-
Mijért?:-)..megint nem én szóltam be ..apuka...xd -
Igen,az Uridium, az év jétáke volt '87-ben. -
Szerintem gondolkodj el egy új nicken! -
Segghülye, okos..inteligencia szintednek megfelelő a beszólásod..ah ez milyen diplomatikus volt :-) -
Ez nagyon komoly... 
De szép emlékek! Sniff...
Ügyi vagy, kapsz (lock) egy piros pontot!
-
klastrom #5049 Te meg egy segghülye kisköcsög.
A mai produkciódból ez jött le... -
Jak16 #5048 ez is igaz. na én mentem el, bye all,
(nekem akkor is meglesz az X360-am, ha beledöglök is, akkor is:D) -
Mért talán baj hogy kérdezősködök???..Biztos te is apuka vagy
-
klastrom #5046 Mindenképpen a premiumot kell megvenni.Ökör volt aki kitalálta core-t.. -
Jak16 #5045 azé, mert akkor nem mind1 hogy Core, vagy Premium packosat vesz... ha lehet másoltan nyomni, akkor premium a kifizetődőbb.. -
Jak16 #5044 igen, mivel eredetinek ismeri fel az olvasód. Bár lehet hogy van itt is olyan, mint a PS2-nél DNAS Code, nem tom. -
klastrom #5043 De minek ez neked még géped sincs nem ??

-
Komoly??? Akkor amit leszedek játékokat a netről kiírom egy Dvd re berakom az Xbox 360 ba és már liveozhatok is?:-) az jóó lenne ha igaz:D -
peter31 #5041 lehet
-
Kisa ezt nézd meg még zene is van :D -
Igen belelépett nagyon..
fájt.. nem kicsit..nagyon..
...
...na
A kérdésem: Másolt játékkal lehet Xbox live on játszani???:-) vagy eredeti játék kell hozzá, ugyan úgy mint pc n a multihoz? -
Látom rendesen, belelépet a lelkivilágodba, majd kinövöd ennyi … -
Pontosan! -
Yesssz, a szamuráj nyúl! 
Köszön, kard ki kard...
-
Usagi