176875

-
Gabe18 #5153 De van benne az is. -
Valaki segitsen nekem..sikerült a liveot megcsinálni stbstb..az lene a kérdésem hogy hogyan tudok az X vinyojára zenét felmásolni? -
egyelőre nem egyenlőre :)
a tortát osztod egyenlő részekre :p
dead rising? nem abba van láncfűrész (is)? -
Szerintem megéri. Gyorsabb lesz, igaz, hangosabb is ha a 4.2a-val csinálod, de azzal nem fog e66-ozni, legalábbis egyenlőre, míg a Microfos kóderei ki nem találnak valami újabb trükköcskét. -
Hali!
Most voltam Tescoba megvenni a Deadrising-ot és nagyon üt egy húzós nap után leülni és csak csépeled a zombikat nagyon komoly:D:D
X360 Powa!:) -
Állítólag már gyosabb az olvasási sebesség.
Viszont így hangosabb a meghajtó is.
Nekem is Samsung van és a gyorsítós verzió előtti verzióval flashelve.
Azt mondta nekem a szaki, hogy egyenlőre szerinte nem érdemes a sebesség miatt flashelni.
-
klastrom #5147 Nekem 1.0 van asszem a gépemben és Samsungos.Ez 4.2 mennyivel jobb nála?Érdemes lenne újra flesselnem ez miatt?Elképzelhető hogy lesz olyan megoldás amikor már nem kell szétszedni a gépet a fless miatt? -
Ugyan már, te is voltál gyerek és igényed volt rá, hogy foglalkozzanak veled, hogy te lehess a középpontban kicsit.
Ha megkapja, majd gyorsan lenyugszik.
Abban egyébként szerintem teljesn igaza volt, nyíltan ne küldjék el a picsába mégha oly hülye is. Ez nem illik se egy apukától, se egy sihedertől.
Nem kell dühöngve elküldeni, ciános humorral ki lehet készíteni, ha nem változtat.
De változtatni fog... Ugye Banano??! -
Szeszmester #5145 Az a banana gyerek nagyon hülye. Én nem foöglalkozom vele, nem mérgezem a saját lelkem :) -
Szeszmester #5144 Inkább azt mondd meg, milyen verziójú flash van a gépen (nem a gyártás a fontos, az csak abból a szempontból, h lehet-e flashelni). A 4.1-től kezdődőekkel tuti nem lesz baj, asszem 4.2 a legújabb.
Azért látsz csak 14 gigát, mert a többit használja a gép, így sokkal gyorsabb, van, amit felmásol és nem DVD-ről tölt. -
Te Banano!
Mi az a sok felkiáltójel a nicked után???
Csak hogy megdöbbenj, én is apuka vagyok. Két szertelen rossz fiam van, ha nagyon kihúzzák a gyufát és már nem tudok mit csinálni, de életveszélyt okoz a hülyeségük, akkor bizony lekenek nekik egyet. Útálom ezt tenni de muszály, hogy jónevelt ember legyen belőlük, ne hogyjék majd azt 18 évesen, hogy bármit megtehetnek.
Nomost úgy látom, téged nem igen pofoztak meg szüleid nevelési célzattal.
Ha itt egy apukát szekálsz, akkor az nem tud téged pofon vágni, ezért rosszabb esetben elküld a csába. Ne csodálkozz ezen.
Én ugyan nem küldtelek volna el, röhögök azon amit csinálsz, de azért azt tudd, hogy ez a topik nem egy chat szoba és a haveroddal szinte már percenként küldtök ide nem illő üzeneteket.
Kicsit vedd a fáradtságot, nézz körül a neten és amikor már elég információt gyűjtöttél be, hogy a kérdéseidtől ne másszunk falra, akkor jöhetnek az értelmes kérdések. Eddig is segítettek itt neked, ha jól kérdeznél, sokkal többet érnél vele te is.
Értve vagyok ugye kisfijjam??!!
-
xbox25 #5142 Köszönöm! -
Nem kell félned tőle, mert nem létezik :) Egyébként is legfeljebb a liveról fognak kitiltani ha ellenőrzik a gépet miért tennék tönkre? Nem érdeke az MS-nek sem. -
xbox25 #5140 Úúú bocs a gépen júniusi:)
Ez változtat valamin? -
xbox25 #5139 Akkor ugye nem kell félnem attól a bizonyos kódtól,ami tönkreteheti a gépet?!
