176874
banner
  • james69holden
    veszel egy routert amin osztod a netet a gép ill. a box felé illetve kell csinálnod egy accountot a Live-hoz
    és már játszhatsz is
  • sector512
    Asszem ennek a topicnak vége :(
  • öregharcsa
    nem akarsz leszállni erről az apuka témáról????
    miért kell húznod itt mások agyát???

igaza van FFX-nek...nem ártana 1!
  • CSOki444
    öö hülye gyakori kérdés ismét na figyeljetek: ha veszek prémium gépet flashelik aztán irok rá játékot és ugy toom h ehhez van live elöfizu 1 év ingyen asszem? ha igen akkor nekem ithon van internet pc be kötve:D:D ezért is took most irni kac kac kac na mind1 szal ha van akkor nekem mit kell vennem csinálnom h az x360 nal is jáccak neten???
  • FFX
    nem ártana egy ban valakinek
  • Ptomcat
    Amúgy szép az idő nem? Remélem nem fog esni az eső holnap reggel!
  • Banano007
    Most kivételesen igazad van xD...egy nagy gyökér az az ember játsza itt a nagy "gondoskodó apukát" aki egy xbox360 t veszi az édes kis fiának ahahaha
  • CSOki444
    kösz tesó ..de ha nekem lesz nekem csak szüz gép kell, de köszi szépen azért
  • teddymac
    Ismeritek ugye? Mint az oviban. Okos engedd, szamár.....
  • sector512
    pff...
  • sztomy69
    Akko szólhatnál Tejföl barátodnak, hogy ne küldje állandóan a fikázós üziket:@
  • Crash88
    elég má baszátok meg ,tele van flame el he, asszem elkél már egy-két bünti pont

inkább a topic a nevében szereplö dologrol kéne beszélgetni normálisan
  • sztomy69
    Te meg mit irogacc nekem, h ne pofázzak neked, meg hívjalak fel b*zdmeg, kit érdekelsz te? Asszed te vagy itt az atyaúristen, nem fogom rád pazarolni a pénzem, de ha mondasz egy helyet ahonnan ingyé lehet mobilt hívni, örömmel felhívlak!
  • Banano007
    Hát nem jó:D
  • Richard90
    az hogy a sok flame-d miatt lett első helyen a topic
  • Banano007
    Ez most mi akart lenni??????????????
  • öregharcsa
    hogyne írnék...ha van egy hüle kölköm aki kiborít...sőt még cifrábbat is...csak néha visszafogom magam van akinek ez nehéz, de megértem őket is a sok hülye kérdéstől(basztatástól) elszáll az ember agya elég hamar...

na üdv néked...
  • Attila8805
    Köszönhetően Banano007 nek!

Népszerű témák
    1. XBOX360
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott
    3. Ferencvárosi Torna Club
    4. Gothic 3
    5. Windows: Vista (Longhorn)
    6. Football Manager
    7. World of Warcraft
    8. '80 as évek zenéi
    9. Ismerd fel a képről a játékot
    10. KONAMI Soccer kiegés
  • Banano007
    aham ..de nekem pontos adat köll ...szal az is hogy mennyi:D de azért megnézem
  • peter31
    Tényleg kell hozzád türelem
  • sztomy69
    felmész xbox.com, és megnézed milyen kábelek vannak hozzá!
  • tejföl
    Nyugodtan vedd meg a "D"-s Pioneert!

• Banano007
    DE hogy vegyen / vegyünk eggyet???..elősször információt kell gyüjtenünk:D...

Szal még egy kérdés : Milyen csatlakozóval tom a TFT monitoromhoz csatlakoztatni az xbox ot? külön venni kell hozzá vagy hogy van ez?
  • tejföl
    Előbb vegyél egyet!
  • s73
    A 360 fő hibái a ram-ok és a gpu túlmelegedése, és ez nincs kapcsolatban a flash-el, a túlmelegedés az oka. A meghajtók, - eddig úgy néz ki - birják a strapát, de még nem áll mögöttük olyan hosszú időtartam.
  • Richard90
    hello hello... :) megint én
    nos... én már itt láttam a fórumban akik azt írták hogy pioneer 111D-vel ajánlatos kiírni a lemezeket
    és valaki azt hogy pioneer 111-gyel
    felmentem a pioneer honlapjára, és mindkettőből fajtából találtam katt
    akkor gondolom a D-s verziót érdemes megvenni.
    Itt szeretném mehköszönni Tejföl, Gabe,klastrom segítségét (és a többieknek is)
    BAnanao, te meg változtathatnál a stílusodon... örülhetnél, hogy vannak segítőkész emberkék, akik segítenek egyesek problémáin. ez a topic nem a konzol vd pc-ről szól. ha szted jobb a pc, akkor jobb. kész. nincs min vitatkozni (bár sztem nem :P)
  • mohus
    ja bocs...a májusról nem tudtam:)

és persze...nálam döntheti el...
    szeretem ugyanis kipróbálni a játékot alaposan, és ha megérdemli akkor eredetiben is megvásárolom természetesen (hogy a folytatást támogathassam).
  • sztomy69
    Most mér beszélnék veled, nekem semmi bajom nincs veled, maradjunk itt és beszélgessünk az x360ról, és kész.
  • tejföl
    Küldtem privátban elérhetőséget neked, meg banano barátodnak. Szóval ne fárasszuk a többieket ezzel!
  • s73
    Már május óta megoldott a probléma, tehát nem valószínű, hogy a ps3-mal lenne összefüggésben, bár ebből lehetne egy nagyon jó összeesküvés-elméletet kanyarítani.

Azt azért nem hinném, hogy ez eldöntheti a nextgen kérdést, Kelet-Európán kívül nem ilyen kulcskérdés a rendszerek kijátszhatósága.
  • zsoleer
    lehet hogy buta kérdés ha meg van flashelve a meghajto akkor mennyi ideig birja ki? fél évente kell cserélni az olvasot mint a ps2-nél?
  • mohus
    hát ez nagyban eldöntheti a nextgen kérdését:) pont a ps3 kijövetelekor történt ez meg?...dejavum van

most már csak a normál tvmet kéne megflashelni HDTVre:)
  • zsoleer
    elégé szakszerüen fogalmazol de igen megoldhato!
  • sztomy69
    Pedig neki azon a fórumon nem is szóltam be, egy csomó bukkó f*szkalappal volt tele, bannoltak, lezárták a fórumot és ennyi.
  • s73
    Szó szerint ezt jelenti.
  • james69holden
    miért nem fogod már vissza magad? te vagy az egyetlen aki a veszekedést szítja...
    ráadásul a kurva keresőt sem bírod használni, mer a kérdéseid zöme már meg lett válaszolva
    belép az ember 1óra alatt van vagy 40üzenet abból 20spam v. flamelés és szinte mindegyikhez közöd van
    igaz ez az üzim se tartozik a témához, de már nem bírom olvasni az idióta kommentjeidet
  • mohus
    sziotok...

ez azt jelenti, hogy X360-ra megoldódott az eredeti gyári játékok biztonsági másolatának futtatásának lehetősége?
  • peter31
    5x-ös ár
  • Banano007
    Látod tomy neked is beszólt ez az "apuka"...ahahaha:-)
  • zsoleer
    sajna nem tom hogy megy épp ezért szeretném szakembere bizni it nem tudtok helyet estleg privibe megirnátok