176875
banner
  • sztomy69
    Ma eddig ezt nyomták fel a netre 360ra

Eragon_PAL_XBOX360-PreCiSiON
  • sztomy69
    Nekem eddig nem jött öszze vele a békülés, nekem is küldött számot:P
  • Banano007
    Jaja nekem is írt egy levelet plusz telefonszámot..utánna meg egy msn címet..
  • Muad Dib
    Akkor már inkább ez:

XBOX COM

• Muad Dib
    Nem nem, hidd el, ő is apuka, sőt idősebb mint én vagyok.
    Igen, van nekije egy rossz szokása, ha nagyon begurúl, levelet ír amiben felszólít, hogy hívd fel őt telefonon. Sőt, nem lehet vele zöld ágra vergődni. De ez elnézhető neki, mert kis idő után lenyugszik és újra barátságos, belátja ő is, nem jó dolog a harag.
    Legyél hozzá barátságos, hidd el ő is az lesz.

No mindegy, remélem alaposan utánaolvastál a 360 témának. Volt itt egy FAQ ami már nem működik, de van sok más forrás is a neten, nézz utána.
    Na egy pár link:

xboxlive
    X-Media
    gamer365

Most így hirtelen ennyi, majd a többiek is írnak linkeket, gondolom.
  • Banano007
    Szentem ez az oldal tökéletes lenne faq nak : http://xboxlive.uw.hu/
  • Banano007
    Értve xD..na te esetleg apuka vagy :D..De az a Tejföl úrfi 13 éves az biztos:P
  • Muad Dib
    Na látod milyen jó, hogy ezt ideírtad! Ugyanis ennél én jobb helyesíró vagyok, természetesen tudom, hogy rövid az az 'ö', mégis elírtam a gépelés hevében.

És ez alkalmat ad ilyen kis fusztrált -öknek, hogy ezen élvezkedjenek, mert még ahoz is hülyék, hogy a pötsükkel jácccanak...
  • Muad Dib
    Na látod milyen jó, hogy ezt ideírtad! Ugyanis ennél én jobb helyesíró vagyok, természetesen tudom, hogy rövid az az 'ö', mégis elírtam a gépelés hevében.

És ez alkalmat ad ilyen kis fusztrált -öknek, hogy ezen élvezkedjenek, mert még ahoz is hülyék, hogy a pötsükkel jácccanak...
  • Me0w
    (önjelölt)
  • Muad Dib
    OFF
    Ja mégegyszer mert közben zabálok és elfelejtettem mit akartam írni:

Szóval nem a topik sorsát viselem a lelkemen annyira, hanem amint írtam, tele van a farkam az önjelőlt nyelvtan tanárokkal.
    Soha nem voltam egy kiváló helyesíró, ennek ellenére diplomás ember vagyok, egy elég nívós szakmával a kezemben. És továbbra is szarok arra, hogy kínosan ügyeljek a helyesírásra.
    Amúgy meg erősen elterjedt a jellemtelenebb fórumozók között, hogy amikor már nincs értelmes érv, bevetik a "helyesírási akciót". Talán ezért is ugrok ennyire erre a témára, bocsi...
    ON
  • Muad Dib
    A FAQ az bizony kellene.
    Magasról tojok a moderátori babérokra, csak jön valaki és gyomlál egy kicsit az utóbbi egy-két nap láttán.

Sector! Itt nem óriási helyesírási hibából indúlt a vita.
    Egy olyan hibából, amit bármelyikünk elkövethet mégha jó helyesíró is.
    Na az ilyenekre nem kellene ugrani!
    De szerintem a többire sem.
    Annyi trendi rövidítést használnak itt a fiatal srácok, hogy teljesen mindegy már az az egy-két elírt j vagy ly...
  • guardian hero
    Értem az aggályaidat, de ugyanúgy a nemtetszésedet kifejező kommentek is feleslegesek (mint láthatod, semmi hatásuk) és offtopicok. Ha ennyire lelkeden viseled a topic sorsát, kérj moderátori jogot, és gyomláld ki a felesleges, lerágott csont és offtopic hozzászólásokat. Előtte persze nem ártana egy FAQ-t sem összedobni.
  • sector512
    Én azt megértem hogy ha valakit zavar a helyesírás. Gondolom Meow se arra gondolt ha mondjuk elgépelsz valamit, de tényleg van egy-két ember aki kb úgy fogalmaz meg ír mint általános iskola második osztályában. Nekem inkább abból van elegem hogy egész nap csak olyan kérdéseket olvasok amikre 1000 oldalon le vannak írva a válaszok, csak utána kéne olvasni.
  • Muad Dib
    Próbáltad már?
    Tényleg bármit lehet csinálni a hdd tartalmával?
  • Muad Dib
    Az nem moderálás, hogy egy topik, mely az XBOX360 játékkonzol számára nyílt, nemkívánatosnak tartja az "írjunk helyesen" egyebekben is más jellegü topik témáját.
    Ha neked az tetszik, te is mehetsz oda, itt viszont az XBOX360 a téma.

Holnap a szexuális problémáiddal fogsz jönni, holnapután meg azzal, hogyan kövess el öngyilkosságot. Mindkét téma nagy érdeklődésre számíthat, de nem ebben a topikban...