Az sem befolyásolja,h nem eredeti a játék? -
Nyugodtan felmehetsz a live-ra, semmi baja nem lesz a gépednek. -
xbox25 #5137 Sziasztok!
XBOX 360-as gépem 2006 augusztusi és flashelve van!
Szeretnék Live-on játszani!
De olvastam,h esetleg ettől tönkremhet!
Igaz ez?
Lécci segítsetek,h megtehetem-e!?
Nem merek addig felmenni!
Miért van az,h a tárhelyem 20 GB helyett csak 14 GB-ot ír,mint kapacitás?
Bocs ha hülyéket kérdezek,de nekem ezek fontos információk lennének!
Köszi!
-
Ha látja a drive-ot az alaplap akkor igen. -
Jak16 #5135 mármint kérdés volt :D azl meg tudom? -
Jak16 #5134 Nekem VIA chipsetes, Asrock alaplapom van (775Dual-880Pro) és én úgy tom, hogy van SATA vezérlőm...szóval, ezzel meg tudom csinlni a flashelést (én úgy gondlom igen) -
Hi skacok!
Eddig még nem merült fel a kérdés de most én feltenném.
Nekem mikrohullámú netem van és ezz úgy megy végbe hogy az antennától a modemig koaxkábelen megy be a net de a modemtől rendesen hálókábellel mindt az Adsl-nél az a kérdésem hogy kivitelezhető e hogy működjön. -
Eladó vagy cserélhető karcmentes Fight Night 3 - főleg Bp-n/Sülysáp környéke - ugyanitt eladó intercooler
-
Egy Xbox live csatlakozási leírás Dreampage Nagymester tollából -
A gépen, hogy tudd használni, létrehozol magadnak egy gamer profile-t, majd mikor rá akarsz lépni az Xbox live-ra, automatikusan felkínálja, hogy regisztráld magad, "Join to Xbox live", vagy valami ilyesmi. Értelemszerűen követed az utasításokat, és kész.
Magyar címmel még mindig nem lehet reggelni, amilyen címet megadsz, olyan nyelvű lesz a dashboard menüje. -
pal: europa, ausztralia (afrika, delamerika)
ntsc: amcsi, japcsi
-
zsoleer #5128 A PAL és az Ntsc mire vonatkozik pontosan valaki világositson fel mert nem tom és láttam játékoknál hogy ez van irva köszi -
hogy lehet accountot csinálni?
-
Gabe18 #5126 Nem lehet hogy a profilhoz tartozó LIVE elöfizetés lejárt és ezért csak SILVER "státuszban" van?Mert LIVE-on játszani csak GOLD elöfizetéssel lehet. -
Hmmm, akkor mással lehet a probléma, mivel bármelyik játéknál ,amikor csatlakozni próbálok, kilép a live ból.
-
Gabe18 #5124 Nem,ugyanugy megy on-line mint az eredeti.
Eddig semmiféle megkülönböztetés nincs LIVE-on eredeti-nem eredeti között.Reméljük (már aki reméli) késöbb se lesz. -
Ó, és valahogy máshogy kell őket kiírni? -
Gabe18 #5122 Egyértelmüen lehet... -
Hi, keresgéltem sokfele, de nem találtam konkrét választ, tehát tört játékokkal egyértelmüen nem lehet live-on játszani, vagy van rá valami módszer? -
Ez mire volt jó?
-
Crash88 #5119 BANN-T A KÖCSÖGÖKNEK MOST -
Mármint 11-12 ezer forint körüli fontért. -
A silver account van ingyen, de ezzel csak a haverokkal tudsz beszélni, meg üzengetni. Játszani, demót letölteni Gold hozzáféréssel lehet, ez viszont csak 1 hónapig ingyenes. Trükközni lehet, hogy mikor lejár az 1 hónap csinálsz egy új acc-ot, és így el lehet húzni a végtelenségig, de ezt a játékmentéseid bánják. Gold-ot lehet vásárolni, 1 éveset vahy 3 hónaposat. Az 1 éves itthon 14-16 ezerért körül lehet venni, vagy vannak külföldi oldalak,(pl. a sendit) ahol kb. 11-12 körüli fontért jutsz hozzá. Sőt, van egy olyan lehetőség, hogy olyan kb. 9 000 értékű euroért is lehet kapni, de az nagyon körülményes (mondjuk én így vettem.) -
köszi -
aha
szerk.: acc = hozzáférés -
account???az mi?:D