176876
banner
  • tejföl
    Hello smile! Tudok egy boltot Pesten ahol már 105-ért megkapod a flashelt gépet. Korrektek. Ha gondolod írj privátban!
  • öregharcsa
    én ennyiért veszem már módosítva progresszív hűtéssel a prémiumot...+flash...
  • Banano007
    Karácsony után / Tavasszal mennyi az esélye annak hogy leessen az xbox 360 ára?:-)
  • s73
    szerintem is a router-rel 100%
  • peter31
    Szerintem tuti. Bár lehet hogy a modem és a doboz közé kell majd venned egy routert, de úgy 100%, hogy megy.
  • FFX
    -fav részemről is
  • Attila8805
    #5133 valaki erre pls.
  • sapkafej
    splinter cell double agent 2. küldetés :P
  • peter31
    Nem nekem nincs, csak néhány topic társammal ellentétben megtanultam használni a google-t tisztelet a kivételeknek és csak úgy hobby szinten keresgélek olvasgatok milyen kiegészítők jelennek meg. Ez is így akadt be.
    Egyébként azt még megértem, hogy b@szik visszaolvasni két oldalt bár elméletileg qrvára érdekli a dolog, de hogy felteszi a f@sz kérdését megválaszolom, majd 50-60 hozzászólással később ismét megkérdezi az igazi agyrém. (ugye zsoleer?)

Muad Dib válaszoltam a prividre.

Na a nap süssön fényesen rátok!

p
  • sztomy69
    Tegnap, ahogy néztem a szökést, eszembe jutott, milyen fasza kis GTA/Silent Hill keverékű játékot lehetne belőle összehozni. Prison Break: The Video Game
  • Attila 007
    Köszi, közben el is kezdtem és sikerült is kiirjam:)
  • Banano007
    Szép a nevem így három felkiáltójellel xD
  • s73
    Lehet
  • Attila 007
    Nemtudom, de itt megoldásokat kéne találni a kérdésekre, meg egymás segitségére lenni nem fikázgatni jobbra balra ahogy a bipsik teszik egyfolytában máás népekkel szemben.
  • Banano007
    Miattam lett ilyen híres ez a fórum xD
  • Richard90
    ha az xboxot rákötöm egy tft (5:4-es) monitorra, akkor lesz alu és felül fekete csík? vagy lehet váltani 1280*1024-es módra?
  • Attila 007
    mert már nincs meg az image file:)
  • klastrom
    Kipróbálod oszt rájössz.Én még ne teszteltem.De mé nem írod ki mégeccer oszt jónapot ?
  • Attila 007
    Engem meg az hogy cd copyzni lehet e a 360 as gammákat???????
  • sztomy69
    Mindegy, most engem az érdekel, hogy írjam ki azt a .360 kiterlyesztésű fájlt!
  • sztomy69
    Amu én is úgy tom, ahogy te mondtad, a letöltők nem követnek el semmilyen törvénysértést, de ha monjuk dc-n megosztod, vagy épp te szeded onan, akko beszoptad.
  • Banano007
    Két hete volt a fal leomlás a karácsondi úton..egy hete meg a baleset ..de szentem nem erre gondolt
  • klastrom
    Amit elmondtam azt jogásztól tudom.
    Pontosabban ügyésztől, ő meg csak ért hozzá...
  • sztomy69
    Világosíts már fel, mi is volt két hete? Tamiyaval meg lezárnám vitámat, addig kell örülni amíg van, és lehet rendelni.
  • s73
    Az a szomorú, hogy ez magánszemély esetén is igaz, ha valamiért kimennek hozzád, bár a lakásba csak vámossal, vagy rendőrrel mehetnek be. Főleg az uniós csatlakozás óta nagyon rászálltak. Biztos hallod, hogy a németeknél már egyszerű letöltőket is beperelnek.
  • Attila 007
    Szasztok, nekem olyan kérdésem lenne hogy másolt játékot ami már ki van irva azt lehet copyzni CloneCd vel másik cdre vagy csak image filet lehet kiirni?
  • klastrom
    Sajnos a M.O.-i 360 indulásnak hátrányai is vannak.Régebben nem érdekelt senkit ennyire ez a dolog...
  • pc killer
    Ha annyira titkos lenne a bolt akkor minek neki internet oldal meg reklám az 1ik újságban.Nem az fogja felhívni a "jogvédő barmok" figyelmét aki véletlenül erre téved,hogy leírom a 360 árát hanem az amit levágsz itt az okoks fejeddel.A tescot meg azért írtam példának mert ilyen hülyéknek már nem tudok mit írni(amúgy a hülye is tudja,hogy ott nem flashelnek de mind1)
  • klastrom
    Ha boltokról van szó akkor igazad van.Én magánszemély megközelítésből szóltam...
  • s73
    Ebbe igazad van, de elkoboznak mindent, a módosított gépeket, pc-ből a vinyót, játékokat, stb.
  • Banano007
    neem lol ..mi volt itt???????xD
  • s73
    Na, most nagyon el vagy tévedve. Elvileg gyöngyösi vagy, és nem tudod, mi volt ott vagy két hete?
  • klastrom
    Amíg nem pénzér adom ill. Ftp-n vagy fájlcserélőn teszem közzé ,addig be is nyalhat bármelyik jogvédő barom...
  • sztomy69
    Ez: Tony Hawks American Wasteland_PAL_XBOX360-PI
  • sztomy69
    Nemértesz he, bemennek, megkérdik flasheléssel foglalkoznak-e, csávó mondja, hogy ja, erre elő vmi jelvény h kik is ők, és záratják is be, a tescoba nem flashelnek gépeket tudod?
  • klastrom
    Melyik?:
    Games/XBox 360 Tony Hawks American Wasteland PAL PROPER XBOX360-SLV [PREPATCHED]
    Games/XBox 360 Tony Hawks American Wasteland USA XBOX360-RADIAN [SS PATCH INCLUDED]
  • s73
    Ja, elvégre nem mindegyik magyar konzolbolt az a bizonyos Váci úti...
  • sztomy69
    Neki nem az a dolga, hogy magánemberekkel foglalkozzon, mikor úgyis tudja, hogy a világon több millió ember csinálja, és itt is elég sokan.
  • pc killer
    Arról nekem fingom sincs,hogy másolt játékokat árulnak-e (hülye lennék érte boltban fizetni) és olyat nem is írtam,hogy ott flashelnek meg játékokat írnak.Csak az írtam,hogy mennyibe kerül a gép.MAjd mindjárt leírom,hogy pl. a tescoban x forint a 360 és bezárják.LOL
  • s73
    Vazze, az a jogvédő barom már a te Ip címedet is kérné az Sg-től, mert oldalak óta csak a warezról értekezel.