Érted ugye mi aggaszt?
  • CSOki444
    elöre szolok ha meglesz az xem meg rákötöm a nete akkor felmegyek és szarrrráááá verek mindenkit gyikok:D:D:D:D de ezt most komolyan mondtam
  • CSOki444
    akkor jol megy az x360 on az internet ha nekem mondjuk chello classicom van?? mindegy mien lassu az internet akkor sincs köze a gépen a megjelenitéshez??? nem fog akadni az x vagy bármi???
  • DanielT
    -Fav
  • klastrom
    A PROPER verziót csak.Ja azt leszeded kikarcolod oszt jónapot.
    Azz ss.bin az erdeti lemezen lévő védelem ami azt jelzi a vas felé hogy a gamma erdeti.
    De a ss.bin-es mókánál társítani .iso-val ,SS Mergerrel és csak utánna tudod karcolni.
  • Jak16
    jaja ezt én sem vágom...egyáltalán mi az a ss.bin? itt nem annyi hogy letöltöm, kicsomagolom, .iso kiirom oszt kész?
  • klastrom
    Mi van?...
  • sector512
  • peter31
    Ennek a segítségével elérhető a merevlemez tartalma közvetlenül.
  • xbox25
    Ami még nem tiszta!
    Az ss.bin fájlt tök mindegy milyen játékkal társítom?
    Ebben csak a layerbreak van benne, és átírom a játék .iso-ját?
    XBOX1 -es játék csak akkor fut ha eredeti?
    Megpróbáltam társítani ss.bin-nel és dual layer-re kiírni,de nem sikerült!
    Most találtam dvd kiterjesztéű fájlt xbox1-re!Azzal még megpróbálom!
    De ezt nem dual layer-re kell kiírni ugye?
  • kill3r21
    azt nem,tudjátok hogy lehet mp3mat felmásolni a vinyora?
  • xbox25
    Értem!
    Ha mondjuk nem 4.1 v 4.2-es verziójú FW van rajta és felmegyek a live-ra!
    E66-os kód mennyire teszi tönkre?
    Csak annyira ha elviszem a szakértőhöz aki valamennyiért újraflasheli?
    Mert ha így lenne annyit mindenképpen megér!(nekem)
  • Me0w
    'tudsz-e', de mindegy. Az ekezetek nem tartoznak szervesen a helyesirashoz. Angol a billentyuzetem, a kiosztas is, szoval nem fogok ascii kodokat potyogni a kedvedert a numpadon.
  • guardian hero
    Az önjelölt moderátorokat nem utálod?
  • guardian hero
    Nemsokára kijön az XNA Game Studio Express, évi 100 dolcsiért nemcsak hogy fejleszthetsz majd saját X360 alkalmazást, de még terjesztheted is Live-on keresztül.
  • Muad Dib
    Ne magyarázz, írj szépen ékezetekkel okostojás és akkor majd meglátjuk, tudsz e helyesen írni.
    Addig pofa be!
  • klastrom
    Így van a HDD-ről gammázás lenne már a frankó.Nem kellne írogatni csak át Ftp-zed a cuclit és má tóhatod is.Ócsóbb is lenne, nem kell DL-el pöcsölni, meg sokkal halkabb is...
  • Gabe18
    Milyen igaz,el is felejtettem.Egy Divx-Xvid lejátszást én is elbirnék mint régen Xbox-on.
  • Me0w
    Azert javitgatja, mert pl. nekem is kurvara zavaro hogy 3 szot nem birtok/birnak leirni helyesen.
  • Muad Dib
    A chip nem csak azért kell, hogy írott lemezek menjenek.
    Szeretnénk már kicserélni a 10 gigás wnyót 120-asra és arról futtatni a játékokat.
    Valamint egy egyedi dashboard is elkéne már.
    És végül én saját forítású progikat is futtatnék rajta, mint anno az xbox-on.
  • Muad Dib
    Ha vann vallami amí joban dühhit mint a 14 éves kispöcsök állmokfutása egy topikban az az, amikkor valami önlyelőlt Grétsy-fan elkezdi a hejesírást lyavítgatni.
    Na az fel tuggya basszni az aggyamat. No nem azért, mert annyira rossz hejesiro lenék, csak egyszerűen nem idde való!

Ez nem egy írrlyunk hejesen topik, ha ijjen lyellegü az érdeklőddési köröd, akkor ottan csináldd eztet jó??
  • Gabe18
    Hát szerintem olyanra ne számits.Maximum valami jól müködő chip-et dolgoznak még ki,de ahhoz is szét kell szedni.Viszont ha a flash ennyire bejön és müködik,lehet azzal se foglalkoznak már.
  • klastrom
    Nem tudod megnézni, a szakit kell kérdezni...
  • xbox25
    Neked is kösz Szeszmester!
    2 hete csinálták meg és nagyon remélem,h az említett verziók közül tettek bele...
    Megtudom nézni valahogy,h milyen verziójú vagy inkább tudakoljam meg aki csinálta(bár fogalmam sincs ki)?
  • klastrom
    Én meg azt hallottam hogy van benne egy fordulatszám szabályzó is ami inkább halkabbá teszi nem ?
    Mert elég hangos ez már így is.Ezzel az fw-vwl is megy simán.Szal akkor nem változtatok asszem.
    És mikorra lehet olyan hekk megoldás aminél már nem kell szétszedni a vasat ??