176875

-
Crash88 #5313 megtom szerezni a GoW ot söt mindent megtok szerezni de azok már OFF ok lennének
TEJFÖL vagy bárki ha érdekel vmi cucc PM ben megbeszéjjük pl Gears of War :P etc stb stb stb stb ...................... -
Aha..akkor kb olyan lesz mintha pc n játszanék ???ugyanaz a minőség? -
Juj de okos itt vki kis takony..mi az indoklásod ?? hm? mért nem lehet? -
én 17 colos monitoron nyomom 13**X 780 asszem...780i asszem de em hd de jol néz ki minden -
Richard90 #5309 lehet 1280*1024-ben játszani xbox-on tft monitoron (17colos)? Torzításmentesen? -
Szeszmester #5308 Most látom, ezt te kérdezted, Banana :) Gondolhattam volna. -
Szeszmester #5307 Nem. -
17 Collos monitoron aminek 1024×768 a max felbontása..el fogok vele érni olyan minőséget mint egy HD TV vel?:D..( nem a kép nagyságára gondolok:) -
Routert használok és azon kívöl egy ethernet bridget.
De nekem a live amúgy tökéletesen megy. Jah és most néztem, hogy Test Drive demoban mintha sikerült volna netre lépni, mert kiírta, hogy találkoztam pár emberrel. -
Szerintem a wireless netetek zavarhat mert mindkettőtöknek az van viszont ez számomra se jó hír mert nekem is az van 
Most felmerül egy kérdés routert használtok vagy csak simán a netet. -
Ezt a Nat ot le tudnád írni bővebben pls? -
Próbáld meg azt, hogy valamelyik haveroddal behívatod magad egy adott pályára, ahol ő van éppen, Wireless-nél a Nat beállítás szokott kínlódani, úgy hallottam. -
Azt írja, hogy még goldban van (két nappal ezelőtt regisztráltam) , de pl Call of Duty 3 - nál rendesen lehozza a szervereket, majd ha csatlakozni akarok, kiírja, hogy joining ... aztán megszakad a kapcsolat. Nem tudom, mi lehet, bár úgy rémlik régebben CS Source is csinált ilyesmit, de nem tudom, hogy van-e köze hozzá.Van valakinek ötlete? (jah és wireless netem van) -
Ha a "gamer profile"-on belül rámész az "account management"-re, és ott a "membership"-nél megnézed, mit ír ki? -
Gabe18 #5299 És ha a játékon belül rámész valami multi részre mi történik?
-
azt vágom de azt nem vágom hogy akkor mér nem megy a GOW -
azt vágom de azt nem vágom hogy akkor mér nem megy a GOW -
http://www.xboxmekka.hu/
Itt le van írva részletesen, hogyan üzemeld be a live-ot 360-ra. -
Gabe18 #5295 De amikor regisztrálsz előszöt egy profilt,és kiválasztod a SILVERT a listából,akkor ki is irja hogy 1 hónapig gold lesz. -
csak a silver megy..amivel demokat tudok tölteni stbstb de multigame em megy mert ahhoz gold hozzáférés kéne -
jah de nem gold,mert a gow pl nem megy...mikor elinditom kiirja hogy kilpett a liveból -
Azt írtad megy a live. akkor nem értem mi a gond? -
Györbe az Árkádba vettem,,, 17990 volt a játék...
most aza baj hogy a live szolgáltatásnak hol tudnék utánanézni? mert premiumot vettem..slasheléssel kapcsolatban nem tudsz valamit? -
Gabe18 #5290 Ezt az oldalt olvasgasd át.
http://xboxlive.uw.hu/ -
Ha online accountot csinálsz automatikusan gold lesz egy hónapig. -
"wirelesse netem van és megy a live is meg minden! "
Ezt te írtad! -
Egyébként hol vetted a GoW-t, mennyiért? -
premiumot vettem de sehol semmi info a liveról
-
Játszunk a live-on. -
Crash88 #5284 pls válaszoljatok nekem is , jó benézted tejföl a hsz emet ; ) -
A prémium géppel kapsz egy hónap ingyen live-ot. -
viszont nekem nem megy neten a gow..gondolom mert gold elöfizu kell hozzá nem?: -
ÉN meg tegnap vettem a gépet és nemtudom hol tudnám flasheltetni....györ megyében! amugy nem csalodtam megérte a pénzét..wirelesse netem van és megy a live is meg minden! Csak az a baj hogy van egy Felesleges Fifa 2007 em... -
Remélem mielőbb összejön. -
Crash88 #5279 sry , 360 -
Crash88 #5278 tejföl ,toljátok ti a skacokkal a Gears of War t? 
én is nagyon erösen gondolkozok 460 megvételén vagyis vennék ha még lenne hozzá egy kis kesem ,még csak 60k ám van eddig:(((((((
annyira kiváncsi vok jeee LIVE! -
ott vagy már most is...csak gép kéne...
na meg egy kis lóvé...bár ahogy most fizet a tv az nem most lesz.....
-
Rendben! De ha lesz géped, vegyél fel majd a barátlistára!
-
köszi, de maradok náluk...már 97 óta hozzájuk járok...egyébként meg nem hiszem hogy ők is a progresszív hűtést favorizálják...bár ki tudja....
ha végül mégis kellene üzenek...még 1x köszi -
Hello smile! Tudok egy boltot Pesten ahol már 105-ért megkapod a flashelt gépet. Korrektek. Ha gondolod írj privátban!